6309
banner
  • xido
    szóval ja..ez a nexuson felbukkabt avx bypass exe működik jelentem én is...steamből indul így is,szóval nem olyan hack,ami nagyon bekavarna az eredetibe...gondolom..

és ha azon ponton túl...jóval azon voltam..visszaraktam az eredetit..azonnal kidobott,amint betöltött a játékmező :)
    Utoljára szerkesztette: xido, 2020.12.11. 18:12:46
  • nordan
    Prológus 10,5 óra volt és három nap :D
  • Although_
    Hallani sokmindent lehet ami biztosnak tűnik nem lesz annyi mint a W3 ami tényleg hosszú volt a fősztori az 100 feletti. Csak a fősztoriba 50-70 órát a előtörténetekkel bele lehet tenni.
    Most amikor még nincs kiegészítő :) Persze vannak mindig akik végigrohannak rajta. Normálon nyomom tanulásként, ami érdemleges. És nekem úgy számolom fő sztori +néhány mellékquest simán meglesz az 50-70 óra.
  • Maxtreme
    Tőlem is 1 :D

• RedRiot
    Lehetett olvasni olyanokat, hogy 20-25 óra a fő történetszál a játékban. Jelentem nekem a prológ - a Cyberpunk 2077 főcímig - tartott 16.6 óráig. Mondjuk én minden open world játékban szeretek mászkálni, nézelődni és voltak helyzetek is ahol sokat kellett újratöltenem. De úgy látszik nem kell attól félni hogy hamar vége lesz. :)
  • Although_
    Eggen, szóval tanulságos ez a topic is. 10 éve ilyen, hogy egy Bordelands+gta-hoz hasonlítani, meg nem mozog a száj. Miközben ebben a világban tényleg élhetsz sokféleképpen. Nem csak egy 20 órás vagy kicsit több sztori mint a gta.
    Szóval érdemi ami szerintem a W3 után várható volt, mik hiányoznak.
    - pl. nincs addiction hatás karakteren, negatív értékekkel. Legalábbis nem láttam. Egyszóval a módok sokat hozzáadhatnak, az alap adott. És még milyen tartalmakat fogunk kapni. :) Ezt jó sokáig nem fogják az A+os mezőnyben megszorítani sem.
    - harchoz nem kell sok ész.Fejlesztés kicsivel jobb mint vártam. Tesztetős időnként a fejed is használnod kell, kíváncsi vagyok a sok gta huszárra hányszor fogják használni a neten ezt, hogy kell megoldani :)
    Persze a 100 órás játékidő még hozhat további meglepetéseket.
  • caps lock
    Jó az, csak ésszel kell beállítani. Tapasztalatom szerint sokat segít a kép élességében ha a képernyő felbontását is 720p-be tesszük, nemcsak a játékban, majd az nvidia vezérlőpultban az "asztal méretének és helyzetének beállítása" menüpont alatt a méretezés elvégzésének helyét a gpu helyett a megjelenítőre alkalmazzuk. Ezután maxra toljuk a látótávolságot - field of view - és szép éles képet fogunk kapni, nem sokban különbözik a 1080p-től.
  • JonasSandor
    2021 kezdéskor 720p az nagyon undorító felbontás.
  • Palinko
    Igen én is főleg azoknak szóltam ki akik félnek hogy nem fut majd a közép kategóriás gépükön, mivel az első review-ek fosatósak voltak :)
  • PiszkosFred
    720-ban tokeletes minden high+ultraval, csak a szemeim nem birjak hosszabb ideig igy :) Minden mukodik, nem panaszkodok, azert en is beletoltam eddig 8 orat es valoszinuleg ev vegere haromszamjegyu lesz a vege, csak nyitott vagyok ujabb otletekre.
  • Palinko
    A futás miatt sem kell félni azért annyira haverom 720p Low-on 3GB-os AMD R9 280x-el tolja 30 FPS környéke megvan neki, szóval ez azért játszható kategória.
  • Hexex86 #2522
    Ez a fotó mód rohadt jó. :D

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.11. 14:53:07
  • PiszkosFred
    A gepemmel es a beallitasokkal semmi gond, koszoni szepen, minden mas jateknal tokeletesen mukodik, hozza azt, ami egy 5 eves kartyahoz illik. Itt sincs maskent, 1080p 30fps-re ez volt a recommended ez a kartya, azt hozza is, annal lentebb meg nem esett. Csak en valahogy az a fajta vagyok, aki bar nem ragaszkodik a 60 fpshez, de egy akciojateknal (ez pedig az) a minimum 45-50-hez viszont igen, azt eloallitanam, ha lehetseges.

Jelenleg default high beallitasokkal 30-35 fpst hoz a jatek tomegben es nagyobb harcban is, viszont nekem kell(ene) meg 15-20 fps. Ha leveszem mediumra a shadowt, kikapcsolom a steam overlayt es a vsyncet nvidia panelbol aktivalom, nem a jatekbelit, akkor azzal nyerek egy picit.

Ha lentebb veszem a skalazodast 85-90-re, akkor megvagyok a konstans minimum 50-60 fpsemmel, de oreg vagyok mar, a szemeim sem a regiek, igy ha egy mod van ra, akkro elkerulnem a szandekos elmosodast, ami a skalazodas mellekhatasa.

Ezert is figyelem jatekon kivul, hogy ki milyen trukkre jott ra, mit tapasztal, hatha. Nem varok csodat, azert egy 1060 gtx mar ket generacioval van a jelenlegi mogott, ez ennyit tud 2020-ban.

Virus, adathalaszat, stb. - amiota az eszemet tudom, sosem volt ilyen gondom es most sincs. Esszel hasznalom a gepet.
  • Although_
    Valami komoly gebasz van a gépeddel ha legalább i7-es van, és ez a kártya akkor a stabil 40-50 meg kell legyen ezeknél a beállításoknál,. Nekem amdvel megvan, és 50% gyengébb a kártyám kevesebb memóriával. Ez meg nvidiás játék.
    1. Nincs eltérő beállítás a kártya vezérlőben?
    2 Nekem is van másik játéknál hasonló problémám. Van, hogy 10-30 között ugrál. Ki be kell kapcsolgatni leállítani a gépet míg megszűnik elképzelésem sincs mi okozza. Mintha valaki adathalászathoz kapcsollná vagy nem tudom időnként lekapcsolom a netről és néha segít néha nem.
    Persze lehet a nvidia driver a ludas. Meglepne fordítva szokott lenni.
  • Hexex86 #2518
    Akinek grafikai anomáliák adódnak (nem játékbug, hogy repül a kocsi vagy ilyesmi ) azoknak érdemes megpróbálni az nvidia 460.79 verziót letörölni majd újrarakni. Nekem megoldotta és több fps-em is lett.
  • MrAndree
    Gondolkodtam vagy 3 percig, hogy az ki a franc... :D
  • Kancsalborz
    Na, Stahl Judit frizurát újított ? XD...
  • Kandurex
    whata....
  • MerlinW

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.11. 12:19:25
  • MrAndree
    Zseni. :D
  • MerlinW
  • PiszkosFred
    Siman, ezektol (is) kitelik, nem mindenki olyan karotnyelt, mint az amerikaiak. De, hogy ne menjunk messze, a cseh Warhorse (Kingdome Come: Deliverance) irodajaban meg egy CODEX fele tort verzionak a release asciija van kinyomtava a falra kirakva, amelyet Vavra meg is mutatott vmelyik doksifilmben :)

• RedRiot
    Ritual FM 96.1 :)

Ritual FM, CP2077 radio
    Utoljára szerkesztette: RedRiot, 2020.12.11. 11:53:04
  • Zsoltee_a_bator
    Nehany resze a jateknak azert eleg pre-alpha szeru.

Pl elkezdek utni 1-2 jarokelot, semmi ellenallas, mindenki az utcan megijed es gyavan elfut. Nehany kozuluk roghoz kotott, csak legugol, parazik, es akarhany utest kibir anelkul, hogy barmi baja lenne.
  • caps lock
    Ez most tréfa vagy tényleg üzentek neki?

• MrAndree
    Normális ruhám még nincs de tessék:

• Voltan
    Ó, melyik az?
  • RedRiot
    Konkrétan van egy black / death metal rádiócsatorna a játékban? :O +1 pont :)
  • Kmarha
    arra még kíváncsi lennék hogy beállítás (medium, látótávolság nagy, minden extra kikapcsolva, tömeg maxon) kérdése vagy az öreg lassú hw miatt van az, hogy a texturák néha csak akkor töltődnek be ha nekiütközöm a lowpoligon modellnek, illetve hogy néha a szemem láttára rakja le elém a járókelőket, gépjárműveket
    Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.11. 11:02:55
  • PiszkosFred
    Koszonom. A gepemmel es a win10-emmel nekem sincs baj, egyszeruen a kartyam keves ennek (nem csoda, 5-6 eves darab), de mindig nyitott vagyok uj megoldasokra, hatha latok a te beallitasaidban valamit, ami meg tovabb javit a mostani 45-60 fpst. Rosszabb nem lesz :)
  • Kancsalborz
    Jól tetted. Gondolkodom rajta hogy újrakezdem hard-on, még nem jutottam el olyan messzire hogy igazán bánnám.
  • Kancsalborz
    Ok, de csak estefelé lesz időm játszani.
    De egyébként nem hiszem hogy "csoda" beállítást mutatnék,a gépem jól karbantartva, félevente pasztázva, "szemétmentes", windows rengeteg felesleges faszsága kikapcsolva meg minimális a háttérben futó alkalmazás, ez a "heppem", és mindíg is "büszke" voltam arra hogy a vasaim ezért mindíg többet tudtak a tesztek által ajánlottnál, és nem is emlékszem már mikor futottam bele valami program futtatási hibába...
    Persze lehet hogy szerencsém is van... :)

Amúgy a game első indítás után kb. fele-fele arányban high/ultra beállításra rakta magát, amiből én visszavettem high-ra néhány dolgot, de nem emlékszem mit, árnyékolásokat biztos, de majd csinálok képeket.
  • undY1ng #2499
    Thank god, hogy az alapból ajánlott nehéz fokozaton kezdtem. :P
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.12.11. 09:51:43
  • jofer
    Nálam is mint kés a vajban. A videód alapján lőttem be mindent, 60 fps alá nem esik be. De az csak low/medium minőség. Úgy meg, grrrrrrr... Csúúúúnya... De nagyon. Időm még nem volt, hogy szöszölgessek vele. AC: Origins, illetve a RDR2 után, amibe közel 200 órát tettem bele, hát csak kapkodom fejem. A játék jó lesz, végig fogom vinni, csak a látvány nem az igazi. Csodát nem várok, mert nyilván komolyabb erőforrás kell Night City megjelenítéséhez, mint a Sziklás-hegységhez, de azért szerintem ez erősen túlzás.
    Amúgy Xbox360 kontrollerrel tolom, tv-re kötve a pc. Hangulat zseniális, hangok szuperek, sztori jó lesz. Autók irányítása kontrollerrel szerintem kellemes. A lövöldözést kell gyakorolnom, nehéz megszoknom a bill+egér után.
    Egyelőre tetszik, mivel a két órát túltoltam így refund tuti nem lesz belőle.
  • Shep
    Valamelyik tesztben írták ,hogy sok óra játék után sem talált ilyen lehetőséget tehát, ha lesz is akkor is jó sokáig azt kell nézned akit az elején összeraktál.
  • Shep
    Hát a csodás grafikát éljenzőket én sem értem, néhol tényleg egész pofás de nem egy nagy szám éppen ezért nem is értem ezt az elég nagy gépigényt. Ilyen grafikát láttunk már sima ps4-en is. Szerintem ha nem a CDPR készítette volna ezt a játékot és nem lett volna ekkora a hype körülötte akkor ez is csak egy lenne a sok tucat cím között amik hamar elfelejtődnek, de mint írtam a story még lehet kiemelkedő amire tényleg emlékezni fogunk évek múltán is.
  • PiszkosFred
    Apropo, az letezik, hogy pont a Cyberpunk vilagaban, ahol aztan tenyleg csak azt cserelsz es valtoztatsz magadon, amit akarsz, ott nincs egy nyuves barbershop vagy barmi, amivel a karakteren lehet utolag valtoztatni? :D Vagy csak en vagyok bamba es vak?
  • caps lock
    Még ruha kéne, meg majd mindenféle implant, de kezdésnek itt vagyok:

• Kmarha
    én is 1050ti-n játszom

a játék simán fut, az közepes beállításokkal, de azért érzed, hogy régi a hw (mondjuk én még a csak 8gbrammal és i3 igaz 8100 procival is még nehezítek a helyzeten + hdd).
    Nagy tereken vagy hirtelen váltásnál (pl átlépsz brain dancebe) nagyon be tud akadni, de simán játszható a dolog.
  • Maxtreme
    át lehet állítani bármikor.