Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korábban elő akartam vásárolni, de szerencsére pár szóval könnyen lebeszéltek róla.
Most meg még a gépet is eladom alóla, szóval esélytelen a dolog PC-n.
Bár jön a PS5 és megfordult a fejemben, hogy, mint első játék, de az MK11 Ramboval nagyon ott van. Úgyhogy lehet, hogy az lesz az első játék.
Még nem döntöttem el. Azt sem tudom, hol leszek 19-én.
Ennek a játéknak is akkor hírverést csináltak, nehogy úgy járjon, mint NMS.
Bár ott gameplay videó alapján vettem meg. Nem kellett volna. Elfelejtettem, hogy már a bemutatónál eldöntöttem, hogy ezt a játékot nem szabad megvennem. Mondjuk fel sem ismertem, hogy ennek a bemutatóját láttam már.
Ennél majd többet várok, több videót nézek.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.11.07. 13:13:21
Bőven elég vásárlójuk lesz nélküled is.
<#nevetes1>#nevetes1>
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Skills and perks
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.11.06. 15:26:52
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Alig várom már az én kis lopakodó nomád netrunner-tech guru punk csajomat, pöccsel. Szép ámde hideg arcot képzelek hozzá, fagyos domina lesz ő, aki nem nagyon kegyelmez. Úristennn, miket fogunk mi együtt csinálni! 😄
Szóval azért lehet hogy később lesz.
Bár most eléggé nagy a bizonytalanság a grafkártyák terén, tekintettel arra, hogy semmi újat nem lehet kapni most.
Þór vígi þessi rúnar
Ebből van egy ilyen is, de gondolom mindenki ismeri 😄
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.11.04. 07:09:08
Next PC upgrade: 2022
Kit érdekel? negyedévente tudják kivenni a pénzüket belőle a befektetők (legalábbis akkor van értelme)
Þór vígi þessi rúnar
Next PC upgrade: 2022
Ahogy alakulnak a dolgok, az xbox meg ps egyre inkabv elorecsomagolt pc valami extra DRM-el.
Ráadásul a fejlesztőknek is.De sajna muszáj nekik ezzel szarakodni mert ebből lesz több a pínz😊
Rohadtul fragmentálódott a konzolpiac is, már régen nem az van, hogy egyszerű rá fejleszteni mert azonos a hardver. Mint látod, nem azonos még generáción belül sem, + jönnek a next genek...
Az meg netto hülyeség, hogy noname twittelőktől jönnek a valid infók és nem a CDPR-től vagy a CEO-tól. Konteókat remélem nem eszed meg...
Ugyanúgy fejlesztettünk mint ahogy mindenki. Voltak devkit-ek meg minden. De a lényeg az volt, hogy azon FASZÁN menjen. hA valami nem ment akkor azt cserélni kellett (megtelt a memória, elfogyott a proci, stb).
És ehhez bizony 1000x végig kellett tolni a játékot 1000 féleképpen. (nem csak happy path amit a játékosok 90% tol).
Szóval igen, simán lehet hogy a mostani konzolok kevesek és ki kell venni dolgokat vagy butítani. Van ez igy.
Þór vígi þessi rúnar
Na most ha a CDP főnöke azt mondja, hogy: "The game is ready for the PC and runs great on the next-gen consoles, and could be shipped on the scheduled date on those platforms. However, even though the game has been certified on the current gens by both Sony and Microsoft, some very final optimization processes for such a massive and complex game require a bit of additional time." - akkor én ezt elhiszem neki, mert eddig nem nagyon adtak okot arra, hogy ne tegyem. Ez nem jelenti azt, hogy igaz is, lehet, hogy palira vettek és így jártam, de ez már legyen az én gondom majd utólag 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.30. 11:27:09
Viszont jelenlegi kapacitásokat tekintve hamarabb fognak játszani az emberek a PS4 és XB1 verzióval, mert kevesen fognak várni arra, hogy végre megkapják a PS5 és az XBSX konzoljukat, így belekezdenek a jelenlegi rendszerrel. Ha az pedig szarul megy, akkor nem lesz 90%+ kritikai fogadtatás, amit elvárnak(!) a CDPR részéről (szintén volt erről szó egy interjúban, hogy ezért is csúsznak, hogy tényleg tiptop legyen a játék mindenhol)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.30. 10:42:38
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nyilván le kell butítani nekik a cuccot. Vagy optimalizálni, hogy fusson azokon a trágyákon is. Mehh...
Þór vígi þessi rúnar
Mert a PC verzió már kész.
Amúgy mekkora poén lenne ha kiadnák PC-re és a konzolos nyomik meg várjanak a sorukra (inverz GTA). Mondjuk szerintem nem tehetik meg de azért jót röhögnék.
Þór vígi þessi rúnar
Oké, szerintetek 2021ben mikor várható a megjelenés? <#idiota>#idiota> <#banplz>#banplz>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB