6309
-
lonvard #3338 oké, mer ugye a skillpontok elosztása miatt fontos kérdés ez.
A másik és egyben utolsó kérdésem (mára :) ):tTi meg tudjátok oldani, hogy ne legyen kijelölve küldetés? Mert ha ki van jelölve, akkor mutatja a térképen az útvonalat, és ez engem zavar. Egyszerűen az zavar, hogy mindig de mindig ki van jelölve egy küldetési útvonal, és van hogy tök mást csinálnék, és a térképen meg ott fityeg és néha megtéveszt és egyáltalán kiüti a szememet.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.21. 22:24:43 -
#3337 Konkrétan lenyilatkozták a megjelenés utáni raporton, hogy fogják javítani. -
#3336 Miért ne lehetne az AI-t javítani? Számomra nem kérdés, hogy akarják és fogják is. -
Kancsalborz #3335 En úgy érzekelem csak az okosfegyveres pontok sajnos, két külön kategória. Hiába pisztoly-pisztoly... -
#3334 Hát akkor megpróbálom még egyszerűben fogalmazni mert lehet nem volt érthető.
Nem nem érdekel a CP és a Gta (a belinkelt videóban sincs ilyen) story se küldetés összehasonlítása. Ilyenről szó sem volt.
Nem nem érdekelnek a bugok mert majd ha marad valami a kiadóból akkor fontossági sorrendben javukat kijavítják.
Amire én felhívtam a figyelmet az a Ai és game physics ami akár egy 2 hónapja kiadott Watch dogs vagy hónapokkal évekkel ezelőtti FNV, Fallout 4, Assassin's Creed, Red Dead Redemption 2, Far Cry , Skyrim-el hasonlítjuk a CP alul teljesít. Van fent videó ezekkel is összehasonlítva.
Mindez a játék motor része és nem bug, vagyis nem tudni hogy lesz-e javítva vagy egyszerű-e egyáltalán javítani és hogy akarják-e.
Ettől még jó játék lesz ez ha elkészül, de hogy mindenbe bele magyarázni hogy ez egy Rpg és hogy ezek az elemek nem kell hogy működjenek benne szerintem elég gyenge érv, mivel az összes többi játékkiadó szerint kellett bele a saját játékukba. ÉS hogy azok is bug-osan jöttek ki, ok ok de nem is róttam fel a bugokat a játék hibájának még, mert bízom benne hogy javítva lesznek.
Utoljára szerkesztette: xblades, 2020.12.21. 21:50:59 -
lonvard #3333 Találtam egy olyan kispisztolyt, hogy A22B CHAO
Okosfegyver, célra tart. Leesett az állam, 1 common enemy két kis pruntyogás neki.
Szakmai kérdés: szerintetek okosfegyvernél az okosfegyverekre vonatkozó bónusz és a fegyvertípusra vonatkozó bónusz egyszerre hat? Tehát például a pisztolyra rakott pontok okospisztolyra is vonatkoznak, vagy arra csak az okosfegyveres pontok vonatkoznak?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.21. 21:41:05 -
Irgum76 #3332 köszi akkor inkább passzolom
a plázában kommandóztam vagy 2 órát azért akartam felvenni a perket
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenféle kerülőutat keresve a franc gondolta, hogy a rejtőző kiber implant segítségével csak simán átkúszok a kisbuszhoz
ehhh -
lonvard #3331 Zseniális amúgy, ahogy a trailerhez képest alakították a sztorit, illetve Silverhand szerepét. Ugye azt hinnénk, hogy durva spoilereket lőnek el, pedig nem. :)
(Ezzel az 1.05-össel sokkal jobb lett nekem úgy érzésre a játék. A közérzetem lett jobb. Van az amikor fut a játék, de féltem minden percében, hogy jön valami durva lassulás, meg van az amikor fickándozik az ember, mer érzi hogy bírja a vas. Most ez utóbbit érzem)
-
#3330 Ez olyasmi, amit lehet patchelni és fognak is. Ne felejtsük el, hogy a legjobb modern Fallout játék, a FNV gamebreaking buggal jött ki vagy hogy a fejforgós npc-k bug mennyi ideig peccsetlenek maradtak. Egy rakás még ma is benne van, pedig lassan 10 éves lesz a játék.
Ettől még a FNV a legjobb modern Fallout és az egyik legjobb 3D first person RPG, amit valaha csináltak. Mert crpg-nél nem azok a fontosak, amik egy GTA-nál. Egyetlen olyan GTA küldetés sincs, soha nem is volt, sem a a régi 1-2-ben, se a 3-ban, VC-ben, SA-ban, 4-ben vagy 5-ben, ami elágazó történetvezetést, valódi döntéseket, többféleképp megoldható küldetéseket szerepeltetett volna. Mert az egy akciójáték. Ez meg nem. Az abban erős, ez meg ebben. Soha nem lesz a CP2077 olyan, mint a GTA5, de cserébe a GTA6 sem lesz soha olyan, mint a CP2077.
A durva bugokat javítják majd, de ettől még nem fogunk tudni cousin Romannal bowlingozni menni, ezt ne is várdd el a CP-től. -
#3329 Te pedig enged el hogy Gta story, játék kategória és stílusához hasonlítják az emberek (jó persze van aki igen) Akad Fallout 4 és Far Cry és most ez nagyon fontos Ai és game physics összehasonlítás is. És hogy azok hogyan működnek vagy nem egy játékban, amiben a valóságot akarják megközelítőleg visszaadni.
Ebben a tekintetben pedig a CP jelenleg elég gyengén teljesít, mert ez nem egy szöveg alapú szerepjáték, hanem egy látvány világra épülő videó játék Rpg elemekkel. -
#3328 Perk + rakd be a kest barmelyik fegyver helyre a harom kozul, majd amikor kezbe veszed, celozz, bumm! (azzal szamolj, hogy a hullabol nem tudod kivenni, nekem legalabbis meg nem sikerult rajonni, hogy kell)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.21. 20:59:29 -
Irgum76 #3327 én a késdobálásra lennék kíváncsi
felvettem de kéne hozzá kést is berakni vagy hogy? -
Although_ #3326 description of perk. -
Although_ #3325 Nekem úgy tűnik kellenek a perkek bekapcsolás után..elindul. ahogy elolvastam. De nothing sure. -
Kancsalborz #3324 Amúgy másnak mennyire jön elő az a bug, hogy a tárolókba rakott hulla/eszméletlen ellent. Meglátják és riasztanak, nem kell hogy elmenjenek a tároló mellett, elég ha a látómezejükbe kerül. Mintha kilógnának belőle, pedig nem...
A kikötői feladatnál csak egy volt amit nem tudtam használni, de volt olyan feladat is egy bárban, ahol akármelyikbe rejtettem testet, azonnal keresni kezdtek, kénytelen voltam félreeső szobákba hurcolászni őket.
-
lonvard #3323 Gyerekek én a hidegvérrel még mindig nem tudok mit kezdeni. Hogyan csaljuk azt elő? Vagy mi ez?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.21. 19:59:32 -
Kancsalborz #3322 Nem feltétlenül halál esetén load, elég ha lebukom, megszólal a riasztó, vagy - én elég sokat ugrálok szellőzőkön, klímákon, párkányokon titkos helyet, vagy "alternatív útvonalat" keresve, - és elb@szom.
-
Irgum76 #3321 fene a gusztusod...
én úgy vagyok vele, hogy halál nélkül tudjam végig vinni az adott szituációt
nem 50 halálból kideríteni, hogy mit hogy kéne csinálni -
Kancsalborz #3320 Ez tetszik. Lopom... ;) -
Although_ #3319 Ahogy régen mondták a haverok. Have fun aztán. -
#3318 kedvencem volt nem rég egy night club, ahol a felső emeleten van a célszemély. Bemegyek, körbenézek, na mondom én ezt megint nem belülről fogom megoldani. Kimegyek, dupla ugrással tetőn vagyok, körbe nézek, kiszúrom az erkélyen a fickót. Megvárom amíg a korláthoz ér, rányomtam egy eszméletvesztős gyorshacket, átugrottam, ledobtam, utána ugrottam és már kint is voltam vele a kocsinál
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.21. 19:01:12 -
#3317 én szuper ninjává fejlődtem. Kintről meghackeltem a kamerákat, megkerestem vele, hol van a kocsi, dupla ugrással beugrottam, elhelyeztem dupla ugrással ki, 1,5 perc alatt mintha ott sem lettem volna :D jöhetett a bónusz..
így kicsikét néha mintha túl könnyű is lenne, néha direkt rákényszerítem magam a lopakodásra és tervezésre
de a harc is túl könnyű, ha kiszúrnak a távolikra van egy 800 dmg-es sniperem, a közeliekre meg egy továbbfejlesztett fejre magától lövő Skippy okosom, csukott szemmel végig tudnék menni vele a tömegen
igaz, én normálon vagyok, nem hardon, de a következő játékot már hardon fogom kezdeni
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.21. 18:58:13 -
Although_ #3316 sorry nem illik bele a karakterprofilba :) -
#3315 Bocs, egy kérdés. Fel akartam tenni egy dec.15ös nvidia drivert (460.89) az 1.05 miatt, és olyat ír ki, amin nem tudok továbblépni: Nvidia telepítő nem tudja folytatni. Semmit sem enged felrakni. Mi kavarhat be?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.12.21. 18:35:52 -
Kancsalborz #3314 Használom, mert kell. -
#3313 Használjátok a kraftolást és máris nem lesz nehéz very hard-on sem :) -
TomStorm #3312 De rég volt de jó is volt!
Pvp azért ment jobban mert én nem voltam jó a szervezett Pve-ben mint ti és én csak azt nyomtam:)
Na de Off téma sry. -
Although_ #3311 Tegnap a kikötő mellett hasonló csak hardon :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem szarozok sokat keresek hátsó bejáratot leszedek egy munkást és kuka taggle és figyelem a mozgást és összehangoltan mozgok velük, néha lenyo,ok egy csapdát, akkor odacsődülnek én meg gyorsan végzek és spuri, mindenre felmászok amire lehet. Jelenleg Corpo és próbálok megfelelni neki még kezdő szegény :D Very hardon a következő kíváncsi leszek, aztán majd jön a többi életút is :) -
Kancsalborz #3310 Tegnap este egy kikötői raktártelepen kellett megkeresnem, és "meghackelnem" egy kontenérben elrejtett luxusautót. Külön bónuszt adott a riasztás nelküli hackre, de muszály is volt úgy csinálnom mert olyan sok és "overpowered" enemy cirkált bent, hogy "rambo" módban esélyem sem lett volna. 8-után kezdtem el, először is 26-szor körbejártam a helyet, és két utcával arréb találtam egy utat a csővezetékekre amin bejutottam fenntről, feltörtem a teljes kamerarendszert, teleraktam hullákkal 2-3 kukát, közben visszatöltöttem vagy 50-szer, es "már" fél 12-re végeztem is.
Nekem ez tetszik benne. :) -
Although_ #3309 Meglepett volna ha nem hardon kezded , neked minden képességed megvan ami ehhez kell nem csak ügyesség is de komoly rpg játékok is. Tudod mit kell figyelj, annak idején a Conanban egy gyerek volt a magyar közösségben akiről biztosan tudtam jobb mint te az nem sok.
Ő kb. legenda volt a pvp szerveren. :) -
TomStorm #3308 Hardon jó a balance így kezdtem elsőre,tetszik.
De mindent megoldok szépen odafigyelve.
Következő végigjátszásra very hard lesz a jó kis térd és homlokcsapkodó nehézségi fokozat szigorúan önkínzásra:DD -
Although_ #3307 Dark soul ügyességi játék az minket nem érdekel. -
Although_ #3306 Komolyan már megijedtem :D Volt egy kis rohadék akik gondot okozott, de végül nehezen lement. Ennyi? Nem remélem így marad ahogy haladok előre úgy lesznek egyre jobb poénok. Ettől nem unalmas. -
Kancsalborz #3305 Jó játékok azok, csak olyan hidegvér kell hozzájuk amivel én pl. nem rendelkezem. A Cyberpunkban legalább nem murdelok meg feltétlen ha "pánikba esek"...XD -
Although_ #3304 Igen erre gondoltam, az ha nagyon könnyű és még szintezned sem kell mert leütsz mindenkit. Képletesen az unalmas.
Nem mondom hibátlan direkt figyeltem használ e medpakot :) Tudod nagyítás meg minden "geciség" overwarm, sock meg minden ami kell felette körözök és órán keresztül de mindig van neki 30-40% hp és az elég is :)
van minden ami kell. malfunction. ugrálok és egyszerűen nem. Mert ez sokkal magasabb szintű :) Jól van ez így. -
Kancsalborz #3303 Hát very hard-on "kicsit más" a játék mint amit a teszt YT-os playtrough-okban, meg a "chilles" végigjátszásokban lehetett látni...XD
Egy rövid pár órás lvl.normal teszt után indíttottam vh-on és most már igy is játszom végig, de őszintén szólva túllőttem a célon, elsőre ezt nem ajánlom senkinek...XD Van értelme a scannelésnek mert nagyon kell figyelni a damage resistre, weakness-re.
Kurva kemény igy kiismerni a mechanikákat, egy "senki" vagyok lvl. 23-as "girnyó" kis tech-ként, az enemy hackerek is borzasztó veszélyesek, de a fast meele-k azok amik halálra sz*patnak ha megbukok a sunnyogásban.
És semmi utcai hősködés, meg randalírozás, meg "parkouros" csihi-puhi, mer' jönnek a drónok a lézer sajtreszelőikkel síkosító nélkül szigorúan.XD
Kurva jó móka... :)
-
#3302 Lehet ki kellene próbálnod a Dark Souls és ahhoz hasonló játékszériákat, mert mint kiderült, te nem is szerepjátékra vágysz, hanem hogy szopasson az ellenfél/boss. A souls like kategória játékai meg erről szólnak - csak legyen nálad pót egér, bill, kontroller, mert fogyóeszköz játék közben. -
Although_ #3301 Kancsiborzinak igaza van csak normál felett érdemes. Csak ott az alatta levő szinteket el kell felejteni. -
Although_ #3300 Visszavonom azért hardon nem teljesen reménytelen lenne a játék. 1,5-2 órája egy moxos pszichopata ellen, az előző ugrabugráló semmi volt ehhez képest :) azok a karmok mintha az introból a fenti, képből jött volna elő. Esélytelen vagyok úgy néz ki most feladom. :) Tudom mit kell vennem. És hard nem very hard quest :) Na végre valami. :D Anyabaszó kurváját :D Nyomom a dogget és percekig jó isde folyamatosan nyomja a villanásokat :) Egyszerűen nem tudom kifárasztani :D
Ty CD. Ez már valami.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.21. 16:51:57 -