6309
-
#3258 Nem is a GTA-t kellett volna másolnia, hanem a való életet, lásd amit Palinko írt, roadblock, traffic stb. Apró dolgok ezek, de néha ki tudnak zökkenteni és olyan sok akad belőlük az AI-tól a fizikáig, hogy nem tudom, javítják-e majd ezeket maradéktalanul. Beszippant és a többségén átlépek én is, na de azért mégis...
Annak viszont örülök, hogy nem GTA klón lett, a 4+5-tel összesen vagy 10 órát tudtam játszani, aztán már csak az ökörködés és az online. -
#3257 Na jól van de itt ilyen végtelenül hülyeségeket próbálgatnak ki sorban ami egy normális végigjátszásnál elő sem szabadna forduljon, de direkt rámennek hogy jaj hogy viselkedik a világ. Nem mindegy? Ott sem kéne lenned ha játszanál a játékkal és nem trollkodnál.
Egyedül a roadblocknak, forgalommal szembemenésnek, NPC eltűnésnek meg a rendőri üldözésnek volt értelme a többi csak kötöszködés, de a felsoroltak tényleg nagyon gázak és egy open worldben sem így kellene hogy kinézzen 2020-ban. -
TokraFan #3256 Engedjük már el ezt a GTA compare-t! Ezernyi más paraméterben meg a CP viszi a pálmát, sőt, rengeteg lehetőség amit a CP-ben kapunk, nem is létezik a GTA-ban. Pont az ilyen videók a legkárosabbak, mert agyatlanul szelektálva hasonlít. Ha már mindenáron ezt a két teljesen más játékot akarja valaki összevetni, akkor vesse össze _minden részletre kiterjedően_, de javarészt nem ezt látjuk. Már csak ha a két sztorit összevetem, egy lapon sem említhető a két cím. A GTA a faék egyszerű bűnöző sztorijával...
Persze azt értem, hogy aki eleve hülye módon Cyber GTA-t várt, az koppant. Én nem azt vártam, nem is csalódtam. A gyerekes utcán randalírozásból meg kinőttem, a GTA-ban sem kötött le 2 óránál tovább.
Láttuk előre, hogy ez lesz, ha nem lenne a konzolos hiszti és jobb lenne az OW rész, akkor is koppantak volna Cyber GTA-t vizionálók, mert zavarná őket a sok szöveg pl.. -
TokraFan #3255 Igen, ez így van, sőt, ki is vágtak részeket. A CDPR kommunikációja kritikán aluli volt, nem tudom hol ment félre, de esélyesen a cágen belül sem volt rendben valami, vagy a fene tudja. De ezt én most külön kezelem, és emiatt nem a játékot húzom le, amiben közel 100 óra alatt rettentően jól szórakoztam, még most is húz vissza, hogy betöltsem és játszak vele, minden hülyesége ellenére. Valójában, aki látja a bugok mögött magát a kiválóm kreatív játékot és az impozáns lore-t, az pontosan tudja, hogy pár hónap múlva ez a cím jó eséllyel mestermű lesz. Az tény, hogy nincs kész. -
#3254 Az a szomorú hogy Rpg-ként jó játék is lehet ez ha majd kijavítják a bugokat.
De ami benne marad arra sem lehetnek büszkék egy next gen játékról beszélve, főleg az igéreteikhez képest.
Amellett hogy évekkel ezelőtti játékok különb Ai-vel és fizikával rendelkeznek. Azért lehetett volna ellesni pár dolgot :(
-
hapi #3253 Te miről beszélsz? Valami álom világban élsz vagy mi? Épp erről van szó hogy az egész teszter, influencer világ mennyire beteg és korrupt. Nem csak az számít lefizetésnek, hogy konkrétan pénzt kapsz, hanem az is ha felfelé húzol egy terméket, mert félsz hogy nem kapsz többet ingyen belőle...
Csak az elmúlt hétről mondok három példát erre, ami ki is derült, és hol van még a többi.
Utoljára szerkesztette: hapi, 2020.12.20. 20:37:53 -
#3252 Én lenyomtam a sidequesteket is és azután volt az a beszélgetésünk, nem fog kerekebb lenni vagy én tekintettem el valami felett. -
#3251 Szintén zenész, én teljesen kész vagyok tőle, totál beszippantott. A hibák ellenére is, ami nagy szó, mert nagyon kevés játék van, ami képes erre. Legutóbb a Kingdom Come: Deliverance volt képes erre, az előtt pedig a Witcher, főleg az első és a harmadik, de a 2.-t is nagyon szerettem. Még a szituáció is nagyon hasonló, mindegyik játék vagy nagyon bugos volt és/vagy pont videókártya upgrade előtt jelentek meg. A Witcher 1 és 3-at le kellett tekernem rendesen low-ra, hogy futtatni tudjam, és kb egy hónapig, az új kártya vásárlásáig így játszottam. Kivéve a KC:D-t, azt bírta a vas fhd-ban max körül, de az meg cserébe hosszú hónapokig volt olyan bugos, ami mellett a CP2077 tökéletesnek tűnik. Ott olyanok voltak, hogy -és ez komolyan, minden túlzás nélkül- jött az új pöcs ami kijavította az aktuális legidegesítőbb hibákat, viszont lett kétszer annyi új bug. Így ahogy írom, és ez hónapokig ment így... és mégis imádtam :) -
Evoluti0N #3250 Hagyjuk már ez a lefizették a tesztereket dolgot. Ilyen nem szokott lenni, vagy ha mégis van, akkor vki mindig leleplezi a kiadót és kiderül (lásd: Shadow of Mordor). -
hapi #3249 Egyetértek, de azért van pár dolog amit konkrétan behazudtak nekünk, és lefizették a testereket, vagy azok nem merték megírni.
Pl:
- wanted system (ide nem kell írnom semmit mindenki látja)
- drive AI (és túl sok küldi válik nevetségessé e miatt)
- civilek AI (nem reagálnak arra ami körülöttük zajlik, vagy túlreagálják. + eltűnnek megjelennek)
-balance (túl könnyű a játék jelenleg, pedig legnehezebben játszom)
Csodálkoznék ha ezeket valaha kijavítanák, és azon is csodálkozom hogy ez átment a minőség ellenörzésen, és a 10/10 és10/9 teszterek mit néztek?
Közben meg második végig játszásnál vagyok, ez egy kibaszott műalkotás ha fő küldetés beállított fényeit nézem. -
Daermon #3248 Én 2. végigjátszásom toltom. Annyi, hogy nem Nomád megint, hanem Céges lett, de maradtam férfi V.
És kurva jó újra nyomni, most jooban figyelek a részletekre is, meg több melót csinálok, de így se fogy el soha semmi. Lassan van 100000 ED-m, úgyhogy lassan el is verem (van pár implant így is, de még a Sáskapengét be kell rakni, meg egy új verda is majd, csak a miheztartás véget). De main sztoriban alig haladtam, még a fele sincs kész. :D
Gondolkodom, hogy majd az Utcagyereknek megpróbálom a casj karit, csak annyira nem vonz. Bár Judíy... :D
Ha az életutakra lesz késöbb extra kieg vagy küldik, akkor amúgy nekem a Nomád az alap. -
Although_ #3247 Alapvetően, ha kicsit belejössz, ugyanaz ami a W3-ban. Jó itt azért mert agyfrász kapsz attól építettek egy jó rendszert, és gáz ahogy működik.
Haverral pont ma beszéltünk és ugyanaz, mondta, 4-es reflex meg athletics? És agyonverek mindenkit?
Az a gond ezt csak modderek fogják javítani szerintem. És nem egy ilyen van csak és kizárólag a halálfejesek jönnek ki a szorításból Ok a bossokon nem működik de mi az agyonverek egy 5* cyber őrjöngőt? a pusztakezes harc nagyon gáz lett. Kár, hogy majd csak idővel lesz modolás ebből azonnal kurva jót lehetne csinálni. -
Sunrider924 #3246 Ez ovon aluli volt, kegyetlenul tetszik :D
Amit a commentekben kifogasolt valaki, hogy imadna ha Johnny ott lenne a hatterben es lazulna, az a jatekban pontosan ugy van, Johnny a hatan fekszik a jacht oldalan/peremen mikozben a dalt/Kerry-t hallgatja.
Vegul csak sikerult
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.20. 19:06:32 -
#3245 A sztori mod a legjobb, amit valaha lattam jatekban. Eskuszom neha azert kell visszatoltenem, mert annyira tetszik, hogy ujra meg akarom nezni :) Erdekes modon egyebkent, a main storyban eddig egy darab hibat sem lattam vagy talaltam, az valahogy nagyon ossze lett rakva (oke, par clippinget leszamitva).
(es barmennyire is furcsa, eleinte hianyzott a kulso nezet az atvezetokben, de most mar kifejezetten zavarna, ha nem FP-ben menne minden scriptelt esemeny) -
TokraFan #3244 Tudod hogy van ez. A fröcsögés mindig hangosabb és több klikket (tehát) pénzt hoz a youtubernek, és az egyéb médiáknak is. Itt nem arról van szó, hogy nem jogos a kritika, hanem arról, hogy aránytalan és torz képet fest kiszedegetni csak ezeket egy összevágott videóban és úgy beállítani, mintha az egész játékra ez lenne jellemző. 90 órám van a jétékban, PC-n ezek textúra és egyéb betöltési problémák szinte nincsenek is jelen (megfelelő hardveren), a látvány elképesztő. A bugok nagyrésze pedig javítható és egyáltalán nem zavar a játék átélésében, mert a sztori mód szinte tökéletes. -
#3243 Oké :) -
TokraFan #3242 Ha csak a hibákat akarod meglátni, akkor valóban. 55-ször ilyen hosszú videó készíthető a játék zseniális oldaláról. -
Sunrider924 #3241 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azta kibaszot uristenit, sopankodtam hogy a Blackwall/rogue Ai tortenet hattere lyukas/csak ugy a semmibol elokerult a Brigitte epizodnal erre egy semmi sidequestben jon elo amikor egy leendo polgarmester hazanal gyanus betoreshez hivnak nyomozni aztan a vegen mar agymosas tehnikakrol szol a fama es hogy ki/mi is az aki/ami kepes mindenen atnyulva kiutni meg fohosunket is egy sima telefonhivas altal es akkor Johnny bedobja a buvos szavakat hogy rogue AI, mi a fasz lesz itt meg, minden kibaszott sidequestet meg fogok csinalni hatha ertelmes egessze all ossze ez. Ahoz kepest hogy mar letudtam magamban a storyt ez nagyon nem vart fordulat, elotte a gyermekrablos orult questje az is odavert most meg ez...erdekesen alakul a mai nap -
#3240 Eddig a legjobb válogatás amit láttam :D
-
#3239 En vegigcsinalom az elso karriert is, baromira tetszenek azok a dontesek, amiket hoztam, kvazi mindegyiket vagy hangulatbol, vagy bevallalosan vagy mert adta magat az a riposzt. Neha el is kuldtek a picsaba, de ez van. :) Plusz a karakterfejlesztes az biztos, hogy egy alkalmatlan hibrid lesz a vegere, de az elso karakter nalam mindig ilyen - a Witcher 3-ban meg Ciri is meghalt az elejen, ez mindent elmond errol a "technikarol"... :D
A rengeteg hibaja es kifejezetten rossz fejlesztoi dontesek ellenere en imadom, az unnepi idoszakban biztos, hogy a vegere is erek az elso karakterrel es utana szerintem egybol johet majd egy tudatos karakter (otletem mar van rengeteg). Addig meg uszom az arral... meg probalok eletben maradni. -
MrAndree #3238 10/10től 4/10ig van mindenféle review szóval mindenki megtalálja amelyikkel egyet tud érteni. :D -
#3237 -
#3236 Én már most újat kezdtem. Már csak a patch miatt is. Witcher 3 tapasztalat: ott is ezt csináltam, minden jelentősebb patchnál újra kezdtem :) A főszál rövidsége miatt itt nem is kell sok main qestet újrajátszani, de mivel eleve nagyon tetszik (nagyon kevés ilyen gém van), így nem is bánom. Az Act2 elején voltam, de egyetlen főküldetést nem nyomtam még le belőle, a mellékküldetésekből is csak Reginának csináltam megbízásokat, meg a boxolós side quest első helyszínét, ezen kívül csak a rendőrségi bejelentéseket, meg az egyéb NCPD-s mellékeseket (a kék ikonos -baseball ütő, stb), és persze rengeteg free walk, notik olvasgatása, járókelők közjátékain borulás, ilyesmik. A menüben a három haladással kapcsolatos állapotjelző 20-1-5%. Ez volt így nekem 48h. Szóval most újrakezd, legalább az eddigi tapasztalatok alapján konkrétabb elképzelésem van a fejlődés irányáról, és még valami: az update után új játékot kezdeni a friss verzióval kiküszöböl -legalábbis a W3-nál így volt- néhány olyan hibát, ami a régebbi verzió mentéséből következett. Akkor sem volt sok ilyen, de ahogy akkoriban a fórumokat olvasgattam azért az többeknél is előfordult, hogy a régebbi verzión készített mentés néha bughoz vezetett a fölpeccselt programmal. Nem fagyásra ill egyéb technikai jellegű hibára kell gondolni, hanem küldetésekben jelentkező bugok. Eltűnt egy tárgy, egy npc, vagy a scriptben jelentkező hibák, ilyesmik. -
MrAndree #3235 Most megnéztem én is mekkora a fájl, 5 MB. Elvileg 8nál esik szét. -
JonasSandor #3234 Köszi megmentettél. -
MrAndree #3233 PC - %userprofile%\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077 -
JonasSandor #3232 Hova rakja a játék mentéseket?,sikerült elbasznom ezzel az 1.05-ös patchel tegnap még toltam. -
Zsoltee_a_bator #3231 Az okori gorogoknel a fuvel faval a valosaghu. -
TomStorm #3230 Nálam tuti lesz még egy végigjátszás női karakterrel! -
Sunrider924 #3229 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Path of glory ending nomad lifepath, ott az van hogy V megrohamozza a Crystal Pallace-t es valamit kezdeni akar a Soulkiller/construct engram technologia reven, ebben segit neki Mr Blue Eyes ha jol ertettem, de nagy cliffhanger amugy, nem egyertelmu hogy akkor most eselyert megy oda vagy csak szimplan meghalni/die a legend
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.20. 14:42:03 -
#3228 Mindenkeppen. En speciel meg nem ertem a vegere, de mar most vannak tervek a kovetkezo karakterre :) Harmadik nekifutast viszont egyelore nem tudom, nalam ketto lesz, ugy latszik most. (bar az endgame meg hatrava es az meg valtoztathat ezen, meglatjuk) -
undY1ng #3227 S mit gondoltok? Újra játszási faktora a játéknak más háttértörténettel, genderrel? -
#3226 majdnem mindenkinek!
Judy a legjobb mellékszereplő a játékban...
Befejezésről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tegnap este annyira bedepresszióztam tőle, hogy hihetetlen. Aztán elkezdtem túrni a netet (reddit, hivatalos fórum) és akik nem a panam-es "happy ending"-et látták azok mind csalódtak akik a happy endinget azok is, mert tudják hogy csak 6 hónapja van V-nek a halálig. Szóval elég nagy a felháborodás etéren is! Sokan spekulálnak, hogy azért dob vissza a torony elé egy befejezés után, mert valamelyik DLC-ben "megkapjuk" majd azt a 6 hónapot és megtaláljuk a gyógymódot az állapotunkra. Ebben reménykedem én is. Most nincs is kedvem új karit inditani, mert tudom, hogy a jelen formályában totál fölösleges mert úgyis kinyiffan a végén a kari. És NAGYON sokan vannak igy ezzel a fórumokon. :( -
Sunrider924 #3225 Megkockaztatom hogy szexibb noci mint a Panam. Nekem. -
MrAndree #3224 Igen, Judynál nagyobb sikered lesz. :) -
caps lock #3223 Akkor Judy leszbikus ugye? Mert azt olvastam hogy csak nőként lehet vele közelebbről is megismerkedni. Panam viszont elutasított, neki férfi kell. Mondjuk annyira nem bánom hogy a karaktereknek van egyértelmű szexuális irányultságuk, AC Odysseyben fűvel-fával össze lehetett feküdni, ez így valósághűbb. Viszont szerencsére az örömbabák nem válogatósak.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.20. 13:47:59 -
#3222 sajnos nem.. pedig egy epikus sportkocsit szereztem (lejebb az easter egg-es felsorolásomból kitalálható melyiket), melynek ráadásul átlátszó a teljes oldala és teteje, így belülről eszméletlen látványos. Egyedül az utat nem látom magam előtt annyira le van süllyesztve :S -
lonvard #3221 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haladtam egy kicsit a sztoriban. Túl vagyok a Dex-megbízatáson. Beszarok mennyire reménytelen szituba navigáltuk bele magunkat. :D -
Zsoltee_a_bator #3220 Az autokban fel lehet emelni az ulest? Eleg rosszul lehet kilatni cockpit nezetben. -
#3219 1.05