6309
-
#3498 tök ugyanaz mint amit meg tudsz venni, csak más a szine. Ezért nem zörrenek össze panam-el. :D -
#3497 hehehehehehe...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezért kell sokszor végigjátszani. Lehetőleg odafigyelve hogy kivel mit beszélgetsz és kivel hogyan barátkozol... -
Irgum76 #3496 kemény 23. szinten vége lett
mono korbács és egy kék okospisztoly mindent megoldott
a lezárás mitől függ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mert én simán fejbe lőttem magam nem erre számítottam mikor eldobtam a bogyókat...
mit csináltam rosszul, hogy nincs rendes végjáték?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.12.24. 18:44:03 -
#3495 -
caps lock #3494 Végül csináltam egy bunyós Pityut, minden skillpontot rááldoztam, plusz gorillakar és így már sikerült levernem őket hardon. De! Még így is nagyon aránytalan küzdelem volt mert egy bekapott találat az életem két-harmadát levitte. Szóval max kétszer sérülhettem meg harc közben. Azért elég fura hogy egy ökölcsapás jobban sebez mint egy golyó. Very hardon meg se merném próbálni. Most megyek a döntőbe -
#3493 Szerintem bug, de ott van... :) -
Kotomicuki #3492 Méregsebzésre alapozó lövész karakter - kötetlen lőfegyvertípussal. -
#3491 Na ezt nem tudtam, akkor ez egy trükk, nem bug vagy glitch. Észben tartom, köszönöm :) -
Irgum76 #3490 ütöttem én már lángoló gorilla kézzel is ugyanaz volt a végeredmény
de kösz a válaszokat -
#3489 Dobj le az arénába egy fegyvert harc előtt és közben felveheted. Egyébként nem kell respec, a szintedtől függ az ököl sebzése. A perkekkel 50 helyett 60-at ütsz, puff neki.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.24. 14:22:36 -
#3488 En csak az "ikreket" vertem le eddig, a tobbihez ranezesre respec kellene, az meg odebb van :) Viszont valahol lattam egy megoldast (de lehet bug volt vagy glitch, spoiler miatt nem neztem vegig a kommenteket), miszerint baseball utot is hasznalt a boxmeccsek alatt. -
#3487 Ezt majd ki kell próbálnom.
Maajd olyan lesz mint a No Man's Sky! Reméljük. :D
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.24. 13:39:47 -
Irgum76 #3486 a második bunyós a puskás az nem csal?
mindig leverem kb 20%-ra alig üt vissza mert folyamatosan verem a fejét
aztán jön valami hekkféle még nem néztem meg normálisan mi az mert ugye bunyó van
aszt üt kettőt a levegőbe aszt végem
-
#3485 -
Zsoltee_a_bator #3484 Gyakorlas kerdese.. egy nehezebb harcolos jatekhoz kepest (dark souls, sekiro) gyerekjatek. Ne pontokat gyujtogess, inkabb igazits a jatekodon.
Nezd mit csinal a masik. Nagyon latszik, mikor tamad, akkor dodgeolj vagy akar ugorj (ha van double jump implantod). Igy semmit nem serulsz. Ha kis tamadas, akkor counterattack is jo megfeleloen idozitett vedekezessel.
Ha nagyon aktivan tamadsz, amugy is alig tamadnak, annyit fetrengenek meg szedelegnek. 1-2 power punch, aztan sok kicsi.
Az armor tobbet segit, mint a sok hp, ha serulsz. A vedekezesen atut a powerpunch, szamit mi ellen hasznalod. A countereles a jo hasznalata, amugy foleg csak stamina pocseklas.
Ha sokkal nagyobb szintu az ellen, akkor kell parazni a talalatoktol, meg nagyon idoigenyes a win. -
caps lock #3483 A közelharc a legpocsékabb a játékban. És nemcsak a bunyós küldetéseknél, teljesen átlag enemy rúg egyet és halott vagyok. Az mindegy hogy maximumra van tolva az életerőm, az attribútum pontokat is direkt erre költöttem, nem számít semmit. A védekezés is egy vicc. Ez így nagyon bicskanyitogató. Most el kell vernem százezer eddiet hogy újraosszam a skilleket és a bunyós ágat fejlesszem. Talán ez segít, meg a gorrillakar is jól fog jönni, de akkor is undorítóan béna az ökölharc. -
nibron #3482 Valószínű azért nem lehet bemenni a házakba, mert nem fértek bele valahol a memóriába. Amikor küldi van rá, akkor kinyitható, de ha vége, akkor visszazár pár kivétellel (pl. mama kocsmája). Mikor elindul a küldetés, akkor tölti be és építi fel a belső teret.
Én speciel egyáltalán nem csalódtam a játékban. Egyrészt jól végig lehet játszani, ha el is akad az ember gyorsan visszatölthető. Találkoztam jó pár buggal, de melyik játékban nincs. Az olyan bugok mint pl. meztelenül szaladgálás rohadtul nem zavar fps-ben. Olyan bug ami komolyabban megzavarta volna a játékmenetet nem igazán volt. Talán a legkellemetlenebb, hogy amikor kellene nem sikerül elővenni a fegyvert, vagy harc közben nem történik meg olyan interakció aminek meg kellene történnie. De nálam ilyen nagyon ritkán van.
-
MrAndree #3481 Engem már ez Mafia 2nél se zavart. Mondjuk én nem szoktam "homokozni", GTAkban is a sztori küldetéseket toltam le mindig, de nem járogattam Dartsozni meg Romannal bowlingozni egyéb hülyeségek. -
lonvard #3480 Mafia 2. Ugyanez volt. Építettek a sztori köré egy nagyvárost, de a sztorin kívül nem nagyon volt mit csinálnod. Elemehettél vásárolni ruhát, és ennyi. Ezt akkor átbaszásnak éreztem egy GTA 3-hoz képest, de aztán később feldolgoztam, hogy a játéktérrel úgy játszanak a fejlesztők, ahogy akarnak. Lehet belőle homokozót építeni, telpakolva minijátékokkal, meg lehet csupán díszlet egy nagyobb sztorihoz. Én úgy látom, hogy a Cyberpunk az nem igazán egy homokozó, hanem inkább egy sztoriközpontú single player játék, csak építettek hozzá egy nagy játékteret. Annyi az extra a Mafiához képest, hogy küldetésekkel telepakolták. De ha azt se csinálták volna, akkor most nem csak a bugok miatt őrjöngene a közönség. :D -
#3479 -
#3478 En is itt csalodtam egy kicsit a jatekban. Beigertek hogy vegigjarhatjuk a hazakat bemehetunk mindenhova. Hat sajna nem. De szerintem ez megint csak azert van mert nem fertek bele az idobe. Mert be lehet latni nehany helyen par lezart teruletre ami be van rendezve csak az ajto le van zarva. Ennek ellenere ebben en is csalodtam. -
#3477 Szintugy...
Azert a legeslegvegen amikor kimentek az erkelyre a matrix utalas megvolt remelem mindenkinek! -
#3476 Lucas pedig kb szó nélkül hagyta, amit csináltak a SW-szal. Eltette a nagy lóvét a Disneytől és szart bele az egészbe. -
#3475 Gibson az egész fejlesztés alatt megjegyzéseket tett a játékra, beszólt az E3 videónál is.
Nem túl elegáns. Egyébként az ember kb. olyan szociális duplanulla, mint Sapkowski. Hiába ír, írt jó regényeket, egy igazi fasz. Sok író ilyen, gondolom annyit dicsérték a szemébe, hogy teljesen a fejébe szállt. -
Evoluti0N #3474 Az utóbbi két patch konkrétan 0 bugot javított azok közül, amik nekem jelen vannak. Szerencsére nincs köztük egy különösen vészes sem és gondolom, h egy küldi kijavítása előzményt élvez afelett, h a karakterem ne T-pózban, nadrág nélkül motorozzon. -
Evoluti0N #3473 Azt nem tagadom, hogy kompetens a témában. Ugyanakkor műfajok változnak, fejlődnek, emberek beleviszik a saját elgondolásukat. Ha már Lucast meg a Star Warsot hoztad fel, akkor ez a játék esetében inkább már Pondsmithet kéne felhozni, aki megalkotta a világot és aki Sapkowskival ellentétben aktívan részt vett tanácsadóként a játék fejlesztésében és látszólag ő elégedett azzal, ahogy az ő világát a játék reprezentálja. Szóval Gibsonnak abban van igaza, h ez a cyberpunk nem az a cyberpunk, amiket ő írt, de attól még arrogáns az a magatartás, h láthatólag az ő verzióját tartja csak validnak és az első trailerre az volt a reakciója, h retro-futurisztikus 80-as évekbeli GTA és nem cyberpunk. -
nxs #3472 Majd a Goty talán működőképes lesz.
Őszintén én jobban örültem volna egy Warren Spector féle Deus Ex remakenek... -
Hotfix 1.06 is available on PC and consoles! Here is the full list of changes:
Quests
Dum Dum will no longer go missing from Totentanz entrance during Second Conflict.
Console-specific
Improved memory management and stability, resulting in fewer crashes.
PC-specific
Removed the 8 MB save file size limit. Note: this won’t fix save files corrupted before the update. -
#3470 Oké de attól még elég kompetens a témában. Illetve akkor mehetünk még vissza az időben Stanislaw Lem-hez 1965-ös The Cyberiad - Fables for the Cybernetic Age c. könyvéhez :) -
Evoluti0N #3469 A cyberpunk egy műfaj, a SW egy konkrét frencsájz. Nem jó hasonlat.
Egyébként is az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? c. könyv, ami alapján a Szárnyas Fejvadász is készült, 16 évvel megelőzte Gibson Neurománc könyvét.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.24. 01:53:17 -
#3468 Ez olyan, mintha elvárnád Lucas-tól, hogy szó nélkül hagyja az új SW trilógiát. Kb mintha szótlanul tűrnéd, ha az óvónő lány ruhába öltöztetné a fiadat. Miért ne tehetné? Had beszéljen, miért zavar téged?
"Így működik a világ? Ha valaki maradandót alkot, akkor joga van öntelt fasznak lennie?"
A te szemszögedből öntelt, az ő szemszögéből büszke, a harmadik fél szemszögéből meg van véleménye. Az igazi probléma,
- ami itt a fórumon is tök jól látszik -, hogy manapság az emberek képtelenek elfogadni azt ha valaki ellenkező véleménnyel bír. Egy másodpercig sem próbál elgondolkodni azon, miért gondolja úgy a másik, mi az ok, hiszen mindenki 100%-ig biztos abban hogy neki van igaza és az megdönthetetlen. Ha meg mégis, akkor támadás formájában teszi azt, sértegetéssel, lenéző stílusban. Mintha senki sem beszélgetni akarna, hanem csak beírja a gondolatait - gondolkodás nélkül - mert nincs kivel megosztania azokat. Aztán ha az egyik gondolat ütközik a másikkal, akkor megy a k* anyázás. Mindenki mindenkinek az ellensége és évek óta a többség csak feszültséget levezetni jár a közösségi médiára - (ide is), meg mások agyát felb*szni. Így látom én, de nagyon elkanyarodtunk a témától. -
#3467 Tenyleg nem akarok belemenni ilyen melysegben, mert nem ismerem a sztorit. En nagyon jot rohogtem, ennyi. Mas is, mert azota belefutottam mar szinte minden feluleten. Hogy mi a van a hatterben, azt meghagyom neked, szemmel lathatoan tobbet tudsz rola, mint en (nalam kimaradt ez az "ellenszenve" a jatek irant) -
#3466 Na idokozben megjott az 1.06, megoldottak a 8mb-s save limitet, lehet megint porszivozni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.23. 23:18:20 -
Evoluti0N #3465 Mondjuk abból igaza van a válaszolónak, főleg Gibson korábbi megnyilvánulásait figyelembe véve, h az volt már az első trailer óta a játékkal a legnagyobb baja, hogy nem pont olyan, mint az ő cyberpunkja. Szóval "not tailored for their (ezesetben "his") wants". Javítson ki pedig valaki, ha tévedek és van róla bárhol is említés, h játszott vele, de emígy meg erősen kétlem, h 72 éves boomerként egy percet is játszott volna a játékból vagy bármit is játszott a Pong óta. Csak simán örül, ha egy cikk arról szól, h a játék világa nem olyan jó, mint az ő cyberpunk világa. -
caps lock #3464 Ha lesz folytatás akkor remélem ugrunk egy nagyot az időben és lesznek már repülő kocsik, meg hasonló jóságok. 2077 túl közel van a korunkhoz, épp ezért nem is érződik igazi cyberpunknak. A kiborgizáláson kívül alig akad műfaji elem.
Azt is nagyon mondogatták hogy Night City vertikálisan lesz nagy és sokrétű, de pont az ellenkezője valósult meg. Nem tudsz bemenni random épületekbe, az ajtóknál "zárva" felirat fogad. Van pár megaépület ugyan, de ez megint csak parasztvakítás, egy-két szintnél ezekben sem járhatunk be többet. A város lapos, szó-szerint földhözragadt. Díszlet az egész.
Ironikusan a legjobb része pont a városon kívül található, fent északon az olajfúró mezők adják vissza azt a depresszív hangulatot aminek át kellene itatnia a settinget. De ez fájóan hiányzik, és emiatt csak enyhe sci-fi érzete van. A cyberpunk ennél többről szól.
-
#3463 A komment:
(az eredeti forrást nem kerestem meg, de mivel holnap úgyis lehozza az összes sajtó, majd ők talán belinkelik)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.23. 23:04:48 -
TokraFan #3462 LOL...B*szki, itt tartunk ami a szellemi szintet illeti. És akkor csodálkozom, hogy ennyi ostoba konteós van. (félreértések elkerülése végett, nem a mondandójára értem, hanem a kommentelők leoltására azzal a szöveggel, hogy fogalma nincs a témáról)
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.12.23. 23:00:04 -
lonvard #3461 :-DDD -
#3460 Ertem, koszonom. -
Evoluti0N #3459 Már akkor is osztotta a játékot, amikor még csak az első trailer kijött, mivel van egy elképzelése arról, h a cyberpunk csak olyan lehet, amilyen az övé és mindegyik másik wrong. Na de mindegy. Hagyjuk. Csak egy újabb offoló flamezivatar lesz ebből is.