6309
banner
  • caps lock
    Szerintem ez olyan mintha erőszakot tennél a játékon, hisz épp az az RPG lényege hogy lassan építkezel, egy névtelen senkiből válsz a végére legendává. Ebbe pedig munkát KELL fektetni. A játék mindent megad a fejlődéshez, elborítják a mapot a tennivalók. Én most a sáskapengékre gyűjtök - addig is katanával szeletelek - de egy percig nem unatkozom hiszen a küldik nagyon jók és az eszköztáram már most is elég nagy hogy a legtöbb helyzetből kivágjam magam. Nem kell csalni, csak hagyni hogy vezessen a maga tempójában.
    Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.14. 10:52:41
  • Although_
    Kihagyos :)
  • lonvard
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ajjajjjaj. Hajjajjjajjajj. Erre vártam. És most megkísértelek titeket. :D Jöjjetek hát velem, ti gyenge akaratúak, A BŰNBE! :D

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.14. 10:32:10
  • Although_
    Azt hiszem +112 hp sebezz nem emlékszem pontosan általában 3 ütés egy ellenfél. Ilyet esetleg megpróbálhatsz.
  • Although_
    Alapvetően ha very hard kategória és közelharcos vagy akkor kevés a szinted, felszerelésed. Lehet próbálkozni messziről. De úgy tapasztaltam a közelharcost nagyon nehéz messziről elintézni. Amit mostanában tesztelgetek az egy cyber cucc egy olyan kiegészítő modult találtam ami nem non-lethal volt. És azzal messziről szedegetem le a népeket ha olyan a dolog. Boss szint ellen persze valószínű nem elég.
  • mokuci74
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki lenyomta mar az Odo nevu boss-t ? (hardon) Engem 210-es eleterobol egy kardcsapassal megol, a billentyuzetem meg mar recseg-ropog
  • Although_
    Az is egy lehetőség bekacsolod a hacker nézetett és gyalogolsz. Például ha így nyitsz ki egy sima ajtót kapsz 88xp és javul a skill is.
    Persze időnként meg kell állni mert nem látod a minimapot. Csekkolod az irányt és gyalogolsz tovább egy feelingje is van, hiszen a látásod már rég nem normál hanem olyan mint a hacker nézet.
  • Carlos
    Én eddig egy vasat vettem, teljesült az a küldi, verda lehívható de egyéb küldit nem adott.
    Spúr voltam és inkább a karakterfejlesztésre vertem el a pénzem, mert verda van már 3 ami küldiből lett.
  • Carlos
  • Kmarha
    attól kérdezném, aki már tart is valahol a játékban:
    vannak már kontaktjaim a város különböző részeiről (fixerek), akik folyamatosan dobálják a megvehető kocsikat. Ezeknek lesz több szerepük is, mellékküldetéseket adnak, érdemes lesz vissza-vissza térni hozzájuk, vagy ennyit tudnak csak?

Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.14. 08:07:31
  • Shep
    Tényleg, az is tele volt jó ötletekkel de a kivitelezés vmi borzalom volt. Itt azért nem olyan rossz a helyzet :)
  • Palinko
    Lehet jobban is jártál én kitakarítottam azon térkép ?-jeles küldijeit amit a title screenes események után kapunk és hát van pár húzósabb meg sem tudnád csinálni ha pl harcosra fejlesztettél mert tele van vörös koponyás szinted feletti alakokkal a helyszín ahol küldizni kellene, persze lopakodva meg lehet csinálni, de nem olyan lazán lapakodva ám, mivel hátulról nem tudod őket hatástalanítani mert akkor csak leleplezed magad, max annyi maradt hogy hackeléssel eltereled őket, vagy a dupla ugrással nagyon jó ritmusban elugrálsz amerre kell esetleg precízen átfutsz közöttük amikor esély nyílik rá. Egész jó kihívás pár közülük így. Sőt még sztori szempontból is van pár értékelhető közülük de azért 80% grind 20% sztori, élmény.
  • Daermon
    Kicsit több, mint 27 óra. Igen, főleg a melókat hanyagoltam. Fő sztori + fontosabb szereplők küldijeit csináltam, és pár plusz melót. Mert amúgy sose fogyna el annyi tennivaló van :D Így elsőre ez pont jó is volt, most már nyugisan tolom majd, de kiváncsi voltam, hogy hova fut ki. :)
  • Maxtreme
    Boiling point? :)) Pontosan ugyanebbe a cipőben járt (bár az még bugosabb volt :D)
  • Evoluti0N
    Mi? Végigjátszottad már? Mennyire óra volt? :D Én kicsit több, mint 20 és alig vagyok azután, h kiírta a játék címét. A gigeket hanyagoltad?
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.13. 23:15:46
  • Piko888
    megvettem, sőt fél éve rendeltem elő, csak segíteni akartam egy olyan embernek aki lusta visszaolvasni és keresni
  • Daermon
    Én megvagyok, elsőre :D Nagyon erős játék lett (9,9/10), jó sztorival, érdekes a vége is (persze néztem, hogy van több ending), de a sajátommal és az alappal helyzettel elégedett vagyok. Kíváncsi vagyok mi lesz a két kieg majd.
    Most jöhet egy újabb végigjátszás... :D
    Utoljára szerkesztette: Daermon, 2020.12.13. 22:50:54
  • lonvard
    Köszi ez hasznos infó. :)
  • lonvard
    Vigyázz nehogy megégjen a bőröd. Tudod, ózonpajzs 2077-re zéró közelében. Meg hát amúgy is atomrobbanás volt a városban. Kíváncsi vagyok hogy csinálták meg a helyét. Van-e ott sugárzás, épült-e oda valami, fú ez is izgi. :)
  • eddie999
    Sziasztok!
    Nem tudom volt e már, de hátha segít valakinek a nyelv visszaállással kapcsolatban. A főkönyvtárban van egy info file. Én abban írtam át az english - t hungarian -ra. Így már marad magyar feliraton. Ha volt már akkor bocsi!
  • lonvard
    Tapasztaltam, nyugi. Az autó az nem pont úgy viselkedik, mint Keszeg. :D Egyébként jobban örülnék, ha lenne valami autopilot mod, mer immersion szempontjából nem mindegy, hogy dodzsem pályát csinálok összetörve 1-2 dolgot minden alkalommal, vagy pedig úgy érzem autóval érkeztem egy helyszínre. Kellene egy sofőr. Az a feeling kell, mint az elején, amikor Jackie hazavisz.
  • PiszkosFred
    Pro tipp: :D Ha "lehívjátok" a verdát, ne álljatok elé, ne fussatok ki elé az útra, mert simán elgázol az automatika :)
  • MrAndree
    Kis lazulás:

Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.12.13. 22:28:19
  • Hexex86 #2752
    Egyébként eszméletlen maga a játék. Ritkán látni ennyire egyedi világot ilyen méretekbe.Talán a Death Stranding volt nálam ami ennyire beszippantott. A méretei meg hatalmasok. Sajnálom akik csak a bugokat képesek figyelni egy játékban. Nekik elég kevés élmény lehet mostanság a játékokba, de reméljük ők is megtalálják előbb utóbb a játékban rejlő igazi szépséget.
    szerk.: A séta mód nekem is hiányzik. Szeretek sétálgatni olyan játékba aminek szép kidolgozott a világa.
    (Medium graf)

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.13. 22:30:24
  • lonvard
    Jah, én is így vagyok vele. Pl. a GTA utolsó részével képtelen voltam 1 óránál többet játszani, mert nem izgatott fel, ez a játék meg az első pillanattól leköt, és foglalkoztat. Most pl. nem vagyok otthon, de folyamatosan piszkálja az agyam, hogy fú de tök jó lesz holnap egy kicsit Night Cityben kalandozni. Nem is az hogy kalandozni, hanem egyáltalán túlélni a következő napot. A GTA-hoz képest itt kapunk egy extrém univerzumot, egy puskaporos hordón üldögélő várost, és rengeteg felfedezni és tanulnivalót. Nem tudom még, hogy mit tudok kihozni a karakteremből, és olyan mintha várna rám egy rakat kibontatlan karácsonyi ajándék. Következő években szépen össze fogják rakni ezt a játékot, kapja az új tartalmakat, modderek is segítenek a játék sutaságait megoldani, tuti csinálnak majd olyat, hogy számítson az éhezés meg a szomjazás például, szerintem a fejlesztők csinálnak majd külső nézetet is idővel, jönnek a DLC-k, szóval baromi jó lesz ez még. Pillanatnyilag nekem csak az irányítással vannak problémáim, a nexusos séta-mod is suta, mert folyamatosan kell nyomni az alt-ot, és nem 8 irányban séta, csak 4-ben, emiatt sréfen nézve elkezd gyorsítani, illetve az autó irányítása az az igazi klasszikusan botrányos, kb. olyan mintha a State of Decay-ben lennék. De majd ezek is moddolódnak.
  • PiszkosFred
    Win10 pro, eredeti (játék szintén)

De nem gond, majd javítják (remélem), kvázi 3-4 órás sessionöket játszok, így 3-4 óránként egyszer rábökni a "default"-ra (mert az már szinkronban van a steam kliens nyelvével, lásd 1.04-es patch) majd leokézni nem egy nagy trúváj, kibírom :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.13. 22:20:59
  • MerlinW
    Tudod, mi megvettük a játékot.. De azért jó fej vagy hogy még ki is oktatsz minket a kis lekezelő stílusoddal ;)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.13. 22:10:05
  • ximix #2748
    A prohardveren írtak olyat ezzel kapcsolatban, hogy az írásvédelem miatt előfordulhat, hogy nem patch-el a játék.
    (ha esetleg valakinek ilyen gondja volna)
  • Gary
    Milyen OPrendszeren játszol?
    Nekem, Win7 Ultimate 64bit.
  • Gary
    Na és, ha valaki nem törttel játszik, a patch is fönt van, azoknak is keress valamit, légy szíves!
  • caps lock
    Az 1.04 patch nálam megoldotta a dolgot.
  • PiszkosFred
    Nálam nincs steam_emu.ini, így az exe direkt indításával oldható csak meg a dolog (a launcher kavarja a szart), de akkor meg a steam nem érzékeli az achiekat, nincs overlay, stb. Van még egy usersettings.json a win/appdata-ban, de azt hiába írom át hungarian és hu-hu-ra és teszem írásvédetté, nem veszi figyelembe így sem.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.13. 20:56:26
  • Piko888

Gratula te vagy a 100. Mindenkinek ilyen, de van rá megoldás.
    Én nem próbáltam, de mivel a google a barim, ezért megkerestem neked: Akinél esetleg nem marad magyar. Az keresse meg a játék könyvtárán belül a "bin" mappát. Ott pedig a steam_emu-t nyissa meg, azon belül keresse meg a language részt és az englisht írja át hungarian-ra. Ezt a steam_emu fájlt tegyétek írsávédetté és végleg magyar lesz.
  • undY1ng #2742
    Úgy látszik csak nem sokunknak nincs baja a játékkal, a hibái ellenére is. Számomra kellemes és magával ragadó és régóta vágytam már egy hasonló játékra. Azért reménykedtem, hogy ez a 70 üzenet tegnap óta nem csak a sírásról szól.
  • Dzsí Pí
    Sziasztok, nem olvasgattam vissza, de valaki találkozott már azzal a ''hibával'' hogy minden egyes játék indításnál a nyelvet visszaállítja magyarrol angolra? valami megoldása lehet neki? (gog verzio, eredetivel tolom)
  • Shep
    Na így 5-6 óra után megvilágosodtam mi a legnagyobb bajom a játékkal, hát az hogy marhára olyan, mintha valami béta verzióval játszanék. Meg némlieg a régi orosz játékokkat juttatja eszembe ahol votl egy jó ötlet, meg elképzelés aztán lett egy béna, hibáktól hemzsegő megvalósítás. Aki ezen túl tud lépni az jól szórakozhat de nekem ez még nem sikerült 5 óra alatt, sőt ahogy haladok előre egyre kevésbé érzem egy kész AAA címnek. Nem merték már bevállalni az újabb megjelenés tologatást, de jobb lett volna ha nem erőltetik és rászánják még azt a 2-3 hónapot ami kellett volna neki, hogy ne egy majdnem elkészültünk vele cuccot adjanak ki.
  • MrAndree
    Vezetésben akadnak vicces dolgok, 80al nekimegyek szembejövő autónak a motorommal, fel se borulok, le se esek és még csak nem is sérülök. Balesetbiztosak ezek a jövőbeli mocik. :D
  • TomStorm
    Geforce Now szépen behalt:/
    Iszonyat mennyien tolhatják ezen keresztül
  • MrAndree
    Én befejeztem, csak mindig van az elején egy időszak amikor kipuhatolod kivel érdemes vitatkozni és ki az akivel értelmetlen. :)
  • Although_
    A bölcs ember, sorry amiért igazad van, de én erre tényleg 10 évet vártam :) Mentségemre legyen mondva :) Persze gáz mert eddig megoldottam ne 100 órákat. Egyedül egy stratégia volt. Régebben. Ez el se merem képzelni mi lesz ha nem bugos és megjönnek a kiegek amik kb W3 szint lesznek :) Úristen kategória :) És a moderek? 2020 van de ebben az évtizedben, nagy eséllyel ha nem veszik el a kedvüket :)