Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.14. 10:32:10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Persze időnként meg kell állni mert nem látod a minimapot. Csekkolod az irányt és gyalogolsz tovább egy feelingje is van, hiszen a látásod már rég nem normál hanem olyan mint a hacker nézet.
Spúr voltam és inkább a karakterfejlesztésre vertem el a pénzem, mert verda van már 3 ami küldiből lett.
Þór vígi þessi rúnar
vannak már kontaktjaim a város különböző részeiről (fixerek), akik folyamatosan dobálják a megvehető kocsikat. Ezeknek lesz több szerepük is, mellékküldetéseket adnak, érdemes lesz vissza-vissza térni hozzájuk, vagy ennyit tudnak csak?
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.14. 08:07:31
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.13. 23:15:46
Most jöhet egy újabb végigjátszás... 😄
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2020.12.13. 22:50:54
Nem tudom volt e már, de hátha segít valakinek a nyelv visszaállással kapcsolatban. A főkönyvtárban van egy info file. Én abban írtam át az english - t hungarian -ra. Így már marad magyar feliraton. Ha volt már akkor bocsi!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.12.13. 22:28:19
Why so serious?
szerk.: A séta mód nekem is hiányzik. Szeretek sétálgatni olyan játékba aminek szép kidolgozott a világa.
(Medium graf)

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.13. 22:30:24
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
De nem gond, majd javítják (remélem), kvázi 3-4 órás sessionöket játszok, így 3-4 óránként egyszer rábökni a "default"-ra (mert az már szinkronban van a steam kliens nyelvével, lásd 1.04-es patch) majd leokézni nem egy nagy trúváj, kibírom 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.13. 22:20:59
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.13. 22:10:05
[merlinw.org]
(ha esetleg valakinek ilyen gondja volna)
Nekem, Win7 Ultimate 64bit.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.13. 20:56:26
Gratula te vagy a 100. Mindenkinek ilyen, de van rá megoldás.
Én nem próbáltam, de mivel a google a barim, ezért megkerestem neked: Akinél esetleg nem marad magyar. Az keresse meg a játék könyvtárán belül a "bin" mappát. Ott pedig a steam_emu-t nyissa meg, azon belül keresse meg a language részt és az englisht írja át hungarian-ra. Ezt a steam_emu fájlt tegyétek írsávédetté és végleg magyar lesz.
https://www.twitch.tv/sp1gu
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Why so serious?
Iszonyat mennyien tolhatják ezen keresztül
Why so serious?
"Mindemellett jelen van a te "splinter cell, valami lövöldözős ugye?"
Akkor itt el is engedtem én ezt. 😄
Why so serious?
Amit Kancsalborz ír nem egy mellékquestnél is több út nem egy? Érted egyáltalán? A skyrimba, hogy értsd egyetlen egy volt. Az F4be se sok. Az etalon gtaban egy sem..Ez a játék, ezt a játékot keresztül-kassul átszövi az "összefonódás". Ilyet egyet sem láttál eddig.
Mindemellett jelen van a te "splinter cell, valami lövöldözős ugye?
Stb. stb. Mondom ti tényleg nem értitek mivel játszotok. A sok minden most egyben itt. Nem izometriában.
Nem én voltam megszólítva, feleslegesen pötyögtem, tény!
Szubjektív és az értelmén lehet vitatkozni, de szerintem, mindent lehet mindenhez hasonlítani! Legfeljebb, több különbség lesz, mint egyezés!
Részemről, inkább játszom tovább! <#nevetes1>#nevetes1>