6309
banner
  • Palinko
    Nekem 60 óra volt összes giggel meg mellékküldivel, főküldit ne is csináld mert 4 küldi kb. lehet valamit félreszámoltam mert régen 5-öt számoltam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1.Robot megszerzése és betörés az Arasakához
    2 Evelyn szálat követve eljutsz Althoz
    3. Takemura szálat követve kitervelitek és végrehajtjátok Hanako elrablását
    4. Endgame

Aztán rá lehet mondani hogy így meg a Witcher 3 egy küldi hogy mentsd meg Ciri-t de azért nem értek egyet, ezek tényleg így egy küldinek hatnak csak minden mozzanatát szétbontották más név alá hogy új küldinek érződjön.
  • Evoluti0N
    Sg.hu hölgyeim és uraim. Látszik, h hova süllyedt már ez az oldal, amikor a moderátork a fő flamer-ek.
  • TomStorm
    Naa,okosan..
  • Although_
    Te sokkal sötétebb vagy mint gondoltam. Erre most büszke vagy? Gondolom nagy szabadszellemű vagy mint annyian most.
  • Evoluti0N
    Én most meg fogok csinálni mindent, meg a jövőbeni végigjátszásokban is. Az mondjuk tuti, h a Witcher 3-hoz hasonlóan itt is fogok pár hónapot várni a másodikig, h addigra kipucolják a bugokat. Vagy ki tudja. Lehet, h várok az első kiegik. Csak reménykedjünk, h az már nem túl bugosan fog kijönni. Habár emlékeim szerint, a Witcher 3 kiegjei sem voltak olyan bugosak (nálam), mint az alapjáték. :D
  • MerlinW
    Akkor.. ti... most jártok?
  • Although_
    Nem, nem nevetett. Tom azok közé tartozott. Akik ellen pvpben nem akartál találkozni. Ráadásul nem csak a keze jár gyorsan. :) Ha azt mondja kikapcsolja a célzókeresztet az úgy van. És igen igaza van semmi nem kötelező senkinek. Nekem sem kellett volna szenvedni a skyrimmel.
    De ez most lett tiszta. A W3 karakterei se voltak semmik de ezek apafej. Ezek mindent visznek :)
  • MerlinW
    Az elsőben csak a főszállal foglalkoztam, a másodikban van kb 40 órám, ahol mellékküldizek, mert a többi sajna tök ugyanaz életúttól függetlenül. Viszont lassan félreteszem a játékot és majd előveszem tavasszal.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.22. 22:19:20
  • MerlinW
    kb 7 főküldetés van. Ha semmi mással nem foglalkozol 10-12 óra alatt végigjátszható a főszál.
  • Carlos
    En nem kraftoltam. Mindent eladtam ami esett. Most kraftolok mindent.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.22. 22:12:17
  • Evoluti0N
    Mennyire kellett kaparni azért, h mindegyik járművet meg tudd venni? Én próbálom balanszolni azt, h szedem szét a cuccokat a fejlesztésekhez meg adom el őket, h legyen pénzem kocsikra, amik közül időnként veszek egyet-egyet, de nem tudom, h mennyire lesz nehéz mindet megvenni a játék végére.
  • Evoluti0N
    A negatív kritikák teljesen jogosak. Az más kérdés, h kinek mi a lényeg egy játékban és mi felett tud szemet hunyni. Én szeretem ha egy játék nem bugos (ofc) és ha a játékmenet jól összerakott, azonban van egy csomó játék, amik a kedvenceim közé tartoznak és a sztori, a világ, a karakterek és a hangulat elviszi nekem a hátán ezeket a játékokat és az esetleg átlagosabb játékmenet felett szemet tudok hunyni. Szóval bugok ellenére vagy az ellenére, h az AI esetleg nem a legjobb vagy h esetleg bizonyos buildek meg fegyók túl op-k nekem mégis a Cyberpunk az egyik kedvenc játékom simán idén.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.22. 21:58:22
  • Carlos
    Elso vegigjatszas lopakodos hekkelos csajszi judy baratnovel. Kb 105 ora. Minden kek, minden mellekkuldivel. Megvettem minden autot is. 50|50 szinttel.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.22. 21:54:40
  • Hexex86 #3405
    42 óra alatt és 28-as szintű voltam azt hiszem. Hááát igen, elég bugos meg minden, de valóban, ha elkap a hangulat akkor képes beszippantani. De! Én eléggé vártam már egy cyberpunk stílusú játékot. Kb a Deus Ex óta.
  • lwb
    Ja, én sem értem. A játék jó, leköt, jobban, mint bármi idén. Bugos? Az. Remélem mielőbb javítják, de ettől még a játék kurvajó.
  • Irgum76
    aki végig vitte az hány óra alatt és hanyadik szinten?
    csak, hogy mégis hol tarthatok
  • Evoluti0N
    50 óra alatt a második végigjátszás? Akkor a mellék cuccokat nem is nagyon csinálod? Én a kék ikonokat is maximálisan pucolom, ahogy a Witcher 3-ban a kérdőjeleket is mind megcsináltam és 61 órával a hátam mögött szerintem még van bőven belőle hátra az alapján, h a főküldik közül nem kimondottan sokat csináltam. Egyik öcsém, aki a kék ikonokat nem csinálta, neki is 80 óra volt az összes giggel meg mellékküldivel.
  • MerlinW
    Egyszer végigjátszottam, a második végigjátszásban a vége fele járok (Voodoo), itt már csak gyűjtögetem a legendary cumókat meg csinálgatom a sidereket.
  • Carlos
    Tovabbra se ertem a nyavajgast... Mindegy. En eddig 150 orat toltam bele es tetszik. Vannak hibai, vannak bugok. De kit erdekel ha jo? Masodik karim egy lovoldozos buta nomad. A harmadik egy utcai bunyos lesz. Igy lefedek mindent. Szoval inkabb jatszatok. Uncsi mar hogy toljatok a bug, inba videokat... Ha nem tetszik akkor jatszatok massal.
  • Evoluti0N
    Amúgy játszod még vagy végigjátszottad már?
  • MerlinW
    Hagyd, ő az kultusz embere #3382 :)
  • MerlinW
    Nem drámázik senki, röhögünk a szomorú valóságon :) 50 óra "játék" után úgy érzem jogom van hozzá :)
  • Irgum76
    "Az így is úgy is instant halál..."
    de nem ebben a játékban...
  • TomStorm
    Amúgy meg hányinger ez a dráma ami a játék körül megy.
    Azt hiszik az emberek ez egy kötelező játék mindenkinek.Dehogy az.
    Fogadjunk a felét se érdekli ez a téma/világ de mégis erőlteti aztán csak fröcsög.Bár tudtam hogy ez lesz,belevág a sok fantáziatlan ember muszájból aztán sírnak.

Én pl.kipróbáltam W3-at,GTA5-t hát nagyon nem jöttek be mégse sírtam sehol inkább hagytam a francba
  • MerlinW
  • MerlinW
    Ne nevettess már.. mindegy :)
  • TomStorm
    Ez kb 20 éve így működik RPG játékoknál.Mi ebben a meglepő hogy end game-be arra megy a játékos hogy agyon tápolja a fegyvert és kihasználjon mindent a legnagyobb sebzésre amit a játék kínál?
    Már akit érdekelnek a sebzés számok.Én kikapcsoltam már kezdésnél mindent még célkeresztet is.

Meg az hogy fejlövésre mennyit mutat nem mindegy?Az így is úgy is instant halál..
  • MerlinW
    Balansz:)

• lwb
    Nem beszélek én szándékos manipulációról vagy miről, csak annyi, hogy a részvényárfolyamok bezuhanása az =/= tényleges 1 milliárd dolláros veszteséggel. Utóbbi azonnal kicsinálná a CDPR-t, előbbi nem jó persze, de nem instant halál azért.

Nem kell túldramatizálni.
  • MerlinW
    Ezt a témát már kitárgyaltuk nemrég, nem ilyen egyszerű. Mindazok mellett, arra sem gondolsz, hogy nagyobb összegben vállalatok veszik a részvényeket. És mikor félrevezetés/átverés miatt esik a részvény árfolyama, és ezáltal a vevők cégeinek értéke is, ott háború van. Továbbá a tőzsde szándékos mesterséges manipulációja, legyen az negatív vagy pozitív az nemzetközi bűn.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.22. 20:18:47
  • MerlinW
    Hát meglátjuk, de ugye mikor az üzleti oldalról és pénzről - ráadásul dollár milliárdokról - van szó ott már nem igen van udvariaskodás meg együttérzés :) Ez a szakasz már nem a játékról szól, hanem a nagyhalakról.
  • lwb
    Ez a részvények árfolyamának bezuhanása miatti veszteség, nem igazi veszteség. A részvények most bezuhantak, mert megijedtek a részvényesek és mindenki elad, aztán meg majd megerősödnek. Vagy nem.
  • PiszkosFred
    Nagyon kivancsi vagyok/leszek arra, hogy ha lesz per (eddig ugye csak neztek a lehetoseget, kereset meg nem lett beadva), hogy mi lesz a vege. Tippre ez a korai "report" is a befektetoi hangulat (meg)nyugtatasara szolgal.
  • MerlinW
    Akkor kitudják majd fizetni az elvesztett pereket :) 1 milliárdot bukni egy játékon azért teljesítmény :)

CD Projekt Founders Lost $1 Billion Over Cyberpunk 2077’s Disastrous Launch
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.22. 20:04:13
  • PiszkosFred
    13 misi eladott példány 10 nap alatt (preorder, minden platform, refund, minden benne van).
  • MerlinW
  • Carlos
    kow the difference:
  • PiszkosFred
    Az ugye megvan, hogy egy, a fröcsögő videók élettartama kb 6 óra, aztán senki sem emlékezik rájuk, kettő, nem emiatt kapja a nyakába a szarcunamit a CDPR jelenleg?

Össze lehet hasonlítani a két játékot, de csak elemenként, plusz azt figyelembe véve, hogy a CP csak most jelent meg félkész állapotban, így bővül majd sokat, a GTA játékok pedig már végleges formában vannak. Ha viszont az open world elemeket nézzük, akkor:
    - A városban történő közlekedés, a várost megtöltő npck (gyalogosok, autók, rendőrök, stb.) AI-ja esetében a Rockstar játéka jelenleg erősebb. Sokkal.
    - A világ/városok felépítése és részletessége/mélysége esetében Night City körök ver bármelyik GTA helyszínre, zseniálisan összerakták az egész térképet.
    - Mellékküldetések, random feladatok, megbízások esetében szintén NC teljesít jobban, mind mennyiség, mind tennivaló tekintetében.
    - Ami az unlimited playtime-t illeti, jelenleg a GTA-k többet kínálnak, viszont a CDPR játékok SOSEM azért készültek, mint egy TES vagy GTA játék, vagyis nem azért, hogy három év múlva is még az adott karakterrel játssz, kvázi élj egy offline világban. Ahogy a Witchernek, a CP-nek is van egy prológja, egy cselekménye és egy lezárása és kész - és emiatt összehasonlítani felesleges, mert mind a két játék esetében tudatos az eltérő döntés.
    - Ami az extra QoL szolgáltatásokat és time sink fícsöröket illeti, hát, a CP egyelőre itt picit gyengébb. Hiányzik egy saját garázs, ingatlan, fejleszthető cuccokkal, stb., ez valahogy hozzá tartozik manapság az open world játékokhoz. Tippre ezek jönnek majd később (barber shop, stb.).

Aki pedig egy teljes GTA random részt akarja összehasonlítani a teljes CP2k77-tel, hát csinálja, de annyira eltérő céllal készült a két játék, eltérő gameplay mechanikákkal, hogy szerintem nincs értelme, így nem is érdekel senkinek sem az ilyen véleménye (mondom, a két játékban megtalálhat közös elemeket leszámítva).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.22. 18:33:07
  • MrAndree
    Csak éppen szarban nem amiatt vannak mert most sokan karriert csinálnak a Cyberpunk videókból youtubeon, hanem mert elég durván átverték a konzolosokat. Ha a játék csak bugos lenne de amúgy működőképes konzolon is, amilyen PC-n akkor mindenki túl lenne már a dolgon (majd patchelik ugye). Ne rózsaszin szemüvegben ülj, hogy ezek mind "fröcsögő hülyék", mert amit konzolon húzott most a CDPR olyat még az ugyebár mindenki által gyűlölt EA se nagyon szokott...
  • TokraFan
    Azt hiszem csak 7 ilyen küldetés van, viszont érdemes megcsinálni, mert vannak közte igen jópofa, vicces részek is. Nem beszélve a témáról, amit feszeget, az öntudatra ébredő MI-k, ahogy kvázi emberi érzéseket élnek meg.