Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apr16 -> Szept17 -> Nov19 -> Dec10...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szóval április, november, december a 3 érdekes mennyi lehet az esélye a jövőre tolásnak, mert valaki meg van győződve hogy nagy a baj és a 3 hét már halottnak a csók, más meg ugyanúgy meggyőződéssel vallja hogy csak kicsi a hiba és kicsit túlméretezték az időkeretet hogy tuti javíthassák addig.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Ilyenkor szoktam Én tenni 2 lépést hátra, és inkább objektíven nézni a dolgokat.
Ez a hiszti, hogy hú nem 2 hét múlva jön (kb.), hanem 1 hónap múlva mert el lett csúsztatva fölösleges, és önlejárató mint előttem is írták páran. Plusz a game pr-jának rossz.
Mondok egy egyszerű példát, nálunk most lett kiadva egy új mobilapplikáció, mellé egy weboldal fejlesztés is történt, és mikor jeleztük a hibákat a fejlesztőknek (nem csak nálam volt, hanem minden belső tesztelőnél), akkor jött a "hét az nem lehet", majd mikor szembesítettük őket a bizonyítékokkal ment a hümmögés, persze utána mégis rájöttek, hogy hiba van, és ki lett javítva.
A fejlesztéskor általában ugye átnézik a kódot, majd a részeket tesztelik egy checklist alapján.
Én itt 2 dolgot tudok elképzelni:
1. A checklistes tesztelésnél nem jött elő valami, mert pl a tesztelők nem úgy mentek, hogy skippeltek x-y-beszélgetéshez, hanem szépen végig, és mondjuk Janikát fejbe lehet lőni, meg utána még 3 másik döntés eredményeképp X órával késöbb egy olyan szituációba jutott a game, hogy pl. bizonyos életutat választva CTD-vel dobott egy hátast, ezt elsőre a kódból nem lehet látni pl., és a fejlesztők DEV mode-ban előidézve látták már esetleg.
2. Bele raktak a végén gyorsan valami feature-t ami esetleg nem volt benne, vagy ki volt véve de inkább visszarakták, és a tesztelők szóltak utána, hogy "Nah Mano ettől taccsra vágja magát a cucc".
Én úgy tippelem valamelyik esetleg a 2 kombinációja lehetett, és a fejlesztőknek szóltak, hogy gebasz van srácok, erre ők meg azt mondták, hogy kell 2 hét mire kipofozzuk, a menedzsment meg azt mondta, hogy ok, akkor csúsztatjuk 3 héttel a megjelenést. Nagy valószínűséggel a Day 0 patchben benne lesz ez a fix (mert már kiírt lemezeket, stb ezek miatt nem szokás visszahívni), és fixálva lesz. Röviden: Nem kell hisztizni, nyugodjon le mindenki.
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
:-DDDD (egyetértek)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Továbbra is tartom a véleményem, hogy az ESO miatt nincs TES6, de abban teljesen igazad van hogy nem az emberi erőforrás miatt, hanem azért nincs mert lehet mutogatni hogy ott az ESO játszatok azzal és közben termeltetni a pénzt vele folyton, még a TES kifejlesztése sok pénzbe kerülne, bár megtérülne, de sok munka is, és nagy befektetés, miközben az MMO meg kb még úgy is ATM hogy soha sem tudott túlontúl sikeres lenni de mindig jóval a víz fölött maradt azért. Meg ezek szerint ők akarták csinálni az említett címeket is, de ha nem tejel az MMO inkább a biztos eladásokat hozó TES irányba mennek mintsem a kísérletezésbe. Szegény Skyrimot meg megerőszakolták a mindenre kiadással is 😄 Ott a rókabőr már a csontnál van nincs tovább kell valami új.
Az ESO es a BGS kozott nagyon keves a kozosen hasznalt (emberi) eroforras, igy nem az ESO miatt nincs TES VI. Skyrimmal kb. egyszerre kezdtek kvazi a fejleszteset (2007-ben mar cikkeztunk az ESO-rol - bar akkor meg nem tudtuk, hogy Fallout mmo lesz e vagy TES mmo -, pedig akkor meg csak az Oblivion utan jartunk). A FO76 mar inkabb okolhato ezert, illetve az a teny, hogy a BGS 20-25 eve ugyanazokkal az arcokbol all, akik valami ujat akartak csinalni, nem a "megszokott" TES es Fallout szamozott reszeket. Na ebbol lett a FO76 es a Starfield, es ebbol nem lett egyelore ujabb TES... A vicc az, hogy a BGS csak mostansag nyitott uj studiot, de meg az sem a TES/FO reszeken dolgozik 😊 Egyszeruen minden projektet a torzsgarda akar csinalni, emiatt nincsenek gyors folytatasok.
Most, hogy az MS bezsakolt mindent, talan valtozik a felfogas. Vagy nem.
Na majd ha venni akarsz egy új autót amihez egyéni kivánságaid vannak (nem stock összeállítás a polcról) akkor majd fogsz.
Ha majd házat akarsz venni akkor majd a szépen leteszed a pár százalékos vételárat ügyvédi letétbe.
Szóval érnek még meglepetések. 😊
Þór vígi þessi rúnar
NEM. RENDELÜNK. ELŐ. SEMMIT.
Te és a hozzád hasonlók miatt lettek ennyire elkanászodva a nagyobb szórakoztatóipari cégek, hogy bármit megtehetnek, úgyis akkorák, hogy a marketingesek lehozzák nekik, akármilyen fos is a játék.
(a csúszás nem zavar, az benne van minden projektben, de ne támogassunk már MÉG tovább csilliárd dolláros cégeket, jó?)
katt
még a fejlesztők is a twiterről tudták meg hogy ujra késni fog a cucc. Van ott baj.
Bírtam én is azt a hozzáállást hogy ne álljon benne a pénzem. Mintha tényleg valami nagy befektetők lennének basszus és azt a 20 ezer forintot ebbe a 2 hónapba megforgatnák úgy hogy 200 ezer legyen. Vagy ha mintha később nem állna benne a pénzük ha megveszik hát vissza sem fogják kapni ha már élesben veszik meg. Szóval teljesen agyrém, főleg hogy gondolom nem olyan emberek vettek gyűjtői kiadást akiknek kenyérre kell most... Inkább ez olyan kényelmi hogy letudtam az anyagiakat már csak a termékre kell figyelnem és várnom, olvastam olyat aki már 1,5 éve előrendelte és nem mondta le mert most nem mindegy hogy mennyit csúszik (értelmes keretek között)? Csak legyen jó a játék annyi érdekli.
Igen az is szégyen hogy nincs TES az MMO miatt és a Bioware is széttrollkodta minden legendás címét már, de azért azt ne felejtsük el hogy ők bár nem is ígérgetnek. A TES szánalmas "demo"-ját két éve nem lehet ígéretnek mondani mert semmit nem mondtak róla. Itt az volt a baj, hogy már 4 szer csúszott, ha annyit mondtak volna áprilisban hogy bocs most mégsem de majd valamikor idén, akkor senki se háborogna most 😄 Viszont a folyamatos hitegetés meg a twitteren leművelt dolgok amit felkapott minden média a nagy hype miatt azért tényleg durva, tanulhatnának belőle, hogy azt a szerencsétlen csávót is aki üzemelteti a social mediat tájékoztassák már rendesen, de itt senki nem lett tájékoztatva elviekben a fejlesztők maguk se sokkal előbb tudták meg mint mi.
Egyébként ha most egy bughalmaz szar és 8 év nem volt elég hogy kijavítsák 3 hét extra sem lesz elég, valami más áll itt háttérben valamennyit csiszolnak rajta biztos, szerintem a sok konzol összehangolásra megy el az idő már, meg tényleg amit mondtatok lehet 1-2 mechanika mégis kikerül és akkor az sok változtatást hoz magával.
Közben a Bethesda pl. mikor adott ki TES játékot? 9 éve legutóbb? A Bioware Dragon Age-et? 6 éve? Ezek mikor jönnek legközelebb? TES6 talán 2024-ben, új DA 2022 talán, senki se tudja. 10-13 éves játékciklusok, miközben a CDPR, sokkal kevesebb pénzből és sokkal kisebb stúdióban sokkal nagyobb és csiszoltabb játékokat ad ki 5 évente.
Igen, azt hiszem, tudok még 3 hetet várni. Főleg ha ez azt jelenti, hogy nem egy bughalmaz szar lesz a termék, mint kb minden, amit a Bethesda kiadott az elmúlt 20 évben.
Egy digitális terméknél meg aztán végképp érthetetlen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Apr16 -> Szept17 -> Nov19 -> Dec10...
De inkabb dolgozzanak rajta es legyen egy jo kiadas februarban, mint jojjon egy Anthem vagy Fallout 76 fele szarcunami.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.27. 22:08:31
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.10.27. 22:00:16
Mai nappal heti 100 oras tulorara van kotelezve mindenki, 21 napra ez panikreakcio, semmi mas - a vezetok reszerol. Ebbol 2021-es megjelenes lesz - meg mielott szabit vennel ki decemberre...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.27. 21:49:08
Ha ebből inkább további fejlesztő stúdiókat vontak volna be a munkába, akkor vírus ide vagy oda időben elvégezhettek volna. Talán. Hihetetlen hogy anno be merték vállalni a tavaszi dátumot, mikor olyan szinten nincs kész a játék hogy három halasztás sem volt elég.
Persze nagy a nyomás, a részvényesek is mielőbb pénzt szeretnének látni a befektetésükből, a játékosok is követelőznek, kilenc platformra optimalizálnak, plusz kell még a next genes konzolokra is jövőre, nem beszélve a multiplayer részről és a DLC tartalmakról. A túlóra meg a nagy elvárások miatt kész bolondokháza lehet most náluk.
GOLDON a program mi? beszedték a rengeteg előre kifizetett pénzt és kezdenek sumákolni! vicces látni mennyire sok a fanboy itt is, közben nem láttok a szemellenzőtől,hogy itt valami kurvanagy gebasz van....1 hónapos csúszás goldon lévő programmal? ne már
kurvára REFOUND ! remélem még sokezren refoundolnak erre a hírre,hogy térjenek magukhoz
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.10.27. 21:17:32
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(aminek jó eséllyel tényleg az lesz a vége, hogy elkezdenek kivenni dolgokat a játékból)
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2020.10.27. 20:49:51
Azért a Big Navi-kra is kivi leszek...
Þór vígi þessi rúnar
Eddig kibirtam, ezutan is ki fogom, csinaljak csak, teszteljenek ameddig kell, megvarom.
A vga-s dologban is lehet valami. Innentől viszont kíváncsi leszek a hw igényre.
(ma a fél napomat (természetesen szabadidő, mert dolgozom keményen itthonról) arra toltam el, hogy megpróbáljam a boot loop-ból kihozni a régi gépemet amit 1 éve bottal se kapcsoltam be. Fél siker, a másik fele egy 0ra halt windows)
Þór vígi þessi rúnar
- Nvidia nem nagyon tudja szállítani az RTX 3070-3080-3090-eseket amin faszán menne a cucc és hát ugye CDPR és Nvidia -> csúcsszuper megabrutál összekóóóperálunk még saját CP kártyát is gyártunk nektek jófejek vagyunk puszipajtik.
- Új konzolok mikor jönnek ki? Azok is mostanában, oder?
Þór vígi þessi rúnar
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10