6309
banner
  • Although_
    Ugye a breach protokol alap. A lényeges icepike meglegyen és a "sebezhetőség" akkor utána már gyerekjáték mert töredék rammal levadászod az egész bandát. Ezen lehetne javítani legyen ami nehezebb. Feltörni. De nem rossz van, hogy az egyik sikerül. Akkor nehezebb lassabb a sztori tovább tart. Hardon. De megoldható a "very hard'quest a probléma most egy ilyet csinálok egy betörés és csupa halálfejes az őr :)
    Izgi lesz. Tartok tőle van netrunner is és én fogom húzni a rövidebbet :)
  • Although_
    an, védelmük, nem árt ha "z"-vel megnézitek mire allergiás és mivel van felszerelve. Komolyabb ellenfelek nem egyszerűen leszedhetők. Az őrült psziho a raktárban 2 órába került végül.
    Kell taktikázni, ha közelharcba mész nem árt ha jól fel vagy szerelve. De hardon is megoldható. A very hard az tényleg érdekes lehet. Ha tapasztalod sokkal jobb mint te jobb ha menekülsz.
  • Although_
    Fokozattól függ, meg perkektől leveltől sok mindentől karakterfejlesztés van. Ha nagyon nem megy elsőre a közelről dolog válts távoli hadviselésre. Rólam a legtöbb azt se tudja ott vagyok vagy sem. Keresgélnek persze. Reveal enemy az ami igazán jól működik ha nem szedem le időben a netrunnert. Volt ilyen is. Akkor macsak egér harc.
    Legtöbbjük olyan feladatoknál ahol muszáj mert nem akarom ott legyenek mikor bemegyek úgy hal meg azt se tudja mi történik vele. Bent meg végig hack nézet és mindent lekapcsolunk kikapcsolunk a droidok már elsőre felrobbannak a shock ütésre.
    Gyakorlatilag besétálok a lassan üres épületben,
    Mindenkit megjelölők akkor tudom merre mozog. Miután felmértem a dolgokat szedem le őket egyesével van. Ez jó build lehet ha nem akarsz közelharccal vesződni.
  • Although_
    Egészen elképesztő ahogy én látom haladunk a történetben és egyre több száll nyílik ki. Egészen hihetetlen :D Tele van kincsekkel. Ez egy kincsesbánya....
  • Although_
    Eszem megáll. Nem tudom ki hol tart de aki már kicsit komolyabban beleásta magát a mellék quest fő sztori dologba.
    Jól látom itt nem csak egy fősztori meg háttér van? Bele csöppentünk az eseményekbe?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Néztem amikor a polgármester az Arasaka épületben beszélt a főszáll során, majd éppne liftezve a híreket figyelve elvileg a polgármester meghalt. Közben megkeresett egy gazdag pár egy feladattal, ahol hihetetlen megint mélyellemzés fóliánként. És egy lezárt gyilkosság.

Eszem faszom megáll. Szóval a városban zajlanak az események és mi éppen belecsöppentünk?
  • MerlinW
    Nem verem magam semmire, szállítom nektek a híreket. Szívesen.
  • Evoluti0N
    Nekem gyanús, h talán bizonyos ellenségeknek van olyan cyberware-je, amik eltérítik a smart lövedékeket? Boss harcnál is volt nekem olyan, h mind félrerepült, amíg nem használtam a cyberware blokkoló quick hacket.
  • Sunrider924
    Smart link-es kez cyberware celra tart 2-3 masodpercig amig megjelenik a potty a targeten, onnantol kezdve meg mindegy merre losz mert a pottyre mennek a golyok, ha az Ashura-t mondod annak tenyleg ocsmany sebzese van, 100k+ volt nekem ugy hogy nem is smart fegyokrol szolt a buildem.
    Szuk szobaban nekem is elofordult smart smg/pisztolynal hogy egyszercsak nem talaltak a golyok, osszevissza elmentek a fenebe meg akkor is amikor mar kozveteln a celpont elott alltam ... fene tudja, nekem maradt a power/tech fegyver arzenal, azokkal is boven lehetett okorkodni, ricochet cyberware +trajectory mod az is vicc kategoria, tech fegyo az meg wallbang, nothing to see here.
  • Although_
    Vírusfeltöltés, ellopni valamit, megjelölni valamit, kihozni valakit. Csupa álcázott quest. És mind jópofa. Főszáll mellett főleg ezeket. Ezek illenek a netrunner karakteremhez.
  • Although_
    Igen valóban ahogy lehetett számítani ez elsősorban akció-rpg lett. Sokkal rosszabbra számítottam ha nem 1-2 millió játékost célzol meg hanem 10-20 milliót. Nem tudom megmondani hány questet csináltam meg anélkül egy npcnek is baja lett volna. Van olyan a cyberbwarben olyan kártyák ami covert mód meg stealth és le is programozták mellék questek szinte mindegyike olyan gig qestek, tetőn hátsó ablak stb. Csak bemész meg kijösz. Persze hardon már nem ennyire egyszerű. Mert kell visszatölteni nem mondom. Szóval egy nagy cég aki ennyi munkát öl abba, ahogy kancsalborz is mondotta. És páran még mondjuk. Ennek a felében nem reménykedtem.
  • lonvard
    Ami a jópofa, hogy ahány fórumot olvasok, annyi féle preferált build. Pl. van egy olyan hogy méregre megy rá késekkel, és azt mondja, hogy nagyon állat. Amúgy a karba szerelhető ágyút próbáltátok? Még nem tartok ott, de nekem a katana+kéziágyú tetszik alapként, meg hozzá valami okosfegyver.
  • Palinko
    Uhh most hogy mondod a játék megjelenése előtt azt hittem hogy az okosfegyver lesz a legjobb dolog valaha :D Milyen érdekesen néz ki hogy szaladsz szórod és mind becsapódik de játékban rossz volt használni, kimondottan a mesterlövész puskánál, találtam valami bazi nagy sebzésűt és próbálgattam de rájöttem én szeretem helyezni a lövést, és inkább a kisebb sebzésű de manuálissal toltam :) Olyan fura volt mikor össze vissza csapódtak be a lövedékek bár hatékonyabb mintha körbelövöd manuálisan de kevésbé jó élmény. Igaz konzolon én sem finnyáskodnék az más.
  • caps lock
    A sokkolómmal 800 felett sebzek, a DPS értéke is magas, így más fegyóra nincs is szükségem. A zsinór nem jött be. Ha meg elkerülhetetlen a lövöldözés arra van bekészítve okosfegyver. Jól is jön mert kontrollerrel nehéz célozni.
  • Palinko
    Nekem már a Mafia 3 is letérdelt bár tudom nem releváns info mert teljesen másik játék és motor csak azt akartam mondani ha 4 éve is alapkövetelmény volt akkor nem lepődnék meg ha most is az lenne.
  • sorler
    Valakinek próbálta már 10 évvel ezelőtti SSE 4.1 nélküli processzorral (letérdel)?

Van valami fix hozzá elvileg:
    Cyberpunk 2077 SSE 4.1 & 4.2 FIX
    SSE 4.2 FIX

• Sunrider924
    OP build : overture pisztoly +silencer(5% crit ch/25% dmg penalty)+ stealth perk ami visszaadja a 25% dmg-et amit a hangtompito elvesz, victortol megveszed "olcsoert" az 50% headshot dmg modot a kiroshy eye-ba esetleg meg pakolgatsz nehany perkre de kb ennyibol is stealthbol minden fejloves oneshot, piros crit damage-el.
    Lemaradt hogy ez level 10 alatti karakter.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.25. 14:17:15
  • Palinko
    Persze lehetne irreális elvárásaink de látjuk hogy 1 játék fejlesztését sem tudták igazán befejezni nem kellett volna még 5 öt belezsúfolni, annyi lehetőség kellett volna mint a Deus exben volt és bizonyos helyzetekben van is.
  • Palinko
    Annyi lehetőség nincs benne azért, de sok helyen én nem harcoltam a flatheadet rosszul dumáltam ki de pl utána az Arasakából én egy lövés nélkül kijöttem csak az utolsó liftnél soroztak már rám de későn mert jött a cutscene ahol tovább lőttek szóval összeillett :D Persze van olyan fight ami nem skippelhető, de sokkal kevesebb fejfájás lopakodni nem is értem miért mondják hogy könnyebb harcolni mikor ha nem nézel vagy találsz ki valami OP buildet akkor eléggé bullet spongeok az ellenfelek.
  • PiszkosFred
    Jó, de ez nem a Hitman 2077, amikor pincérnek öltözöl és a megmérgezett kaját végigkínálva nyírod ki a népet :)
  • Irgum76
    igen a sztorikban nem lehet kihagyni a harcot semmi kidumálás, simlisség
    jó flat head megszerzésénél van ilyen de nem ez a jellemző
    az meg, hogy egy harci küldetést lopakodva oldasz meg nem azt jelenti amiről én beszéltem
    mondjuk becsöngetsz és kiadod magad vízvezeték szerelőnek aszt bejutottál ilyesmik
  • Palinko
    Na te vagy az én emberem akkor látom nem csak nekem volt ilyen OP rendszer a dupla ugrás :D Zsinórt nem próbálod ki? Nagyobbat b*sz oda elvileg meg távolabbra de bénább az animáció meg nonszenszebb fegyó. Fejet le lehet azzal is csattintani.
    Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.12.25. 12:19:50
  • caps lock
    Lehet fifikásan játszani, egy épületbe általában minimum háromféleképpen lehet bejutni. Ha a technikai meg hekkelési képesség fejlesztve van, akkor minden ajtót ki lehet nyitni. Vagy amit legtöbbször használok az a dupla ugrás. Tetőkön meg párkányokon ugrálva alternatív módokat keresek a bejutásra.
    Csináltam meg már úgy küldit hogy egyszerűen felmásztam az erkélyre, elhoztam amit kellett és távoztam anélkül hogy bárki észrevett volna. Legtöbbször könnyen meg lehet kerülni a biztonsági rendszereket. Be meg ki lehet törni ablakokat, szomszéd épületről átugrani a tetőre, vagy fordítva mikor menekülni kell. Nagyon ritkán kerülök lövöldözős helyzetbe, de akkor is inkább sokkolót vagy sáskát használok.
    Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.25. 11:55:06
  • Palinko
    Ne lőjj és akkor nem kell harcolni, most nincs kedvem újrajátszani hirtelen hogy hány ember fegyveres lődözés megölésével tudnám végigvinni a játékot, de egy igen alacsony szám lenne pár sztorimisszió.
  • Irgum76
    az én ízlésemnek túl sok a harc ahhoz, hogy igazán RPG-ként aposztrofáljam
    én azt szeretem egy RPG-ben trükközve, fifikásan lehet játszani és a harc csak a végső megoldás
    itt ez nekem nem jött elő
    nem mondom, hogy rossz vagy nem tetszik de, hogy ez lenne a "NAGYBETŰS rpg" azt azért nem mondanám
    az a Fallout 1-2 volt
  • Although_
    Nem érdemes összehasonlítani a kettőt. A legjobb tudásom szerint a Last of us egy csőjáték remek sztorival csodálatosan kivitelezve. Míg EZ A NAGYBETŰS rpg ebben egy mellék questet és többféle módon tudsz kivitelezni. Az ellenfelek ellen változatos módon tudsz harcolni, pl még amikor gépágyúval lövöldözöl azt gondolnád az egy csőrész akkor is működik a hack. Komolyabb side questek is messze komplexebbek mint bármi a Last of usba. Tényleg nem egy ligában versenyeznek. Nem is érdemes összehasonlítani őket. Ehhez hasonló méretű rpg még nemigazán készült.
  • lwb
    Amennyire lehet ez a video spoilermentes.
  • Kotomicuki
    A "Tapeworm" főküldetés végigvitele feloldja a "Chippin' In" mellékküldetést és ezt kell megcsinálni hozzá.
  • Monster076
    Köszi! A spoilert nem néztem meg, lényeg, hogy van remény
  • lwb
    A főszálban kell haladni elég sokáig,

Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.12.25. 07:43:55
  • Monster076
    Ha már szóba kerültek az autók, az egyik "Johnny-emlékben" egy régi 911-es Porschéval hagyják el a helyszínt (talán még egy korábbi trailerben is feltűnt). Azt meg lehet valahogy szerezni? Szívesen csapatnám vele.
  • lwb
    Ezt a befektetők indították, nem a vásárlók. Ehhez részvényesnek kell lenned a CD Projekt S.A-ban ...
    Mondjuk azt nem értem, hogy a NY-i joghatóság hogyan jön ide, kint van CDPR a NY-i tőzsdén?

Egyékbént egy icikepicikét azért szánalmas, hogy karácsony este is erre vered magad.
  • MerlinW
    "EQUITY ALERT: Rosen Law Firm Files Securities Class Action Lawsuit Against CD Projekt S.A. – OTGLY, OTGLF

According to the lawsuit, defendants throughout the Class Period made false and/or misleading statements and/or failed to disclose that: (1) Cyberpunk 2077 was virtually unplayable on the current-generation Xbox or Playstation systems due to an enormous number of bugs; (2) as a result, Sony would remove Cyberpunk 2077 from the Playstation store, and Sony, Microsoft and CD Projekt would be forced to offer full refunds for the game; (3) consequently, CD Projekt would suffer reputational and pecuniary harm; and (4) as a result, defendants’ statements about its business, operations, and prospects, were materially false and misleading and/or lacked a reasonable basis at all relevant times. When the true details entered the market, the lawsuit claims that investors suffered damages." - Businesswire

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.25. 02:42:30
  • Palinko
    Igaza van a Caliburn kicsit jobb gyorsulása és 15-el nagyobb végsebessége nem éri meg egyszerűen mert még a fékútja is mocskos hosszú, pláne ekkora minimap mellett mindig elrontod a kanyart mert ha Hamilton reflexeivel is rendelkezel akkor is túl későn látod meg hogy kanyar következik és ha fékezel is túlcsószod a kereszteződést :DDD Szóval tényleg minden handling része jobb a Coyotenek. Már csak a Type 66 hangját kell alámodolni és maga a tökély.
  • lwb
    Az is rajta a listán, de jóval-jóval lejjebb. Top9-es lista, belinkelem, ha kell, de szerintem a DF-et mindenki ismeri.

A TLOU2 jóval alacsonyabb felbontáson, statikus világítás mellett működik. Technikailag nincs egy kategóriában a CP2077-tel, ahol konkrétan ha a paksi atomerőmű be van kötve a gépedbe, akkor be tudod kapcsolni a global RT illuminationt, aminél közelebb a nap szimulálásához nem nagyon tudunk kerülni.
  • lonvard
    Azé' a Last of Us tönkre kell hogy verje kábé bármiben. Kérdés miben kerülnek majd össze. Ezzel nem a játékot degradálom, hanem szerintem a Last of Us 2 az egy másik liga, minden játékot tönkre kell verjen, amely versenyezni próbál vele.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.24. 22:18:46
  • lwb
    A Digital Foundry listáján a CP2077 PC verzió lett az év legszebb játéka. Egyetértek velük.
  • MerlinW
  • Carlos
  • Carlos
    Hát ezért lettél öngyilkos...
  • Irgum76
    akivel barátkoztam az szinte mind meghalt :)