Cyberpunk 2077

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm

Maxtreme
akkor meg is válaszoltam 😄

Maxtreme
Jótanács. Az uj Nv drivert tegyétek fel, nálam piszok sok fps-t hozott. (lakásban eddig 58 fps volt, most 70+)

Valaki nem tudja a legfrisebb nvidia driver dob a teljesítményén?

Zs0lt1
Na kb egy óra szittkzódás után végre letöltötte a steam a rohadt patchet 😄 Egyébként a steam fórumokon is szidják nagyon a játékot.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
700GB hely tuti elég kell legyen az ssd-n, próbáltam már kilőni a steamet a taskmanagerből, próbáltam már uninstallálni, majd újra letölteni az egészet, próbáltam magas prioritást adni a steamnek, de semmi nem segit. Köszi azért az infókat :-)

lwb
Steamen nem tudom, de gog-on tele a fórum emberekkel, akik a 92%-nál megál 2 órára hibát jelentik. Egyelőre 100%-os megoldás nincs, van akinek az segít, hogyha előről kezdi, van akinek a rendszer drive-ján kell több helyet csinálni (???), de konzisztens megoldás nincs. Várni kell.

Zs0lt1
Nálam a steam is szarakszik a maradék 3 gigával, fél hat óta teker, csak üresen nem csinál kb semmit ...

lwb
Ennek ehhez nincs köze szerintem. A letöltés 10 perc alatt megvolt, 9.9 giga. Ez az applying patch bénázás. A BG3 béta peccseit is ilyen szarul és kurva lassan csinálja, nem tudom miért. Helyem van (180 giga szabad), valamit csinál, mert jelzi a gép, hogy a merevlemez dolgozik erősen, meg hallani is picit.

Maxtreme
jah itt sem a steam verzioval.

Nekem semmi gond nem volt, reggel 5 után oylan 15 perc alatt lefrissített.
Carlos
Day 1 nagy cimeknel mindig ilyen!

Þór vígi þessi rúnar

lwb
Én még szenvedek a GOG galaxy szuperszar peccsrendszerével. Fél órája 92%-on áll, van akinek másfél óra is volt. Azért vicc, hogy közben meg a warez kint van és simán nyomják, akik egy forintot se fizettek érte, mi meg szopunk a GOG szarjával, a letöltés már rég véget ért, de Lengyelországban nem tudnak rendes platformot csinálni, ezért egy peccselés átlag 3-4 óra szopás.
Ugyanez van BG3 patcheknél is, ott is órák letöltés után, mire a fasz tudja mit csinál, de azt befejezi. Ezt érdemli az, aki a fejlesztőket akarja támogatni.

Maxtreme
tőlem is egy kis statisztika, hátha valakinek hasonló gépe van:
gtx 1080
i7 6700k (stock 4ghz)
16gb ddr4
..és még nem tettem fel az uj nv drivert.
Ultra és high között fhd-be a legkevesebb fps amit láttam az 47 volt. Általában 52-63 között ingadozik, szóval teljesen jól játszható.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.12.10. 05:45:02

nem röhögni...csak elrettentésként irom le,hogy mindenki be tudja lőni a tényleges legalját a minimumnak..😊)

i7-920
16g ram
rx550 4g

automata közepesre adta,persze lomha is mint a fene meg csúnyácska is..de elsőre indult és köszöni jól van (bár kidobott egyszer )

(rdr2 gyorsabb és szebb valamivel..nyilván az is csak kompromisszumos "dejó hogy még megy ezen" élmény )
ki próbáltam én is,de most mennem kell dolgozni..😞 meglepően jól fut a gépemen azt hittem rosszabb lesz(10400,1660,16gb)
megérte nem aludni 😄 szerintem nagyon jól sikerült végre egy játék ami újra le tud kötni...
mindenkinek kellemes időtöltést kíváok hozzá!
A lengyelek ismét mint a witchernél meg mutatták mit tudnak,ebben a műfajban is kiemelkednek most már,legalábbis számomra mindenképp.

Papa01
Márpedig fut! 😊 És nem is rosszul.. magas részletesség mellett 50Fps körüli... 😊 (FullHD,1660ti) Mondjuk nomádként indultam, a városban nem tudom milyen lesz..

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

MerlinW
Jaja, RTX nélkül nekem is felmegy 90-re, ami alapvetően annyit nem számítana, viszont g-sync-nek jót tesz 😊

[merlinw.org]

Ja RTX-et offoltam azonnal. 😄

Why so serious?

Nekem az RTX levitte 45-re 60-ról a semmi közepén. 😄 Legkisebb beállítással.
Egyelőre nálam se nagyon nézett be 60 alá, talán egyszer egy másodpercre. Meg bugba se futottam, ott tartok ahol te.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.12.10. 02:51:22

Why so serious?

MerlinW
Jah RTX-et lehet én is kilövöm, csak a hőt termeli.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.10. 02:50:32

[merlinw.org]

Toltam én is másfél órát. DLSS-sel 4K-ban lazán hozza nálam a 60-at. RTX nélkül. Bug, crash eddig nem volt. Valamint a kártya is meglepően halk és hűvös. A Valhalla sokkal jobban begfűtötte. 😄
MerlinW
1 órát játszottam, fut szépen, jónak néz ki. Streetkid-ként kezdtem. 1440p-n mindenmaxon olyan 65-70fps körül mozog a csilivili városban. Ja és még a szobát is 4 fokkal befűtötte 😄

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.10. 02:52:12

[merlinw.org]

jó gamet! 😊
Nekem lejött simán kb 1:20ra.

Why so serious?

úgy tervezem fogok piheni csak megnézem h fut...😄 de régóta várom már istenem😄

mindenkinek volt kb....a peccs szivatott be
Hexex86
Ajaj. Abból nem lesz alvás, ha belekóstolsz én mondom. <#buck>

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Igen, de nekem volt előtöltésem.
Viszont a Steam képernyőmentése nem műxik!

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Sziasztok! Tartalom letöltése 71% nem sok van hátra...reggel 5kor meg meló

neked letöltötte? még twitteren is azt írják,hogy nem megy senkinek
Először dobott egy hibaüzenetet, utána simán. A Steam könyvtárából.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

hogy indult el?
Másodjára elindult. Menüben a feliratot magyarra állítva, a menü nyelve nem változott.
A low konfigomon, a Quick preset medium, a Texture quality high.

Elvesztem a menüben és én vagyok a figyelmetlen, külön kell állítani a felület nyelvét!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.12.10. 01:40:30

az zavar,hogy ez várható volt akkor méirt nem csúsztatták el a launchot? időzónánként 1-1 órával vagy miért nem lehetett már regnap túlleni ezen? rászabadítottak 4-500 ezer embert egy szerverre.....hatalmas ötlet volt
Off:
Köszönöm a kijavítást, igazad van elírtam.

@Hexarius

Köszi, lassanként javul a helyzet, első 2 nap még köhögtem is hébe-hóba, az már elmúlt.
Egyelőre az étvágytalanság ami még megvan, meg amit írtam.
Annyira nem vészes, ha lenne 38 fokos lázam stb attól szarabbul lennék.

/Off

A letöltés nálam is problémás volt, a Steamet nekem is újra kellet indítanom.
Ezen kár idegeskedni, minden nagyobb rajtnál ez van. Emlékezzünk csak vissza anno Diablo 3-nál, SC2-nél stb mi volt például.
Nem kötelező most hajnalban tolni, lefekszel gépet berakod, hogy leszedje időzítesz neki egy leállást mikorra végez, azt reggel nekiállsz frissen és üdén.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Elindult.
Majd le is térdelt... :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.12.10. 01:29:10

Nekem, kibontás után, Megy a maradék letöltése...

és a STEAM is meghalt............GRATS
Most pakolja/bontja ki az előtöltés (depotcache) mappából a downloading mappába a file-okat.

azt vártam hogy a 82 elnapolás után a pénzemért megkapjam azt amit vettem azt!
Ja csak nem tölti
Újraindítottam a Steam-et, utána elkezdte letölteni a maradékot. 60,2 GB-ra jelzi a végét.
Majd, 57,4-nél meg is állt... :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.12.10. 01:15:33

Voltan
Borítékolható volt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hexex86
Ez felér simán egy mmorpg launch hetével. 😄

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Voltan
Mégis mit vártál? Ekkora demand mellett majd hiphopp éjjel egykor elindul? Nem sok ilyen nagy launch-ot láttál még 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hexex86
Off
Huh az elég rossz lehet. Jobbulást meg gyógyulást.
On
Jó gamelést majd. <#vigyor2>

Ja, 8 év után nehéz is kibirni még 20 percet. 😄

Why so serious?

csúsznak.....nem lehet indítani....elmennek a picsába oda