6309
banner
  • Voltan
    Ne aggódj emiatt, én most az első végigjátszásra férfit választottam, de hozzá kell tennem, hogy a péniszméretnél közepeset klikkeltem, nem mertem nagyot álmodni :)
    A második végigjátszásnál már csaj lesz, és ott eleresztem a fantáziámat :D
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.12.12. 01:27:36
  • MrAndree
    Nem identitászavar, csak a csajnak jobb a segge. Oké, tudom, belső nézet de jobb hirtelen nem jutott eszembe. :)
  • Voltan
    Na akkor az én élményeim. Nagyjából ultra környékén belőttem 60 fps-re a játékot 1440p-ben - DLSS-el, de anélkül is hozza. RT-vel, DLSS-el olyan 40-50 környékén kapirgál, de őszintén szólva nem ér annyit a különbség, hogy bent hagyjam. Fps lock nélkül 65-85 körül variál RT nélkül, de inkább kímélem a vasat, és belőttem 60-ra. Ultra környékén gyönyörű a játék, és meg sem reccen a 60-ról.
    Sok szempontból egészen elképesztő, amit csináltak. Például a bőr megjelenítése a karaktereken egész rendkívüli, gyak. életszerű. A fontosabb karakterek arca is egészen megdöbbentően brutálisan jó. Az animációk is elképesztőek, amikor nem bugzik be a dolog, mert olyan bizony néha van. Viszont összhatásában szerintem ez az eddigi egyik legszebb játék, hihetetlen életszerű tud lenni.

Problémák - hát az autózás nem egy nagyon élvezetes dolog, mondjuk egy GTA5-höz képest, de szódával OK. A harc az olyan "meh". Néha tök jól ellövöldözök, máskor meg nevetséges tud lenni, főleg az AI miatt. Nem ez a játék erőssége. Az AI borzalom, ez tény. Ha valaki egy First Person Shooterként viszonyul a játékhoz, az csúnyán csalódni fog, de mivel ez egy RPG alapvetően, ezt hajlamos vagyok elnézni, de azért kicsit többet vártam. Vicces, amikor lövöldözve kezdesz valamit, aztán eleged lesz a bullet sponge ellenségből, odarohansz, és lebaszod egy baseball ütővel, holott előtte fél tárat beleeresztettél. A legyalult ellenfelek is hajlamosak érdekes módon megfeküdni, kezek-lábak a levegőben, akár lebegve is, és itt térünk át a bugokra.

Bugok - vannak. Sokan. Ez innentől egyénfüggő, engem az apróságok nem zavarnak. Game breaking gonddal nem találkoztam, inkább csak vicces jelenetek vannak, illetve a térkép néha valamiért nem akarja engedni a waypoint bejelölését, kilépés-belépés a térképből megoldja, de kicsit zavaró.

Cserébe viszont a megfelelő géppel eszméletlen látvány tárul elénk, és hihetetlen igényességgel vannak megcsinálva az animációk is - ezt nem győzöm hangsúlyozni - főleg sztori irányultságú küldetésekben. A főbb karakterek kinézete, mozgása valami egészen zseniális. A játék maga pedig egy akkora hangulatbomba, hogy tényleg nehéz szabadulni. Én most láttam a prológus végén a Cyberpunk feliratot, 8 és fél óra játék után.

Tartalom is van bőven. Kicsit peccselgetik, és ez oda fog csapni, nagyon durván.
  • Hexex86 #2570
    Héé! :D
  • PiszkosFred
    Masnal is, nem tudom miert, nalam 3.5gb volt.
  • MerlinW
    Úgy tűnik én vagyok az egyetlen identitászavar nélküli :D

• Palinko
    Nem vagy véletlenül nehezebb területen? Engem visszafordított már valahonnna a játék most nyírtam ki a kérdőjeleket kivéve azt ahonnan visszafordítottak, hát kicsit grindolós volt és nem sok sztori, de ez volt az unalmasabb része remélem.

Harcnál meg nem tudom annyit tudok javasolni lopakodj jól és ne harcolj feleslegesen, az AI buta legtöbbször nem talál meg pl egy szintel ha feljebb mész és becsukod az ajtókat. Ha meg harcra kerül a sor akkor guggolj, azt csak a fejét hogy meg ne sántuljon, ha meg rádjön akkor ereszd el a sorozatot. Cyberpszichók ellen meg ültess be a lábodba ilyen dupla ugrást azzal kb jobban kidodgeolod a támadásukat mint a dupla AA vagy DD lenyomással. Ráadásul épületek tetejére is felugrálhatsz mindig lesz egy klíma vagy akármi amivel feljuthatsz és legtöbbször az a jó behatolási pont, ha a főbejáraton mész be az esetek túlnyomó többségében akkor valamit nem úgy csinálsz ahogy a legkönyebb lenne, de jó elterelésekkel még az is megoldható. DPS-re figyelj fegyvert cserélj, mesterlövész puskát ha találsz nekem bevált jó lehet 1 hitelni, egy erős revolver vagy más erős pisztoly jó secondaryban meg valami SMG vagy gépkarabély ha már nagyon meleg a helyzet. A kardnak és késeknek igazából nem láttam értelmét, lopakodva vágóeszköz nélkül is 1 hitelsz csak aztán rejtsd el ha olyan helyen van, egyébként meg nagyokat sebeznek de szaladgálni mindenkihez és kaszabolni hát nem tudom. Biztos valaki kitalál majd arra is egy buildet és úgy játszik majd vele mint valami szamuráj és jó lesz nézni de otthonra nem kéne :D FPS játékban a kardozás általában nem olyan jól néz ki ha te csinálod. Azért remélem a főszálban lesz valami kard duel, meg autóverseny, mindkettő nagyon adja magát.

A másik meg az élet, a testre lehet pakolni a pontokat és belül is a fán azért van harc közbeni élettöltés stb, egyik leghasznosabb tulajdonságok sztem ott vannak.
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.12.12. 00:59:34
  • Irgum76
    csak én vagyok olyan balfasz, hogy normálon folyton megmördelek?
  • Piko888
    nekem 1.4 gigát tölt le, érdekes
    Utoljára szerkesztette: Piko888, 2020.12.12. 00:40:34
  • Evoluti0N
  • MrAndree
    Akkor majd románcnál egy másik csajjal hozom össze és mindenki boldog lesz. :D
  • TokraFan
    Érdekes méretű ujja van a csajnak...Mint egy Alien. Valami nem kerek az arányokkal.
  • MrAndree
    Egy korai próbálkozás:

Ezek meg újabbak, már menőbb ruciban:

• PiszkosFred
    Kivaloan mukodik a parancs, de ugyanugy visszarakja az angolra a nyelveket, nem ez lesz a megoldas.
  • xido
    kifagyott ahol sok mindenkinek..
    nexusos fixxel tovább mentem..mentettem..visszaraktam..kifagyott amint betöltött
    ez a hotfix nekem 1.4g ...és nem akarom elkiabálni,de nem fagyott ki rögtön...ha később se,akkor még boldogabb leszek :)
  • Hexex86 #2558
    Technikai adottságon belül lehet kifejleszteni, hogy ritka tárgyakat is tudj létrehozni.
  • nordan
    nekem pénzem nincs...mindent szétszedek, most van 16 ezrem level 12-n ,de még semmi értelmeset nem tudok craftolni
  • Hexex86 #2556
    Lehet szerezni valami nightvision szerűséget majd? Néhol olyan sötét van, hogy nem látni semmit. Ha feljebb viszem a gamma szintet akkor meg vakít az aszfalt is. xd
  • MrAndree
    Nekem elég ritkának tűnnek, egy ideje már minden fegyvert meg ruhát szétszedek ami nem kell és nem mondanám, hogy úszom a nyersanyagokban. Persze craftoltam pár cuccot, meg upgradeltem meglévőt de nem sokat.
  • AntiHero
    Ps5-ön közel 18gb :D
  • PiszkosFred
    Na, meg is jott az elso hotfix (steamen 3.5 gb)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    New hotfix to Cyberpunk 2077 is now live on PlayStation consoles and PC. For Xbox systems, we are working to have the update out as soon as possible. Here is the list of changes:

Quests

Fixed an issue with completing the final objective in Gig: Freedom of the Press.
    Fixed an issue with starting conversation with Johnny at the end in Life During Wartime.
    Corrected a rare issue with NPCs no longer calling V if A Like Supreme quest was abandoned mid-way.
    Fixed an issue with Nix not going into his default state in Spellbound and KOLD MIRAGE.
    Fixed issues blocking progress in I Fought The Law if the quest area is left.
    Fixed inability to find Delamain in Epistrophy.
    Fixed issues related to remaining in the second phase of the quest after finishing Pacifica fight with Ozob if played after Finals.
    Fixed an issue with Nomads no longer present if V leaves the quest area mid-combat in With a Little Help from My Friends/Queen of the Highway.
    Adjusted mappings and re-enabled quest tracker in M'ap Tann Pèlen/I Walk the Line/Transmission.
    Fixed constraints on freedom to get up and sit down if neither blueline condition is met in Violence.
    Fixed issues with time and space resulting from leaving the quest area or abandoning the quest in Following the River.
    Fixed an issue with conversation with Johnny not starting after leaving the hotel in Tapeworm.
    Fixed an issue with quest being blocked upon leaving the quest area before climbing the hill in Following the River.
    Fixed the objective “Go into booth 9” not completing if the room’s entered too fast in Automatic Love.
    Fixed Jackie’s issues with sitting still in The Ripperdoc.
    Other quest fixes

Gameplay

Fixed the preview in weapon crafting.

Visual

Reduced vehicle appearance pop-in.
    Speeded up switching first person perspective to third person perspective in a vehicle.
    Fixed issues with animations missing from important quest NPCs during cinematics.

Performance & Stability

Improved stability, including various crash fixes.

Miscellaneous

Modified the flashing effect on braindances to reduce the risk of inducing epileptic symptoms. The effect has been smoothed out and the flashes reduced in frequency and magnitude.
    Removed copyrighted songs incorrectly present in the game with "Disable Copyrighted Music" feature toggled on.

PC-specific

Switching language to default in the in-game settings now correctly sets it to the language of your Steam client.

Console-specific

Improved reflections quality on Xbox One and PlayStation 4 to eliminate the smudge effect.
    Fixed “The Wasteland” achievement being stuck on 97% after completing all relevant missions in The Badlands on Xbox.
    Fixed an issue with missing PT-BR VO for Xbox players in Americas.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.11. 22:12:51
  • PiszkosFred
    Ha kiprobalod, a tutorialt vidd vegig mindenkeppen (laza 6-7 ora), mert nekem utana kezdett el mukodni es jol futni. Nem mondmo, hogy ez torvenyszeru, de ki tudja...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.11. 21:53:21
  • PiszkosFred
    Ne is mondd, az sem tudom per pill, hogy kinek segitsek es mibe kezdjek bele. A random utcai harcokrol nem is beszelve, amelybe veletlenul csoppentem, de szereztem egy napszemuveget :)

Kerdes: a legtobb jatekban vagy szarasig vagy nyeranyaggal es nem fersz toluk, vagy annyira ritkak, hogy azt grindeled orakig ha craftolni akarsz. Itt mi a szitu vajon? Erdemes mar most a lootot szetszedni es gondolni a jovore, vagy itt is lesz annyi, hogy a vegen mar le sem hajolunk azert, ami nem top tier?

Hja, es ami vicc, hogy tutorial vegeztevel (elso mission), amikor "alvas" utan elerhetove valik az auto es "kinyilik" NC, nalam a jatek elkezdett stabil magas fpssel futni, pedig semmit sem valtoztattam es egyfolytaban a tomegben vagyok a varosban. A fene se erti ezt.
  • dalmar
    Nem tudom ,hogy a játékba beletették-e azt ,hogy minél több implantátumod van annál instabilabb vagy,mert elveszted az "emberségedet"..Akinek esetleg már futja ilyen dolgokra megírhatná.
  • Carlos
    Én is 25 óránál tartok és még nem kukáztak. Johnny se jött még. Szerintem valamelyik főküldi után jön de én annak még a környékére se mentem annyi mellékküldi van. Csinálom a fixereknek a küldiket, szedem a pénzt... Majd minden jön magától gondolom. Ha ez a prológus akkor BAZMEG!!! 25 óra... és még ennyi bennelesz nekem szerintem.

Viszont belefutottam 1 nagyobb bugba: valamiért az egyik save-em korrupt lett mindig kifagyott visszatöltés közben. Többször mentsetek, Használjátok az F5-öt is.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.11. 21:29:48
  • lonvard
    Tiszta Görbicz Anita.

Ezerrel installálom épp, 3 órája megy, 45%-on. :D Meg kell tudnom hogy muzsikál a gépemen, csak utána merem megvenni. Valszeg azért ilyen cirkusz így az install, mer előbb letöltöttem hdd-re, és onnan telepítem ssd-re. Nem mintha értenék hozzá. Ja és naivan azzal kezdtem, hogy checking file integrity. Az ment másfél órát, tartott 20%-nál, mire észlelem, hogy még csak nem is az install megy.
  • PiszkosFred
    Na ezt kiprobalom, koszonom!
  • Csokis
    Indítsd Steam-ben a --launcher-skip paraméterrel. Így átugorja a launchert, ami a problémás.
  • MrAndree
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Act 1 vége. Heist quest, amikor mentek a hotelbe ellopni a cuccot.
  • Piko888
    Érdekes, hogy a steamen a Cyberpunk 2077 tulajdonság/nyelv fülön nincs magyar, gondolom ezért áll vissza alapra azaz angolra
  • AntiHero
    Nekem 25 óràm van benne, de eddig nem írta ki. Vagy balfasz módon lemaradtam róla. XD Spoilerbe írd màr meg miutàn írja ki.
  • Maxtreme
    Az arcok valami zseniálisak, de tényleg.

Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.11. 19:30:36
  • Hexex86 #2541
    Na még egy kis optimalizáció és fps boost. :)
  • PiszkosFred
    A gogos/galaxy verziót meg lehet oldani könnyen. Steamest már nem, viszont ha ott direktben indítod az .exe-t, akkor megtartja a magyart, mert a RED Launcher bugos. Na de viszont ha direktben indítod az .exe-t, akkor nem fut a háttérben a steam (achiek, stb.).
  • PiszkosFred
    Akkor jöjjön egy V tőlem is.

• Maxtreme
    Hotfix Patch 1.04 coming december 15th
  • Shep
    Hát elég gáz, hogy nem tűnt fel neki, hogy a nyelvi beállításokat mindig alapértelmezettre vágja vissza kilépést követően.
  • Evoluti0N
    Még mindig nem vagyok biztos benne. Tudja valaki biztosra, hogy a kék ikonok, mint pl az "assault in progress" meg a "reported crime" random generáltak-e és végtelen van-e belőlük vagy sem?
  • Maxtreme

:)
  • Hexex86 #2534
    Niiice! Jöhet még akinek van!