Cyberpunk 2077

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, de attól még, h úgy "áll mint egy faszi" meg "börtönviselt csöveskukorica kliségyüjtemény tetoválásprospektus", attól még hogyan lesz "fasziarcú"? 😄
Azok " vinnyogásától" is falra mászom, akkor inkább az alábbi hsz.-ben lévő "pixelpicsa".
De most komolyan néztem erról a "Judy"-ról még képeket, úgy is áll mint egy faszi. A tetkói meg a " börtönviselt csöveskukorica" kliségyüjtemény tetoválásprospektus leggyakoribb találataiból van "összeállítva" szerintem, már bocs...
De hát ezért jó hogy különbözünk. Mindenkinek jut másik...XD
Palinko
Nekem csak a tetkókkal van bajom meg kicsit a hajjal
Hexex86
"Edz". <#nyes>

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

MerlinW
Ő valszeg 10 éves anime csajokkal edz 😄

[merlinw.org]

Nem mindenki így intézi. Skill Up csatorna pont mondta, h emiatt nem hajlandó saját tesztet megjelentetni, még úgy is, h már végigvitte. Ez eléggé erősen utal arra, h más játékoknál nem így működik.
Faszi arcú nő? Ez? 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.09. 01:26:27
Ez tényleg "közönség jedvenc" ??? Má' megin' egy "fasziarcú" nő. Baszki ebbe mi a nőies ?
Fuj...
Palinko
Én úgy tudom ezt mindenki így intézi, máskülönben simán lespoilereznének nagy csavarokat a helyzeti előnyükből és nem mindenki olyan hogy akkor most azt a lapot többet nem olvassa hanem sokan oda járnának mert tudnák hogy olyasmiket látnak amit máshol nem. Most tényleg ezen a 11 órán múlik bármi? Mert annyi idő múlva lejár és tele leszünk streamel, igaz arra már nem fogok ránézni.
Ez nem csak náluk volt így, hanem sajnos mindenhol. Emellett egyik oldal sem kapott konzol verziót. Mindegyik teszt csak PC-s. Ennek a day 1 patch-nek csodákat kell majd művelnie. 😄
A legkiábrándítóbb az IGN tesztje volt,ahol külön kiemelték,hogy nem rakhatnak be semmit a videóba csak a CDP előre felvett anyagát...WTF? Hypetrain gogo!
Papa01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Papa01
Igen, határozottan (csak a masinám is így gondolja.... 😄)! 😊 Azért nagy néha megkergetek a Pfalz-ommal egy Triplane-t... 😄 Jól vagy, minden oké veled?
@nxs: Ez nap HSZ-e nálam! 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Nem tudom annyira a részleteket, de lesz benne románc meg egy éjszakás kalandok is. Judy az, aki egyelőre nagy "közönség kedvenc".
Nyugi egy átlagos német még a zoknit is csak bérli 😄 Kihozza fizeti és használja,visszaviszi fizet cserél és fizet megint,hogy használja. Nesze semmi fogd meg jól. Gyk ami nem a banké az a lyukas foga kb 😮
😊
Szia Papa!
Az első világháború óta nem láttalak. 😉 Készülsz te is a cyber jövőre?

Fel lehet majd szedni cool punkcsajokat a játékban?

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Papa01
Szia Riot! 😊

"Mi csak megérdemlünk egy normális számítógépet. 😊 " vagy azt az érzést, hogy le van tudva a lakáshitelünk... 😄

PiszkosFred
Köszönöm, ezek szerint rosszul tudtam.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Maga Cyberpunk Twitter oldala tette közzé az infót a streameléssel kapcsolatban. Szal ez a holnap dél hivatalos. Általában a streamerek előbb elkezdik streamelni a játékokat, mint ahogy egy földi halandó elkezdené játszani.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.08. 21:58:41
"Viszont mi értelme az egésznek, ha magadtól vonod meg az örömöt. 5-10 évente ennyi jár mindenkinek 😊"

Ennyi. 😊 A mi korunkban Amerikában Joe megjutalmazza magát egy új Mustanggal. Kicsit közelebb Jürgen beújít egy Porschét. Mi csak megérdemlünk egy normális számítógépet. 😊

PiszkosFred
Van, csak egyelore aranyaron. Az uj szeriak mind az nvidianal es mind az amdnel nagyon jol sikerultek, a jelenlegi csucskartyakat agyonverik es meg olcsobbak is, ra is cuppant mindenki a vilagon es nem birjak a kinai gyerekek olyan gyorsan osszerakni a cuccot, amekkora az igeny 😊 Ami jo, azt viszik a nepek. (a tehetosebb zsivanyok meg felvasaroltak gyorsan az elejen a keszletet es szinten aranyaron aruljak az ebayen, stb. - nem fair dolog, de a biznisz az igy mukodik)

Itthon lehet kapni azert, van par bolt, ahol van meg raktaron 3070-3090, de neha olyan aron adjak, amelyet bar ki tudnek fizetni, de erzem, hogy annyit nem fogok (esetleg ha az ev vegi premium ugy alakul, akkor... de most annak a penznek is meglenne a helye). Na mindegy, nem sietek, tavaly a gepet csereltem, iden a kartya volt soron/lett volna soron - remeltem, hogy decemberre normalizalodik a helyzet, de tevedtem 😊 (Nvidia is lenyilatkozta, hogy 2021 Q1/Q2-re fognak ugy allni kapacitassal, hogy jusson mindenbol mindenhova eleg, hiaba szerelnek gyorsan a kinai gyerekek, nincs eleg alkatresz)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.08. 21:51:15

hogy az Istenbe van az,hogy ennyire nincs videó kari? a világ összes gamere most vesz kártyát?
PiszkosFred
Hat, ha mas nem tavasszal mar csak lesz elerheto mennyiseg itthon is. Tavaly a gepet frissitettem, iden a kartya lett volna soron, de nem hittem volna, hogy ennyire elkapkodjak. De, nem sietek, raerek, a raszant penzt nem megy sehova 😊

vérpocok
A 120 fps-nek úgy sincs semmi haszna, csak akkor ha van mondjuk egy 144 hz-es monitorod hozzá. Amúgy is hasznos a monitor frissítési frekvenciájához belőni egy fps lock-ot, hiszen úgyis csak annyi fps hasznosul a képernyőn, amennyit a monitor tud. Ha unlimited az fps, akkor feleslegesen termelődik a hő meg dolgozik a vga. Persze vehetsz 240 hz-es monitort is, csak ott meg a felbontást kell lejjebb tolnod, hogy ki tudd pörgetni a 240 hz-et. Nekem az is elég lesz, ha 60-al elmuzsikál a játék, szerintem teljesen élvezhető sebesség.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

PiszkosFred
En ugy tudom, hogy csak a tesztek alatt rogzitett gameplay elemeket tartalmazo szerkesztett beszamolokat/videokat lehet kozreadni (screeneket eddig is lehetett a reviewok illusztralasara) holnaptol, a jatekot csak a megjelenes napjatol lehet eloben streamelni. De egy nappal a premier elott nincs az az isten, hogy ezt kordaban tartsa barki is, igy aztan lehet, hogy holnaptol szabad a vasar, ahogy irod.

Új PS új Xbox + az év kb legjobban várt játéka? Ébresztő,szerintem még texture pakk is lesz.
MerlinW
Én sem éreztem magam jól az első héten, mikor elment egy misi az egészre, de jah nem visszem a sírba. Szerintem ez egy egészséges, intelligens érzés. Mármint hogy tudod mi a pénz értéke. Viszont mi értelme az egésznek, ha magadtól vonod meg az örömöt. 5-10 évente ennyi jár mindenkinek 😊

[merlinw.org]

naa az fasza
Valszeg már meg is kapták. Streamelni meg holnap déltől szabad.
MerlinW
Ha foglalkozol a témával, figyeled, akkor hetente ki lehet fogni egy normálisat Alzánál. Én is közel normál áron vettem (340). Valamint hardveraprón is szokott lenni rendszeresen 360 körül.

Az olcsóbb (nem OC, nem ROG) 3080 hazai ára (MSRP+ÁFA) kereskedelmi adó nélkül 315k.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.08. 21:14:46

[merlinw.org]

Már hetek óta megkapták, készülnek a tesztek is, de az embargó lejárta előtt tilos streamelni.
streamerek megkapják előbb?
Ugyanez nálam is... 😊
Két éve vettem ezt, akkor még igen jónak számított, de persze jött a gen. váltás, de lesz@rom. Kb. 3-4-év múlva fogok egyáltalán elgondolkodni azon hogy lecseréljem-e...XD
AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Carlos
Őszintén... 4x felé átértékelődik az élet.
Én is úgy vettem meg ezt a gépet, mintha a fogamat húznák. Overpriced... de legalább elleszek vele megint 5-10 évig.

Þór vígi þessi rúnar

A 4-ik X-felett én meg most mire oda jutottam, hogy tényleg megengedhetnék magamnak egy brutál vasat, már teljesen leszarom...XD
Én is 10-15-évig magam pakoltam össze a gépeimet, de úgy is max. Az erős középkategóriáig jutottam, és közben álmodoztam hogy ha egyszer majd vehetek magamnak egy top gépet...
Aztán most egy középkategóriás laptopon nyomom + egy tök alap billentyüzettel, meg egy 5e-Ft-os egérrel, és kurva jól elvagyok.
Pedig még én is a mai napig leülök esténként játszani, de olyan pofátlanul drágának találom a mai "topgép" építést, meg igazából annyira sajnálom is rá a pénzt, hogy akkor sem vennék pl. RTX-es kártyát ha harmada ennyibe kerülne...
Pedig én is várom ezt a játékot.

Skóttá változtam, na....XD
Hexex86
Régen a Shadowman is milyen bugos sz*r volt és mégis milyen hangulata/világa volt. Simán játszottunk vele.
Hangulat kell és annyi. 😄

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Hexex86

Jaja. 640x480 sokáig az, ami nekem most az 1980x1020. Sokaknak ez a felbontás is már röhejes. 😄
Ismerős érzés. 😄
Carlos
üdv a 40-en túl!
Én is most vettem vasat. Engem nem érdekel ha nem megy 4K ultra +mindenkutyafasza 120 FPS-t.
Megy ahogy megy úgyis a hangulat viszi a játékot nem a grafika. Toltuk mi annó 320x240-ben a wolfeinsteint! 😄

Þór vígi þessi rúnar

Eh, alig 8 éve várom ezt a gémet, most egy kicsit rámjött a para. 😊 Világéletemben gyenge gépeim voltak. Idén, 43 évesen vettem először valami jobbat és nagyon élvezem - nem szeretném ha most, pár hónap múlva máris jönne a low detail korszak. 😄
Utoljára szerkesztette: RedRiot, 2020.12.08. 18:45:54

Carlos
Nem nagyon...
Ahhoz képest amikor én vettem most megint emelkedtek az árak 40-50K-val... Abszurd. Ugyanaz a bolt...

Þór vígi þessi rúnar

Ha csak 100k haszon lenne rajta... 😊

Why so serious?

PiszkosFred
Lehet egyaltalan kapni itthon 30xx szeriat, amelyen nincs legalabb +100k "haszon" rarakva a kereskedo reszerol? 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.08. 18:37:44

Nye nyávogjál a jó kis kártyáddal, felbasz az ilyesmi. 😊

Én meg megveszem 800 000-ért az RTX 3090-t, és utána bejövök ide megkérdezni, hogy elég lesz-e, vagy vegyem le az árnyékolást low-ra? Nem, inkább kikapcsolom az árnyékokat. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.08. 18:34:24
A végleges változatban elvileg nem lesz Denuvo, illetve a day 1 patch is a futáson javit. Én is bizom benne hogy azért a Ryzen 2700x + RTX 2080 kombó egy 1440p high 60 FPSre elég lesz.

Why so serious?

Köszi! A próféta szóljon belőled. 😊