4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
random001 #521 Még mi küzdünk minden beépíthető területért ( napi minimum egy átpakolás az új épületek miatti jobb helykihasználás miatt ) addig másik ilyen okosan tudnak építkezni.
Pillanatkép az egyik szomszédomról.
-
#520 Bemész és harcolsz,ennyi:) -
W B #519 Emberek, a PvP csaták hogy zajlanak? PvP torony meg van az tiszta sor. De ezenkívül mi a menete? -
#518 Ha városod nevére vagy a városházára kattintasz,a hírek fülön belül van az eseménynapló,ott meg tudod nézni. -
tűzoltópk #517 akkor passz....nem tudom csak egy rendszerüzenetet kaptam hogy amíg távol voltam történt valami de az hogy ki támadott nem írta. Engem semmi kár nem ért. -
#516 Lehet rosszul tudom,de a PVP csatáról nem kapsz értesítést,csak ha szomszédként támadnak meg. -
tűzoltópk #515 azt hiszem PvP csata lehett mert reggel egyel kevesebb csatám volt. Akkor azt lehet lejátszotta és el is bukta. Furcsa ez a csata dolog amikor ott sem vagyunk a háttérben lejátszódik. -
#514 Na ugye:) -
tűzoltópk #513 hehe...valaki megtámadott és visszavonulót fújt nem játszotta le a csatát. a rendszer jelzett hogy valaki támadott és elmenekült. Nem izlik nekik a légiós védelmem:-) -
#512 Én naponta újraépítem a várost, szóval nekem az nem lenne jó üzlet :D -
#511 Nem baj.Addig gyűjtöm a hozzávalókat:) -
tűzoltópk #510 lesz majd kavicsos út az még jobb csak jó drága
-
#509 A gyalogúttal egész jól föl lehet vinni a polgárok kedvét,csak kár,hogy nem ingyen van mint az ösvény. -
#508 Igen. -
#507 tehát akkor a megtermelt korsóból egyből alapanyag lesz -
#506 Fönn az arany mellett látod. -
#505 amiket a vadászház fazekas termel azok hova kerülnek
vagy egyből átalakulnak alapanyaggá? -
#504 Nekem is:(
Szerintem nem éri meg lecserélni. -
W B #503 Harcos laktanyát megéri csinálni lándzsás helyet? -
W B #502 150 arany, nekem ennyit adott. -
#501 Remélem valami értelmeset kapok ezért:)
-
#500 Ez már nem kicsit volt nehezebb:(
-
tűzoltópk #499 Nagyon új a játék és mindenre nekünk kell rájönnünk magunktól. Voltak játékok grepolistól kezdve ogame... stb. amit mikor elkezdtem rengeteg leírást találtam a neten és könnyű volt útmutató alapján játszani megtanulni őket. -
#498 Azt hittem a későbbi korokba az változik,de legalább ma is tanultam valamit. -
tűzoltópk #497 Megtettem. Kiváncsi leszek a hajnali kakasok holnap támadnak e? Meglepi lesz nekik. Nekem is 8 helyem van csak az mindenkinél annyi. -
#496 Nem tudom neked mennyi katonád lehet,de nekem 8 van mindíg a védőbe és mellette 8 emberrel támatgatok is.De a te esetedben,igen,rakd be őket a védőbe. -
tűzoltópk #495 Azt tudom hogy nem halnak meg. Nálam erősebbek hajnalba megtámadnak és sokszor kiraboltak. Pedig jó erős seregem van bent, sokat bukik aki megtámad. Az a sejtésem hogy eddig azért támadgattam engem meg mert minden csapatomat a támadóba hagytam és ahogy írtátok az alap 2 katonám meg könnyű zsákmánnyá tette a városomat. Tehát ha nem támadok ma már akkor mindíg rakjam át őket védőbe? -
#494 A védekező,de azt hiszem alapba berak neked 2 embert,azzal meg esélyed sincs senki ellen.Na nem mintha 8 emberrel védekeznél akkor lenne,de úgy nagyobb a valószínűsége egy-egy sikeres városvédésnek.De lényegtelen,mert a katonáid nem halnak meg. -
#493 amikor te védesz? a.. védő. -
tűzoltópk #492 Van támadó egység és védekező egység a hadsereg irányítás menüben. Nekem minden egység a támadóba van betéve a védőben semmi. Ha engem valaki támad akkor mi van? Melyik csoport harcol velük? Ez nekem nem világos. -
#491 Kösz.Tényleg nem mindegy mivel mész harcba,különböző taktikák kellenek.A következő feladat,katona,íjász és légiós ellen kellene valamit kitalálni. -
random001 #490 Gratula. Lovas ellen a lándzsás a legjobb egyértelműen. -
tűzoltópk #489 Szép győzelem ! -
#488 LOL
-
#487 Szerintetek 5 lovas íjász és 1 katona ellen mivel lenne tanácsos nekik menni?Én 8 lándzsásra gondoltam.... -
#486 Szia!
Elküldve! -
Probatbicol #485 Sziasztok ! Gorgoroth néven játszom, kérek egy meghívót, ha van még. Köszi. -
#484 Jövő hónapba valamikor. -
#483 "Today we celebrate! Forge of Empires has reached 1,000,000 players within eight weeks."
tökjó :) -
perseus99 #482 mikor lesz frissítés?