Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pont ahol mindhárom életút összefut és onnantól a döntéseidtől függ majd a vége.
Why so serious?
Kezdetben az A B es C kezdes mindannyian D-be fut es ott kezdodik V kalandja igazan, a D pontban, de aztan megint elagazik. Elvileg, de javitson ki vki, aki mar tobbet jatszott, mint en az egy kis oracskammal 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.10. 11:32:23
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Szelektiven felkapcsolhatsz medium, vagy akar high -ra is par dolgot anelkul, hogy nagyot utne.. altalanos eszrevetel, hogy textura felbontas altalaban siman mehet, shadow sokat lassit
Utoljára szerkesztette: Zsoltee_a_bator, 2020.12.10. 11:24:43
Szeretném megvenni a játékot, de nem tudom hogy elég-e hozzá a gépem.
I5-2300 2,8 GHz
GTX 1060 6 GB
16 GB RAM
Ezen elindul vagy ne is álmodjak?
Előre is köszi a válaszokat.
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.12.10. 11:01:11
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.10. 10:43:52
Egyelőre szépen és jól fut a játék, fix 60 eddig megvan, csak egyszer láttam leesni 48-ra de ha nincs számláló akkor nem vettem volna észre semmit. GPU is alig melegszik, bár igazából még olyan sűrű jelenet nem volt eddig.
Az UI-t szokni kell, a hekkelésnél pl., meg át fogom konfigurálni az interactot is F-ről mondjuk numerik csillagra.
mi az istenért nem lehet bármelyik gombot használni, 2 órája szenvedek
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.10. 10:29:13
Mint írtam enterre raktam rá
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.10. 10:22:47
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.12.10. 10:20:59
Elég sok lehetőség van belőni az optimális beállításokat minőség/performance téren.
Van scaling is, akinek nagyon kevés az FPS, az dinamikus 90-100% közötti automatikusan alakított resolution scalelel is megnézheti, nyilván nem lesz annyira éles így minden, de hát ilyen régi ócska kártyával ne várjon csodát senki, egyelőre én sem, majd az új kártyával, sooon(ish).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.10. 10:21:27
Át lehet írni fileba is, de ha minden f-et átírsz elszarja a játékot (legalábbis nálam gond volt utána a lootfelvétellel. Invalid keyt írt)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.10. 10:15:51
Közepes konfiggal tolja valaki? Mondjátok, hogy low-medium beállításokkal fut azért. Csak holnap tudom kipróbálni. :-/
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.10. 10:08:25
nagyon jól néz ki, nagyon szépen megcsinálták az art-ot, de ennyi kb a pozitívum.
nekem nagy csalódás.
CP szerintem is lemaradt, de a fene se tudja, lehet, hogy ekkora játékért kivételt tesznek. Mondjuk amilyen szar év volt ez, nem tudom pl. Oscaron mi lesz, amikor szinte semmi film nem jött ki idén a járvány miatt.
Step 1. Locate your Cyberpunk files
Step 2. Cyberpunk 2077 > r6 > config
Step 3. Open "inputUserMappings.xml" using notepad++ or the like
Step 4. Ctrl+F > replace
Step 5. replace every instance of "IK_F" (WITH QUOTES!!) to "IK_G"(or whatever you want your "use" key to be)
Step 6. Save the file and launch the game
after that you should be able to bind F to whatever you want; In my case walk right is now bindable to F.
Edit: Make sure you do it with quotes or else replacing all IK_F will also replace your F1 - F12 binds and will likely break the game
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én úgy döntöttem - ezek szerint jól -, hogy kihagyom az 01:00-es premiert és inkább reggel nézem meg, úgy beleszaladt 57 percnyi játékidő, hogy közben a kávém is kihült, és nagyon elgondolkoztam azon, hogy beszólok telefonon, miszerint kezdek lázasodni - az idén instant két hét szabi 😊 De nem, napközben olvasok inkább pár okosságot még kezdéshez melóban és estétől mehet a komolyabb móka is.
https://www.rewasd.com/
Pár hónapja akciós volt (5 juro tán a combo lisence) vettem is meg azonnal
Ehhh... Azért jól kibasztak a balkezesekkel, nem lett ez átgondolva.
Kari: alap férfi V. Nem spiláztan 😄
Ultra setting,3440x1440, RT off, DLSS quality-n, film grain és motion blur off (utálom mindkettőt), vsync off (gsync a monitorom)
80-110 fps
i7-7700k, 2080 Ti, 16 GB ram
Pár perc alatt. Kinek mit sikerült összehozni? 😄
Szerk: A nyelvbeállítást nálam is elfelejti mindig sajna.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.10. 07:20:20
órákat is,ha lenne értelme 😊)
közben steam fórumot is találtam,ahol mindhárom kaszt esetében találkoztak prológus utáni folyamatos crasheléssel
Utoljára szerkesztette: xido, 2020.12.10. 07:19:09