6309
-
#2653 Megcsináltad már azt a mellékküldit, ahol egy lángoló péniszű csávót kell elvinni egy techsebészhez kocsival? Azon szakadtam. :D A muki beruházott valami hibás méretnövelő implantátumra, amit a kereskedelmi forgalomból már kivontak a cégek, de az utcán meg árulták tovább feketén... a lényeg hogy jó olcsó volt, ő pedig megvette és berakatta, viszont kettyintéskor lángra kapott a fasza... :D
Állítom az egyik legpoénosabb küldetés a játékban... ott grasszál az ipse az apartman előtt füstölgő pénisszel félmeztelenül, közbe jajgat meg rúgdossa a falat ezerrel. Az a lényeg, hogy mikor beülteted a kocsidba, minél lassabban menjél vele a sebészhez. Húzzad az idegeit és szopasd ameddig tudod, mert felér egy stand up comedy-vel amit az emberünk közbe levág. :D -
#2652 -
#2651 Pl. ez. De van más guide is. Gondolom patchelik majd, mert erősen exploit gyanús.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2650 Akkor lehet jobban át kell néznem, mert eddig lesajnáltam mivel ugye a handgun a secondary és gépkarabély meg sniperre kell általában építeni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont mikor Johnnyval vagyunk azért tetszett mintha kézi ágyúval lenne a srác és mindenki purcant biztos neki ki vannak nyitva azok a skillek :D
Meg a másik opció lopakodós buildbe a hangtompítós erős handgun az is ad egy 2,5-es szorzót cserébe ha felfedeznek már kevesebb a sebzés elvileg. -
#2649 A Handgun perkek / skillek nagyon OP-k ... Tele a net olyan buildekkel, ahol többezer damage meg 125% critical chance meg ilyenek vannak nem is túl magas szinten. -
Although_ #2648 A hack mod egyfajta "VATSként" is felfogható nem az de jó ha valaki nem akciójátékos lelassul az idő ha veszély van figyelni kell a indikátorokat az ellenfélen. Hack módban több időd van reagálni. Aztán már nomrál módban is megy. Ha hack módban belassulsz az veszélyt jelent a legtöbbször. Pl. kamera őr. Tanácsos megálni körülnézni fixálni a problémákat. Kamerát kikapcsolni, vagy ha tank vagy akkor ész nélkül bele a sűrűjébe és gázolni, akkor nem vesződsz kerülőutakkal hanem feltöröd a zárat egy rpg mint ez lehetővé teszi :) FNV óta nem volt ilyen élményem :D
Néha a háztetőkre is érdemes felmenni ha tudsz, vagy megnézni a kerítésen van e rés :)
De az vagy amivé válsz : ) Ez meg a gta+borderland, nevetnem kell.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jump dolog működik. pl egy-pár questnél nagyon hasznos ha körbe nézel.
Komolyan ha erőből akarod megoldani a dolgot olyan karaktert építesz akkor a zárfeltörés egyszerű lesz.Betöröd az ajtót.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.12. 19:05:35 -
Although_ #2647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra is jó amikor beikszeled látod normál módban pl.meghekkeled a többiek is láthatóak lesznek, -
Although_ #2646 Így van CAPS LOCKS rámész és középső gomb mindig hack módban. Anélkül bombát dobsz. Ki be kell kapcsolni váltogatni kell a két nézetett attól függően mit akarsz. Végül úgy néz ki nem véletlen árulja a CD 300 oldalas manuált valamihez amihez nem is kell :)
-
Although_ #2645 Olvassátok már végig a nyavalyás key bindingset vagy mit :) Futásnál is van. De ott jó a hold mod. -
Although_ #2644 Jézus alapok alapok....mindig alapok nem TAB CAPS LOCK....nem holding toggle....fixre kapcsold ne nyomva tarts.
CAPS LOCKS ki-be ki be....Egyébként ez a sétálómód ha bekapcsolod akkor sétálsz. -
lonvard #2643 Hát a vásárlással én is várok. Végül a Witcher 3-at is megvettem. De megvettem! :D Most is fut egyébként, ha fantasy világban akarok kalandozni, akkor az arra van. Ez lesz a cyberpunk univerzumos, a Star Citizen a scif-i univerzumos, a Kingdom Come a középkor univerzumos. Nincs olyan téma, amire ne lenne lassan komplett univerzumunk. -
lonvard #2642 Én is elakadtam ott tegnap hajnalban. :) Ma reggel már fogott az agyam. Nem elég, hogy megvannak a tag körvonalai, a feje fölött jelenjen meg 2-3 pontocska. Középső egérgombot nyomjad, ahogy a hex írja. -
#2641 Tab-ot rajta tartani és úgy középső egér gomb vagy Capslock és utána. A lényeg, hogy maradj a scanner módba és azon keresztül kell. Próbálj közelíteni scanner módba a görgővel, lehet messze van. -
#2640 Akkor valami baj van, van tiszta rálátásod? Néha nehéz bejelölni mikor csak egy kis szöglet látszik ki belőlük. -
TomBond #2639 Először nyomom a tabot. De utána hiába nyomok bármit, nem jelöli ki az őröket
-
#2638 Tab -
TomBond #2637 Elkezdtem a játékot, és a gyakorló feladatokban a lopakodásnál azt mondja, hogy jelöljem meg az őröket! De hiába nyomkodom az egér középső gombját nem történik semmi. Mit kell még nyomi? -
lammaer #2636 " Persze lehet az jár majd jól aki megveszi a packot kiegészítőkkel évek múlva egyben :)"
pont ez jutott eszembe, én lehet kivárom a game of the year editiont, 2022-ben :) -
#2635 Hacker lanyomat mar az ikrek kiutik ugyhogy skippeltem oket. Hekkerkedessel durvan lehet keresni. -
TokraFan #2634 Nem akarlak elkeseríteni, de majd ha kijutsz a városba, esélyesen át fog menni diavetítőbe. Épületeken belül sokkal jobb az fps, mint az utcákon, ami persze érthető, sokkal több a poligon. -
caps lock #2633 Nekem meg egy vasam sincsen. Túl sokat fogadtam bunyóban, vesztettem és elúszott mindenem. -
TokraFan #2632 A tükör tudtommal bugos, pl. eltűnhet a haj amit beállítottál, vagy a felső is hol látszik, hol nem. Ha az elején engedted a meztelenkedést, akkor mást nem tudsz tenni. -
Nomad90Hun #2631 Nah végre odajutottam, hogy komolyabban nekiálljak. A progolóban nem bírtam a női V hangját valamiért, úgyhogy restart lett.
Ez a vége: Így néz ki most V nálam -
#2630 26 ora netto jatekido utan megkaptam a cyberpunk logot es elkezdodik a jatek. Megjott johnny is. -
#2629 A Stadia akkor brutális, ha van 4k-hoz elég neted, videókártyád és megjelenítőd. -
MrAndree #2628 Ja, alsó mindenképp lesz rajtad akkor is ha a nudity be van kapcsolva. Szerintem is fura döntés, inventoryban nézed akkor meg látszik minden. -
lonvard #2627 Jah, a cenzúra ki van kapcsolva, de így se engedi. Joh, belenyugodtam. :D -
#2626 Csak a főmenüből érhető el a cenzor opció ki-be kapcsolása, azt próbáld meg. Játék közben nem jelenik meg, ki kell lépned a főmenübe. -
lonvard #2625 Amúgy így az elején engem beszippantott. Az a része nagyon tetszik, hogy éli az életét a város, de közben meg háborús környezet van, innen-onnan fegyveres harcok zajai szűrődnek befele. Felmentem az apartmanba, hogy lepihenjek, illetve előtte fejlesszem kényelmesen a dolgaimat, szóval a feeling kedvéért, és akkor az emeleti liftnél rendőrök helyszínelnek, a lakóépületben lőttek le 3 renitenst. Besiettem a szobába, bezártam, és megkönnyebbültem. :D
Szakmai kérdés: A full meztelenkedés tiltva van? Csak mert a karakter menűben meztelen tudok lenni, de ha már tükörben nézem magam, akkor ott a gatya. Ki lehet ezt kapcsolni? Meztelenül akarok csattogni a lakásban!!! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.12. 14:24:53 -
#2624 Most vertem el 100k-t fejlesztesekre... Jon a penz dogivel, nem kell 100asokkal szarakodni. -
#2623 A dontes a jatekose, nyilvan. En csak kiprobaltam a regi Skyrimes "iron dagger modszert" es itt is mukodik, gondoltam leirom. :) -
Although_ #2622 Igen ez talán ha érdemi kritika a játék kapcsán ami lehet, nem kell megszakadni :) Kíváncsi leszek very hardon milyen lesz a következő.
-pénzt könnyű szerezni,
-negatív buffot még nem láttam.
Az van amit megígértek amit Mateusz elmondott a W3 előtt. Bármi megtörténhet egy dolog nem. Nekünk a szerepjáték mindig a történetet és a karaktereket jelenti.
Olyan mintha több lovat egy seggel, legyen jó "interaktív mozi" egy nyüzsgőnek látszó városban, legyen jó karakterfejlesztés, mellékquestek, meglegyen a többszállúság a döntések hatásai...mindenki találja meg a számítását. Az ami szerintem nem megoldható. De ez idővel 1-2 év múlva igazi mérce lehet. Nem mintha most nem adta volna fel a leckét a többieknek :) Jó craft, cyberwave, elfogadható karakterfejlesztés, és megint egy lebilincselő sztori, élő karakterekkel. Persze lehet az jár majd jól aki megveszi a packot kiegészítőkkel évek múlva egyben :) -
#2621 -
MrAndree #2620 Annyira engem se zavar, volt hogy véletlenül az orruk elé dodgeoltam de akkor "Isten majd szétválogatja" alapon szarrá lőttem mindenkit. :D -
#2619 Engem nem zavar a dolog, de ebbe futottam bele tegnap a neten:
Link
Mondjuk nekem így kényelmetlenebb lenne, de kinek mi :) -
#2618 Még csak a prológuson vagyok túl, de eddig eléggé ömlött a zsé. Persze ahogy néztem, pár implant eléggé költséges, de pár száz krediten szerintem nem érdemes így farmolni, elég kellemesen adagolja a dellát a játék. -
#2617 A Witcherben is így volt, ha jól emlékszem, sőt, ez szerintem eléggé alap dolog RPG szempontból. Nem nagyon értem a problémát, a küldetés végén úgyik kinyitja az ember a naplót, hogy megnézze, hogyan tovább, nem? -
#2616 Egy kis (apro)penzcsinalas a jatek egyik hulyeseget kihasznalva, vagyis amikor a jatek minden relog/reload utan ujrakrealja a jatek "nem scriptelt" reszet, a jatekostol teljesen fuggetlenul, az jol is johet a jatek legelejen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az osszes dobozos uditot kiszedjuk a vending machinebol (mert mondjuk szet akarjuk bontani - ha kell a nyersanyag belole), akkor egy reload utan megint tele lesz.
V lakasa mellett van egy rakas ilyen automata, kb par lepes tavolsagban 6-7 darab is. Meg kell venni az osszes flakon, le kell bontani, gyartani kell belole valami kezdetleges fegyvert a crafting menuben, majd a fegyvert el kell adni a masik fajta automatanak.
Ha 100 penzt koltunk el a flakonokra majd abbol gyartunk fegyvert, akkor az eladas utan olyan 200-300 della haszon lehet belole (craftolt fegyver aratol fuggoen). Aztan reload/relog.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.12. 13:18:50 -
#2615 23 ora jatek utan elfogytak a prologus mellekkuldijei. Mar csak a random rendorsegi cuccok vannak. Megyek az Afterlife-ba. :) -
#2614 Setara van mar mod a nexuson :) Hihetetlen, de tenyleg kimaradt.
Detto igy jartam, azota atraktam a skip gombot a backspacere, hogy veletlenul se nyomjak ra.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.12. 12:57:34