4521
F.A.Q.JátékleírásKatonákTérképNevezetes épületek
Az SG Empire céhbe lehet jelentkezni Arvahall szerver!
-
#401 Katt rá
-
#400 elértem a pvp szintet de hol van a torony? -
#399 Ó basszus, mennyivel jobb így bónusszal termelni. 4 óra alatt nem 1 terméket, hanem 5-öt csinál :D -
#398 Újabb taggal bővültünk:) -
#397 -
#396 -
tűzoltópk #395 iskola az kell a boldogság miatt. Harcosom volt, jól védekezik, kicsit gyengén támad. Vegyesen jó ládzsással keverve. -
#394 Nem lenne rossz egy olyan összefoglaló az épületekről,hogy mi mennyit ad,de képekben.
#393: köszi! -
#393 Nekem 10 perc és felépül, majd lefényképezem :) -
tűzoltópk #392 20 kocka helyre elfér ugye 5 kovács ha így nézzük. termel 5x32-t vagyis 160-at egy óra alatt. A gyümölcsös meg termel egy óra alatt 130-at . -
#391 Persze időközben leesett,hogy már nincs kovácsműhelyed:D -
#390 A kovács jobban megéri mint a gyümölcsös?Nem tudnál mutatni a kovácsról képet mielőtt termelnél valamit,hogy milyen lehetőségek vannak? -
tűzoltópk #389 Mindjárt eléred a kovácsot, az volt egy jó kis hasznos és főleg gazdaságos termelőépület, én szerettem. Kevés helyet foglal és mégis jól termel. Amikor volt nálam legalább építettem egy tucatot belőle. Dölt az alapanyag így. 4 kockát foglal el a gyümölcsös meg 20-at. Ha kiszorzod egységnyi területre számolva a kovács nekem jobban bejött. Most ahol járok itt meg az öszes kovácsot eladtam és mészáros a favorit. Jobb mint a kecskegazdaság bár az 110-et hoz 15 percenként de ha rámtámadnak akkor szinte mindíg a kecskéket rabolják ki. -
#388 Köszönöm:) -
#387 perfektnél is perfektebb :)
szép munka -
#386 Van értelme megépíteni a harcos kiképzőt?Vagy inkább iskolára menjek. -
random001 #385 Köszi én is így gondoltam, csak mivel a raktár még nem működik, ( bár ki tudja majd a bontott épületek oda kerülnek-e a későbbiekben ) így nem akarom újra építeni a keservesen összevakart alapanyagaimból.
Rakok is le még két gyümölcsöst a helyükre :) -
#384 Kész. -
tűzoltópk #383 Fölösleges meghagyni ezeket az épületeket. Későbbiekben sokkal jobb, gazdaságosabb termelőépületeid lesznek. Majd lakóépületeknél lehet variálni attól függően mennyit vagy gépközelben. Aki sürübben rá tud kattingatni házakra akkor olyat építsen de ha ritkán van erre lehetőséged akkor lesz olyan ház amire 4 óránként elég rá nézni. -
#382 perfektnél egy picit jobb
a belső szöveges részre tudsz tolni egy linket a játékra? -
#381 Jó lesz így a banner? -
random001 #380 A vadászházhoz, meg a fazekas házhoz a későbbiekben találkoztatok a feladatok során? Csak, hogy meghagyni, vagy nem hagyni ez a nagy dilemmám. -
#379 itt van egyébként az általános ismertető fórum, pár topicot érdemes átnyálazni -
#378 Ez jó,köszi!
#377: berakom ezeket is -
#377 Picit gugliztam, mehetnek szerintem ezek is segítség mellé:
Épületek, katnoák. Le van bontva, hogy mennyi pénzt hoz be "négyzetméterre" és lakosra lebontva :) -
#376 leírás?
vagy mégjobb: ismertető -
#375 Ezt a bevezetés a játékba szöveget,hogy rövidítsem le?:D -
#374 "Mire jó a raktár gomb?
A raktárba azokat az épületeket tudod berakni, amikre szükséged van, de nem akarod őket eladni! Ezek után ha szeretnéd, le is tudod őket rakni!
Hogyan tudok épületeket rakni a raktárba?
Jelenleg nem lehet épületeket berakni a raktárba, ez egy következő frissítésben várható!"
lol :D
Amúgy ma gyors támadtam kettőt és mindkettő csata után csak takarítani meg motiválni tudtam, ez másnál is volt már ? -
random001 #373 Szerintem jó ez így. Egy regisztráció ide nem nagy dolog. Amúgy Dark Conqer-ről beszéltem én is tegnap. Írtam Neki olvassa el a feltételt a kiírásba. Remélem külsős tagok is látják :D -
#372 Szóltam neki hogy regisztráljon, de még nem válaszolt. -
#371 Persze.Én szerintem az sokkal jobb ha az összes céhtag itt van:) -
#370 aha :) -
#369 Áhá, szóval itt lehet profilképet váltani !:D -
W B #368 Új tagokat toborzunk az SG-re? XD Nekem megfelelnek eme feltételek. -
#367 főépületedre próbáltál már kattintani? -
#366 Szia!
Akkor még egyszer leírom.Olvassa el mindenki a céhleírásunkat,hogy kinek mi a véleménye róla és az az egy feltétel megfelel vagy sem.
#364: majd mindjárt berakom -
#365 És azt hol látom mennyi nyersanyagom van, pl bor ?Raktár üres, jobb felül se látni -
#364 bannerba érdemes lenne szerintem ezeket a linkeket berakni: faq, bevezetés a játékba -
#363 Amiből nem megy tovább nyíl azt nem muszáj. -
#362 Vaskorszakhoz ki kell húzni mindent a bronzból ?