Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.11. 14:53:07
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Jelenleg default high beallitasokkal 30-35 fpst hoz a jatek tomegben es nagyobb harcban is, viszont nekem kell(ene) meg 15-20 fps. Ha leveszem mediumra a shadowt, kikapcsolom a steam overlayt es a vsyncet nvidia panelbol aktivalom, nem a jatekbelit, akkor azzal nyerek egy picit.
Ha lentebb veszem a skalazodast 85-90-re, akkor megvagyok a konstans minimum 50-60 fpsemmel, de oreg vagyok mar, a szemeim sem a regiek, igy ha egy mod van ra, akkro elkerulnem a szandekos elmosodast, ami a skalazodas mellekhatasa.
Ezert is figyelem jatekon kivul, hogy ki milyen trukkre jott ra, mit tapasztal, hatha. Nem varok csodat, azert egy 1060 gtx mar ket generacioval van a jelenlegi mogott, ez ennyit tud 2020-ban.
Virus, adathalaszat, stb. - amiota az eszemet tudom, sosem volt ilyen gondom es most sincs. Esszel hasznalom a gepet.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
1. Nincs eltérő beállítás a kártya vezérlőben?
2 Nekem is van másik játéknál hasonló problémám. Van, hogy 10-30 között ugrál. Ki be kell kapcsolgatni leállítani a gépet míg megszűnik elképzelésem sincs mi okozza. Mintha valaki adathalászathoz kapcsollná vagy nem tudom időnként lekapcsolom a netről és néha segít néha nem.
Persze lehet a nvidia driver a ludas. Meglepne fordítva szokott lenni.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Why so serious?
Why so serious?

Pl elkezdek utni 1-2 jarokelot, semmi ellenallas, mindenki az utcan megijed es gyavan elfut. Nehany kozuluk roghoz kotott, csak legugol, parazik, es akarhany utest kibir anelkul, hogy barmi baja lenne.

Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.11. 11:02:55
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De egyébként nem hiszem hogy "csoda" beállítást mutatnék,a gépem jól karbantartva, félevente pasztázva, "szemétmentes", windows rengeteg felesleges faszsága kikapcsolva meg minimális a háttérben futó alkalmazás, ez a "heppem", és mindíg is "büszke" voltam arra hogy a vasaim ezért mindíg többet tudtak a tesztek által ajánlottnál, és nem is emlékszem már mikor futottam bele valami program futtatási hibába...
Persze lehet hogy szerencsém is van... 😊
Amúgy a game első indítás után kb. fele-fele arányban high/ultra beállításra rakta magát, amiből én visszavettem high-ra néhány dolgot, de nem emlékszem mit, árnyékolásokat biztos, de majd csinálok képeket.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.12.11. 09:51:43
https://www.twitch.tv/sp1gu
Amúgy Xbox360 kontrollerrel tolom, tv-re kötve a pc. Hangulat zseniális, hangok szuperek, sztori jó lesz. Autók irányítása kontrollerrel szerintem kellemes. A lövöldözést kell gyakorolnom, nehéz megszoknom a bill+egér után.
Egyelőre tetszik, mivel a két órát túltoltam így refund tuti nem lesz belőle. <#nyes>#nyes>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a játék simán fut, az közepes beállításokkal, de azért érzed, hogy régi a hw (mondjuk én még a csak 8gbrammal és i3 igaz 8100 procival is még nehezítek a helyzeten + hdd).
Nagy tereken vagy hirtelen váltásnál (pl átlépsz brain dancebe) nagyon be tud akadni, de simán játszható a dolog.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én már azt sajnálom hogy normal-on kezdtem.
Könnyűnek tűnik.
Kép esetleg van az úriemberről?
Megcsapom, akkor is csak bambán néz, ahelyett hogy beszólna, vagy elküldene a sunyiba. Hasba verek egy telefonáló kövér mukit, mire gyorsan elhúzza a csíkot, pedig 2-szer akkora volt mint én. Valahogy nem életszerűen reagál a játékosra a világ. A legszánalmasabb pedig az volt, amikor elkezdett beszélni egy random karakter akihez odamentem, és nem is mozgott a szája. Itt majdnem besírtam. Ez már City Interactive-ot idéző színvonal. Szerencsére ennyit tudok csak felróni a játéknak, minden más állat, és nagyon átjön a cyberpunk feeling. Corpo-ba nyomom, (ki az a korporésön?) és sikerült egy igazán pszichopata hitment megalkotni.
Semmi nyegleség, semmi ízléstelenség vagy lmbtq-s buzis fizimiska, csak hideg elegancia és vérprofizmus. Olyan szemet kreáltam neki, hogy ahol megjelenik, mindenkiben vigyázban áll a szar. És mivel nem vagyok idióta hogy rage-eljek meg szopassam magam, könnyű fokozaton kezdtem el... eddig pöpec minden. 😄
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Xbox kontrollerrel, külső nézetben nem olyan szörnyű. Nem egy Assetto Corsa persze, de a célnak megfelel. Belső nézetből játszva könnyű nekimenni dolgoknak, azért az felejtős, nehogy valami random gázolás miatt fél Night City engem üldözzön.
"CDPR Has only programmed horses that’s why cars are so poor."
<#idiota>#idiota>
Lejjebb kell menni az elvárásokkal, de jó kis játék ez, Night City-vel meg szerintem nagyot alkottak.
Az autó vezetés viszont tényleg egy katasztrófa, azt javítaniuk kell...
Még ami tetszik igy technikai részről, hogy a töltési idők minimálisak. Indításkor, mentés betöltésekor, bármikor pikk-pakk odarak a térképre. És lekopogom, de nekem bug-ok sem voltak eddig.
Jó munkát végeztek.
EZ a játék egy gta és egy borderlands ötvözete, igencsak középszerűnek ható játékelemekkel és játékmenettel.
Továbbá azt sem értem hogy sokan miért vannak elájulva a látványvilágtól. Max összhatásban néz ki a város jól, az is amiatt hogy "él". De ha kicsit jobban megnézzük a részleteket, mindennek lehet nevezni csak szépnek nem. Az elején pl a sivatagos rész kb mintha a rage2-vel játszottam volna lowon. 😄
Az npc-k kidolgozottsága... itt max a fő karakterekre figyeltek, nagyjából az összes többinek baltával faragott ábrázata van.
A bugokról és a HW igényről meg ne is beszéljünk. Ezzel a bill kiosztás parával is pont ugyanazt játszották el mint anno a witcher 3-nál.
Összességében NEM rossz játék ez. De hogy a 8 év fejlesztési idő nem látszik rajt, abban egészen biztos vagyok.
Max tényleg a történet fogja elvinni a hátán.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.11. 08:51:05
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az AC Valhalla is így indult aztán megtetszett, szóval bármi lehet belőle de egyelőre kb. az van amit vártam, sajnos nem egy W3.