6309
-
#3097 ne viccelj, egész nap ezeket csináltam. Nem emlékszem. :D
Amúgy nekem is volt egy beakadt, de a reload megoldja.
Amúgy azt vettem észre, hogy egy idő után elfogy a memória a játék alól és akkor kezd el bugokat csinálni... Ezért van az, hogy talán a gyengébb gépeken többet bugzik. -
#3096 Nem tudom de dupla ugrással menj én azzal toltam végig és mindenhova bejutottam, ha a nagy ugrás kicsit magasabbra is megy akkor is elveszted azt az előnyt hogy akkor aktiválod amikor kell mert a duplával nem csak magasra de igen csak messzire is lehet ugrani a levegőben a két felület között aktiválva. Lopakodás mellé a leghasznosabb, sőt kitérésre is én többször alkalmaztam mint a DD, vagy AA lehetőségeket mert sokszor azzal tértem ki mégis beakadt az ellenfél támadása, elugrálva meg semmi bajom nem lett. -
Dzsí Pí #3095 Sziasztok, még mindig fennáll a problémám, mely szerint minden indításnál visszavált a felirat angolra. kérlek írjátok le a megoldást v. linkeljétek be. nekem is barátom a google, de nem találtam, a legutobb pedig aki itt segitett a steames megoldást posztolta, nekem pedig gog-os verzio van(eredeti). előre is köszönöm a segitséget -
mcgajver #3094 Köszönöm ! Rátettem a "body"ra és már ment is a betörés! -
#3093 Nekem ez jobban tetszett, mint maga a játék :D -
PunkZoli #3092 Nálam volt egy bugos, az a szövege, hogy find the dealers stash, és két nagy neon betű volt a szobában, meg egy pc. Ahova a sárga jel mutatott, és az egész szobában nem volt található, interakció már semmire...
Szerintem bug, de ha emlékszel mi volt ott, lehet segít. -
Zsoltee_a_bator #3091 Melyik megy magasabbra, a dupla ugras, vagy a szimpla nagy ugras? -
#3090 Mindig van másik megoldás ha valahova be kell jutni és nincs hozzá tulajdonságod. Csak meg kell keresni. -
mcgajver #3089 Milyen szintűnek kell lenni ?Most 13 (ja és PC-n nyomom)
-
MrAndree #3088 Azért mert 5/6. Nem elég magas a szinted hozzá. Rakj még egy pontot a body-ra. -
mcgajver #3087 Sziasztok! Hogy lehet az ajtót betörni ? (F kinyitás erővel 5/6 de nem működik) -
krisztajo #3086 Köszi, így már értem. -
#3085 Na, ráment a napom de megvan minden NCPD küldetés, rengeteg cuccot, pénzt és XP-t ad:
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.18. 18:05:57 -
MrAndree #3084 Nyomva tartod a hívógombot (alapból V) és a felugró listából kiválasztod amelyiket hívni szeretnéd. -
krisztajo #3083 Sziasztok! Elvileg a kedves Mamától megkaptam a motort, de mégis csak a kocsit tudom hívni.
Mit kellene ahhoz tenni, hogy a motort is használhassam? -
#3082 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kancsalborz #3081 Jó sz@r pia lehet ha ilyen csúnyán rángatózik töle... -
#3080 fél off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.12.18. 14:18:24 -
lonvard #3079 Tényleg van pénz a játékban, én most nagyon egyszerűen csak a baseball ütős pontokat keresem fel, és megölök mindenkit, aki él és mozog. Összeszedem a holmijukat, és közben összejön a pénz is. Összeszedtem 25 ezret igen gyorsan, most megyek és kifizetem Vektor Viktort. Főküldiben a braindance-es pontig jutottam, tehát gyakorlatilag semeddig. -
undY1ng #3078 Cyberpunk 2077 The Bug trailer :D -
#3077 "és a csajok többsége igen jól sikerült"
Hallod, egyik mellékküldetés helyszínére történő gyaloglás közben pont egy olyan bula jött szembe velem, mint amelyik a Tron c. filmben volt... az a kontyolt hajú szőke. Lehet csak véletlen, de elképzelhető hogy onnan lett nyúlva. -
#3076 érdemes bóklászni a világban és megállni bizonyos helyeken
így talátlam meg (easter egg spoilerek):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Batman titkos helyét és a Batmobil-t
Blade Runner sírkövet
Half Life 3 bejelentő újságcikket
Old Boys kalapácsot és sikátort
de volt már összezördülésem a gyíkemberekkel, az alpha centauri technokrata mágus küldötjeivel is :)
Most hogy a dupla ugrásra is költöttem így meg jöhetnek a tetőcsatornák és erkélyek.. még az ereszen is könnyebb lesz menekülni
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.18. 13:20:55 -
Although_ #3075 Azt fajta cyberpunkot én is ismerem ha a Gibson féle regényekre gondolsz. Ezt a fejtát annyira nem. Itt az adatbázis leírja mit jelent a netrunner ebben a játékban az segít beleélni magad.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.18. 12:25:00 -
nordan #3074 -
#3073 Én várom, de eddig egy könyvidézeten kivül semmit nem találtam (plussz a pólók ugye)
Kincs ami nincs referencia vagy bug??? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3072 Azért gondolták hogy benne lesz, mert a W3-ban Ciri mesélt a Cyberpunk világáról Geralt-nak (repülő járművek, felhőkarcolók, stb) -
Daermon #3071 Itt pont jó, hogy nem befolyásolja túlzottan az előélet, hisz innen indul a sztori, hogy V feladta az elöző életét XY okból, és NC nagyágyúja akar lenni (azért nem rakom spoilerbe, mert ezt a trailerekből is tudni). -
Sunrider924 #3070 Nem ismerem a forrasanyagot mert meg nem olvastam/jatszottam az eredeti szerepjatekkal de en maskent csinaltam volna valamit, kerdes mennyire lett volna ez kivitelezheto, az en olvasatomban a 3 lifepath tokeletesen eltero elmeny es egyik kiegesziti a masikat mert masik szemszogbol mutatja meg ugyanazt az esemenyt, pl amikor nomadkent lelovom az AV-t az egbol akkor teszem azt corpokent ez a mozzanat arrol szolna hogy kimegyek a helyszinre karmenteni. Mondjuk lehet ennek kismillio tehnikai akadalya lenne, ilyen szinten osszeszinkronizalni az eletutakat, ki tudja.
Az eletkorombol adodoan en meg jatszottam a kockadobos, lapozz az xx oldalra konyves szerepjatekokkal es baromira elveztem is oket, aztan jott a varazsdobozom(elso szamitogepem) es onnantol mar egeszen mas volt, egy Icewind dale, Neverwinter Nights, Kotor. A probalkozas mindig megvolt de termeszetesen tokeletes rpg nem volt egyik sem.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.18. 10:38:43 -
#3069 Ha szerepet is játszol játék közben, vagyis utcakölyökként is akként viselkedsz, ahogy nomádként is tartod magad az elveidhez, stb., akkor arra is van lehetőség, viszont a játék úgy lett összerakva, hogy mindenki lehet minden, nincs semmi korlátozás, utcakölyök is csinálhat corpo endinget, stb.
A legnagyobb, szemmel is látható differencia a nem kérdésnél van, férfiként és nőként is más egy-egy reakció, de ott sincs kizárólagosság (kivéve a romance opciókat természetesen), vagyis kontent nem marad ki attól, hogy valaki nő vagy férfi karaktert indít. -
Sunrider924 #3068 Oksa, hat ize, lesz majd ez jobb is, remelhetoleg a DLC-kben. -
#3067 Mindegyikben benne van, mint kiderult a lifepath abszolute nem szamit, max 1-2 extra parbeszed opcio bizonyos npcknel. Sajnos nincs akkora rahatasa a jatekmenetre, mint az varhato volt. -
Daermon #3066 Az életút csak a játék elejét, és a párbeszédek 1-1 opcióját befolyásolja. -
Sunrider924 #3065 Amikor a fo tortenet szalan eljutsz Briggite-hez akkor megkapod azt amirol kerdeztel, talan meg tobbet is.
Hm mondjuk ez a nomad lifepath volt, de azt gondolom ez mindegyikben benne kell legyen.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.18. 09:51:03 -
#3064 Köszi, értem én, hogy jó a játék, meg minden, de a netrunnerkedés a cyberpunk világában annyira alap, mint a starwarsban az űrhajók.
Amúgy inkább 30 óránál tartok, mint 5-8-nál, de köszi :D -
nordan #3063 -
Although_ #3062 Nem hiszem, persze lehet később. De ne ragadj le ezen 5-8 óra múlva már a kérdést is elfelejted :) Nézegesd az adazbázist jól felépített láthatod milyen classok vannak szervezetek, maga a játék a virtuális valóság, karaktereivel, történeteivel. Aztán ki tudja mit hoznak még a kiegek. Remélhetőleg megoldódik a konzol kérdés. Rossz lenne ha nem. -
#3061 Sziasztok, én még nagyon az elején tartok a játéknak, csak egy kérdésem lenne:
Egyáltalán lesz Mátrix a játékban? The Net, vagy ki hogy ismeri. Szóval, amikor fullra becsatlakozol egy virtuális valóságba.
Mert az az igazi Cyberpunk, de semmi rá utaló jelet nem látok eddig.
Remélem, nem hagytak ki ekkora ziccert. -
Sunrider924 #3060 Ott a kepen hogy 145k darabja, ez nem a sima crit chance/crit damage legendary mod ez a kombinalt ami mindkettot tartalmazza, ez az ami uj nekem. Amugy meg szerintem mukodik legfeljebb a kiiras a stat panelnel bugos, van 2 stukkerem is amivel ilyen nevetseges 20k+ criteket lovok fejbe, ebbol gondolom hogy mukodik. -
#3059 100k -ért lehet venni. Nekem van már 2 a legendary pólóban.
A nagyobb baj, hogy nem működik... :( -
lonvard #3058 Egy életérzés, imádom. :D