Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A konzol egy átok. Gazdaságilag sikeres, de a fejlődést egyértelműen gátolja. Rengeteg címet butítanak le csak azért, hogy a sokéves elavult hardveren is fusson a játék. Ezért sincsenek már ilyen szintű ugrások az iparban, mint a CP2077. Nem vállalja be senki, csak menjen az elavult kávéfőzőn is a játék. Én nem a fejlesztőkre haragszom, mert ami magát a játékot tartalmilag illeti, az mérföldkő. Én arra haragszom, aki kitalálta a konzolt, mint koncepciót, a maga 7-8éves életciklusával egy olyan iparágban, ahol a technológia egyébként évente akkorát ugrik, hogy lólépésbe lehetne haladni a fejlődéssel. Ehelyett megy butítás, hogy a 8éves avétos dobozon is menjen. A felhasználó persze képtelen különbséget tenni és megérteni, hogy ez nem így működik, ő elvárja, hogy 7 éve megvette a dobozt, és 7 év múlva is ultra grafikán 4k-ban menjen a legújabb cím is egy olyan hardveren, ami addigra egy ekvivalens PC-n már régen a roncstemetőben pihen.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.12.15. 00:15:27

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Ez a cucc nem nagyon volt tesztelve... 😞
Þór vígi þessi rúnar
Jó lenne hozzá egy Speedlimiter a vezetéshez, ahogy maffiában is volt.
Szerk:
Nvm, látom nexuson már 8 oldalnyi mod van, köztük van walk/slow dirve is. Talán jó lehet.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2020.12.14. 23:09:18
Egyszóval azoknak a vezetőknek, akik ilyen helyzetbe hozták a 2020. december 10-e előtt mintának, követendő példának számító céget, azoknak repülniük kell, ezt követeli a piac, a morál, a közösség, stb. - feltéve, hogy helyre akarják hozni ezt a blamát. Márpedig akarják és fogják is.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Pont így gondolom én is. Én kb. biztos voltam benne hogy ezek amiket írtál alapból benne lesznek a játékban. Amíg nem fogynak el a küldetések addig abszolút nem hiányoznak, de az eljövendő DLC-kben remélhetőleg pótolnak ilyen fícsöröket. Néhány minigame, egy kis autótuning, fodrász, plasztikai sebész, megvásárolható kecók. Azok alapján amit eddig láttam a gameből kb. könnyed ujjgyakorlat lenne a fejlesztőknek.
A reszvenyek persze sullyednek, a perek is indulnak, az biztos, hogy szokatlanul nagy szarban van a CDPR, de tul fogja elni es nyugodtan dolgoznak tovabb, max a CEO meg egy-ket vezeto lemond aztan csokolom. Az egyszeri gamer memoriaja mint az aranyhale, a piac meg mindig az aktualis allapotokra reagal, vagyis ha rendberakjak a ps4 es xb1 verzio (ha tudjak), akkor nem lesz gond.
Nem tudom itt a pcsek közül mennyien vették meg de 50% az szerintem jó és ez már lassan nemzetközi standard lesz.
Komoly kérdés mekkora profit várható. A konzol kudarc után.
Az igazgató tanács fejeket fog követelni. Mert messze az új konzolos igazi verzió , mint olvastuk. Minden dlc minden jövőbe tett ígéret pénz befektetést jelent.
Megkockáztatom ez lesz az utolsó pc-s main projekt.
Minden kétséges most, lehet. 😊 Nem tudhatjuk. Minden támogatásra szükségük lesz talán.
Meg a Skyrimben is volt plasztikai sebesz
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Pl most fogtam fel akivel nyomulok azon vérdíj van nézem is 😄 Talán "egy másik életben" rá vadászok de most 😊 Csak a corpo a lényeg a profi munka 😊 Meg kell csinálni az akciót 😊
Sztori meg.Mikor nézed Cirit a haldoklót, ahogy kiszáll az élet belőle. Meg a történetet amit írnak, írtak. Na igen ők a master level. És ezt még van hova fokozni. Nem fokozni kapsz egy élő lélegző világot. Mikor már nem csak a történet van, mikor megmutatják képesek arra amire a Bio volt. De
az van képesek olyanra amire senki más...és ezt napról napra még egy bugos játékban is. Mi lesz itt 2 év múlva? 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emellett nekem hianyzik, hogy a tarsakkal lehessen tobb idot eltolteni, bandazni, dumalni, stb. a sztorin kivul is, akar ugy is, hogy mondjuk egy kozponti helyszinen, barban, kocsmaban stb varakoznak, vagy akar a lakasban.
Apropo apartman, azt is lehetett volna kreativva tenni, fejlesztesi lehetosegekkel, esetleg tobb helyszinen ujabbat venni, stb. - vagyis adni hozza valami erteket, nem csak annyi, hogy itt egy agy meg egy stash es csokolom.
Egy garazs elfert volna, benne a begyujtott verdaknak.
Apro kis dolgok ezek, de megis hianyoznak igy 2020-ban - bar a hianyatol nem megyunk a falnak, nyilvan.
https://www.twitch.tv/sp1gu
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
de legalább ami normális quest van, az legalább tartalmas és hosszú
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.14. 19:38:10
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.14. 19:33:26
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A játék meg áhh,szavak nincsenek😊
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.12.14. 18:03:12
4 órával később logout előtt éppen hogy elértem Jackihez... 😊
Street Kidként meg a pusztát jártad, mi? 😄 Valami hibrid születhetett nálad, elvált Nomád és Street Kid szülők gyereke, aki egyik nyarat az aluljárók tövében a városban, a másik nyarat meg kint a semmiben tölthette...
[merlinw.org]
Jaj má, csináltam egy vadnyugati nomádtekit. Általános erőnlét, ökölharc, pisztoly és teki képességeket adtam neki alapból. Nézd, ez egy kb. 25-30 éves faszi, azért csak csinált valamit az életben idáig. Nekem ne adják elő, hogy nulla darab skillje van, de amint feltör 3 zárat, már lesz is egy skillje. Eszerint idáig egész életében nem csinált semmit. Nomádként ezt kikérem magamnak, engem az utca nevelt fel. Bemegyek a városbéli puhányok közé, aztán rendet rakok. Be vannak szarva, hogy mi van ha vége a városuknak. Hát engem nem érdekel, én a sivatag gyermeke vagyok. 😛
Utoljára szerkesztette: fluency, 2020.12.14. 11:37:42
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
caps lock - neem, bőven hagyok fejlődési lehetőséget. De lássuk be a játékban nem kezdőként vágunk bele. Bármelyik életutat választjuk, van előélete a karakternek, sőt többet tud a játék világáról a karakter, mint a gamer. Sokszor van az, hogy párbeszédeknél olyasmiről beszél a karakter, amit mi nem is tudunk. 😄 Tehát ebbe belefér egy kis fejlesztés.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.14. 10:58:42
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.14. 10:52:41