Cyberpunk 2077

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bokafix2
Ruházz be sáskakarmokra... belemélyeszted a falba, és szépen lecsúszol vele. 😄

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Palinko
Ejtőernyővel találkozott valaki? Vagy bármivel ami kiválthatja. Stílszerű lenne jópár melót úgy befejezni hogy leugranék a ház tetejéről és nem kéne nyomorúságosan visszafele is lopakodni 😄
DLSS felbontásméretezés. Na ettől lesz nagyon szép a kép és megeszi a kártyámat (gtx1660). 😞

https://www.twitch.tv/sp1gu

Hexex86
Uuu az Akira járgány. 😄 Jók lettek a képek! <#wink> Hamarosan én is alkotok valamit. Most lecsövesedtem mert visszafizettem Vik-nek a tartozást. xd

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Palinko
Én sem értem mert kb minden gyorsbillentyű a WASD-hez viszonyítva van kiosztva ezért fura lehet. Lehet a gamepaddal van összefüggésben <#confused> 2000-res évek legelején még tényleg lehetett a nyilakkal játszani és arra szoktam rá én is de ahogy a sétáláson meg lövésen kívül mást is lehetett a játékban csinálni gyorsan átszoktattak minket a WASD-re 😄
Én mindig a nyilakkal toltam...
Kinek ez kinek az.
és mi a megoldás a kérdésemre?
Öszintén, ti hogy tudtok úgy játszani, hogy egér+nyilak a mozgáshoz? Nekem nem állna kézre, a WASD pont jó helyen van. Nem akarok vitatkozni, vagy cáfolni, hogy nektek így jó, csak kérdezem.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sziasztok!

Hogy tudom beállítani, hogy gamepaddal játszak?
Illetve a mozgásnál, hogy tudom átállítani, hogy a fel le nyilakkal menjel előre és hátra és ne a W és S-el?

Köszönöm!
Pózolás új járgánnyal:

Why so serious?

Palinko
Mélységélesség gondolom.
Értem, köszi. Ez tényleg elkerülte a figyelmemet.
Mit érdemes szétszedni, miből jönnek a hasznos cuccok?
Depth of field?
Melyik az az effekt ami ilyen elmosódást eredményez? Nem a Motion blur és a hasonlóra gondolok... Fogalmam sincs mit állítottam el, de távolról annyira elmosódott minden, hogy elég tré.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Palinko
Lol én siettem vele, még az óvodás csoporton is áthajtottam volna de autómatán fékezett a játék 😄 A kamionokat meg elkerültem jó reflexekkel 😄
PiszkosFred
Inventory nézetben Z betű, jobb alsó részen jelzi a gyorsbillentyűt, ha esetleg másra lenne nálad állítva. Bal oldalon mutatja majd midnig, hogy mire szeded szét és azokból is mennyit kapsz majd (+5, +2, stb.) Van rá perk, ami növeli a kinyert mennyiséget.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.12. 20:51:48

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nagyon buta kérdés lesz. Hogyan lehet tárgyakat vagy fegyvereket szétszedni?
A tárgykészítéshez szükséges anyagokhoz nem így jutnánk hozzá?
Egyszerűen nem találom hogyan kell.
Annyi fegyvert lehet felvenni, ha ezekből lehet hozzájutni akkor nem adnék el mindent.
Maxtreme
na ott én is sírtam. Asszem égető probléma volt a küldi neve 😄

MerlinW
8 év fejlesztés eredménye 😄

[merlinw.org]

Bokafix2
😄D

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Synchronous
Megcsináltad már azt a mellékküldit, ahol egy lángoló péniszű csávót kell elvinni egy techsebészhez kocsival? Azon szakadtam. 😄 A muki beruházott valami hibás méretnövelő implantátumra, amit a kereskedelmi forgalomból már kivontak a cégek, de az utcán meg árulták tovább feketén... a lényeg hogy jó olcsó volt, ő pedig megvette és berakatta, viszont kettyintéskor lángra kapott a fasza... 😄
Állítom az egyik legpoénosabb küldetés a játékban... ott grasszál az ipse az apartman előtt füstölgő pénisszel félmeztelenül, közbe jajgat meg rúgdossa a falat ezerrel. Az a lényeg, hogy mikor beülteted a kocsidba, minél lassabban menjél vele a sebészhez. Húzzad az idegeit és szopasd ameddig tudod, mert felér egy stand up comedy-vel amit az emberünk közbe levág. 😄

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Maxtreme

lwb
Pl. ez. De van más guide is. Gondolom patchelik majd, mert erősen exploit gyanús.

Palinko
Akkor lehet jobban át kell néznem, mert eddig lesajnáltam mivel ugye a handgun a secondary és gépkarabély meg sniperre kell általában építeni.
Viszont mikor Johnnyval vagyunk azért tetszett mintha kézi ágyúval lenne a srác és mindenki purcant biztos neki ki vannak nyitva azok a skillek 😄

Meg a másik opció lopakodós buildbe a hangtompítós erős handgun az is ad egy 2,5-es szorzót cserébe ha felfedeznek már kevesebb a sebzés elvileg.
lwb
A Handgun perkek / skillek nagyon OP-k ... Tele a net olyan buildekkel, ahol többezer damage meg 125% critical chance meg ilyenek vannak nem is túl magas szinten.

A hack mod egyfajta "VATSként" is felfogható nem az de jó ha valaki nem akciójátékos lelassul az idő ha veszély van figyelni kell a indikátorokat az ellenfélen. Hack módban több időd van reagálni. Aztán már nomrál módban is megy. Ha hack módban belassulsz az veszélyt jelent a legtöbbször. Pl. kamera őr. Tanácsos megálni körülnézni fixálni a problémákat. Kamerát kikapcsolni, vagy ha tank vagy akkor ész nélkül bele a sűrűjébe és gázolni, akkor nem vesződsz kerülőutakkal hanem feltöröd a zárat egy rpg mint ez lehetővé teszi 😊 FNV óta nem volt ilyen élményem 😄
Néha a háztetőkre is érdemes felmenni ha tudsz, vagy megnézni a kerítésen van e rés 😊
De az vagy amivé válsz : ) Ez meg a gta+borderland, nevetnem kell.
jump dolog működik. pl egy-pár questnél nagyon hasznos ha körbe nézel.
Komolyan ha erőből akarod megoldani a dolgot olyan karaktert építesz akkor a zárfeltörés egyszerű lesz.Betöröd az ajtót.

Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.12. 19:05:35
Arra is jó amikor beikszeled látod normál módban pl.meghekkeled a többiek is láthatóak lesznek,
Így van CAPS LOCKS rámész és középső gomb mindig hack módban. Anélkül bombát dobsz. Ki be kell kapcsolni váltogatni kell a két nézetett attól függően mit akarsz. Végül úgy néz ki nem véletlen árulja a CD 300 oldalas manuált valamihez amihez nem is kell 😊
Olvassátok már végig a nyavalyás key bindingset vagy mit 😊 Futásnál is van. De ott jó a hold mod.
Jézus alapok alapok....mindig alapok nem TAB CAPS LOCK....nem holding toggle....fixre kapcsold ne nyomva tarts.
CAPS LOCKS ki-be ki be....Egyébként ez a sétálómód ha bekapcsolod akkor sétálsz.
Hát a vásárlással én is várok. Végül a Witcher 3-at is megvettem. De megvettem! 😄 Most is fut egyébként, ha fantasy világban akarok kalandozni, akkor az arra van. Ez lesz a cyberpunk univerzumos, a Star Citizen a scif-i univerzumos, a Kingdom Come a középkor univerzumos. Nincs olyan téma, amire ne lenne lassan komplett univerzumunk.
Én is elakadtam ott tegnap hajnalban. 😊 Ma reggel már fogott az agyam. Nem elég, hogy megvannak a tag körvonalai, a feje fölött jelenjen meg 2-3 pontocska. Középső egérgombot nyomjad, ahogy a hex írja.
Hexex86
Tab-ot rajta tartani és úgy középső egér gomb vagy Capslock és utána. A lényeg, hogy maradj a scanner módba és azon keresztül kell. Próbálj közelíteni scanner módba a görgővel, lehet messze van.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Palinko
Akkor valami baj van, van tiszta rálátásod? Néha nehéz bejelölni mikor csak egy kis szöglet látszik ki belőlük.
Először nyomom a tabot. De utána hiába nyomok bármit, nem jelöli ki az őröket

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Palinko
Tab
Elkezdtem a játékot, és a gyakorló feladatokban a lopakodásnál azt mondja, hogy jelöljem meg az őröket! De hiába nyomkodom az egér középső gombját nem történik semmi. Mit kell még nyomi?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

" Persze lehet az jár majd jól aki megveszi a packot kiegészítőkkel évek múlva egyben 😊"

pont ez jutott eszembe, én lehet kivárom a game of the year editiont, 2022-ben 😊

Carlos
Hacker lanyomat mar az ikrek kiutik ugyhogy skippeltem oket. Hekkerkedessel durvan lehet keresni.

Þór vígi þessi rúnar

Nem akarlak elkeseríteni, de majd ha kijutsz a városba, esélyesen át fog menni diavetítőbe. Épületeken belül sokkal jobb az fps, mint az utcákon, ami persze érthető, sokkal több a poligon.
Nekem meg egy vasam sincsen. Túl sokat fogadtam bunyóban, vesztettem és elúszott mindenem.
A tükör tudtommal bugos, pl. eltűnhet a haj amit beállítottál, vagy a felső is hol látszik, hol nem. Ha az elején engedted a meztelenkedést, akkor mást nem tudsz tenni.
Nah végre odajutottam, hogy komolyabban nekiálljak. A progolóban nem bírtam a női V hangját valamiért, úgyhogy restart lett.

Ez a vége: Így néz ki most V nálam

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Carlos
26 ora netto jatekido utan megkaptam a cyberpunk logot es elkezdodik a jatek. Megjott johnny is.

Þór vígi þessi rúnar

kiserik
A Stadia akkor brutális, ha van 4k-hoz elég neted, videókártyád és megjelenítőd.

Ja, alsó mindenképp lesz rajtad akkor is ha a nudity be van kapcsolva. Szerintem is fura döntés, inventoryban nézed akkor meg látszik minden.

Why so serious?

Jah, a cenzúra ki van kapcsolva, de így se engedi. Joh, belenyugodtam. 😄
PiszkosFred
Csak a főmenüből érhető el a cenzor opció ki-be kapcsolása, azt próbáld meg. Játék közben nem jelenik meg, ki kell lépned a főmenübe.

Amúgy így az elején engem beszippantott. Az a része nagyon tetszik, hogy éli az életét a város, de közben meg háborús környezet van, innen-onnan fegyveres harcok zajai szűrődnek befele. Felmentem az apartmanba, hogy lepihenjek, illetve előtte fejlesszem kényelmesen a dolgaimat, szóval a feeling kedvéért, és akkor az emeleti liftnél rendőrök helyszínelnek, a lakóépületben lőttek le 3 renitenst. Besiettem a szobába, bezártam, és megkönnyebbültem. 😄

Szakmai kérdés: A full meztelenkedés tiltva van? Csak mert a karakter menűben meztelen tudok lenni, de ha már tükörben nézem magam, akkor ott a gatya. Ki lehet ezt kapcsolni? Meztelenül akarok csattogni a lakásban!!! 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.12. 14:24:53
Carlos
Most vertem el 100k-t fejlesztesekre... Jon a penz dogivel, nem kell 100asokkal szarakodni.

Þór vígi þessi rúnar

PiszkosFred
A dontes a jatekose, nyilvan. En csak kiprobaltam a regi Skyrimes "iron dagger modszert" es itt is mukodik, gondoltam leirom. 😊