6309
-
#3298 van a tetején zászló is csak bénán fotóztam de gratula -
MertHogy #3297 Igen azt tudom, de azt írták az önmagában nem elég, kell hozza a jó viszony Johnny-val. -
Sunrider924 #3296 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jo lesz az 5 percnek is -
#3295 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A titkos befejezéshez mikor választás elé állít Johnny, csendben kell maradni 1 percig és nem választani semelyik opciót. -
MertHogy #3294 Kicsit talán spoiler-es lehet egyeseknek!
A főmenüben található 3 szimbólum, a Hírnév, Metamorfózis, Ketyeg az óra. Én azt hittem eddig, ezek jelzik együttesen az előre haladást, csakhogy az egyik főküldetés után, ahol Johnny-val lehetett beszélni, nekem a középső lecsökkent 20-ról 15%-ra. Szerintem ez jelzi a viszonyunkat Johnny-val, kicsit keresgélve rátaláltam, hogy a titkos befejezéshez ezt kell 70%-ra felnyomni, nálam az bajos lesz, nem igen kedveltem meg Silverhand-et, általában elküldöm a búsba.
Na de akkor, mit jelent az utolsó(Ketyeg az óra), kicsit olyan mintha az Ereklye testünkben okozta károkat jelezné, de tudtommal erre nem lehetünk hatással, de akkor minek jelzi ki? Az is érdekes, hogy egy ideje csak mellék feladatokat teljesítek, elég sokat megcsináltam, de egyik érték sem változik, olyan mintha csak a fősztoriban való haladás lenne rájuk hatással.
Illetve mit takarhat a fejlődés menüben ez az ág, gondolom majd ha lesz valami komolyabb kiegészítő, akkor lesz szerepe, ha lesz, elég nagy córeszban van a CPR.
-
Irgum76 #3293 aszem tévedtem :)
szétrúgják a seggem -
Irgum76 #3292 most megyek a parádés küldikre 18. szinten nem érzem, hogy muszáj 40. szintűnek lennem -
#3291 Hát akkor gyerünk játszani!
Én már a második karakterremmel nyomom. Az elsőt kimaxoltam. -
Irgum76 #3290 köszi
sokat segített csak kéne 15 szintlépés, hogy kimaxoljam -
#3289 craftolás? Persze. KB alap minden kasztnál. Bővebben:
-
fluency #3288 Mondjuk a Hazárd Megye Lordjaiban... :) -
#3287 Jogos, a konfederációs zászló nélküli Lee tábornok már nem az igazi :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.21. 11:17:49 -
lonvard #3286 A narancsssárga? Knight Rider :P
Amúgy a bozótos átszüremlését nálam megoldott a videokari driver csere, szóval innentől nem tudom érdemes-e bugnak vagy glitchnek vagy minek nevezni a jelenséget. -
Irgum76 #3285 mellesleg mit oldanának meg a szintlépést??? -
#3284 na melyik sorozatból van a narancs sárga verda ?XD -
#3283 Nagyon szépen kérlek, hogy felejtsd már el a modokat és a moddereket. A PC-s játékok kivételelével, vagyis a játékosok közel 60-70%-a NEM FOG tudni modokat használni, ezért a fejlesztőknek kell megoldani, finomítani, rendbe tenni, stb. a dolgokat. -
Although_ #3282 De ezt a moderek tudják javítani :) A többit meg a CD megcsinálta 5sre. Már csak az a kérdés kapunk e új kiegeket? -
Although_ #3281 Meg lehet csinálni ezt rendesen, de amit már a W3-nál észre lehetett venni megtanulták mi az egyik feltétel a jó tömegjátéknak. Míg a W2 évek alatt nerfelték szarrá addig a W3 már úgy jött ki. Ott a PoE, más izometrikus ahol jól meg van oldva a sebzés meg képességek, pont az a lényeg amit írtál overpowered a karink.
A megoldás egyszerű, abszolult nem elavult a szintlépéses rendszer rengeteg játékot megcsináltak jól vele. Fallout NV pl, hogy még egyet mondjak. A probléma a tömegnek való megfelélés. Hogy azt érezze ő very hardon is valaki. Téged zavar engem is. Mert a lényeget veszi el az érzést ahogy kezdőből haladó leszel. -
#3280 Szerintem, az a gáz, hogy szintlépéses rendszere van. Azért versz le bárkit pusztakézzek és 4-es skillel. Eleve kapsz 5 hpt szintenként, az lvl 30on +150 hp, nevetséges, hogy 3x annyit tudsz sebződni, a nélkül, hogy akár egy pólót magadra vennél, nemhogy kiberverrel, csak a szinted miatt.
Papír alapú szerepjátékban is geci elavult a szintlépéses rendszer már. -
caps lock #3279 Nekem 53mb és nincs semmi gond. Azért csináltam róla egy másolatot. -
Irgum76 #3278 az , hogy a zsaruk nem üldöznek lehet koncepció is
hiszen a CP világban nem állnak a helyzet magaslatán gyakorlatilag golyófogók
ezért is használnak a cégek stb zsoldosokat ott van pl a trauma team nem épp gyengék
8000 gyilkosság történt NC-ben nem rohangálhatnak minden punk után
más: a craft használható valami értelmesre?
(az upgrade se valami tápos)
mindent betörtem amit találtam és most ott tartok, hogy van egy csomó alkatrészem kiberlábra meg kuporgatok
most már adok el mindent pár ezer abból is bejön
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.12.21. 06:31:44 -
MrAndree #3277 Az milyen jó is lenne, csinálhatnák ők is a fantáziátlan tucatjátékokat. De az tény, hogy bugmentes és remekül összerakott lenne mind. :D -
#3276 -
Gary #3275 Megszereltem a hullámvasutat! :Đ -
#3274 Kozmetikáznak, de úgy alakítják hogy a befektetők minél kevésbé károsuljanak, szerződésfüggően x százalék mínusz után kárpótlást fizetnek a bevételből / cégtartalékból, stb. Ők az utolsó akiket át akarsz verni, cserben akarsz hagyni, hiszen nélkülük gyakorlatilag nincs cég. Sokkal összetettebb, érzékenyebb téma ez mint gondolnád. Továbbá, ha egy befektető egyszer pofára esik, értelemszerűen nem fog a jövőben az adott cégre költeni és a többi is 10x meggondolja. Ez több tíz, akár száz milliós kiesés is egy cégnek. A játékok nem a cég pénzéből készülnek, hanem 90%-ban a befektetőékből. És itt beszélünk 20-30 nagyhalról/vállalatról. Ha elveszted a bizalmukat le lehet húzni a rolót.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.21. 01:27:40 -
#3273 Nem a kockazat miatt perelnek, akkor minden studiot perelne mindenki, aki nem keres eleget egy-egy megjelenesen :) Azert perelnek, mert a CDPR vezetese azt hazudta, hogy minden rendben van es a jatek megjelenesre kesz. Ennyi.
Ha azert bukjak a penzuket, mert a jatek nem talalja meg a kozonseget es mondjuk nem nepszeru, nincs gond. Lasd az Avengers jatekot pl, megprobaltak, nem jott be, maholnap le is lovik. DE, ha azert bukjak a penzt, mert a jatek nincs meg kesz, DE a vezetoseg viszont azt hazudja a befektetoknek, hogy de, kesz van, nyugodjatok meg, es ezek utan bukjak a befektetok a penzuket, mert kiderul, hogy megsincs kesz - na akkor ott mar mas a felelosseg megitelese, ott mar jonnek a perek. -
#3272 Mert a többi cég nem kozmetikáz a részvényeseknek? Még soha nem hallottam hogy valaki előállt volna és azt mondta volna hogy sok pontján nem megfelelő a termékünk de majd kijavítjuk nyugi, mindenki fényezi a saját portékáját még az utolsó utáni pillanatokban is még ha hiányosságokkal is küszködik pont ez a kockázat az egészben. Amúgy a hülye is tudná hogy mibe fektessen be ha minden őszintén folyna. Érdekes a topicban is sokan mondták már hogy ebből nem lesz zökkenőmentes release azoknak ha lett volna részvényük még akkor kiszállnak, mások köztük én is bíztunk benne hogy azért csúszik hogy mindent kijavítsanak mi beszoptuk volna de ez így működik szerintem nincs itt semmi látnivaló. -
#3271 Az nem kockázat, ha hónapokig az arcodba hazudnak. Mintha azt mondanám neked, hogy van egy termékem ami hasznot fog hozni, a részvényeim X értékűek, és a végén kiderül hogy nincs semmilyen termékem és a részvényeim -Y, hónapokig visszatartva az információt (mert pontosan tisztában voltak vele hogy mit és milyen minőségben fognak kiadni), esélyt sem adva arra hogy kiszállj. A CDPR az aki itt a korrupt és kapzsi, nem a részvényesek. CDPR konkrétan meglopta, átverte a befektetőket. Gondolkodjunk már kicsit :)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.21. 01:19:40 -
#3270 Ha jól tudom a befektetésnek még mindig van kockázata és nem ingyen pénz generátor, ezt ők is pontosan tudták, az hogy jól fut egy konzolon meg szubjektív is lehet, ahhoz képest jól fut amire számítottunk stb. Ne mondd hogy nem ugyanez lett volna ha 1 évvel elhalasztották volna akkor is esik a részvény és perelnek hogy jaj hát nem erről volt szó. Szóval kapzsiskodás továbbra is. Hol volt a fogyasztóvédelem eddig a rakás bugos játéknál ami megjelent? -
#3269 Félő, hogy ha amcsiban lesz a per (tippre ott lesz), akkor ott el is fogják meszelni őket, főleg a döntéshozó vezetőség fog szorulni, nem kicsit, pláne úgy, hogy csoportos keresetről van szó. A hatalmas rekordbevétel nagy részét el is viszi majd az egész, de a CDPR túl fogja élni.
(Közben a Microsoft meg már dörzsöli a tenyerét, mert évek óta fel akarják őket vásárolni, és ha valamikor van rá esély - eddig a lengyelek mindig nemet mondtak -, akkor majd most.)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.21. 00:55:53 -
#3268 Nem. A befektetők (a félrevezetés miatt, miszerint "minden platformon tök jó állapotban van minden idők legjobb játéka, stb" ők tolták a pénzt a cégbe, aminek elbukták eddig a 40%-át, a befektető meg ugye haszon céljából önti a pénzt egy cégbe, és milliókat vesztettek. Te is perelnéd őket a helyükben) és a fogyasztóvédelmi szervek indítanak eljárásokat (ez meg tök jogos).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.21. 00:54:18 -
#3267 Azért ez is tükrözi világunk gusztustalanságát, hogy nagy valószínűséggel ugyanazok az emberek pattognak és perelnek most akik pár hete-hónapja még sürgették a kiadását a programnak. Remélem elbukják az összes pert és nem tesznek ezzel tönkre egy fantasztikus stúdiót. -
#3266 Az utolsó mondat is ijesztő, miszerint ha a mentés fájlotok 8MB-nál nagyobb (itemek számától nő, crafting mats, stb), akkor corrupted lesz és nincs rá megoldás, ill változtatni sem biztos hogy fog rajta a cég. Az enyém már most 5MB... és még el sem kezdtem kraftolni komolyabban :)
"c:\Users\***\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077"
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.21. 00:45:49 -
#3265 A videó második felében érdekes hírek a CDP házatájáról, nemzetközi pereskedésekről, Sony-val való kapcsolatáról, stb.
-
#3264 Utánnamennek a rendőrök? Hát mit képzelnek ezek! -
#3263 Mondjuk a CP-ben a viz hasznlata es minosege az kritikan aluli. Szerencsere nem sok vizet zavar (ha ha ha), de akkor is, amikor neha a parton akciózol egyet, akkor azert az elegge fapados. Se csobbanás, se fizika, semmi... Pedig erre általában komplex rendszerek vannak, amiket lehet implementálni a saját motorokba. Csak próbáld ki, hogy dobsz egy gránátot a vízbe, vagy belelősz egy tárat... :) -
#3262 Tessék. És miután megnézted azt ne mondd nekem hogy... :)
-
#3261 Remek, az új 1,05-ös vagy milyen peccs után szarabbul fut, RTX-el legalábbis. Szép munka... -
#3260 Pontosan erről van szó, de sokan triggerelődnek mikor a GTA előkerül, szerintem pontosan értjük hogy nem GTA és nem is azt szeretnénk csak az alap városi dolgok nem ártana ha rendben lennének és bízzunk benne jövő ilyenkorra kijavítják :)
Watchdogs Legionsal nem hasonlítja valaki össze? Az mégis újabb cím és hasonló városos és ott is azért sok mechanika gázos, pl vízben futás 0 lassulással stb. -
MrAndree #3259 De legalább lett 600 ezer megtekintés. Nézettségért bármit. :)