6309
-
BladeW #2613 Képzelem
-
lonvard #2612 Hát igen. Nekem se egy csúcsgép van, de a Red Dead 2 sima futása után azért reménykedtem benne, hogy nem egy akadozó képernyő fogad. És valóban nem. Látványvilág kicsit olyan, mintha egy több éves játék lenne, mintha most vennék elő egy olyan játékot, amit egyszer már kijátszottam. :D Mondjuk ilyen Dying Light feeling. Két dolog basz fel jelenleg, az egyik hogy az autó vezetését már megint elbaszták. Nem igaz, hogy csak gyorsulás van, nem tudok egy állandó sebességen zötyögni, nem tartja a sebességet. Mikor jutnak el odáig, hogy ezt a picsa dolgot megcsinálják egy ekkora játékban? A másik, hogy nincs séta. Van ez a sietés, meg van a rohanás. Most komolyan egy univerzum teremtése közben nem fogják fel, hogy szeretnénk séta közben élvezni a látványt? pl. egyik helyszínről sétálnék elgondolkodva egy másik helyszínre, magamba szívva az atmoszférát, és a karakter össze-vissza rohangál a járókelők közt. Falhoz kellene állítani azt a marhát, aki egy ilyen picsa dolgot nem tud belőni. Valahogy bele kell nyúlni a beállításokba, hogy csökkentsük a sebességet.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.12. 12:50:12 -
Although_ #2611 Azt gondolom az konzolok eltolják a pc-t a crossfire irányába pl. Meglátjuk milyen árak lesznek. De vannak itt akik ezzel foglalkoznak. Pár év és már talán normális áron kihozható egy high 1440p pl. Az nekem elég is lenne, ultrának nem látom értelmét.
Az biztos a régebbi processzorok lassan kiszorulnak majd az új játékok piacáról. Nem mindenki öl ennyi energiát a játékfejlesztésbe mint a CD Projekt. Meglepően jól fut még régi gépeken is. Hihetetlen mennyi energiát feszöltek ebbe, nem érdemlik meg a gyalázkodást. Ilyen méretű világot, ha csak bele gondolok a Fallout 4 milyen sivár ehhez képest. És mégis fele ennyire nem fut jól a mai napig. -
MrAndree #2610 Apróság de azt azért ütném aki ugyanarra a gombra rakta a guggolást és a párbeszéd skippelést. Volt beszélgetés amit guggolva toltam végig mert belopakodtam egy szobába ahol azonnal elindult a duma, én meg nem tudtam felállni mert nyomtam a C-t és csak a mondandót ugrálta át. :D -
#2609 Hat, en azert igy is marha jol szorakozom, de megertem, hogy miert lett a kornyezet bizonyos aspektusa lebutitva vagy kihagyva. Bizok benne, hogy a kovetkezo par honapban esetleg ez valtozhat, hiszen az oktoberben kiszivargott "kellene meg 4-5 honap" fejlesztoi korlevel alapjan lehet, hogy csak a dec10-es megjelenesig nem fert mar bele es kesobb belerakjak azokat, amelyeket most hianyolunk vagy kifogasolunk. Nincs ra garancia, de a remeny hal meg utoljara, ido meg van meg boven, mindenre (is).
Viszont a fo sztori, a fo karakterek, a mellekkuldetesek es kapcsolodo helyszinek, vagyis a tenyleges, kezzel hegesztett tartalom remekul ossze lett rakva, bugok ide vagy oda, egyszeruen nem ereszti az embert a jatek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.12. 12:25:56 -
#2608 jó hír a régi gépekkel rendelkezőknek hogy nagyon jol optimalizálták, az 50ezer forintos gépemen is medium beállitásokkal szépen elmegy
(HP z400 workstation, 12giga ram meg egy 2gigás gt1030-as)
KÉP
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.12.12. 12:15:47 -
#2607 Kislány akcióban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2606 Stadia vs. PC
Logikusan nem ultra-gigan fut a Stadia-n, de legalabb nem kell hozza hardware es tarhely;) Hogy a Stadia minoseg milyen PC konfigot jelentene, gozom sincs. Meg persze van Stadia elofizetes (3000 Ft).
Bar a kicsit bena FPS es auto mozgas miatt kicsit nem tetszik, de lehet beproalkozom vele Stadian.
-
Zsoltee_a_bator #2605 Nekem kicsit csalodas a jatek emiatt. Kovetkezmenyek nelkuli sandbox az elmeny, amint nem valami elore scriptelt vonalon haladsz.. -
#2604 https://youtu.be/hZp8fXLXgqg
ez a videó szépen elmondja mitől next gen a grafika meg hogyan van felépítve. illetve lehet sírni hogy milyen szép is lenne ha lenne hozzá vasa az embernek :) -
#2603 Nekem 18óra volt, de találtam 11-13órás végigjátszást is szóval nem lett hosszú a main story, persze beletolok még vagy 100órát az tuti, kíváncsi vagyok a városra mit tartogat még meg a lootolás persze. -
#2602 Igen, a városi élet csak illúzió, háttér, nem tudatos AI által vezérelt "élet", kvázi random spawn minden. Nincs tényleges AI, a rendőrautó melletted spawnol, nem valahonnan követ, a járókelők szintén random tűnnek el és jönnek elő. Valószínűleg ezért is könnyen állítható a népsűrűség, mert semmi funkcija az egésznek, csak dísz és immersion. -
#2601 nektek is olyan hogy az npc-k folyton váltakoznak? pl ül a padon valaki, arréb mész 10 métert, visszafordulsz és már más ül ott meg ilyenek. bár lehet ez csak lower settingsen van így. -
Anonymusxx #2600 Játékidőről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A youtube-n több 10 óra körüli végigjátszás is van, tehát a fő sztori nem hiszem hogy olyan hosszú lenne... -
Although_ #2599 Ja úgy látom pl a prológban mindenki ott van, gondolom addig míg pl meg nem szűnik a lezárás a történetben. Jobb lett volna időhőz rendelni a történéseket. Az biztos ilyen méretű szerepjátékot még senki nem csinált. Szerintem évek mire tökéletes lesz még. Amennyire lehet.
Nagyon tetszik ránézésre emlékek alapján a Morrowind rendszerét alkalmazták, az xp+skill fejlődés.
Magam részéről jobb lett mint vártam. Mindenképp óriási előrelépés már most ahhoz képest ahova aW1től a W3 végletekig lebutított rendszerével jutottak. Nagy piros pont érte! -
Although_ #2598 "Műfajra" gondoltam. Ma már főleg skálázós rpgk vannak az "akciójátékosok" részére az barátságosabb. Akinek új az ilyen nem skálázós az jobb ha sárgákkal kezd és fokozatosan halad. -
#2597 Hát, igen. Viszont a GTA-ban egy idő után elunják a várakozást és vagy letolják a verdát az út szélére a kocsijukkal az "npck" vagy kikerülik, itt meg órák óta dugó van mozdulatlan autókkal. Mindez persze nem probléma, a játékélményt és haladást nem befolyásolja, ez inkább csak amolyan vicces szituáció/bug. -
#2596 nem tudjátok hogy lehet megoldani ezt a kitérést ne legyen érzékeny ennyire vagy kikapcsolni más gombra mert lopakodásba zavaró hogy finoman lopakodnék erre kiugrik a érzékenység miatt
Utoljára szerkesztette: drop, 2020.12.12. 10:16:04 -
mokuci74 #2595 "mivel láthatóan új nektek ez az egész kezdjetek moderate questekkel. a sárga azt hiszem, fejleszétek a karitokat"
No offense, de ez most mindenkinek uj..vagy te miota jatszol a jatekkal ? :D -
#2594 Ja a közlekedési helyzeteket nem nagyon tudják megoldani. Ez egyébként egy GTA-ben sem tökéletes, sőt. Mondjuk itt kifejezetten gyengus lett, de ez olyasmi, ami annyira nem zavar akkor sem, ha soha nem javítják.
A játék viszont kurva jól néz ki. Kicsit tweakeltem és bekapcsoltam mediumra a RT-et, 60-65 fps körül megy és uhh.. nagyon ott van. -
#2593 Hát, van mit javítani. Jól néz ki a város, tele van emberekkel és első blikkre valóságosnak hat, de a random emberek random irányba mennek, közel sem az az élő és lélegző, a játékos/nélkülünk is létező város, amiről egyesek beszéltek. Egy jól nézi illúzió, 1-2 sztori npct leszámítva kb. ugyanaz, mint minden más játékban. A wcben harmadik napja ugyanazok brunyálnak, a szegény kurvanéni szintén napok óta nem aludt csak könyököl a korláton és morog vmi miatt, stb. Plusz ha reload van, az npck is változnak sok esetben.
A 3-4. esetben bemutatott forgalmat én is néztem: bunyóba menet besegítettem egy rendőr vs. rablóbanda féle "random" akcióba, majd a rablók furgonjával mentem tovább, amit aztán ott hagytam egy kereszteződés közepén a következő feladat környékén, és szerintem mind a négy irányból érkező autók még most is ott állnak és... állnak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.12. 09:55:58 -
caps lock #2592 Amúgy az 1.04 patch megoldotta a helyzetet hogy nem mentette el a nyelvi beállításokat, mindig visszaállt angolra. Most jó. -
caps lock #2591 A szöveg nagyon apró az NPC-k felett. Igencsak mereszteni kell a szemem hogy el tudjam olvasni. A menüben csak a párbeszédek méretét lehet növelni, ezt sajnos nem - vagy csak nem találtam. Kb. egy méterre vagyok a monitortól és állandóan hintáznom kell hogy ki tudjam silabizálni miről beszélgetnek. Annyira nem jó az angolom hogy hallás után értsem. Talán a config fájlban kéne állítani valamit, de ehhez nem értek. -
Although_ #2590 Igen és hasonlóan a skyrimhoz itt is fejlődnek a képességeitek, ha jól látom amit használtok, tehát célirányosan. Elképzeltek egy karaktert akinek a bőrébe akartok bújni és felépítitek. Nekem most így elsőre solo-netrunner lesz kb. Persze ha valakinek a játék csak a barbi babákról, meg a manga figurákról szól az is jó :) Mindenki úgy játszik vele ahogy akar. Legfeljebb segíteni tudunk benne ha valaki nem érti miért nem hal meg az ellenfél a gránátjától pl. Azért mert jó felszerelése van, gyorsan mozog fejletebb mint te, pl. cyberpszihopaták.:) Tegnap nagyon megszenvedtem az egyikkel ami hard szintű volt. Tök jól megcsinálták a helyet ahol áldozatait gyűjtötte. :) Embernek bemenni se volt kedve :) -
Although_ #2589 Hard az a feladat nehézségére vonatkozik. Mapon a "templomotok", mivel láthatóan új nektek ez az egész kezdjetek moderate questekkel. a sárga azt hiszem, fejleszétek a karitokat. lv7 környékén már egész jól lehet boldogulni, mondjuk normálon nyomon részemre csak annyi a különbség több moderate kellene hardon. Egyébként érthetően elmagyarázza az elején mit jelent a hard fokozat a játékban indításnál. Mindent amit lehet használni kell, cyberware, felszerelés. Stb. Mindent. Szóval a hard az komoly beleélést és időigényt jelent jórészt kisebb munkákon pénzt keresel és fejleszted a karidat. Ennyi röviden.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.12. 08:30:39 -
Although_ #2588 Szoktad nézni a questek szintjét? Nem hozzád skálázz a világ, világ nélküled is létezik ez.
Szóval a dolgok a képességeitektől, felszerelésetektől, és egyéb dolgoktól függenek. Javaslom a map használatát, értelemszerűen very hardot csak okosan.
Hard az lehetséges, tegnap megvolt az első hacker "munkám", kamerák kikapcsolása, észrevétlenül be és ki.
Amit még észre vettem, ha ököllel jelöl egy ellenfelet azt próbáljatok puszta kezes harccal, nekem működött. persze lehet, hogy a képességek hiányoznak. Tehát lv1-en ne akarjatok hősök lenni. Nem nehéz a játék csak nem egy gta.... -
RedRiot #2587 "bekapok egy kurva granatot, hiaba nyomom a medkitet mindig megdoglok."
És a legszebb hogy néha olyan ember dobja a gránátot akinek az előbb helyeztél el három tár lőszert a fejében. :D -
mokuci74 #2586 En meg hard fokozaton kinlodok, bekapok egy kurva granatot, hiaba nyomom a medkitet mindig megdoglok. Ment is az alt+f4 ragequit buzi jatek :D -
Although_ #2585 Nem értem a problémád. Nyomsz egy j és kijelölsz egy másikat. Vagy ha random akarsz menni valahova ráklikkeksz a képernyőn. -
#2584 Srácok arra tud valaki valami okosságot, hogy ne mindig a fő küldit erőltesse rám a játék? Megcsinálok egy mellékküldit, erre, utána már egyből visszaugrik a kijelölés a fő küldetésre. Konkrétan nem lehet nem kiválasztani, rohadtul idegesit. Egyébként 1-2 idegesitőbb bugon kivül szerintem teljesen jó a gamma. -
Kommentár nélkül :D -
#2582 ezt én sem értettem... -
lonvard #2581 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja, azt értjük, hogy corponál miért rúgnak ki az elején? Tehát nekem Jenkins a főnököm. Ő bízott meg, hogy kiiktassam az Abernathy-t. Ezen dolgozom éppen, tehát Jenkinst nem árulom el azzal, hogy kiadom az infót a csajról a havernak. Erre egyszer csak megjelenik két fazon Abernathy-alkalmazott, és kirúg Jenkinstől. Most oké hogy valszeg Abernathy itt a projectvezető, szóval ő a nagyfőnök, de akkor első körben Jenkinst kellett volna elintéznie. Én itt csak lótifuti vagyok. És mér nem mentem vissza Jenkinshez, hogy kirúgtak főnök, vegyél vissza, vagy kérek 3 hónapos álláskeresési támogatást. Egyáltalán mi történt Jenkinssel? Kicsit hogy is mondjam összecsapott az eleje. Szívesebben kezdtem volna nulláról felépítve magam, mint hogy ugrik a történet 6 hónapot. Nyaf.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.12. 05:42:19 -
lonvard #2580 Erő 3, int 6, reflex 5, tech 3, cool 5 képességekkel indítottam, de szintlépésenként kapunk egyet, szóval nem determinálja a sorsunkat a kezdeti kiosztás annyira. Persze majd ez kiderül.
Kicsit szoknom kell, a női hang nagyon kislányos, nem illik a karakteremhez (mélyebb, FemShep hang kellene a corpohoz, nyilván valami kajla nomád csajhoz mindegy), a séta túl gyors, a ruházat túl gagyi, a grafika nekem olyan szutykos. Pozitívum, hogy mindezek ellenére berántott, mint a szar. Alig várom, hogy szkenneljek és gonoszkodjak távolról. :P -
ChipHazard #2579 I5 4670, 8g ram, gtx 970. win7 , Arra jo hogy a kari generálóval elszorakozzam, azt majd évek mulva játszom vele ha addig nem dobom fel a talpat :D.
-
#2578 Én úgy vettem észre minden képesség fontos kb, persze gondolom majd jól beszívom a well rounded karakterrel. Így is volt sokszor hogy 7/8 ajtóknál meg ilyenek és nem tudtam már kinyitni, de gondolom 100-as szint a maximum és akkor ki lehet maxolni mindent, bár a tulajdonság fát nyilván nem mindet.
Egyszerűen adja magát, jó lopakodni, amihez kell a 3 képesség nyugalom nyilván, technikai kell az ajtók nyitásához intelligencia meg a kamerák stb hatástalanításához és az elekromos zárakhoz, bár azt hiszem a testi erő is kell az ajtók felfeszítéséhez. Utána meg előbb utóbb lebuksz aztán nem árt ha vissza tudsz lőni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arasaka küldit azért utolsó emberig meg lehet csinálni lövöldözés nélkül, épp azt néztem hogy youtubeon van-e róla how to de nem láttam, egész egyértelmű addig eljutni lopakodva amíg el nem kell venni az Arasaka tiszttől a cuccost. Ott kezdenek már bajok lenni mert 3 an vannak és figyelik egymást. Az a taktika hogy megvárjuk hogy az Arasaka tiszt megnézze a két emberét aztán felvesz egy pozíciót mindennek háttal amit tartani fog, nyilván felkínálkozik a meghalásra de mindegy is. Nekünk a lifttel szembeni pultnál kell kezdeni még járkál a tiszt érdemes kiiktatni a jobb oldali őr feje feletti kamerát. Ahogy a tiszt felveszi a pozíciót ugyanazzal a kamerával csináljunk egy elterelést, az alatta lévő őr nagyon hülye kicsavart testartással elmegy a tisztig, mi várjuk meg a pultnál ahol vagyunk és ha a minimapon látjuk már hogy nem hátrefelé nézeget lesz pár másodpercünk jobbra tartva elmenni a fal mellett a liftig, itt bújjunk el az ajtó mellé balra pl. az elcsalt őr vissza fog térni a lift előtti másik pulthoz és aztán érdemes kicsit várni mert a falat nézve lassan befordul a sarok környékére akkor érdemes kimenni és bevonszolni a liftbe majd ellátni a baját. Utána már egyértelmű, a kint oszlopnál forgolódó őr a következő célpont, simán a virágnál kivárjuk hogy forgolódjon aztán hátulról lekapjuk, bár itt nincs annyi próbálkozásom egyszer engem így felfedezett szóval következőnek inkább a növénytől az oszlopig mentem és mikor az ajtót nézte inkább úgy kaptam hátba, ezt majd kitapasztaljátok hogy a jó. Utána már gyerekjáték mert a tiszt háttal áll nekünk szóval be lehet fejezni. Kipróbáltam kb mindent de ha nincs ez a liftes bújócska másképp nem igazán tudtam megoldani. Remélem segített valakinek. -
lonvard #2577 Azé' csak megcsinálom. :)
Semmi piercing, arctetkó, smink, cyberbizbasz, hülye hajszín. Sötétvörös, dominás frizura, szeplők, teljes testtetkó, nagy mellek, nagy, körülmetélt pöcs. Imádom. Corpo leszek, mer a másik két háttér az alkesz nekem, és azoknak jobban áll a teki, míg én is ezt a hekker-varázsló vonalat viszem. Reflex, Cool képességeket rakok még mellé szerintem, de ez majd kialakul. Azért is jobb a női test, mert nincs késztetésem erősre csinálni. Most ott volna egy izmos testalkat 3-as erővel, az olyan suta. Utánanézek majd konzolparancsilag, mer azér az alap attribútomokat picikét felhúznám. :P :P
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.12. 04:24:15 -
Irgum76 #2576 kösz a tippeket
egyenlőre ott tartok, hogy van egy néhány dugós pisztolyom meg egy elektromos botom...
a bottal egész jól tudok gyakni csak mikor öten jönnek nem igazán hatékony
a kiberszemes küldetésnél szoptam a legtöbbet mert azt hittem a csajnak kell átadni hekkeltem fojtogattam aszt kiderűlt az automatához kell szaladni aszt ucuneki elrohanni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most kicsengettem a 10K-t így barátibb volt a kijövetel a gyárból -
#2575 Na meglett a kabát.
-
undY1ng #2574 Tiszta jóképű lett, nekem "tetszik" férfiként írva, idézőjel fontos! :D
Én is női karaktert csináltam de már körülbelül mióta hasonló játékokkal foglalkozok.
Oka?
Igazából ez egy virtuális világ és nem is csak azért, hogy az agyszüleményünk (vagy ideál) által kitalált, megkreált karaktert csináljuk, viszont számomra jobb a másik nem bőrébe bújni. Mass Effecteket is így játszottam végig és nem bántam meg. Szerintem ez miatt ne legyen senkinek rossz érzése, ergó a második végigjátszásnál valószínűleg egy faszi karakterrel fogok, mert állítólag még a nemek között is vannak különbségek a végigjátszásban(?!).