6309
-
#2491 Detto 1060-om van, 6gb-s, de nalam azert a kes a vajban sajnos nincs. Igaz, Street Kidkent kezdve egybol a varosban vagyok. Megtenned, hogy csinalsz par screent a beallitasaidrol, hogy mit allitottal be es hogyan, mert nalam medium/high opcioval a 1080ban a plafon a 30, ha buveszkedek, es skalazok, akkor 40-50. Ami nem gond, egy ocska kartyatol nem varok csodat, de hatha te raakadtal valami olyan kombora, ami mukodik. Koszonom elore is. -
Kancsalborz #2490 Easy-n ? Az egy ilyen "chill" végigjatszás lesz. :)
Én már azt sajnálom hogy normal-on kezdtem.
Könnyűnek tűnik. -
RedRiot #2489 "emmi nyegleség, semmi ízléstelenség vagy lmbtq-s buzis fizimiska, csak hideg elegancia és vérprofizmus. Olyan szemet kreáltam neki, hogy ahol megjelenik, mindenkiben vigyázban áll a szar. "
Kép esetleg van az úriemberről? -
RedRiot #2488 :D És tényleg! Már csak találni kéne valami hófehér admirális egyenruhát, tányérsapkával meg minden. Új célom a játékban! :D -
Kancsalborz #2487 Nekem olyan érzés mintha jegen vezetnék folyamatosan. -
#2486 Eddig egész jó, csak az npc-ket irányító algoritmusok kicsit bambák. Pl. odamegyek a punkgirl-höz, belehajolok a mellébe, mire ő mosolyogva nézi tovább a telefonját. Vagy odamegyek két társalgó fickóhoz, akik épp csak annyit reagálnak rám hogy abbahagyják a dumát, de csak néznek kifele a fejükből, mint valami fogyatékos.
Megcsapom, akkor is csak bambán néz, ahelyett hogy beszólna, vagy elküldene a sunyiba. Hasba verek egy telefonáló kövér mukit, mire gyorsan elhúzza a csíkot, pedig 2-szer akkora volt mint én. Valahogy nem életszerűen reagál a játékosra a világ. A legszánalmasabb pedig az volt, amikor elkezdett beszélni egy random karakter akihez odamentem, és nem is mozgott a szája. Itt majdnem besírtam. Ez már City Interactive-ot idéző színvonal. Szerencsére ennyit tudok csak felróni a játéknak, minden más állat, és nagyon átjön a cyberpunk feeling. Corpo-ba nyomom, (ki az a korporésön?) és sikerült egy igazán pszichopata hitment megalkotni.
Semmi nyegleség, semmi ízléstelenség vagy lmbtq-s buzis fizimiska, csak hideg elegancia és vérprofizmus. Olyan szemet kreáltam neki, hogy ahol megjelenik, mindenkiben vigyázban áll a szar. És mivel nem vagyok idióta hogy rage-eljek meg szopassam magam, könnyű fokozaton kezdtem el... eddig pöpec minden. :D -
RedRiot #2485 "Az autó vezetés viszont tényleg egy katasztrófa, azt javítaniuk kell..."
Xbox kontrollerrel, külső nézetben nem olyan szörnyű. Nem egy Assetto Corsa persze, de a célnak megfelel. Belső nézetből játszva könnyű nekimenni dolgoknak, azért az felejtős, nehogy valami random gázolás miatt fél Night City engem üldözzön. -
Kancsalborz #2484 Ez jó. És igaz...XD -
#2483 Bunkó vagy Bugsy! -
#2481 Tropico jut róla eszembe... :) -
#2479 Az autókkal kapcs az egyik steames kommentet tudom idézni:
"CDPR Has only programmed horses that’s why cars are so poor."
-
#2478 kíváncsi leszek mikor érkezik hozzá a third party TPS mod :D Sztem tuti lesz -
Kancsalborz #2477 Nagy volt a hype... :) Nekem szerencsém volt ilyen szempontból, nem "izgultam rá" olyan durván mint azt tették rengetegen.
Lejjebb kell menni az elvárásokkal, de jó kis játék ez, Night City-vel meg szerintem nagyot alkottak.
Az autó vezetés viszont tényleg egy katasztrófa, azt javítaniuk kell... -
RedRiot #2476 Na, végre beújítottam valami normális ruhát :)
-
Kancsalborz #2475 Én ugyan ezt tapasztaltam : Egy gtx 1060-al, igaz ez a 6GB-s, de ultra/high beállításon úgy fut mint kés a vajban. Nomad-al kezdtem a pusztában és vártam hogy mi lesz majd a városban, de semmi különbség. Az utcák tömve emberekkel, a játék meg meg sem "röccen".
Még ami tetszik igy technikai részről, hogy a töltési idők minimálisak. Indításkor, mentés betöltésekor, bármikor pikk-pakk odarak a térképre. És lekopogom, de nekem bug-ok sem voltak eddig.
Jó munkát végeztek. -
#2474 én is valami hasonló(kat) mondtam valakinek nem is olyan régen :)
EZ a játék egy gta és egy borderlands ötvözete, igencsak középszerűnek ható játékelemekkel és játékmenettel.
Továbbá azt sem értem hogy sokan miért vannak elájulva a látványvilágtól. Max összhatásban néz ki a város jól, az is amiatt hogy "él". De ha kicsit jobban megnézzük a részleteket, mindennek lehet nevezni csak szépnek nem. Az elején pl a sivatagos rész kb mintha a rage2-vel játszottam volna lowon. :D
Az npc-k kidolgozottsága... itt max a fő karakterekre figyeltek, nagyjából az összes többinek baltával faragott ábrázata van.
A bugokról és a HW igényről meg ne is beszéljünk. Ezzel a bill kiosztás parával is pont ugyanazt játszották el mint anno a witcher 3-nál.
Összességében NEM rossz játék ez. De hogy a 8 év fejlesztési idő nem látszik rajt, abban egészen biztos vagyok.
Max tényleg a történet fogja elvinni a hátán.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.11. 08:51:05 -
#2473 Egy kicsit olyan ez a játék, mint amikor a KOTORban lekerültél a Tarisra és azt se tudtad merre indulj el. Itt is szokni kell, mert minden sokkal nagyobb. -
caps lock #2472 Nem értek a programozási részéhez de valamit nagyon jól csináltak mert 30-ra lockolva is olyan flow élményt mintha 2x annyi lenne. De az is lehet ez csak a belső nézet varázsa. Külsős játékoknál kell 45-60 hogy folyékonynak érezzem a képet, de itt teljesen oké a 30. Mondjuk nem is igen van választásom egy 3 giga gtx 1060-al. -
#2471 Nem leszel szétszedve, mások is gondolják így. Nekem sem ér a W3 közelébe sem, de nekem nosztalgia a CP világa, az első RPG könyv volt, amit a kezembe vettem, az angolnyelvű CP2020. Ha ez a nosztalgia nem lenne, lehet már én is abbahagytam volna és várnék egy patchre. -
#2470 Tudodm, hogy szét leszek szedve, de engem eddig nem győzött meg, igaz nem is sokat játszottam vele tegnap este. A story biztos jó lesz ami végülis itt az egyik legfontosabb része a játéknak de a játékmenet az szerintem full középmezőny, de annak is inkább az alja, jégpályás autó irányítás, béna gunplay, a pusztakezes harcról inkább nem szólnék. Adok még neki pár órát, mert hátha beindul és beszippant, mert esély az van rá. Az azért elég vszinű senki nem a bámulatos játékmenetre fog emlékezni a játék kapcsán pár év elteltével.
Az AC Valhalla is így indult aztán megtetszett, szóval bármi lehet belőle de egyelőre kb. az van amit vártam, sajnos nem egy W3. -
#2469 Yt-on azt írták low 30 fps körül futogat, szóval egy ps4 szintet azért lehet tőle várni. -
#2468 Tegnap elfelejtettem hogy a 9 és fél óra játékidőben még nem találkoztam Johnny-val. Azt gondolom valamelyik főküldi után kapom. Csakhát mindig van valami tennivaló az utcán.
A magyar felirattal sincs semmi gond, csak az a két régi kép volt béna!
Amúgy végre confirmed:
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.11. 07:56:14 -
#2467 Én az F-et rámappoltam az egerem egyik billentyűjére. A nyilakkal meg nincs ilyen baj. -
#2466 mivel nem csak az irányokkal van ott baj, neked is ajánlom ezt: reWSAD
Tény hogy fizetős, de szerintem minden centjét megéri mert manapság nem 1 játékba szarják le a bill kiosztás módosítását (főleg az ue4 motorosokra igaz)
Vagy a másik megoldás hogy kézzel átírogatod :
\steamapps\common\Cyberpunk 2077\r6\config\inputUserMappings.xml
Nálam az utóbbi nem vált be, mert ahogy mindenhol átírtam pl az F-et másra, sok esetben az interakcióknál a játék invalid keyt írt ki, és nem működöttöt az általam megadott billentyű.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.11. 07:34:06 -
RedRiot #2465 Esetleg próbáld ki úgy hogy a numerikus billentyűzetre rakod az irányítást és a jump Num+, a crouch Num3. Azt engedi a program alapból. -
#2464 "Ja, tipp: aki szeretné a WASD-ot átkonfigurálni másra, annak javaslom, hogy a ...Users/név/AppData/Local/CD Projekt Red/Cyberpunk 2077 könyvtárban a UserSettings.json könytárban át tudja szimple text editorral írni. Pl. balkezesek kurzorbillentyűkre vagy akármi." -
#2463 Billentyűzetkiosztásnál az "előre" és a "hátra" gombokat nem tudom megváltoztatni a nyilakra. Ez miért van? Csak az S és D-t tudtam kicserélni a "jobbra" és "balra" nyílra, de az előre-hátra maradt W és S. Azt írja ki, mikor le akarom cserélni, hogy "sikertelen billentyűkiosztás", vagy valami ilyesmi. Ez így elég gáz, mivel a nyilakhoz van szokva a kezem, nekem a WSAD sehogy sem klappol. -
ati1992 #2462 Eredetileg ide is tervezték, a csúsztatás után döntöttek úgy, hogy a next generációkra is kiadják, csak hát idő hiányában nem bírtak megfelelni mind a két generációnak. Viszont a grafika többnyire szép így butítva is, de van néhány obiektum amit mint ha a san andreasból kölcsönöztek volna és ez szúrja a szemem. Nézz utána miről beszélek és meglátod. Az tény, hogy nem képes arra a megjelenítésre mint egy fullos pc, de annál ahogy kinéz néhány helyen, többet is kihozhattak volna belőle, csak hát az időhiány. Nem baj. Ps5ön legalább szép lesz konzolon is a next gen patch után. -
#2461 2013-as hardveren? Örülj hogy egyáltalán kiadták rá.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.11. 03:18:47 -
#2460 Sziasztok! 1050ti-n játszható még a cucc? Igen, tudom, hogy elavult szar kártya, de ettől még hátha akad valakinek gyakorlati tapasztalata. -
ati1992 #2459 De, van mit. Konzolokra nagyon le lett butítva és ennél többet, jóval többet ki lehet belőle hozni még ps4-re is. -
#2458 Jah az a 3080 settings, nekem is azt nyomta be a GF experience. -
TomStorm #2457 Psycho beállítás+DLSS OMG -
#2456 Nézd meg ultrán és máris szép lesz. Ha valamin, a grafikán nincs mit dolgozni. Viszont minden máson.. :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.11. 01:44:21 -
TomStorm #2455 Geforce Now-al hogy néz ez ki:O
Te jó ég -
ati1992 #2454 Ma vettem meg a játékot ps4 slim-re. Grafikailag nem dobom el az agyam tőle, az rdr2 ezerszer szebb, legalábbis a környezet, a karakterek szépek itt is szerintem. Viszont a bugokkal, amiket emlegetnek, kb 3 óra játék alatt nem igen találkoztam. Le is kopogom azért. Npc az utcán szerintem pont elég. Nincs heringparti, de nem is egy-két ember lézeng. Olyan hú de nagy szaggatásokat nem tapasztaltam száguldozás közbe se. Igazából semmiféle szaggatást. A környezet mint említettem itt-ott elég fapados, mint 2000ben, viszont nem mindenhol ilyen. Szerencsémre képes vagyok kompromisszumot kötni. Igazából mindent összevetve nekem tetszik a játék, nincs okom panaszra. Ha meg a jövőben csiszolnak a grafikán az már csak hab a tortán. A bugok javítására meg úgy is jönnek a jövőben patch-ek. Nem bántam meg, hogy beruháztam rá, szerintem szuper játék lett. Még közel sem tartok sztoriban ott, ahol néhányotok, de ha tényleg így tele van nyomva tartalommal, hát ez a játék nálam biztos siker. Egy dolog zavar csak, hogy a párbeszéd szövegét leszámítva minden más szöveg olyen apró, hogy már fáj a szemem a sok hunyorgástól. De ez kb az összes konzol címről elmondható. -
#2453 Áh nekem csak ez az egy tűnt fel. Dehát a régi vidikarin nem is csodálom. Meg majd jön még javítás úgy is. Egyenlőre az Anti-Alliasing is el van rejtve és csak átírással lehet előhozni. De más nem nagyon zavar. Ez is csak azért mert harc közbe, ha hackelgetek akkor mindig megállogatni kell. :D Azon kívül elég hangulatos alkotást hoztak létre. -
#2452 Nekem csak olyan volt hogy a scan mode nem szeretett volna eltűnni de újratöltés megoldotta, egyébként sok apró bug de nem olyan szörnyű ez mint amit írtak a cikkekben hogy minden küldetés bugos.... -
Nomad90Hun #2451 Nekem eddig nem volt se T pose se semmi, lehet csak mákom van, amúgy simán elmegy 30+ fps-el mindent felhúzva 4k-ban, alapból arra rakta magát, de azért kicsit lejjebb vettem meg ilyen marhaságokat mint motion blur stb kikapcsoltam, így simán 60+ fps 4k-ban is.
Rízen 9 3900X, és RtX 2070 Super 8Gb, 32 Gb ram mellet, fps droppok sem voltak eddig.
Jah kép a kariról (a steames képkészítő valamiért elrontja a képeket, de printsreen-el simán megy):
Ez jött össze nekem
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2020.12.11. 00:25:33 -
#2450 Egyébként ti találkoztatok olyan buggal, amikor scan módból kilépve vagy map nézetből ilyen naaagyon elmosódott lesz minden? Olyan mintha full piás lenne a kari, de ugye bugosan. :D És úgy jön helyre, ha inventory-t nyitok vagy mapot újra. Esetleg vissza a főmenübe és betöltés.
Itt csak egy szimpla kép low/medium vegyítésből (ami nem a bugot mutatja) gtx 1060 3gb-os kártyával:
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.11. 00:12:50