6309
banner
  • TomStorm
    Nekem az elején még felvezetőbe volt pár bug de azóta semmi.Gamebreaking bug egyse volt!
    A nyelvet nálam se jegyzi meg azóta se:)

Ezt el kell fogadni és többet menteni HA tetszik a játék.
  • Kancsalborz
    Ez nem bug. Amíg a "bézbólütős" ikonnál valamelyik banda által folyamatban lévő bűncselekmény zajlik ( rablás,túszejtés stb...), és oda érve a rendőrség közli is veled hogy a "felszámolására" bármely eszköz megengedett, addig a "seriffcsillagnál" maga a rendőrség készül, vagy folytat akciót éppen, vagy csak intézkedik.
    Ott nem kezdhetsz el feltétlenül akciózni, mert ha fegyvert rántasz maguk a zsaruk tesznek hidegre. Megvárhatod hogy elkezdődjön a balhé, vagy beszállhatsz ha már zajlik, de nem kezdheted te. Ennyi. :)
  • caps lock
    Nincs zenéje úgy általában. Vezetés alatt csak azok az idegesítő üvöltő dalok szólnak a rádióból. Jó, tudom cyberpunk, nem kell lírai dallamokra számítani, de ez a stílus csak kevesek ízlésével találkozik. Inkább kikapcsolom a rádiót. Más zenei aláfestés meg nem igazán van, illetve amikor ellenséges területen vagyunk felcsendül valami, de az inkább kellemetlen. Witchernél tájegységenként változott hogy mi szól a háttérben és rengeteget hozzáadtak az élményhez.
  • MerlinW
    Igen, mindent az x64 könytárba.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.17. 11:19:51
  • PiszkosFred
    Serintem bug, én is jártam már így: szkenelve láttam, hogy vérdíjasok a kínaiak, a zsaruk is a közelben helyszíneltek, mégis én voltam a hunyó ha leszedtem őket, pedig a túszok is túlélték. Aztán pár reload után megcsináltam úgy, hogy NEM én lőttem először. :)
  • RedRiot
    Az előbb történt valami furcsaság, nem tudom mit csináltam rosszul. Felvillant a minimapon egy cián színű seriffcsillag, gondoltam odamegyek segítek a zsernyákoknak. Kis sikátorban kóválygott négy Tiger Claw tag. Kb. olyan 20 méterre megközelítettem őket de nem jött semmi üzenet, nem triggereltem semmit. Elkezdtem leszedni a gettósokat erre megjelent a NCPD és szétlőtték a pofámat. Kb. mintha random civileket lőttem volna le, pedig körözött bandatagok voltak, ráadásul ott volt a mapon az a rendőrjelvény is...

A baseballütő ikonos rendőrküldiknél (assault in progress vagy mi) semmi gond nincs, kiiktatom a bűnözőket és megkapom a zsét. Ezek a csillagos/jelvényesek miben mások?
  • PiszkosFred
    Igen. De az egyes opciókat ki- és bekapcsolhatod a true és false logikai értékek átírásával. Nálam a steamből nem akarta elindítani, de simán az exe-t indítva ment (csak ekkor nincs achie, stb.).
  • Palinko
    Végigtoltam most a fő szálat is és hát... nem gondoltam hogy tulajdonképpen 5 küldetés lesz azért a főszál :D Szóval csak ajánlani tudom másoknak is hogy ossza be mert bár nagyon jó és felnőtteknek szóló nagyon rövid. Tizenpár óra alatt letolható, viszont a mellékküldetésekkel amik befolyásolják a választási lehetőségeinkben meg azért egy 50-60 óra kijön ami teljesen korrekt, csak az igazat megvallva a duplájára számítottam én is.
  • Kotomicuki
    A főszálon meg kell lennie pár küldetésnek, hogy valóban szabadon mozoghass és könyékig vájkálni lehessen a mellékküldetésekben.
  • TomStorm
    Ezt csak be kell másolni ahova írja és ennyi?
  • nordan
    némelyik mellékküldi egy kissebb game főküldijével felér! Sajnos nagy hiba,hogy a főszál hajszol ,hogy azt csináld, hiszen az életed múlik rajta stb stb,de el kell vonatkoztatni és gőzerővel csinálni a mellékküldiket így lesz kerek
  • Sunrider924
    Nincs zeneje a jateknak? Komoly? Ez csak az egyik, de a nomad vegigjatszas utan ezen enyhen elerzekenyultem. Ha te nem ismered fel akkor nem jatszottal eleget Johnny tortenetvonalan. 1.30tol jon a hidegrazos orgazmus igy vissza gondolva a tortenetre meg nagyobbat is ut. De van mas is aki hasonloan gondolta:

I felt like crying and still do when I hear this song after completing the nomad ending and I’ve no idea why. The music on this game and story writing is a masterpiece irrespective of bugs and glitches etc. I’ve never had a game where days after playing/completing it I’ve still continually thought about it, it’s so strange and I can’t pinpoint the feeling. You grow attached to the characters in a way I’ve never felt from a game before, it makes you sad that characters like panam aren’t real and it’s a video game. This and the ‘outsider no more’ track at the end just hit different.

Amugy meg itt van, szivesen.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.17. 09:55:27
  • Palinko
    Én úgy tudom nem ötköznek a mellékküldik a főküldikkel viszont ha jót akarsz magadnak a mellékekkel kezded így a veleje a játék végére marad.
  • 6600GT
    Sziasztok, kérdés.. Kérdőjelek, mellék küldik ha a fő sztorit elkezdem vinni akkor nem ugor át vmilyen mellekkuldit? Vagy előbb amit látok megcsinalom majd a fő küldetésböl és az aktival utána újakat.. Értitek csak nem akarok semmi felet atsiklani ha nem törvényszerű, köszönöm
  • KiruHoshino
    Használom és nekem működik. (i5 4590, RX 480 4GB, 24GB DDR3) - Low, Medium és High vegyes beállításokkal. Alacsony populációval. 30-50 között mozog.
  • Kotomicuki
    Ha vkinek nagyon nem menne a gyilkolás - egy (fej)lövéssel mindent ölni tudó karakter.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.12.17. 01:33:14
  • Bazsalusz
    Megvásároltam. Nemekem is fura volt ennyi játékidő után. Az elején csodálkoztam, hogy mire sokaknak a nagy hiszti, erre tessék. Érdekes, nagyon különböző dolgokat képes produkálni. A nyelvi baállításokat van akinél orvosolta a tapasz van akinél nem. Én az utóbbiakhoz tartozok. Kollégámnak hasonló configgal ugyanolyan beállítások mellett -20fps...Ki érti ezt? :D
  • PiszkosFred
    Kocsid csomagtartoja is STASH-nak hasznalhato, ahogy a lakasod egyik sarkaban is van egy (ugyanazt a tartalmat ered el mindkettobol, rakhatsz oda barmit).
  • TomStorm
    Mit akarsz csinosítgatni azon a garzonon?:D
    Meg lakbért fizetni minek?Eltünjön 100credit a számládról kit érdekel ez?

Én a 70órából kb 10percet töltöttem ott.
    Egy Sims-nél oké az az első de ezeknél a játékoknál minek?
  • lonvard
    Amúgy valami tárolószekrényünk azért lesz? Csak mert apartmanunkban szépen kiürítettem a ruhásszekrényt, és aztán ugye nem tudtam visszapakolni. Mért nincs a lakásunkban tárolószekrény? Ha van, akkor pedig mért nem találtam meg? :D

Remélem valamelyik DLC-ben eszükbe jut, hogy egy ilyen játékban jó móka csinosítgatni a lakást, egyáltalán hogy legyen több választásunk lakhatásilag, egy corponak meg egy nomádnak más az ízlése berendezésileg, meg pl. nem volna hülyeség lakbért bevezetni, hogy ne érezzük evidensnek, hogy egy ilyen világban nekünk lehet egy kényelmes lakásunk, és ha nem tudjuk fizetni, akkor Jackie ad egy lakókocsit a tengerparton azt kész. És persze vásárolhatnánk is sajátot. És berendezési tárgyak. Annyi lehetőség van ebben, eh.
  • MerlinW
    Elvileg +10 FPS
  • TomStorm
    Sokan töltötték le warez verziót.Az iszonyat bugos tényleg
  • Piko888
    Nálam se volt ilyen1, minden küldetést sikeresen végre tudtam hajtani.
    Nem lehet, hogy nálad van vmi gebasz?
  • Carlos
    Nekem egyszer sem volt ilyen pedig megcsináltam vagy 150-200 küldetést...
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.16. 23:52:09
  • Bazsalusz
    Srácok, így 33 óra játék után azt kell mondanom, hogy, ez egy nagyon jó játék...lehetett volna! Most telt be a pohár amikor nem tudom megcsinálni a küldetéseket a bugok miatt. Az, hogy alkalmanként újra kell indítanom mert épp beüt valami grafikai kakkancs, még elmegy...Na de hogy 1,5 órát szívjak egy küldetéssel, mire kiderül, hogy a bug miatt nem lehet továbbvinni...Ez nagy baj. Sajnos eddigi tapasztalatom az, hogyha valami így adnak ki, azt már hiába foltozgatják...Inkább lett volna kisebb a térkép, vagy kevesebb a küldetés vagy valami. Őszintén mondom, nagy kár érte! :(
  • Although_
    Sehol. Mert mindig újrakezdem. Nem vagyok elégedett a karakteremmel ahogy játszottam. :) De amúgy 20-25 óra alatt ép túljutottam a prologon és belekezdtem a fősztoriba abból is volt valami :) Most előröl. :) Ha ígíy csinálod mindig lesz új dolog :) Az első dlcig :D
  • Carlos
    Na, megvan az it's elementary acsi. 0.4% a játékosoknak. LOL.
  • Carlos
    nekem 50 óra kellett mikor megtaláltam a techdokiknál, hogy lehet upgrade-eket venni (fent a tetején lehet váltani az inventory-ja között)
  • Anonymusxx
    A fő küldetés olyan 13 óra lehet, ha valaki enm sieti el, mellékküldikkel együtt mennyi lehet , Ti hány óránál tartotok?
  • Although_
    Az biztos a cyber mód cyber hadviselésre van, nem pisztolyhősöknek. Csekkoljátok a classokat, netrunner solo, tech. Ezek az alapok.
    A Database az alap menűben sokat segít.
    Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.16. 20:35:58
  • Although_
    Oké figyelj. Sok mindent tudsz használni cyber modban is csak nem írja ki. A read az nem működik. De nagyon sok minden. Próbálgasd. Ezt a játékot kurvára fel kell fedezni mert ahogy Kancsiborz mondta tele van rejtéllyel . :) Például most fedeztem fel tudok nagyítani cyber módban a scroll gombikával az egéren :)
  • Although_
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kis összegzés ilyen netrunner féle...
    Szóval a Breach control az non-fight út. De van hatása a quickhackingra ami harci cucc. Mármint vannak perkek. Amik arra hatnak.
    Újra indultam most Hardon és így már mintha élne :) Most csak feltörök dolgokat kapom az xp-t meg a fejlesztést. Nincs hősködés itt tényleg úgy csinálom mint akinek törölték a képességeit és előröl.
    Nagyon ott van a rendszer.

Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.16. 20:26:54
  • endorphinz
    Hm, ez kicsit csalódás. Tökre adta volna magát, hogy pikáns legyen a játék. Nem feltétlen az aktusokra gondolok, hogy mutassanak mindent, a softcore témában is alkothattak volna maradandót. Küldetések szintjén, vagy szórakozás szintjén, hogy sok változatos karakterrel összejöhess. A jövőben a szexualitás sokkal inkább a hétköznapok része lesz, ennél jobb játékot ennek bemutatására nem is találhatnánk. Kár, hogy kissé "prűdek" lettek lengyel barátaink.
  • nordan
    nagyon fasza,de ez meg már túl sok :S

külön kell sima nézetbe configolni, autóban meg cyber módban meg fegyver módban a zoomot vagy az egérgörgőn a choiceokat.......
    kölönk kell gomb a pick up itemre vagy a kocsinál az ajtónyitásra.....stb stb
    eddig egy gombal nyitottam a kocsiajtót, választottam ki a cybermódban a hackeket és vettem fel a tárgyakat....ennyi újjam nincs ami ennek a modnak kell, túltolta a készłtő
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.12.16. 19:43:21
  • PiszkosFred
    Nekem csak az "E" hianyzik az interakcional (F nem esik kezemre), plusz nalam minden mmoban es jatekban a dodge az a bal oldali alt. Ha erre ez kepes, en mar boldog vagyok.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.16. 19:40:24
  • Maxtreme
    szívesen. Én is nagyon megörültem neki, így már kicsit "komfortosabban" tudok játszani :D
  • PiszkosFred
    Ez nagyon, koszonom a linket
  • Gary
    Hekkerek ellen, nekem a megelőző elkerülés vált be. Ha már betámadt, akkor a helyét fölfedő képességgel, egy ideig látható a sárgában pompázó sziluettje. Mivel, ilyenkor még jó pár lövöldöző ellenfél van köztetek, így egy Tech fegyver 100%-ra töltve, már beválhat, mert akkor át tudsz lőni a falon. Minél több Tech fegyver képességet tanultál, annál hatékonyabban.
  • Maxtreme
    Hiánypótló mod:
    Better controls menu
    Kipróbáltam, ezzel gyakorlatilag minden gomb konfigurálható (a nyilak is az irányokra többek közt)
  • TomStorm
    Tegyük fel végzek sztorival akkor ezeken a mellékküldiken kívül többet nem kapok majd?
    Vagy ez teljesen független sztoritól és kapom továbbra is?