6309
banner
  • Gary
    Egy low konfigon (I7-4770k, 780ti, 16GB, Win7, 1980x1200, Xone kontrtoller) játszom. Nekem a Dying Light 2 a gépcsere függvénye, de azt is tolták...
    Az ingerküszöböm fölötti a játszhatósága. Amikor néztem, mert csak az Nvidia GeForce Experience programja mutatja meg az FPS számlálót , akkor 60-22 között mozgott.
    Ezért is kezdtem lopakodós, hekkelős irányba fejleszteni. Na, ebben Jackie nem nagy segítség! :Đ
    A patch előtt, random kidobott. Most csak az első billentyű lenyomása a rizikós. Van, hogy 4. alkalomra indul el. Igaz, a patch is csak 1,4GB volt nekem. A nyelvet továbbra sem tartja meg ha a launcher-rel indul. Ha a saját exe-jével, akkor igen, viszont, ha később a launcher-rel indul, akkor - érthető módon - szinkron problémája van a mentésekkel.
    Ami szembetűnő hiba volt, hogy eltűnnek az NPC-k tárgyai. Pohár ivás közben, fegyver járőrözésnél. Autók kerekei besüllyednek az útba. Jackie a lépcsőbe.
    Nem kellemes, de tetszik az ellenséges hekker. Az, hogy van ilyen és hogy megpiszkálja a nem emberi értékeimet :Đ
    A környezet és az MI parádés! Megfordulok a kihalt utcán és már valaki belebámul az arcomba. Volt egy útzár, 3 égő autóból, pár fegyveressel. Az égő roncsokat simán rájuk toltam és nem megy arrébb, szépen megsül. Azaz még azt sem, mert be sem kormolódik, csak lefekszik és kész. A többiek bambán tűrik. Azt is ha a társukra parkolok maj kirabolom a hulláját.
    Gondolom, az én VGA-m 3GB-ja kevés az égett terxtúrához. :Đ
  • mokuci74
    Az egesz UI egy kalap szar, alapveto dolgok hianyoznak belole, pl itemek kijelolese teszem azt jobb klikkel pl, neeem nyomkodjad a z betut 500x...
    GG, CDPR mintha 2005-ben lennenk kb...A masik : amikor lootolsz, mar ott kellene lenni egy loot as junk opcionak pl....
    Sok ezer orat beletoltam a Division szeriaba, a kezelhetoseg tekinteteben lenne mit tanulni a CDPR-nek.....sot, meg azt is megkozkaztatom (johet a savazas) , hogy a snowdrop engine(a division motorja) kozel ezt a latvanyt hozza, mondjuk fele ekkora gepigennyel....
  • Sunrider924
    Valoszinu, de hogy jot is szoljak, Riders of the Storm side quest 10/10!! (ennel a questnel jutott eszembe, hogy mennyire tokeletes valasztas volt Keanu Johnny Silverhand szerepere)
  • PiszkosFred
    Ezen kivul is hianyzik meg par 2020-ban mar alapvetonek szamito QoL megoldas a jatekban, de ezek szinte biztos, hogy idovel megerkeznek, ahogy vegeznek a kezdeti technikai hulyesegek javitasan.
  • Sunrider924
    Ilyen gyermeteg hibat egy klassz jatekba, ez testverek kozott is kb 400 klikk, meg jo hogy bontasnal bezzeg van csuszka es nem egyenkent bontja a batchet.....
  • PiszkosFred
    En a nyomvatartott szkenelest atraktam a tabra (mindig azt hasznalom erre), es igy nyomvatartott szkeneles kozben kell eger kozeps gombjaval jelolgetni a celpontokat. Nalam. Eger kozepso gombjahoz nem nyultam, az default.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.13. 10:14:04
  • RedRiot
    Kontrollerrel könnyedén vezethetők a járművek + a gyalogos közlekedés is természetesebb, lehet sétatempóban nézelődni. A fotómódnál is praktikus. Érdemes beszerezni egyet. Persze ha lövöldözés van akkor a bill./egértől nincs jobb.

Autóknál nekem az csalódás egy kicsit hogy nagyon kevés fajta van, és nincs lehetőség tuningolni, átalakítani őket. :/ Ezt némileg kompenzálja hogy extrém részletesek a járművek kívül-belül: nem tudom hogy a modderek készítenek-e járműveket ehhez a játékhoz de hogy nehezebb dolguk lesz mint mondjuk a GTAV-nél az biztos. Úgy megcsinálni egy autót, hogy minden cyber-basz rajta legyen, hogy pontosan illeszkedjen a játék látványvilágához, hogy ne lógjon ki a képből nem tudom megoldható-e külsősnek. Az is tetszetős hogy bár nincs sok típus de rengeteg apró átalakítás látható rajtuk, kevés a 100% tökegyforma. Szóval mintha lenne tuning, csak nem elérhető a játékos számára.
    De jó is lenne egy DLC extra járművekkel + tuning opciókkal!

Végül egy autós easter egg ;)
  • Montanosz
    igen teljesen minimálra le kell vennem a grafikát és így nem szép, de játszható szükség esetén egy gt1030-sal is akinek 2gigás kártyája van nem szaggat (amugy most vaterán 20-30 ezerből jó kártyákat lehet venni akciosan)

• Irgum76
    a quickcheck components mire jó?
  • Palinko
    Meg a felület sem mindegy... Terepen eszeveszetten csúszik, de később egyébként lesz ilyen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szupersport Pikes Peak verzió azokból a kocsikból szerintem városban is ezzel fogom csapatni :D
    Aszfalton már egész megszokható de van amelyik sportkocsi is elég lomha kormányzású és lecsúszik, de most van egy favoritom amivel jól elvagyok. Meg a spacet nem árt használni jókat lehet driftelni. Nekem sem tetszett első benyomások alapján a vezetés, de most már azt is megmerem kockáztatni hogy van egy kis szimulátoros beütése, sajna a belső nézetben nincs magassága az ablakoknak meg nagyon ugrál ott nehéz vezetni, de bizony próbáljátok csak ki hogy nem full gázon toljátok vegyétek néha el kanyarban stb sokkal jobban kezd viselkedni az autó, szóval lehet az volt a baj hogy az ilyen játékokhoz illő arcades vezetési élményt vártuk és gondoltuk hogy full W-vel végighasítunk a városon de az nem fog menni. Szerencsére azért a drifteket is jól meg lehet fogni ellenkormányzás jól működik.

Egyébként azt is érdemes kipróbálni hogy csináljunk fánkozást, pl W+A és space-l dobjuk ki a seggét az előző két billt meg folyamatosan nyomjuk. Van pár autó ami jó bénán egy tökéletes kört ír le jó lassan :D de az az ék alakú nagy spirált, most amit épp vezetek gyorsan majdnem egy kör de aztán mégis kis spirált ír le, szóval eléggé meg tud változni az autó menettulajdonsága (differenciál zár) de ez azért normális is minden jobb játékban így volt. Csak kicsit az gáz hogy nagyon az autó közepén van a forgástengely aztán ha jobbra balra megpróbálsz vele kígyózni nagyon szembeötlő a dolog :D
  • caps lock
    Úgy látszik tényleg igaz hogy a vezetés nem nyújt egységes élményt. Az egyik promós videóban el is mondták hogy típusonként változik. És valóban, loptam egy kocsit és szuperül tapad az úthoz, amíg a kezdő autónk úgy csúszkál mintha jégen menne. Szóval ajánlom kísérletezzetek a különféle modellekkel, nem kell leírni a vezetést az első autó után, ami tényleg vacak.
  • Palinko
    Én beraktam mindent amit lehet eddig nem volt negatív hatása.
  • dalmar
    Easter egg:
    Ha valaki már benézett a WC-be 3 kagyló talált oldalt.(Lásd Pusztító c filmet)
    A kérdésem még mindig él.
    1.Ha túl sok kibervert szereltetsz be akkor annak lesz valami negatív hatása?
    (Kiberpszihózis ilyesmi)
  • Palinko
    Easter egg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hazárdmegye lordjai :D Szerencsére majd mindenki megtalálhatja mert küldetés.

• Kotomicuki
    Azért a TECH WALLBANG se kutya: itt még visszalőni sem tud az ellenfél.
  • TokraFan
    Nem fejlesztették 8 évig de mindegy. 2013-ban mutatták be az első trailert, de a fejlesztés csak a Witcher 3 utolsó DLC-jének megjelenését követően indult el, addig szinte minden erőforrás a W3-ra ment. kb. 5év lesz az a 8. Az se kevés, de a játék sokkal kevésbé bugos, mint sok másik ilyen nagy cím, pl. játékmenetet megakasztó buggal még nem találkoztam. Grafikai marhaságok vannak, és pár apró bosszantó hiba, de egy ilyen összetett játékot házon belül, mindenre kiterjedően lehetetlen tesztelni. 2-4 hónapot tippelek, és rendben lesz.
  • Palinko
    Wow az megvan de nem tudtam ezt a funkciót, na majd játszok vele akkor :D
  • Hexex86 #2676

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.12. 23:24:39
  • Kmarha
    értem én hogy az egész város igazából csak egy szép díszlet nem más.. de ebbe a díszletbe úgy belemerültem hogy most vettem észre hogy eltelt a nap.. legalább a vacsorát megspóroltam mára :D
  • Evoluti0N
    Megvette valaki azt a cyberware-t a ripperdokinál, h másodpercenként egyet regenerálódik a HP harcon kívül és ha igen, nektek működik?
  • Irgum76
    hol a francban van a lakásom? :)
  • Bokafix2
    Ruházz be sáskakarmokra... belemélyeszted a falba, és szépen lecsúszol vele. :D
  • Palinko
    Ejtőernyővel találkozott valaki? Vagy bármivel ami kiválthatja. Stílszerű lenne jópár melót úgy befejezni hogy leugranék a ház tetejéről és nem kéne nyomorúságosan visszafele is lopakodni :D
  • undY1ng #2670
    DLSS felbontásméretezés. Na ettől lesz nagyon szép a kép és megeszi a kártyámat (gtx1660). :(
  • Hexex86 #2669
    Uuu az Akira járgány. :D Jók lettek a képek! Hamarosan én is alkotok valamit. Most lecsövesedtem mert visszafizettem Vik-nek a tartozást. xd
  • Palinko
    Én sem értem mert kb minden gyorsbillentyű a WASD-hez viszonyítva van kiosztva ezért fura lehet. Lehet a gamepaddal van összefüggésben 2000-res évek legelején még tényleg lehetett a nyilakkal játszani és arra szoktam rá én is de ahogy a sétáláson meg lövésen kívül mást is lehetett a játékban csinálni gyorsan átszoktattak minket a WASD-re :D
  • puskas84
    Én mindig a nyilakkal toltam...
    Kinek ez kinek az.
    és mi a megoldás a kérdésemre?
  • hawkie22
    Öszintén, ti hogy tudtok úgy játszani, hogy egér+nyilak a mozgáshoz? Nekem nem állna kézre, a WASD pont jó helyen van. Nem akarok vitatkozni, vagy cáfolni, hogy nektek így jó, csak kérdezem.
  • puskas84
    Sziasztok!

Hogy tudom beállítani, hogy gamepaddal játszak?
    Illetve a mozgásnál, hogy tudom átállítani, hogy a fel le nyilakkal menjel előre és hátra és ne a W és S-el?

Köszönöm!
  • MrAndree
    Pózolás új járgánnyal:

• Palinko
    Mélységélesség gondolom.
  • krisztajo
    Értem, köszi. Ez tényleg elkerülte a figyelmemet.
    Mit érdemes szétszedni, miből jönnek a hasznos cuccok?
  • Evoluti0N
    Depth of field?
  • undY1ng #2660
    Melyik az az effekt ami ilyen elmosódást eredményez? Nem a Motion blur és a hasonlóra gondolok... Fogalmam sincs mit állítottam el, de távolról annyira elmosódott minden, hogy elég tré.
  • Palinko
    Lol én siettem vele, még az óvodás csoporton is áthajtottam volna de autómatán fékezett a játék :D A kamionokat meg elkerültem jó reflexekkel :D
  • PiszkosFred
    Inventory nézetben Z betű, jobb alsó részen jelzi a gyorsbillentyűt, ha esetleg másra lenne nálad állítva. Bal oldalon mutatja majd midnig, hogy mire szeded szét és azokból is mennyit kapsz majd (+5, +2, stb.) Van rá perk, ami növeli a kinyert mennyiséget.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.12. 20:51:48
  • krisztajo
    Nagyon buta kérdés lesz. Hogyan lehet tárgyakat vagy fegyvereket szétszedni?
    A tárgykészítéshez szükséges anyagokhoz nem így jutnánk hozzá?
    Egyszerűen nem találom hogyan kell.
    Annyi fegyvert lehet felvenni, ha ezekből lehet hozzájutni akkor nem adnék el mindent.
  • Maxtreme
    na ott én is sírtam. Asszem égető probléma volt a küldi neve :D
  • MerlinW
    8 év fejlesztés eredménye :D
  • Bokafix2
    :DD