6309
banner
  • RedRiot
    "Apro kis dolgok ezek, de megis hianyoznak igy 2020-ban - bar a hianyatol nem megyunk a falnak, nyilvan."

Pont így gondolom én is. Én kb. biztos voltam benne hogy ezek amiket írtál alapból benne lesznek a játékban. Amíg nem fogynak el a küldetések addig abszolút nem hiányoznak, de az eljövendő DLC-kben remélhetőleg pótolnak ilyen fícsöröket. Néhány minigame, egy kis autótuning, fodrász, plasztikai sebész, megvásárolható kecók. Azok alapján amit eddig láttam a gameből kb. könnyed ujjgyakorlat lenne a fejlesztőknek.
  • PiszkosFred
    Olvasni kellene cikkeket. Mar az elso nap visszahozta a marketing es a gyartasi koltseget, akkorat taroltak, hogy a fal adta a masikat.
    A reszvenyek persze sullyednek, a perek is indulnak, az biztos, hogy szokatlanul nagy szarban van a CDPR, de tul fogja elni es nyugodtan dolgoznak tovabb, max a CEO meg egy-ket vezeto lemond aztan csokolom. Az egyszeri gamer memoriaja mint az aranyhale, a piac meg mindig az aktualis allapotokra reagal, vagyis ha rendberakjak a ps4 es xb1 verzio (ha tudjak), akkor nem lesz gond.
  • Daermon
    Ugyan az lesz kb menet, mint Witcher 3-nál. Kis ingyen DLC-k előszőr, aztán majd nagy fizetős kiegészítők.
  • Although_
    Azt azért számoljuk, úgy mindenkinek aki követi ezt. És tudja mit jelent a részvénytársaság. Nagy eséllyel amiről olvasunk az nem marad következmények nélkül! Fejek fognak hullani.
    Nem tudom itt a pcsek közül mennyien vették meg de 50% az szerintem jó és ez már lassan nemzetközi standard lesz.
    Komoly kérdés mekkora profit várható. A konzol kudarc után.
    Az igazgató tanács fejeket fog követelni. Mert messze az új konzolos igazi verzió , mint olvastuk. Minden dlc minden jövőbe tett ígéret pénz befektetést jelent.
    Megkockáztatom ez lesz az utolsó pc-s main projekt.
    Minden kétséges most, lehet. :) Nem tudhatjuk. Minden támogatásra szükségük lesz talán.
  • Zsoltee_a_bator
    Biztos arc meg nemvaltoztatas is lesz..

Meg a Skyrimben is volt plasztikai sebesz
  • PiszkosFred
    A launch trailerben volt egy titkos uzenet, abban azt irtak - igaz, akkor meg nem szakadt a nyakukba az a szarcunami, amiben jelenleg ulnek a regi konzolok miatt, igy ez csuszhat is akar -, hogy 2021 elejen mar erkezik is az elso ingyenes DLC.
  • AntiHero
    Asszem mondtàk, hogy itt is lesznek ingyenes dlc-k. Csak majd később jelentik be.
  • Evoluti0N
    Nekem is ez jutott eszembe. Nem emlékszem, hogy a Witcher 3 esetében mikor jelentették be, hogy lesz 16 ingyenes DLC. Csodálom, hogy a CP esetében még nem említettek semmit. Itt is lehet, hogy lesz pár, csak még nem jelentették be őket. El tudom képzelni, hogy ha itt is lesznek ingyenesek, akkor az egyik köztük fodrász lesz. Esetleg pár új haj is mellé. A Witcher 3 esetében is volt jó pár kozmetikai DLC a 16-ból.
  • Although_
    Ere nincsenek, emlékszem talán te is mekkora Conan rajongók voltunk. Tényleg jó volt egy időben. De ez. Huh nem is tudom. Nem a képek mikor fényképészkednek meg teszik fel.
    Pl most fogtam fel akivel nyomulok azon vérdíj van nézem is :D Talán "egy másik életben" rá vadászok de most :) Csak a corpo a lényeg a profi munka :) Meg kell csinálni az akciót :)
    Sztori meg.Mikor nézed Cirit a haldoklót, ahogy kiszáll az élet belőle. Meg a történetet amit írnak, írtak. Na igen ők a master level. És ezt még van hova fokozni. Nem fokozni kapsz egy élő lélegző világot. Mikor már nem csak a történet van, mikor megmutatják képesek arra amire a Bio volt. De
    az van képesek olyanra amire senki más...és ezt napról napra még egy bugos játékban is. Mi lesz itt 2 év múlva? :)
  • 6600GT
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocsi a kép miatt..ez bizony CIRI...
  • MarkBlade
    Jah.. meg a fodrász.. :( hátha bekerül egy dlcvel.. A nomád csaj is tetszik de mivel női karit csináltam nem lehet vele interactolni.. xxx -ben :D ezt sajnáltam mert amúgy bejött nagyon... Nagyon jó stílusú párbeszédek és személyiségek vannak a játékban. Némelyiknél alig vártam már hogy hívjon hogy beszélgessünk.
  • Carlos
    One of your french girls:
  • PiszkosFred
    Igen, a transmog nagyon hianyzik, manapsag mar szinte fajo pont, ha hianyzik egy-egy jatekbol.
    Emellett nekem hianyzik, hogy a tarsakkal lehessen tobb idot eltolteni, bandazni, dumalni, stb. a sztorin kivul is, akar ugy is, hogy mondjuk egy kozponti helyszinen, barban, kocsmaban stb varakoznak, vagy akar a lakasban.
    Apropo apartman, azt is lehetett volna kreativva tenni, fejlesztesi lehetosegekkel, esetleg tobb helyszinen ujabbat venni, stb. - vagyis adni hozza valami erteket, nem csak annyi, hogy itt egy agy meg egy stash es csokolom.
    Egy garazs elfert volna, benne a begyujtott verdaknak.

Apro kis dolgok ezek, de megis hianyoznak igy 2020-ban - bar a hianyatol nem megyunk a falnak, nyilvan.
  • undY1ng #2804
    Ezek milyen beállítások? Bocsi ha már volt kérdés.
  • Kmarha
    amúgy valaki játszott ezer évvel az Omikron Nomad Soullal ? kb az a hangulat jön vissza ezer évről (a bejárható és lenyűgöző város, rengetek ember az utcán, és hogy az egész csak egy kirakat, bár ott legalább le lehetett játszani a holo-kazikat, nem úgy mint itt a braindance cuccokat.. azért erre a három szájú élvezetre kiváncsi lennék )
  • Kmarha
    mert különben rájönnénk milyen kevés és ismétlődő a side quest felhozatal (mert azt nem nevezem új questnek, hogy más nevű és hátterű egyént kell megint kimenteni egy szobából).

de legalább ami normális quest van, az legalább tartalmas és hosszú
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.14. 19:38:10
  • Evoluti0N
    Nekem csak ilyen apró bajaim vannak a játékkal. A lentebb leírtak mellett pl. az, h a megvásárolható autók küldetéskét megjelennek a journalban valamint a mapon is. Nem akarom elhinni, h nem volt erre jobb megoldás. :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.14. 19:33:26
  • Evoluti0N
    Nekem nagyon tetszett az AC Odyssey-ben az a megoldás, h meg tudod változtatni bármelyik ruhaneműd kinézetét egy másikéra, miközben az első statjai megmaradnak. Valamint a Valhallában az, hogy bármelyik slotban levő ruhaneműre kiválaszthatod, h látszon-e vagy sem. Nagyon jó lenne ebbe is ez a két megoldás. Vagy legalább fejfedő elrejtése. Annak azért egy modern RPG-ben alapnak kéne lennie.
  • Shep
    Ja, csak tudod nem a 2070 S lapul az átalg gémer pc-jében.
  • AnuluWork #2798
    Nézem a ruhákat ingame, de pl. bár tele volt minden video korábban, minden picsán volt, stockingst ingame mintha nem lehetne venni egyik boltban se. Lootolni? Alig van értelmes ruci.
  • TomStorm
    Geforce Now-al szarakodtam azt közbe kiderült hogy a gépemen jobban megy:D
  • TomStorm
    Nagyon jól be lehet állítani aztán megadni neki egy maximum FPS értéket és kész is!

A játék meg áhh,szavak nincsenek:)
  • PiszkosFred
    Ne gondold tul! 2070 S kartyaval ez nem a te problemad, sose nem is volt, nem is lesz, majd megoldja idovel mindenki (vagy upgradel).
  • TokraFan
    Levettem a Volumetric Cloud/Volumetric Fog párost, mert túl sokat nem oszt, nem szoroz, cserébe megeszi a kártyát. Így 1080p-ben RTX ON/DLSS ON 60fps-t stabilan tartok egy 2070 Superrel, belvárosban is. Nem tudom mit sírnak az emberek PC-n. Oda kell figyelni a beállításokra és kész. A preseteket el kell felejteni.
  • PiszkosFred
    Igazsaghoz hozzatartozik, hogy megcsinalta a tobbi kartyaval is, hetvegen megneztem a videoit. (vezetni nem tud, az is teny)
  • TokraFan
    Komolyan egy GT 1030-as (leg)alsó kategóriás kártyával demózza, hogy szaggat? Nem akar mindjárt Core2Duo és GTX 630 pároson ulrta grafikát? Eszem megáll néha...
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.12.14. 18:03:12
  • PiszkosFred
    Tegnap egész este ezt csináltam. Tényleg abból állt az egész játékom, hogy beültem a kocsiba, na mondom megyek Jackiehez (még itt tartok). Aztán mentem két saroknyit és láttam a közelben a térképen egy rendőrségi akciót, vagy megint két sarokkal odébb bandaháborút, vagy csempészeket, stb. így aztán ki a kocsiból, irány a balhé, nézzük meg mizújság, loot, xp, hullatakarítás (a zsaruk nem szeretik, akkor sem, ha bőnözőt vágtam haza), majd vissza kocsiba, 10 sec múlva hopp az mi, ki a kocsiból, stb. Közben a telefonon is egyfolytában nyaggattak, hogy ezt is le kellene vadászni, meg azt is, stb.

4 órával később logout előtt éppen hogy elértem Jackihez... :)
  • Palinko
    A puszta meg a farm se kicsi. Igen a GTA5 óta nem tudok már én se elnavigálni térkép nélkül pedig előtte ment mert nem voltak nagy városok, engem Hong Kongra emlékeztet Night City
  • RedRiot
    Az elején kételkedtem benne hogy nem lesz ez egy túl nagy map, de most hogy pár napja motorozok rajta fel-alá le vagyok döbbenve. Lehet hogy négyzetkilométerre vannak ettől nagyobb játékterek de mivel ez jórészt beépített terület óriásinak érződik. Embertelen meló lehetett ezt így megtervezni, összerakni. Baromira élvezem csak magát a céltalan csavargást, felfedezést is. Tényleg mint amikor nyaral az ember és lődörög egy idegen nagyvárosban. Lehet hogy akkor is elszórakoznék ha egyetlen küldetés sem lenne a játékban. :D
  • Carlos
    Deadly Weapon:
  • lonvard
    Mindkettőnket az utca nevelt fel, csak a street kidet a Váci utca, engem meg az M7-es. :) Joh, engem a sztráda nevelt fel. Most jó?
  • lonvard
    Jóvanna, tudom én. :)

• PiszkosFred
    > "Nomádként ezt kikérem magamnak, engem az utca nevelt fel."

Street Kidként meg a pusztát jártad, mi? :D Valami hibrid születhetett nálad, elvált Nomád és Street Kid szülők gyereke, aki egyik nyarat az aluljárók tövében a városban, a másik nyarat meg kint a semmiben tölthette...
  • MerlinW
    A csítelést általában titokban használjuk, nem reklámozzuk, mert köztudott hogy a játékosok 90%-nak csak felcseszed az agyát vele. Használd egészséggel, de nem akarunk róla tudni. Így a béke is megmarad.
  • lonvard
    :-D

Jaj má, csináltam egy vadnyugati nomádtekit. Általános erőnlét, ökölharc, pisztoly és teki képességeket adtam neki alapból. Nézd, ez egy kb. 25-30 éves faszi, azért csak csinált valamit az életben idáig. Nekem ne adják elő, hogy nulla darab skillje van, de amint feltör 3 zárat, már lesz is egy skillje. Eszerint idáig egész életében nem csinált semmit. Nomádként ezt kikérem magamnak, engem az utca nevelt fel. Bemegyek a városbéli puhányok közé, aztán rendet rakok. Be vannak szarva, hogy mi van ha vége a városuknak. Hát engem nem érdekel, én a sivatag gyermeke vagyok. :P
  • Although_
    Ilyen ez mikor szint alatt próbálkozol. Van hogy lehetséges, csak nehéz. Választás kérdése "grindelsz", questeket csinálsz, alszol és visszamész később. Minden döntés kérdése. Nyilván ilyenkor a loot sokat ér ha nincs szinthez kötve mikortól használhatod :)
  • fluency
    Áááá... Ion most még lightos. Csak várd ki míg ráérez, azt jön az elborult karaktereivel. :D
    Utoljára szerkesztette: fluency, 2020.12.14. 11:37:42
  • mokuci74
    Aztan sikerult vagy huszadjara lenyomni a boss-t, folyamatosan healeltem magam, meg futkaroztam mint a hulye gyerek. A widow maker tech puskt hasznaltam, fejbelottem joparszor, de ez a retek meg vissza is healeli magat, szoval nehez volt, na.Ps.: a hekkeles nem ert semmit ellene
  • Daermon
    Megint szokás szerint, mint a legtöbb RPG-s topicban megmagyarázod, hogy miért kell csalnod. :D Haláli vagy :D
  • lonvard
    Asszem újra kezdem a játékot. Hagyom ezt a pöcsöscsaj vonalat, mer most azonosulni akarok a karakterrel, és nem igazán megy, amikor a vörös körmeivel kapálózik, szóval most csinálok egy keletről érkező nomádot, egy olyan de olyan nomádot, egy olyat hogy... (persze nem lesz félisten, azér nem ölöm meg a játékot). Bele akarom venni a tech képességeket is a repertoárba, szóval egy tűzfegyveres hekkerteki, lopakodóizé lesz, közepes szintre fejlesztve. Ez a terv. :D

caps lock - neem, bőven hagyok fejlődési lehetőséget. De lássuk be a játékban nem kezdőként vágunk bele. Bármelyik életutat választjuk, van előélete a karakternek, sőt többet tud a játék világáról a karakter, mint a gamer. Sokszor van az, hogy párbeszédeknél olyasmiről beszél a karakter, amit mi nem is tudunk. :D Tehát ebbe belefér egy kis fejlesztés.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.14. 10:58:42