4521
banner1.png

F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek

Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver! Vagolap_3.png
  • random001
    Még mi küzdünk minden beépíthető területért ( napi minimum egy átpakolás az új épületek miatti jobb helykihasználás miatt ) addig másik ilyen okosan tudnak építkezni.

Pillanatkép az egyik szomszédomról.

• Maximus4
    Bemész és harcolsz,ennyi:)
  • W B
    Emberek, a PvP csaták hogy zajlanak? PvP torony meg van az tiszta sor. De ezenkívül mi a menete?
  • Maximus4
    Ha városod nevére vagy a városházára kattintasz,a hírek fülön belül van az eseménynapló,ott meg tudod nézni.
  • tűzoltópk
    akkor passz....nem tudom csak egy rendszerüzenetet kaptam hogy amíg távol voltam történt valami de az hogy ki támadott nem írta. Engem semmi kár nem ért.
  • Maximus4
    Lehet rosszul tudom,de a PVP csatáról nem kapsz értesítést,csak ha szomszédként támadnak meg.
  • tűzoltópk
    azt hiszem PvP csata lehett mert reggel egyel kevesebb csatám volt. Akkor azt lehet lejátszotta és el is bukta. Furcsa ez a csata dolog amikor ott sem vagyunk a háttérben lejátszódik.
  • Maximus4
    Na ugye:)
  • tűzoltópk
    hehe...valaki megtámadott és visszavonulót fújt nem játszotta le a csatát. a rendszer jelzett hogy valaki támadott és elmenekült. Nem izlik nekik a légiós védelmem:-)
  • SzirmosSzisza
    Én naponta újraépítem a várost, szóval nekem az nem lenne jó üzlet :D
  • Maximus4
    Nem baj.Addig gyűjtöm a hozzávalókat:)
  • tűzoltópk
    lesz majd kavicsos út az még jobb csak jó drága
  • Maximus4
    A gyalogúttal egész jól föl lehet vinni a polgárok kedvét,csak kár,hogy nem ingyen van mint az ösvény.
  • Maximus4
    Igen.
  • Kori
    tehát akkor a megtermelt korsóból egyből alapanyag lesz
  • Maximus4
    Fönn az arany mellett látod.
  • Kori
    amiket a vadászház fazekas termel azok hova kerülnek
    vagy egyből átalakulnak alapanyaggá?
  • Maximus4
    Nekem is:(
    Szerintem nem éri meg lecserélni.
  • W B
    Harcos laktanyát megéri csinálni lándzsás helyet?
  • W B
    150 arany, nekem ennyit adott.
  • Maximus4
    Remélem valami értelmeset kapok ezért:)

• Maximus4
    Ez már nem kicsit volt nehezebb:(

• tűzoltópk
    Nagyon új a játék és mindenre nekünk kell rájönnünk magunktól. Voltak játékok grepolistól kezdve ogame... stb. amit mikor elkezdtem rengeteg leírást találtam a neten és könnyű volt útmutató alapján játszani megtanulni őket.
  • Maximus4
    Azt hittem a későbbi korokba az változik,de legalább ma is tanultam valamit.
  • tűzoltópk
    Megtettem. Kiváncsi leszek a hajnali kakasok holnap támadnak e? Meglepi lesz nekik. Nekem is 8 helyem van csak az mindenkinél annyi.
  • Maximus4
    Nem tudom neked mennyi katonád lehet,de nekem 8 van mindíg a védőbe és mellette 8 emberrel támatgatok is.De a te esetedben,igen,rakd be őket a védőbe.
  • tűzoltópk
    Azt tudom hogy nem halnak meg. Nálam erősebbek hajnalba megtámadnak és sokszor kiraboltak. Pedig jó erős seregem van bent, sokat bukik aki megtámad. Az a sejtésem hogy eddig azért támadgattam engem meg mert minden csapatomat a támadóba hagytam és ahogy írtátok az alap 2 katonám meg könnyű zsákmánnyá tette a városomat. Tehát ha nem támadok ma már akkor mindíg rakjam át őket védőbe?
  • Maximus4
    A védekező,de azt hiszem alapba berak neked 2 embert,azzal meg esélyed sincs senki ellen.Na nem mintha 8 emberrel védekeznél akkor lenne,de úgy nagyobb a valószínűsége egy-egy sikeres városvédésnek.De lényegtelen,mert a katonáid nem halnak meg.
  • j0nNyKa
    amikor te védesz? a.. védő.
  • tűzoltópk
    Van támadó egység és védekező egység a hadsereg irányítás menüben. Nekem minden egység a támadóba van betéve a védőben semmi. Ha engem valaki támad akkor mi van? Melyik csoport harcol velük? Ez nekem nem világos.
  • Maximus4
    Kösz.Tényleg nem mindegy mivel mész harcba,különböző taktikák kellenek.A következő feladat,katona,íjász és légiós ellen kellene valamit kitalálni.
  • random001
    Gratula. Lovas ellen a lándzsás a legjobb egyértelműen.
  • tűzoltópk
    Szép győzelem !
  • Maximus4
    LOL

• Maximus4
    Szerintetek 5 lovas íjász és 1 katona ellen mivel lenne tanácsos nekik menni?Én 8 lándzsásra gondoltam....
  • Maximus4
    Szia!

Elküldve!
  • Probatbicol
    Sziasztok ! Gorgoroth néven játszom, kérek egy meghívót, ha van még. Köszi.
  • Maximus4
    Jövő hónapba valamikor.
  • j0nNyKa
    "Today we celebrate! Forge of Empires has reached 1,000,000 players within eight weeks."
    tökjó :)
  • perseus99
    mikor lesz frissítés?