6309
-
#2449 Na 9 és fél óra majdnem nonstop játék után kész vagyok.
A kezdő körzetből még ki se tettem a lábam a főküldiszálat még el se kezdtem és ömlik rám a feladat.
Ez igy kurva jó lesz... :)
Nem csalódtam.
Amúgy urak, ne akarjatok 5 mp alatt negyed mérföldet futni egy trabanttal! -
#2448 Mivel eléggé vállalhatatlan jelenleg a minősége alap ps4 és xb1-en, ami miatt nagy balhé van, biztos, hogy lesz olyan ráncfelvarrás/korrigálás/patch, amely egyúttal a régebbi PC-s konfigokon is segít majd.
Nagyon látszik, hogy nem hiába csúsztak ennyi és az őszi pletyka, miszerint egy belső levél alapján legalább 4-5 hónap kell minimum nekik, az nagyon igaz.
Maga a játék egyelőre zseniális, sok buggal én speciel nem találkoztam (bár a nyelvet jó lenne, ha végre megjegyezné), de nem hiába áll 74%-on, amikor bőven 90+ kellene. -
Although_ #2447 Mondom nagyon meglepett vagyok. Ez már "részvénytársaság" ott meg ugye..Érthetetlen. a kis világunk ez nyugatinak vagy minek nevezett szar a pénzről szól...nem a pc a pénz.... -
Evoluti0N #2446 Legtöbb eladás a két (négy) konzol összesített eladásából jön majd. Witcher 3 esetében a PC volt az első, majd a PS4, végül az Xbox. Természetesen az utolsó kettő közös eladása nagyobb volt, mint a PC-nek, valamint PS4 esetében nem volt sokkal kisebb az eladások száma, mint PC-n. Szóval fontos nekik is nagyon a konzol piac. Ugyanakkor ez a játék esetében a PS4 és Xbox One kb. játszhatatlan, a PS4 Pro és a One X éppen hogy csak elfogadható, az új konzolokra meg a régi konzolos verziók futnak visszafelé kompatibilitás módban, ameddig ki nem jön hozzájuk egy ingyenes frissítés jövőre valamikor. Annyi, hogy PS5-ön és Series X-en is szépen fut, de ugyanazok a bugok, amik főleg a konzolos verziókban jönnek elő, ugyanaz az alacsony NCP sűrűség, ugyanaz az alacsony textúrák.
Azzal járt volna mindenki legjobban, ha nem sietik el a játék bejelentését és nem jelentik be PS4-re és Xbox One-ra és csak új konzolokra, meg PC-re jött volna ki. Jól van, a CDPR nem azzal járt volna legjobban, mert úgy kevesebb lett volna az eladás, de a konzolos verziók értékelhetetlen állapota valszeg most nem fog jót tenni a hírnevüknek.
-
#2445 grafikai tunning:
http://sfx.thelazy.net/games/preset/11117/ -
Although_ #2444 Oké 1080p high közelben. motion kikapcsolva a shadow dolgok értelemszerűen egyenlőre med szinten.
Zökkenőmentes!! A kártyát F4-hez vettem, legalább highon elmenjen. És az szarabbul fut, ok lehet szebbnek hat. itt viszont ha közel mész egy lámpaoszlophoz látod nem pixeles. Kicsit sem. Az F4 messze szarabbul futott mint ez. És zabálta a ramot. Ez? Meg se rezdül ezen a beállításon nyilván az alján levő nvidia dolgok kikapcsolva nem mintha be lehetne. Radeon kártyán. De egyetlen egy szakadásom, bugom nem volt 8-10 óra után....Meg se rezdül. Engem ez érdekel nem a csili-villi. -
Alanw #2443 Volna kedvetek saját karakterekröl képet postolni? -
#2442 Sajnos másként nem nagyon fogsz produkálni értékelhető konstans fps értéket régi kártyákon. -
Alanw #2441 Detto... -
Although_ #2440 Meglep pedig biztosra vettem az lesz a jobb, a halasztás is miattuk volt. A W3 is inkább konzolos volt már. Lehet ezt még azelőtt kezdték el...Kb. akkor hasonló mint a Dragon Age origins :) utolsó ajándék a pcseknek? :) El se hiszem, hiszen látszott a nagy konzol cégek beszálltak. Ez érthetetlen.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.10. 22:43:43 -
TomStorm #2439 Viszont én most kipróbálom Nvidia Now-al mert ez high-on is olyan tud lenni mintha visszamentem volna Driver korszakba -
#2438 egy orosz oldalrol:
Úgy gondolom, hogy ez nem csak hasznos lesz számomra: Hogyan lehet hozzárendelni a W és az S nyilakat
Rejtett szöveg
Sikerült hozzárendelnem őket
az inputUserMappings fájl nyilaihoz (itt van: Cyberpunk 2077r6config)
a sorban:
mapping name = "LeftY_Axis" type = "Axis"
button id = "IK_W" val = "1.0" overridableUI = "forward" /
button id = "IK_S" val = "- 1.0" overridableUI = "back" /
mapping name = "UI_FakeMovement" type = "Button"
button id = "IK_Pad_Fake_LeftAxis" /
button id = "IK_W" overridableUI = "forward" /
button id = "IK_S "overridableUI =" back "/
write Up W helyett, S Down helyett S
Save changes
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.12.10. 22:42:14 -
TomStorm #2437 Látszik nem foglalkoztak konzol portal de így a kontroller support-al sem.. -
TomStorm #2436 Nagyon szar vele lőni.Meg úgy alapjaiban minden:) -
Evoluti0N #2435 Magyar felirat is van benne, akárcsak mindhárom Witcher játékban. -
Although_ #2434 Persze nem változik.Tyrrany PoE, PoE2 legendák lesznek. De ez...ez a virtuális valóság....Még VR nélkül.... :) -
Although_ #2433 Ez kb. a végem van kategória. Tudtam, vagy számítottam rá odabassz egyet. De más amikor megtörténik. :)
Emlékszem mikor a skyrim bejelentés videot néztem húúú ez lesz az...élni fog meg minden. A nagy szart...
10 év és a lengyelek bemutatót tartanak.
Ok az irányítás foss mint a W3-nál is volt. Majd a 20. patch gondolom. :)
Ez kb. a nem hagyod abba kategória és egy "öreg rókának" ez kb a mesében...
Tátott szájjal *smiles*
Most sorba állhatnak a többiek. Taníts mester...titeket nem lehet.... -
#2432 a játék magyar nyelvű vagy te feliratoztad a videot? -
xido #2431 vadat kérdezek...billentyű kiosztás bypass műtét helyett nem lenne érdemes balkezeseknek meg egyéb igényűeknek a kontrollert kipróbálni? -
#2430 beállitásoknál van opcio hdd use, sokat segit.
-
#2429 Sajna csak editorral lehet (bármi 1szerű megfelel)// cyberpunk 2077/r6/config/inputusermappings.xml
pl.
<button id="IK_W" val="1.0" overridableUI="forward"/>
<button id="IK_S" val="-1.0" overridableUI="back"/>
helyett:
<button id="IK_Up" val="1.0" overridableUI="forward"/>
<button id="IK_Down" val="-1.0" overridableUI="back"/>
kisbetü-nagybetü-re figyelni!
az F gombot ami kb az alap use mindenhol kb 20 helyen kell edit.
-
TomStorm #2428 Azzal ott a gond hogy lehúzza renderelést 75%-ra.Onnan már hiába tol fel sok mindent high-ra nem lesz jó -
#2427 Nálam HDD-n van és leginkább új játék betöltésekor zavaró. Játék közben nem vészes. Nyilván egy SSD sokat növel a kényelmen, de egyelőre egyáltalán nem érzem úgy, hogy kötelező darab lenne. -
#2426 Az SSD mennyire javasolt? Mert nekem kevés ott a hely. HDD-n egyáltalán nem fut jól? -
#2425 Köszi szépen srácok! -
xido #2424 amig nem érkezik rá megoldás,és úgysem jutsz túl ezen,de van időd...próbálkozz a gerforce now alkalmazással,hátha azzal túljutsz és egy későbbi mentés már tovább visz a telepített verzióban is :) -
Zsoltee_a_bator #2423 Itt van egy lista a hardverigenyes beallitasokrol, kapcsold oket legfeljebb mediumra:
Every shadow setting
Textures
Detail
Ambient Occlusion
Volumetric Clouds or Fog Resolution
Lighting Settings
Forras:
https://m.republicworld.com/technology-news/gaming/cyberpunk-2077-graphic-settings-for-high-fps-lower-down-these-to-get-an-fps-boost.html -
#2422 Lentebb linkeltem egy videot, annak a sracnak vannak videoi 1060 gtx beallitasokkal, esetleg arra (is) nezz ra. -
Evoluti0N #2421 Nem nagyon kísérleteztem, de amit olvastam, h hatalmas különbség az FPS-ben, az a cascades shadow beállítások high-ról mediumra vétele. Azt nem tudom, h grafikailag mekkora különbséget jelent. -
#2420 Sziasztok! Akik tudják is, hogy mi micsoda a grafikai menüben és már zongoráztak egy sort rajtuk.... :D
Van valami tuti tipp a beállításokhoz kapcsolódóan, amit, amiket kikapcsolva vagy lejjebb véve fixebb lesz a teljesítmény, fps szám növekedés érhető el, de a látványból nem nagyon vesz el? Magától feltolt mindent a legnagyobbra, 1080p ben játszom. Amiket én alapból kikapcsoltam, az a "filmszemcse" effekt és a mozgási elmosódás. Igaz, még nem hagytam el bárt a játék legelején, egész tűrhetően fut, de kint még nem voltam. 60-ra fixálva az FPS, de bemegy alá. Egy 1070-től azért már vannak ehhez a játékhoz jobban teljesítő kártyák is. :) -
TomStorm #2419 Nagyon meg vagyok elégedve a játékkal!Hát ez most oda..sz:DD
Megérte ennyit várni nagyon tetszik -
#2418 Vannak.
Én párszor már belefutottam random lövöldözésbe, bandák közötti harcba, stb.
Aztán szedtem fel a loot-ot. :)
Random küldik is vannak elszórva a városban. -
#2417 zseniális,elkezdtem streetkiddel,és az elején a bárból kisétálva crashel. mindig ugyanott,elég sok dolgot végigpróbáltam már,neten keresgélve sokan küzdenek ezzel. 21ezer forintért nemrossz.. -
MrAndree #2416 Nem irta, én is neten kerestem rá. Billentyűkiosztásban se irja sehol. -
#2415 Köszi, ez nekem is hasznos tipp volt :D Lehet, hogy írta a játék, de lemaradtam róla. -
RedRiot #2414 "Még az elején vagyok de így kell megírni karaktereket. Nagyon jó az előtörténet is amit elindítottam."
Ami feltűnt így pár óra után hogy van egy olyan érzésem hogy a játék világa önmagától is működik, nem olyan mintha egy vidámpark lenne ahol minden NPC csak a játékosra várakozik, hogy elinduljon egy script. Ez nyilván csak illúzió, de az élethű környezettel, a jól megírt dialógusokkal mégis sikerült olyan hatást kelteni hogy nem tűnik mesterkéltnek, művinek az élmény.
Pl. egy NPC-vel beszélgettem akinek el kell hozni valami cuccot. Már tervezés alatt van egy ideje a dolog, és a figura bedobott egy olyan opciót hogy hirtelen nem tudtam dönteni hogy abba belemenjek-e. Kicsit vitatkoztunk, erre a végén azt mondta: "Látom ez nem egyszerű, de gondolkodj azért el rajta, OK? Itt a számom, ha kitaláltad mi legyen hívj fel! " Ez csak egy apróság, mégis életszerűen van megírva. Nem az van, hogy megy a visszaszámlálás és mondjál A-t vagy B-t, hanem "jól van tesa, agyalj még rajta, azt' hívj ha kitaláltad!" Így azért elegánsabb, nem? :)
Ja, és a gyalogátkelők tényleg nagyon jók, 'pestre is ilyenek kellenének! :D -
Nálam így megy a játék.
Tetszik.
Amúgy azt észrevettem ha össze-vissza elkezditek állítani játékon belül a grafikát több lesz a bug, egy játék újraindítás segít.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2020.12.10. 18:15:28 -
#2412 Na, most már jöttek elő bugok. Pl. nincs ajakmozgás beszéd közben, eltűnnek szövegek, nem tölt be textúrát (újratöltés javította) és társai. Kell ide még pár peccs a teljes élményhez. -
Evoluti0N #2411 kétszer alt -
Evoluti0N #2410 Észrevettem, h a játék a kártyám kemény 50%-át használja csak és aztán olvastam, h erre a megoldás az, h teljesen letörlöd a drivert és tiszta telepítéssel rakod fel a tegnapit és nem csak frissíted, ahogy én is csináltam eredetileg. Így már használja rendesen. Szal ajánlom ezt azoknak, akiknek geforce kártyája van.