6309
-
#3458 Ha ez ontelt faszsagnak minosul, akkor vagy te vagy eltevedve, vagy en, de valamelyikunk nagyon.
-
Evoluti0N #3457 Így működik a világ? Ha valaki maradandót alkot, akkor joga van öntelt fasznak lennie? -
#3456 Ha nem is szimpatikus, az ember beírta magát a történelembe, van mire elszállnia magától, megteheti, neki szabad. -
#3455 Ne tőlem kérdezd, én csak a szituáción nevetek. Az, hogy mit gondol Gibson, az az ő dolga. Hogy én mit gondolok, az az én dolgom (vagyis szerintem: ha valami nagyon jól működik a játékban, akkor az a fő- és mellékküldetések tartozó karakterek, szituációk, sztorik, emlékezetes egyelőre mind)
Na de azért leküldeni Gibsont a faszba azzal a riposzttal, hogy "fogalma sincs a Cyberpunkról, valószínűleg nem is ismeri a műfajt és egyébként is, egy nyomorult rinyagép", az azért erős így év vége felé :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.23. 22:22:14 -
Evoluti0N #3454 Miért van egy olyan érzésem, h ő is el van szállva magától, mint Sapkowski és amit nem ő írt és cyberpunk az automatikusan szar? -
lonvard #3453 Na kezdem szeretni a játékot. Találtam végre egy normális séta-modot. A toggle sétát még nem sikerült összehozni, de legalább már működik 8 irányba, a ctrl-t kell nyomni az irány mellett, és nem a V-t. Mer valamelyik marha csinált egy olyan modot is, hogy nyomd a V-t a W mellett, és akkor sétál. Az idiótája. Innen már csak egy lépés, hogy a W+P legyen a séta. :D
Na de emellett még csinál egy olyat is, hogy az autó kanyarodási és gyorsulási sebességét lejjebb veszi, hogy lehessen normálisan vezetni. Fú ez is tök jó. Szintén a ctrl-t kell nyomni. Ja, és még a kitérésre is csak egy gombot ad, én az egér 4-est állítottam be rá. Sokkal kényelmesebb, sokkal.
A capslockot adja direktben kitérésre, ezt én átraktam egér4-re, ehhez pedig hekkelni kell hozzá az inputUserMappingot. Ez után viszont nem működik a toggle scan, ami ugye a capslock eredeti funkciója. A leírásban ott van hogyan kell visszacsinálni, csak szerintem hibásan. Ha vissza akarja valaki rakni (márpedig vissza) a toggle scant, akkor ennyit kell az adott sorban meghagyni: <button id="IK_CapsLock" overridableUI="visionToggle"/>
(ezt csak az érti, aki csinálja is, szóval nem ijesztegetésül vázoltam :D)
Na itt a mod akkor. Nem kell használnotok, csak ha már beajánlottam, akkor nem akartam, hogy szopjatok vele. :P
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.23. 22:03:27 -
Irgum76 #3452 ja ami mondjuk kibaszott idegesítő, hogy nem nagyon reagál a fegyver váltás és a guggolás gombokra -
#3451 A het vicce: William Gibson bekommentelt/idezett helyesloen Twitteren egy Wired cikket, ami cikk szerint a CP2077 sztorija "csak atlagos" erre par idiota kiosztotta az oreget, hogy mit tud o a Cyberpunkrol meg a tortnetetekrol, csak egy nyomorult twitteres hisztispicsa :) -
Irgum76 #3450 nekem bejön így is
tény, hogy nincs nagy összehasonlítási alapom játékok terén
de szaggatás nincs illetve ha ritkán van akkor egy 2-3 másodpercre lefagy de utána minden rendben
szerintem glich sem lehet több mint PC-n
igazából egy jó videokártya kéne és futna az asztalin amit amúgy is tervezek beszerezni egy ideje videó vágáshoz, 3D-hez
PS4 az ami igazán cinkes -
#3449 Aki szeret probalkozni, hogy melyik platformon milyen latvannyal szamoltak a fejlesztok, akkor az itt talal par erdekes inditasi parametert. Kozte a cinematic rtx minoseg veglegesiteset/allandositasat is. (sajat felelossegre, nyilvan)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.23. 20:42:47 -
#3448 Nyugi, a CDPR szedte le a cimkeket meg korabban, aztan az osszes platformon vegleg eltuntette a preload kornyeken: az open world rpg cimket open world action adventure gamere cserelte. Ehhez Merlinnek semmi koze, o csak bevagott egy kommentet, amire most bukkant (redditen vagy steamen vagy nem is tudom,de en is olvastam anno). Sot, a posztban le is volt irva, hogy mit vagtak ki az utolso pillanatban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.23. 20:37:24 -
Although_ #3447 Nincs jelentősége. Mit irkálnak már az szomorú azon szenvednek mit írjanak korunk egyik legjobb rpg címe elé..Miközben az ide írok többsége és már Merlint is ide sorolom azt se tudja mit jelent. Kérdezze meg Fredet neki több elképzelése van róla. -
Evoluti0N #3446 Ez még érthető is lenne, ha az RPG elemeket vágták volna ki. -
#3445 Ezt mar vagy ket hete megleptek, meg a megjelenes elott, amikor kivagtak egy nagycsomo egyeb, korabban mar megmutatott dolgot a jatekbol, hogy beferjen a PS4/XB1 limitjei koze a cuccos. -
#3444 Easter egg xD
-
#3443 Passz. Gondolom Steam-en. -
Evoluti0N #3442 Hol? GOG? Vagy minden digitális store? Mondjuk nem értem a logikát, mert nem kevésbé RPG, mint egy Witcher 3. -
#3441 CDPR removed all "Open World RPG" tags and replaced them to "Action Adventure". -
RedRiot #3440 "Ha jól emlékszem, amikor a PS4 kijött, az Assassin's Creed Black Flag és a Watch Dogs volt az a játék, amit kiadtak PS3ra is, meg az új konzolra, PS4re (és XBOX vonal detto). A PS3/XBox360 létjogosultsága már akkor sem igazán volt okés, de kijött rá, mert ubi, az ubi, csúnya volt, de nagy balhé nem volt belőle, hogy miként fut, és ha jól emlékszem nem futott túl jól!"
Annak idején X360-on játszottam az AC: Black Flaget, és nem volt vele bajom, szép játék volt a régi konzolon is. Akadások, 10-re bezuhanó fps, későn betöltő textúrák biztos nem voltak. Egy pillanatig nem éreztem hogy új konzolt vagy számítógépet kellene vennem, élveztem a játékot.
A CP azért más eset. Szerencsémre a PC-men szépen fut (1080p, high/ultra, RTX off) aztán kíváncsiságból megnéztem jutyubon hogy XB One-on hogy nézne ki. Mintha nem is az a játék lenne. Maximálisan megértem aki stornózza a vételt és kéri vissza a pénzét. Az egy dolog hogy ocsmányul néz ki, de úgy szaggat hogy az már a játszhatóság rovására is megy.
Szerintem annyi történt hogy relatíve kis csapat fejlesztette a programot, így a fejlesztés elhúzódott. Jöttek ki közben az új videokártyák, új hardverek, ők ennek megfelelően pakolták be a játékba a új grafikai fícsöröket hogy tartsák a lépést. A konzolok generációváltása meg a lehető legrosszabbkor jött ki: az újak még épp hogy kaphatók (akinek van pénze és venni akar annak sem jut). A régiek pedig egyszerűen összeroskadnak az időközben felturbózott látványvilágú játéktól.
Talán az is elképzelhető hogy elszámították magukat a CDPR-nél és úgy kalkuláltak hogy hamarabb kijön az új konzolgeneráció? Meg ott van az is hogy régebben volt egy PS3 meg egy X360, ezek mentek 8 évig, oszt' lehetett rá fejleszteni ész nélkül. Most meg van még rengeteg alap XB1/PS4, akkor ott vannak a One X / PS4 Pro változatok (XB-nél még ráadásul One S is van) és itt vannak a friss konzolok. Történt mindez az elmúlt 7 évben. Lehet hogy ez is összezavarta a fejlesztést.
Remélem nem mennek csődbe ettől a fiaskótól mert nekem személy szerint nagyon tetszik a játék és örülnék ha lenne folytatása de ugyanakkor a felelősöknek is le kéne vonni a tanulságot hogy olyan hardverre ne erőltessék a megjelenést ami képtelen elfogadhatóan futtatni a szoftvert. -
#3439 Biztos, hogy nem fogjak hanyagolni. Ez egy aranybanya, a jatek altal nyujtott lehetosegek vegetlenek, nem tudsz olyan temat mondani, amit ne lehetne megvalositani a jatekban, ha akarjak, legyen az autoverseny, sportverseny, menedzser, barmi. A varos olyan szinten reszletes es megalapozott, hogy barmire (is) kepes. Es akkor meg a multirol semmit sem tudunk, bar valoszinuleg nem az van most (sem) a fokuszban, de abbol is lehet akar egy GTA Online szeru "eletjatek" ugyanugy, mint egy csapatalapu pvp, neadj'sten box (amit nagyon szeretnek mar evek ota) vagy battle royale, tenyleg barmi. Meg akar a C64-es Speedball remakejet is bele lehet rakni a multiba, adna magat a dolog. :D
Ami a Witchert kov. reszet illeti, amig egy jatekot nullarol a megjelenes szintjere fejleszteni kell X ember Y evre, addig karbantartani, DLC-ket es kiegeszitoket gyartani hozza mar kisebb csapattal is megy a dolog, igy lesz szabad kapacitas a Witcher elso koncepios es tervezos fazisaira, amelyhez aztan majd csatlakozik a tobbi munkasember is a CP utolso DLC-je/multi release utan.
Penzuk lesz akar arra is, hogy ujabb teljeserteku studiot nyissanak es kulonszedjek a fejleszteseket. Ha van csepp eszuk, akkor a CP-t addig "fejik", amig van benne akar egy csepp is, mert hianypotlo alkotas (meg akkor is, ha a Deus Ex szeria koszoni szepen, elvan jol). Nem hiaba tart a cucc 13 misinel 10 nap utan...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.23. 18:44:09 -
TokraFan #3438 Sajnálatos, reméljük azért nem hanyagolják a Cyberpunkot sem, mert ez egy igazi hiánypótló cím. Sárkányos marhaságból annyi van, mint égen a csillag. -
TokraFan #3437 Ennek faék egyszerű magyarázata van. A konzol simán egy gyenge PC. A PS5 már most sem mérhető egy HEDT PC-hez, de ez a technológiai háttér, az emberek meg nem a tényekből szoktak kiindulni, hanem a marketing bullshit-ből (RTX/4k 60fps). Igen persze, mint a mesében. A PS5-ben egy RTX 2080 Super szintű grafikai rendszer van és 16GB ram, ez utóbbi összesen ennyi, tehát nincs dedikált GPU RAM mint a PC-n. És ez a konzol un. nextgen, ami már most, megjelenéskor avultabb a PC-n elérhető teljesítményhez képest és a CPU-ra még ki sem tértünk. PS5 ugyanúgy köhögni fog majd 6év múlva egy Cyberpunk szintű címnél, mint most a PS4 meg a többi.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.12.23. 17:48:41 -
#3436 Ha jól emlékszem, amikor a PS4 kijött, az Assassin's Creed Black Flag és a Watch Dogs volt az a játék, amit kiadtak PS3ra is, meg az új konzolra, PS4re (és XBOX vonal detto). A PS3/XBox360 létjogosultsága már akkor sem igazán volt okés, de kijött rá, mert ubi, az ubi, csúnya volt, de nagy balhé nem volt belőle, hogy miként fut, és ha jól emlékszem nem futott túl jól! Nem csak vizuálisan volt értelmezhetetlen. Viszont - bár a WD PCn se futott úgy, ahogy tervezték, nemhogy konzolon, sőt, mintha a grafikai megvágás pont az új generáció miatt történt volna PCn is - akkor ekkora különbség talán nem volt a legújabb konzolgeneráció, és az akkori PCk között, mint ami mondjuk már egy 2080as Nvidia (sőt 2070), megfelelő procival, és a mostani konzolverzió PS5 között a CP esetében már kezdetek óta megvan. Vizuálisan biztosan. Bár bizonyára amint kijön a PS5ös CP verzió, a helyzet lehet jobb, de hogy sose lesz még olyan se, mint amit PCn egy 2080 esetében kinézetre és sebességre produkál a játék, az biztos. A 3000es szériát már nem is mondom. Tehát mindig meg lesz konzolon az a fajta hiányérzet, ami mindig is meg volt.
Én tényleg nem tudom miért eröltették PS4, XB1re a CP verziót. Pontosabban értem, hogy nincs annyi új konzol, mint régi, és a régiket is be kellett hozni a képbe, meg persze a mani miatt, viszont azért itt egy több éves történetről van szó pl. a PS4/XB1 esetében, miközben egy 2020as csúcsgrafikájú CPről beszélünk Arról a CPről, amiben mész a liftben, és megy a napi hírek közben, és bár scriptelve, de nagyon is él a város, rengeteg a fény, az árnyék, miegymás, stb., főleg ha az RTXet is bekapcsolod PCn. Egyszerűen értelmetlen volt belevágni a fejlesztésbe PS4re, hacsak nem úgy tervezték, hogy előbb jön ki, mint az új generáció megjelenik. Viszont mintha a konzolos termék a CDPR mostohagyermeke maradt volna. Annak ellenére, hogy a Witcher 3 kapcsán bejött nekik a történet, nem mindig sikerül minden úgy, ahogy tervezi az ember. Főleg egy hatalmas projekt, mint a CP esetében. Látva a PS5ös CP tartalom eltolását, kár volt régi konzolra kiadni, na.
Ahogy a Rockstar nem egyszer megcsinálta, hogy kiadta konzolra, majd évre rá PCre, ezt itt most fordítva simán meg lehetett volna csinálni. A mani ugyanúgy bejött volna, de nincs ez az égés. De volt olyan AC is, ami előbb jött konzolra, aztán PCre, és túléltük. De itt nem merték meglépni, és ez rakat pénzükbe fog kerülni. Kár lenne a cégért! És akkor itt van még egy dolog, hogy a lengyel állam dollármiliókkal támogatta a fejlesztőket. Na már most simán el tudom azt is képzelni, hogy ez a "botrány" nem véletlenül lett úgy felfújva, ahogy. Nem véletlenül lett "minden idők legrosszabb játéka" címre jelölve, meg még ki tudja mit emlegetnek a CP kapcsán. Nem is emlékszem a szépreményű No Mans Sky óta ennyire negatívan fogadott játékra. A NMS még érthető, hisz teljesen mást adtak, mint mondtak. De itt a CP esetében? Nem hinném, hogy pl. PCre én mást kaptam, mint amit vártam. Ugyan látványosan le van egyszerűsítve a CPben több dolog, sok minden nem úgy működik, mint kellene, látszik, hogy nagyon ki akarták adni és bizonyos dolgokra, küldikre már nem volt annyi idő, de közel se lett rossz játék. Sőt! Sima szarkeverést érzek a játék kapcsán a régi konzolgeneráció kapcsán, de ennyi. Semmi több. De ezt a szarkeverést nagyon megnyomták. Bár ez is lehet, hogy ez is inkább egyfajta frusztráltságból akad, pl. hogy nincs elég új gen konzol. Még azok se mind jutottak hozzá next genhez, akiknek lenne rá pénzük, a covid miatt munkáját vesztett réteg, meg pláne vágyott valamire, amit nem kapott meg.
A GoT nem volt akkora projekt, mint a CP, kevesebb is volt a hype körülötte, de talán a PS4 legszebb játéka lett, és valahogy mindenki úgy képzelte, hogy ha a GoT ilyet tud, a CPnek is ilyet kellene tudnia. És ugyanez boxon az aktuális szépséggel. Mivel nem tud olyat, mint XY korábbi játék, sőt, nemcsak szarul néz ki, szarul is fut, mindenki hatalmas átverésnek érzi aki a régi generáción próbálta ki. Ez jogos. De ha el van csúsztatva konzolra, vagy csak újra jelenik meg, hasonló kritikák lettek volna, csak pl. azért, hogy konzolra nem jelent meg. Pedig PCn hányszor éltem át, hogy vmi nem jelent meg rá, csak konzolra, majd kaptunk egy PC átiratot, ami kapcsán az akkori PCk közepes teljesítményét se használták ki. Talán az GTA V és az RDR2 voltak azok a konzolos játékok, ahol tényleg beleadtak mindent az akkori PCkre, bár visszaemlékezve a startra, hetek teltek el mire olyan lett a játék, hogy nem vágott ki desktopra folyamatosan, állított át minden beállítást, vagy csak fagyott ki betöltés alatt, stb..
A másik verzió pedig az olyan játékok, mint pl. Ghost Recon Future Soldier szint, egy csúnya átiratot kaptunk, pedig lehetett volna picit szebb is, mert maga a játék remek volt. De valahogy nem volt akkora hiszti ezek miatt, mint ami most fordítva zajlik a CP kapcsán, csak mert volt a CDPR olyan bátor, hogy PCből mindent kihozott, a konzolból pedig annyit, amennyit az adott masina tudott kb. 7 évvel ezelőtt. -
#3435 kb -
lonvard #3434 Fél év múlva senkit nem fog érdekelni, hogy mi volt a legelején. Meglesznek a stabil verziók, kijön 1-2 ingyenes DLC, aztán a néphangulat átfordult szépen. Ha maga a termék oké, kilóra megvan benne a tartalom és tetszik a népnek, akkor nagy baj nem lehet. -
#3433 Mar bejelentettek, hogy keszult a Witcher kovetkezo resze. Hogy milyen vezetessel, az mar jo kerdes. -
#3432 Ezeknek a pereknek kb annyi értelme és akkora esélye van a sikerre, mint a Trump-féle krákennek. Szóval nyugalom. Próbálták már itt korábban is perelni a Bethesda a Fallout 76 miatt meg az EA-t az Anthem miatt, azt' mind a kukában végezte.
Nem a perek a lényegesek, hanem a bizalomvesztés.
Ezért valamiért úgy érzem, hogy csóró Geralt úgy végzi, mint Shepard, csak őt nem kell kikaparni Reaper roncs alól, elég csak berendelni Toussaint-ból. :) 5-6-7 év és jönni fog egy új, biztonságos játék a CDPR-tól és ha nem a Witcher 4 lesz, akkor nem tudom micsoda. -
RedRiot #3431 Akkor a vezetőségtől ez egy igazi sunyi kis köcsög húzás volt. -
MrAndree #3430 A marketingesek azt csinálják amit a vezetőség mond. Pont annyi közük van a problémához mint a fejlesztőknek. -
RedRiot #3429 "A méltatlan az a része, ahogy a konzolosokat bevitték a málnásba."
Alap Xbox One-ra és PS4-re nem kellett volna kihozni. One X-en és PS4 Pro-n már jobban fut a CP csak valahogy az Xbox és a PS store nem választja külön ezeket az alapgépektől és ezért ha azokon nem érhető el a játék, akkor az X-en és a Pro-n sem. Vagy ha már kihozták, tették volna azt korrekt módon, úgy hogy megosztanak release előtt alap konzolos gameplay-eket. A fejlesztőket nem hibáztatom, kaptak egy kb. lehetetlen feladatot azzal hogy ókori hardverre optimalizálják ezt a játékot, a marketingesek viszont igazi sunyi kis köcsögök voltak. -
caps lock #3428 RDR2 egynek jó volt, de szerintem a CP messze jobb. Ezzel imádok játszani, a másiknál alig vártam hogy vége legyen. A CP tele van emlékezetes, kidolgozott karakterekkel, ilyen téren felér a witcherhez, de RDR2-ben még a főszereplő is unalmas volt, nemhogy a többiek. Persze embere válogatja, egy játék megítélése mindig szubjektív. Objektíve felsorolhatjuk a hibáit és erényeit, de mindig az adott ember dönti el hogy mennyire élvezi.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.23. 12:58:23 -
#3427 Bizniszben nincsenek erzelmek. A befektetoket csak a penz erdekli (ezert azok amik, es ezert nem azok a tobbiek, amik nem), es ha ugy erzik, hogy a masik fel hazudott, akkor lepnek.
Utobbi evek legnagyobb koltsegvetessel keszult jateka egyben az utobbi evek legnagyobb - anyagi - sikere. A legtobb ember legyintene, hiszen boven visszahozta a penzt es mar rengeteg profitot is termelt, de mindez nem szamit most: a cdpr osszel a befektetoi konferencian - a gyanu szerint szandekosan - hazudott nekik a jatek allapotarol, csak azert, hogy minel hamarabb megjelenhessen. Ennyi eleg is a perhez.
Fel ev mulva, ha addigra rendbeszedik a jatekot, a kutya sem fog erre emlekezni. Majd evek mulva, a Witcher 4 esetben lesznek cikkek errol a szegyenteljes megjelenesrol, de az megint a kutyat sem fogja erdekelni. Lesz majd par jatekosa, aki az anyja eletere eskudozik, hogy a CP utan soha nem rendel elo jatekot, mar a CDPR-tol sem, de azok meg hazudnak es ugyanugy elo fogjak rendelni a Witcher kovetkezo reszet.
Nincs itt semmi latnivalo, csak a covid korszakban a csuszasok es BLM/PC balhe mellett lehet irni masrol is a bulvar...akarom mondani gamer sajtonak. Majd elmulik. -
mike01010101 #3426 Igazad van, de szerintem az elvárásainkat ők spanolták fel az évek alatt kiadott infókkal, screenshotokkal, igéretekkel stb.
Jó játék, de sokkal jobb is lehetett volna, mert láttunk már olyat. Az hogy magyar nyelven is kiadják óriási pozitivum a mai világban, talán ők az utolsó "nagy" fejlesztők aki erre is odafigyelnek egy A++, sok szöveget tartalmzó játéknál.
-
Daermon #3425 Mivel már unom ezt a GTA nyallerkodást mindenhol, most kiváncsiságból rákerestem a bugokra... 2 hetes videó... De rengeteg ilyen van még. A csudiszupi GTA V, az :D
-
#3424 Igen.. eddig a CD a játékosoknak gyártott eredeti ötlet alapján jó játékokat. Sőt gyakorlatilag már az egyetlen cég ami magyar nyelven adta ki.. nem sok ilyen van. Most pereket indítanak ellene hogy még jobban rontsák az értékét hogy aztán olcsón meg tudja venni valamelyik tucat cég hogy onnantól az ő tucat termékét értékesítse.. remélem nem ez lesz mert akármit is mondanak ez a játék jó. Vannak hibái.. lehetett volna tökéletes de a világunk sem az.. az elvárásaink lehet túlzottak. -
mike01010101 #3423 Egyáltalán nem rossz a játék. Az idei mezőnyben kiemelkődenk mondanám, bár az tény, hogy a hype-hoz nem nőtt fel és W3 szintű klasszikus nem lesz belőle. Túl sok a hiányosság és kidolgoztlanság ahhoz, nem hiszem, hogy a moderek csodát tudnak tenni. A technikai dolgok miatti hisztit meg nem is értem, sajnos minden játék bugos megjelenéskor, a RDR2 is az volt, bár az mint játék mérföldekel ez elött jár, pedig 2018-as cucc. -
#3422 Üxv! Nem eredeti a játék, de gog-os. A gépem lepjefing, de eldöcög rajta a cucc, bár sokat még nem toltam. Ha letöltöm az 5-ös patchet, abban az előzőek is benne lesznek? Köszönöm -
lonvard #3421 A méltatlan az a része, ahogy a konzolosokat bevitték a málnásba. Ennek az árát fizetik most éppen, pénzben, presztizsben. Maga a játék nem hulladék, nekem pl. tök jól fut közepesnél gyengébb pc-n, a 05-ös patch után. Ha nem tudnék semmit a nemzetközi cirkuszról, csak olyan játékélménybeli problémáim lennének, mint a Witcher 3-al is vannak mai napig. Olyasmik, hogy nincs séta (oké moddal van egy fapados :P), béna az autóvezetés kormány mögül, mér nem lehet leülni egy kicseszett kocsmába. Lehetne külső nézet, lehetne valamit kezdeni a külsőnkkel, ha már pöcst rakhatok csajtestre, szóval a szokásos, feltételezem kapacitások hiányában kihasználatlan dolgok ha nem is tömkelege, de minimum kelege.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.23. 10:56:55 -
#3420 Nem a jatekkal van drama, mert ha jol lattam, 10-bol 10 ember szerint nagyon jo lett.
A koritessel van gond, ami ipari hulladek lett;) Nem kell hogy Rockstar szintu fizika, AI, kozlekedes es egyebek legyenek benne, ez nem az a program, nem az a ceg. De igy, nehogy azt mond, hogy nem botranyos?!:)
En nem aggodom tul, egyelore nem foglalkozom vele. Van ebben annyi penz, es (remelhetoleg) van annyira fontos a cegnek, hogy ha nem is 3, de 6 honap utan rendberakjak. Aztan megveszem es vegigjatszom. Es addigra, talan, nem csak romeltakaritas lesz, hanem jatekmenet finomitas es hangolas, ami az egesznek a lelke.
En megertem a kockakat is, akik kifizetik, hasznaljak, es meg igy is tetszik nekik.
De ne vedjunk mar egy ceget, aki 100milliokat fektetett be, es meg igy is a duplajat szedtek be, es nyiltan egy hulladekot (de mindenkeppen egy meltatlan) felkesz dolgot toltak ki a piacra. Ezek nem penzehes Youtuberek altal kieroltetett hibak vagy letesztelhetetlen apro bugok, ezeket latniuk kellett, ez egyszeru igenytelenseg es atveres. -
#3419 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Van egy rövidebb harmadik szál is: a Hellsman szál, ahol találkozol a nomádokkal és Panammel. Ez is főküldetésnek indul.