6309
-
Sunrider924 #3057 Basszus ezmiez... -
#3056 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jó de ezeket a befejezésket felszorozzák. Ha Arasakához mész akkor lehet már 2 mivel 1 hogy lejössz a földre (6hónap) 1 hogy maradsz.
Panam-el nekimész a cégnek 1 hogy Johnny kapja a testet másik, hogy te és 6 hónap. (Vagyis ugyanaz amit Te kaptál)
Johnny tesz rendet és akkor jön a választás hogy visszaadja a testet (gondolom 6 hónap) vagy ő viszi ez már 6 befejezés
Van hogy öngyilok van ez már 7 és a secret ending 8 és gondolom ott is lehet 2 választás szóval 9. Persze papírn ez soknak tűnik de érzetre igen hasonlítanak. Még a witcher 3 végére okés hogy 3 fő befejezés volt de mind 3 teljesen más érzésekre hatott, ott valahogy volt jó, közepes meg bad ending, a DLC-kben már polarizáltabb úgy emlékszem, de itt meg kb csak rossz meg még rosszabb ending van :D de hát ezért is felnőttes a játék. Csak szeretem a happy endinget a sok szopóka után.
Ha elkaptad Johnny pisztolyát tudod mitől volt olyan badass :D Komoly sebzéssel bír. a többi felszerelése is pöpec nagyon meg azért a helikoptert is beszerezte szóval voltak kapcsolatai. Az valóban kimaradt de biztos megtervezték a támadás előtt hogy olyankor menjenek amikor van esélyük a dologra és elég példátlan lehetett az addig hogy valaki bepróbálkozik ezzel így sikerrel járt, meg jó volt a terv nem kellett bent sokat kóvályogni a bombát rögtön az első liftaknába bedobták. A katonai múlt is kiderül a játékból, a körítésből mint a könyvek asztali verzió még biztos sok minden kiderülne Johnnyról mert fontos szereplő volt úgy hallottam de ebbe az utcába ne menjünk bele mert jogos elvárás hogy minden tudnivaló a játékból is kiderüljön, ne kelljen úgy vadászni az infóra.
Szerintem Saburo és fia közti viszályt jól látod az öreg házon belül akarta tartani és ha nem is csak a saját halhatatlanságát oldotta volna meg vele, ő akarta meg kiválasztani tehát nem feltétlen a legmagasabb árat ajánlóknak hanem szisztematikusan akinek úgy gondolja nagyobb tervei voltak vele, bár Yorinobu magát a szilánkot adta volna el de gondolom csak demózásképp, aztán váltott volna az üzlet a következő fázisba.
A Blackwall az tényleg zavaros volt, meg hogy a hackelés ilyen súly kérdése, minél nagyobb az MI annál erősebb, minél nagyobb gépparkkal csinálod annál jobb vagy még tudjuk a valóságban sokszor a kreatív gondolkodáson múlik a sikeressége hogy meglásson az ember olyasmit amit más nem ezért is volt baromi jó a hexadecimális mátrix minigame azt pl nagyon eltalálták. Eleve egyik történetnek sem tesz jót ha van ilyen isteni lény, de tényleg felteszi a kérdést hogy akkor miért nem szabadították el a hálón azt tette tönkre az egész Arasakát, bankszámlákat befagyasztva erőműveiket felrobbansztva, minden épületükben az összes biztonsági rendszert lekapcsolva és a TV-be bemondva hogy free loot az Arasakánál. Persze tönkre is tette volna a sztorit valami ilyesmi de Alt tényleg ilyen god modeba volt beállítva, miközbe a múltas jelenetben meg nem nézett ki többnek mint valami rajongólány igazad van ő is csak úgy be lett csöppentve 5 perc sztori róla abból is 4 a szex és már vágni kell hogy ő mekkora hacker volt :D
Az a hibás magnófelvételes Jackie dolog nekem inkább álomnak tűnt, általában az álmaid olyanok hogy nem tudod hogy jutottál oda ez az éber álmodás egyik technikája amúgy ha álmodban felmerül és felteszed magadnak a kérdést hogy hogyan jutottál oda és ott vagy egy szobában pl és nem emlékszel hogy feljöttél volna a lépcsőn, bejöttél volna az ajtón akkor tuti álmodsz. Nah az is totál álomszerű volt hogy vágás és már a liftben vagy minden ráutaló szándék nélkül hogy oda tartanál.
Érdekes amit írsz én ugye ezt az endinget pont nem próbáltam mert nem vonzott kicsit se de nekem is sokszor volt ilyen hogy már teljesen jó viszonyban voltunk Johnnyval aztán jött valami mellékküldetés ott meg csak kekeckedő opciók voltak kb, szóval biztos elvileg azt kellett volna előbb megcsinálni. Itt meg totál érthetetlen amit írsz V átadta az irányítást de soha nem utalt arra hogy inkább éljen akkor Johnny ő amúgy sem vágyik rá, kb az egész játék alatt az életéért harcol...
Lehet az is a baj hogy nem minden szilánkot olvastunk el mert abból is annyi van és sokszor nem releváns hogy unalmas olvasni és inkább haladnál az izgi sztorival, kétlem hogy DLC-ben fejeznék be, továbbra is azt tartom lehet hogy komolyabb főküldit akartak de kivagdosták inkább mellékküldibe, nem dolgozták annyira ki gondolták így előbb végeznek és annak látjuk az eredményét.
Bár abban mindketten egyetértünk hogy nagyon jó játék lett és az idei legjobbnak tűnik nekem Last of Us ide vagy oda, de azért nem árt beszélni azokról amit nem értünk vagy hiánynak vélünk.
-
Sunrider924 #3055 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Elvileg 6 fele befejezes van en kb 4et lattam eddig, V tobbnyire 6 honapos ultimatumot kap. Amikor Johnny modszerevel estem neki a Mikoshinak ott elvileg valaszthattam miutan Alt Cunningham kozolte hogy a construct atalakitotta V testet hogy Johnnyt fogadja el hostnak es V betolakodo, kb autoimmun szeruen megoli a sajat teste. Itt donthettem volna hogy akkor V megy a levesbe es Johnny marad V testeben en a masik utat valasztottam, V maradt a sajat testeben de 6 honap mulva garantaltan meghal.
Masik varians a Hanako arasaka vonal ott ugye miutan Yorinobu kapitulal a doki kezere kerulunk es fent ebredunk az urallomason a crystal pallace egyik szobajaban groteszkul vicces a szekvencia amig vegul eljutunk a dontesig lemasoljak V tudatat es majd polcra kerul/esetleg kap egy uj testet/de minek vagy visszamegyunk haldokolni a Foldre, en visszamentem es ebben a dontesben jatszok meg mindig.
Nalam komoly lyukak vannak a tortenetben es nem tudom hogy azert, mert kimaradtak valahol dolgok/kuldetesek vagy mas oka van, de sohasem tudtam meg pl hogy Johnny mitol volt olyan badass az Arasaka torony elleni tamadasnal 2027ben, neki nem voltak cyberware kepessegei csak a handcannon amivel halomra lotte a roszarcuakat, egyik masik kuldetesben egy sor erejeig mintha emlitesre kerult volna valami a katonai multjabol de igazabol semmi.
Az rendben hogy Johnny atlatott a megavallalatok hazugsagain amivel a hetkoznapok embereit kabitjak es veszelyben erezte a valodi emberi ertekeket, az emberek lelket ahogy o fogalmazott de ebbol meg nem adodik hogy kommandoskent 2 termonuklearis toltettel a foldel teszi egyenlove a tornyot ahol sejtese szerint a Soulkiller tanyazik.
Az se volt egyertelmu csak en igy vagtam le hogy az oreg Saburo a sajat hallhatatlansaga erdekeben fejlesztette ki a Soulkillert es a construct technologiat a fia Yorinobu viszont inkabb penzert akarta arulni a gazdagoknak innen a viszaly kettejuk kozott.
Ami viszont kegyetlenul felbosszantott hogy a Brigitte vonalon a jatek hirtelen atmegy a A Funyiro ember-be a cyberteres temavaltassal, meg a nagy duma hogy a Blackwall az utolso bastya a rogue AI seregek ellen, meg jon a haboru/katasztrofa es az ellen akarjak magukat bebiztositani, aztan Alt cunningham aki a Blackwallon "tulra" menekult es isteni lenykent mindenhato a cyberterben meg mindenhol ahol az kapcsolodik a valo vilaggal, na itt ereztem hogy tokon lottek magukat a tortenet iroi, Mike Pondsmith es tsai, marmint ha egyszer van a biztonsagos cyberter amiben a netrunnerek mukodnek es ennek a hatara a Blackwall akkor mi a faszt akar az jelenteni hogy Alt Cunningham a Blackwallon "tul" letezik es ubermegagigamindentbaszo emiatt, holott azt definialtak hogy a Blackwallon tul a roszindulatu/rogue AI-ok vannak akik ellen a Blackwall ved mint egy tuzfall a windowsban...na mindegy nalam ez felrement.
Az is magas labda volt amikor a fo tortenet szalon Takemura belebegteti hogy Jackie talan megsem szunt meg letezni mert a hullajara raeresztettek a Soulkillert, aztan a Hanako vonalon van is alkalmam sajat szememmel latni a Jackie constructot de az olyan mint egy hibas magnofelvetel, mondja is V hogy this is not working its fucked...
Path of glory epilogus is totalis baromsag, ok, V lett Night city kiralya, orokli az Afterlife-ot Roguetol, akinek valamiert muszaj volt meghalni az Adam Smasher elleni harcban/mertcsak, de ez mind elfogadhato lenne amikor levagtam hogy ez a 6 honapos ultimatum legvegen van, erre elokerul egy Mr Blue Eyes, akirol nem tudok meg semmit hogy kiket kepvisel es miben segit V-nek, csak hogy ez lesz a legnagyobb/last gig, aztan reklam utan visszajovunk amikor V egy ursiklobol akar nekimenni a Crystal Pallacenak egy szal stukkerel a kezeben...miert, mit akar azon kivul hogy die a legend...
Azt sem ertettem hogy elotte a dontesenel amikor Johnnykent valasztanom kellett hogy elveszem V testet vagy visszadom neki es eldontottem hogy visszaadom es megindultam a feny fele erre V minden lepesnel ramtamadt, szidott hogy ketarcu fasszopo meg blabla na itt azt hittem hogy script hibavan mert nem vettem el a testet hanem eppen hpgyvissza adtam/lemondtam rola akkor mi a fasz van....
Lehet kellene meg a tobbi ending is hogy atlassam a tortenetet de egyenlore nem all ossze kerek egesznek. A jatek zsenialisan mesel, de a vegen mintha nem lenne meg minden info, most hogy a CDPR hibaja vagy Mike hibaja ezt nem tudom mert nem olvastam a Cyberpunkot, illetve nem tudom hogy a majdani DLC-k foltozzak be a lyukakat vagy mivan...
-
#3054 Majd ha a cyberpunkban is lesz idő és tér ugró karakter aki leírja a witcher világát akkor fordíthatod meg a 2 dolgot addig valóban semmi értelme -
TokraFan #3053 Nyilván ki lehetett volna bírni pár másodpercig, csak semmi köze a játék világához, tehát ilyen alapon a W3-ba is tehetnénk felpimpelt és szétműtött cyber csajokat itt-ott megjelenni, de értelme annak sem lenne.
Egyébként tuti lesz Ciri mod, ebben egészen biztos vagyok. Akinek hiányzik, sokkal tartósabb módon is bele tudja majd tenni. -
#3052 Na most mibe zavart volna bele ha látta volna egyik rögzített kamerás cinematicben megjelenni a semmiből aztán a patrnere nem és V azt gondolta volna hogy ezt behallucinálta a zavarodott érzék miatt és ennyi nem foglalkozott volna vele tovább. Nem arra értettem hogy most kutatkodós küldetésszálat írtam volna köré, csak olyan helyre tettem volna amit mindenki biztosan lát.
A csajok meg jól sikerültek de néha elég természetellenesen hosszú tud lenni a nyakuk.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.12.18. 03:58:01 -
TokraFan #3051 Én külön szurkoltam amiatt, hogy ne legyen benne. Teljesen más vonal, végre a sárkányos, vallásos téma helyett egy normális, modern tech. szerepjátékunk is van, reméltem, hogy nem keverik bele a W3 dolgait.
Panam Plamer viszont eléggé rendben van a játékban, és a csajok többsége igen jól sikerült. -
TokraFan #3050 "Én meg attól a cimbalomtól voltam ott rosszul vagy mi volt."
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.12.18. 03:47:16 -
TokraFan #3049 Ez is nagyon jó zene, nekem csak az a bajom vele, hogy olyan "ilmes futószalag" típus. Minden második filmnek ilyen típusú és hangzású zenéje van manapság. Egy kis klasszikus motívum, egy kis üstdobolás, egy kis elektronika, és rengeteg vonós. Ütős, csak unalmas már számomra.A CP main theme szerintem egyedibb lett, sokkal inkább kilóg a sorból, de tetszik a Deus Ex zene is, azt sem tekerném tovább. -
#3048 Értem köszi hát nálam minimum főküldis kihagyhatatlan esemény lett volna :-) -
#3047 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs Ciri a játékban, viszont egy magazin borítóján szerepel az egyik küldetésben, egy fiókban. -
#3046 Ez olyanoknak akik végigjátszották már
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ahhoz képest amilyen jól megírták a küldetéseket meg sok mellékküldit is a főszál végére mintha elfogyott volna ez elég összecsapott lett attól félek sajna nem véletlenül, lehet itt is ki volt adva hogy valahogy gyorsan fejezzék be és elég sok furcsaság van.
Kezdjük azzal hogy ha megbízunk az Arasakában mindenki hirtelen azt mondja hogy cserbenhagyjuk Jackiet meg hasonló hülyeségekkel jönnek, igazából inkább Johnny elvei az anti-corporate, nekünk volt egy munkánk ott az Arasaka meg csak védte az övé bár kár Jackiért de sajnos ez benne van az Arasaka nem ezért vagy azért vadásztatta le hanem mert épp lopott tőlük. Ráadásul Johnny terve is elég nevetséges zárójelbe teszi mindazt a aküzdelmet ami Hanako-hoz való eljutásig tartott és Takemura halálát is értelmetlenné teszi, ezzel az erővel Alt-al való dumálás után meg is ostromolhattuk volna a vállalatot. Szerintem simán ez kéne legyen a pozitív ending, bár utána ugye durvul azzal hogy megtudjuk az öregapó átmentette magát ami annyira nem meglepő de bevallom én arra számítottam még a technológia nem elég fejlett hogy bevállalja, vagy koránál fogva idegenkedik tőle. Yorinobu dolgai meg nem voltak felvezetve egyáltalán nem sokat találkoztunk vele a játékban de egy önző, mindenre képes szar alaknak tűnt végig aztán a végén meg hogy jaj ő a bomba és az embereknek akart jót, eléggé bullshitnek tűnik mert rögtön háborút indított ki a miltec-el amit az öreg le is állított amint átvette fia testét. Szóval bár mocskos dolgai vannak az Arasakának valahogy a régi vezetéssel sztem jobban járt a világ. Azért az durva hogy még így sem tudnak meggyógyítani visszajönni a Földre nem látom értelmét, csapdába kerülni meg még durván félelmetesebb és elég depresszív befejezés de legalább hátha valaki kiment.
Ha Panam-et választjuk az tényleg egy szimpatikus választás lenne és biztosan arra megyek, de ezzel a 6 hónapig szívjuk együtt a port aztán meghalunk dologgal eléggé elrontották és értelmetlenné tették. Miért haljon meg miattunk fél klán ha úgyis kipurcanunk pár hónap múlva. Ráadásul ki védi azt a helyet? A miltec ami teljesen logikátlan mivel ahogy említettem az Arasaka háborút indított a miltec ellen. Alt-ban is miért bízunk meg, mert Johnny kúrta? Látszott rajta hogy már köze sincs ahhoz a nőhöz, egy MI ami csak a saját érdekeit nézi és annyi tudatot magába olvasztana ezzel hellyel közzel meg is semmisítené őket hogy csak nah és ki tudja mire használná fel az extra erősorrást de túl sok jót nem néznék ki belőle mégis ez az egyetlen alternatívánk. A vége hogy elhagyjuk Night cityt az jó, de tényleg csak úgy lenne értelme ha nem 6 hónapra korlátozódna és nem kéne lepaktálni egy MI-val aki gond nélkül ölte a civileket ha az érdeke úgy szolgálta.
Johnny a haverjaival nagyon hasonló a Panem-es endhez, de nem is toltam végig ezt szerintem Johnnynak semmi keresnivalója a testben és V-nek kell harcolnia saját magáért.
A Secret Ending nem jött ki pedig azért mindig kedvesen beszéltem Johnnyval és az esetek többségében teljesítettem a kérését, küldijeit megcsináltam stb és mégsem volt elég magas a viszony hogy beadja azt aminek a legtöbb értelme lenne hogy egyedül menjünk akkor neki, nem veszélyeztetve a szeretteinket.
Bár annak is csak korlátozottan van értelme, annyival már feljavítothatták volna a sztorit hogy a végső döntést úgy kell meghozni hogy az Arasakásat követi addig még nem látjuk az öreget, utána dönthetnénk hogy azt visszük végig és életben maradunk Arasaka katonaként, vagy szólunk Panam-nek vagy Johnny csapatának hogy gyertek be mi meg tarkón vágjuk Hanakot és lelopakodunk a számítógépig a crew-al, akkor bár lett volna fogalmunk hogy az Arasaka sem mond el mindent és gyanakodhatnánk és akkor lenne értelme ennek a 6 hónap múlva meghalsz mert az MI nem tudta olyan jól leválasztani mintha az orvosok tudták volna. Jó lett volna Panamel meg lehetett volna beszélni a döntést.
Nem is az a bajom hogy nem 100% happy ending egyik szál se, hanem inkább az hogy egyiket sem tudom úgy maradéktalanul elfogadni és mindben van valami logikátlanság. Viszont szerintem azért írták meg ilyenre hogy V-vel biztosan ne kelljen majd a következő részben számolni.
Más. Valaki találkozott Ciri-vel? Nem hiszem el hogy a rajongóknak már megint több fantáziájuk volt és ezt a ziccert kihagyták, mert én sajna nem láttam benne. A poltikus agymosós szálon meg már gondolkodtam hátha lesz ilyen Batmanes Court of Owls szerűség és abba a csapatba is beleszállhatunk cserébe nyomtak pár fenyegető SMS-t és csak annyi :( Más hiányérzetem nem volt de ez a 2 jó lett volna.
-
#3045 Nekem egy kereszteződés... de ott fixen. -
Evoluti0N #3044 Van egy rész a városban, ahol nekem ez minden alkalommal előjön. :D -
Alanw #3043 Nekem is,épp csengetett a pizzafutár.. -
#3042 -
Irgum76 #3041 elvileg van nálam kiber cucc de nem mutatja a beszerelésnél
az csak ilyen eladható kacat?
mert egy karpenge jól jönne bizonyos szituációkban -
TomStorm #3040 Tuti az inspiráló löket T1 és T2 volt nekik!
Technoir ötvözve modernel meg úgy mindennel.Sz.tem ku...ra sikerült nekik:D -
TomStorm #3039 Én meg attól a cimbalomtól voltam ott rosszul vagy mi volt.
Az a Witcher a szörnyeivel meg az agyrém zenéivel ehez képest sehol nincs! -
undY1ng #3038 Úristen de rég láttam már valakit, aki megemlítette a Terminátor zenéit. :)
Mai napig hallgatom őket. most is megy a T2 - It's Over Goodbye és elég sokat megvágtam stream alá.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.12.17. 21:13:33 -
#3037 -
Irgum76 #3036 nekem nincs bajom a zenével sőt
a Need for Speed Underground 2 jut róla az eszembe amit nagyon szerettem-szeretek a vezetési stílus is hasonló számomra szórakoztató
viszont egy ilyen játékba szerintem egy komolyabb autókázás illene
mondjuk nem is nagyon szoktam vezetni inkább lefutok 300 métert ha annál több akkor hívom a kocsit
illetve most a limó gyűjtést csinálom így most sokat furikázok
bazz az első limóval nagyon meggyűlt a bajom mindenáron roncsderbit akartam vele játszani a franc gondolta, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!le kell lőni
-
lonvard #3035 Muzikálisabb cyberpunk játékra a Deus Ex kiváló példa. Természetesen relatív, hogy mi az hogy zene, de én valami ilyesmit képzelek annak. Nem hátrány, ha a legnagyobb játékoknak van egy könnyen felismerhető egyedi zenei motívuma, amit ha meghallasz, már tudod is, hogy melyik játék. Pl. Assassin's Creed alapszéria, a Metal Gear Solid, vagy a Witcher 3 jó példa ezekre. Nem vagyok egy Kojima-rajongó, tekintve hogy PC-gamerként alig ismerem, de amit láttam tőle, minden játékában különös gondot fordít a zenére. Na ezt várnám el úgy általában a legnagyobb játékoktól. Picsa játékoknak készülnek elképesztően jó zenei anyagok. Pl. ez is olyan.
Annyira persze nem lovalom bele magam, épp a katanával aprítok ilyen utcai szerencsétleneket. Tulajdonképpen azt se tudom mért kell meghalniuk. Akinél bűnözőt jelez a szkenner, azt kinyírom, mert büntetlenül megtehetem, és elvehetem a cuccát. A Hasfelmetsző antitézise lettem. Bűnözőket metszek. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.17. 19:01:07 -
nordan #3034 én kiütöttem :) -
nordan #3033 szent szar!
-
Sunrider924 #3032 Nem is irtam hogy az OST-hez, a Cyberpunk zenei vilagarol volt szo, amit caps lock a "zaj" kategoriaba sorolt, meg nem eleg ikonikus es erre volt a valaszom egy "ikonikus" "zaj", kb azt akartam mondani hogy izlesek es pofonok, mindegy... -
#3031 Ennek a világon semmi köze a CP OST-hez. -
Sunrider924 #3030 Akkor gondolom Brad Fiedel The terminator Main theme sem a te mufajod....
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.17. 17:25:24 -
TokraFan #3029 Szerintem zseniális a zene. Pedig ettől féltem legjobban. Mondjuk nem a rádióra gondolok, de a játék zenéje a számomra perfect ehhez a műfajhoz. A rádióban van Jazz adó is egyébként, ha nagyon zavar valakit a keményebb stílus. Klasszikus nem tudom van-e, mint a Watch Dogs-ban, ezt nem figyeltem. -
#3028 Hálisten nem:) Ízlés kérdése persze, de nekem speciel feljött az ebédem, mikor belehallgattam a linkelt videóba :D -
Alanw #3027 Jogos...inkább valami ilyesmit toltak volna némelyik helyett
https://youtu.be/_4SXjfVeGEQ -
caps lock #3026 Úgy értem hogy nincs zenéje hogy nem maradandó, nincs rám hatással és inkább zaj kategória számomra. Nem érzem hogy behúzna és elvesz az élményből semmint hozzáadna. De igen, valószínű hogy csak nem az én stílusom mert az életben sem hallgatnék efféléket. Witcher az más, az tele van ikonikus dallammal, itt meg olyan közhelyes az egész. -
#3025 Tessék, 2 órányi zene a rádiók nélkül :)
-
Kancsalborz #3024 Azért érdemes ránézni ezekre is ha arra jársz, volt hogy egy qrva nagy lövöldözés végére odaérvén igen nagy számú rendőr és bandatag hullától szedtem össze komoly lootot.
-
RedRiot #3023 Köszi. Lehet hogy akkor rossz irányból közelítettem meg a helyszínt és így nem triggereltem a rendőröket. Aztán mikor elővettem a puskát akkor észbekaptak hogy nahát ez itt garázdaság. :) Mind1, csinálom akkor a baseballütős akciókat. -
nordan #3022 pl a polgármesteres küldiláncot 2 napja tolom :D -
Sunrider924 #3021 Feneket, lelovod a roszarcuakat, aztan ha a rendorok is ugralnak, lelovod oket is, instant 3 csillagos korozes garantalva, meg lefutni se tudod mert addig mennek utanad az erositesbol amig utolernek, elbujni se tudsz eloluk johet a reload game/last checkpoint :D
Masik variacio megvarod amig a roszarcuak kivegzik az utolso zsernyakot is es akkor lovod le oket, megsporolod a streszt :D
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.17. 12:14:00 -
Kotomicuki #3020 Az a banda jóban van a zsarukkal: gyakran láthatod őket egymással beszélni is.
Ezért nem ajánlott beléjük kötni, "engedély" nélkül..., egyből megy a riasztás és kezdődik a balhé.
Őket csak küldetésekben lehet és célszerű legyalulni! -
Sunrider924 #3019 Bakker dehat itt is ugyanugy van, zonakent/kuldetesenkent valtozik a zene... ha neked nem jon be ez a stilus az rendben van de ne mond hogy nincs neki zeneje... ott az OST most hogy ujrahallgattam sorra ugrottak be az emlekek ahol ez vagy az a zene szolt kozben, nem beszelve az ikonikus fo tortenetbeli mozzanatokrol...kivancsi lennek hogy a Mike csavo tudta igy atadni hogy szerinte mi ez a cyberpunk vagy a lengyel fiuk vagtak le ennyire, aharhogy is szerintem hihetetlenul jo muzsikak vannak benne, hirtelen csak a cyperpsycho vadaszatok ugrottak be na amikor az a luktetes elkezdodott(3.03nal) mindig felugrott az adrenalinom az egekbe....
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.17. 12:01:09 -
TomStorm #3018 Köszi Fred,Merlin!