Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Azért ezt mondjuk bármelyik random call of duty tudja.
- Nem figyelek egyszer csak riadó és megtalálták az egyik kábult őrt akit nem raktam el. A riadót szinte csak hackeléssel lehet hatástalanítani.
Szerintem ilyet már a Spliner Cell is tudott 2002ben.
- Hackelésre sok sok lehetőség kamera hatástalanítás, átveszed az irányítást, az őr megzavarása.Stb. stb. stb. Felfoghatatlan mindezt egy ilyen méretű világban megcsinálták.
Erre meg azért volt egy watch dogs is.
Persze remek játék a Cyberpunk, nálam is szerintem év legjobb játéka lesz de ezeket azért ne nevezzük forradalmi játékmechanikáknak. 😄
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.12.13. 18:14:35
Why so serious?
Why so serious?
De ez, hát erre vártam 2009 óta nem volt hosszú 11 év 😊 Közben persze Obsidian játékok és a többi. Más erőforrás szint. Most eljött amit a skyrimmel reméltem a DA😮 után. Belépett még a hülye vr sisak kor előtt 😄 Ez nekem elég is 😊
Ugyanaz amit a skyrim előtt láttam az ausztrál kiscsajjal, megfelelni a tömegnek 😞
*looking the past* Ma ugyanaz nézed az embereket akik semmiségeken ugrálnak, csak már sokkal többen vannak.
Miközben nem látják micsoda kincset kaptak a kezükbe, mégha látszik tényleg nem most kellett volna kiadni.
De én meg Kancsalborz, Ionward. Nem így látjuk. Olyan élményt, mesét kaptunk amit eddig az izometria nyújtott főleg 😊 Most meg látvány is van mellé 😊 Nekünk igen. 😊
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak pár dolog.
- Megye hatástalanítani az őrt ketten vannak a társam mire végzek végez a másikkal ártalmatlanítja.
- Nem figyelek egyszer csak riadó és megtalálták az egyik kábult őrt akit nem raktam el. A riadót szinte csak hackeléssel lehet hatástalanítani.
- Hackelésre sok sok lehetőség kamera hatástalanítás, átveszed az irányítást, az őr megzavarása.Stb. stb. stb. Felfoghatatlan mindezt egy ilyen méretű világban megcsinálták.
A többit röviden leírta a Kancsalborz. Ami miatt nyafogtok azt javítani fogják. A W3-ból viszont a büdös életbe nem lesz ez a szint. Megközelítőleg sem.
Inkább az a kérdés az egyetlen valaha készült ilyen méretű solo rpg a Dragon Age origins vs CP 2077 korokat figyelembe véve egymáshoz képest. Érdekes lesz. Skyrimról nem beszélek mert a béka segge alatt van ehhez képest, F4 már nem annyira de más ligába játszanak.
(legfrissebb driver+patch, steam)

Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.13. 15:42:13
Ez meg megy mint a pöpec....szagatás mikrolag shutter minden nélkül, mert megfelelek a minimum követelményeknek attól kicsit jobb vagyok.
És láss csodát még shadow kivételével minden highon 😊 És pöpec 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ja, és beállítottam a tömeget nagyra, és nem érzékeltem változást. Érdekes. Visszavettem médiumra, mert viszont akkora lett a tömeg az utcán, hogy nem tudtam kényelmesen mozogni. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.13. 15:11:01
Nem a játékélményt, beltartalmat hasonlította, hanem a kezelőfelületet és a játék motorját.
Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.12.13. 14:23:23
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Emlegettek már itt és más fórumokon is mindent, de komolyan : a GTA5-től a Destiny-n át a Rage-ig még isten tudja mit...
Ez egy RPG baszod... Abból is egy régi vágású a felszín alatt...
Olyan szintű feladatmegoldással, amilyennel utoljára a klasszikus "izometrikus" szériákban találkoztam. 226-od rangú feladatokat lehet minimum 6-8-féleképp megoldani...
Értem én hogy nem olyan "chill" a vezetés, meg nem túl jó lövöldözni, meg a grafika is "szar", de ezek csak hozzáadott bónuszok egy olyan stílushoz ami erősen rétegjáték. Én még nem vettem elő a fegyvert, nem lőttem, és nem vezettem autót a "sztoriszálon" kívül a játékban, viszont elolvastam egy csomó mindent, meg beszélgettem, körbejártam, feltörtem, hackeltem és megoldottam soktucatnyi feladatot...
Tele van a játék titkos hellyel, elrejtett szereplővel, felszereléssel és információval...
Ha te ezt a játékot Divisionként játszod ahhoz hasonlítva, a játékelemek 90°-ával még nem is találkoztál...
Túl nagy volt a hype tényleg. Az összes FPS, TPS, Hack&Slash, MMO meg mittomén' még milyen rajongó azt hitte hogy ez lesz most a játékok alfája meg omegája, és meg van sértődve hogy nem azt kapta amire számított...
Lehet szar ez az UI, meg az npck ai nélkül. De észre se vettem, mert egyszercsak este lett. Na ez amit én is érzek 😊 És nagyon nagyon rég nem éreztem ezt A+-os játéknál 😊 Még a W3 sem, ott csak sztori volt meg karakterek 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2020.12.13. 13:06:18
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egyébként meg már 4GB kártyával is med-highon fut 35-40-45 fps között. És olyan jól oldották meg, hogy nincs mikrolag ha jól állítod be.
Szerk.: Ennek 2GB sincs. Komolyan...ez így nagyon nem jó ha minimumot el sem érő konfig alapján szidjuk a CD-t.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.13. 12:54:48
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Az ingerküszöböm fölötti a játszhatósága. Amikor néztem, mert csak az Nvidia GeForce Experience programja mutatja meg az FPS számlálót <#fejvakaras>#fejvakaras>, akkor 60-22 között mozgott.
Ezért is kezdtem lopakodós, hekkelős irányba fejleszteni. Na, ebben Jackie nem nagy segítség! :Đ
A patch előtt, random kidobott. Most csak az első billentyű lenyomása a rizikós. Van, hogy 4. alkalomra indul el. Igaz, a patch is csak 1,4GB volt nekem. A nyelvet továbbra sem tartja meg ha a launcher-rel indul. Ha a saját exe-jével, akkor igen, viszont, ha később a launcher-rel indul, akkor - érthető módon - szinkron problémája van a mentésekkel.
Ami szembetűnő hiba volt, hogy eltűnnek az NPC-k tárgyai. Pohár ivás közben, fegyver járőrözésnél. Autók kerekei besüllyednek az útba. Jackie a lépcsőbe.
Nem kellemes, de tetszik az ellenséges hekker. Az, hogy van ilyen és hogy megpiszkálja a nem emberi értékeimet :Đ
A környezet és az MI parádés! Megfordulok a kihalt utcán és már valaki belebámul az arcomba. Volt egy útzár, 3 égő autóból, pár fegyveressel. Az égő roncsokat simán rájuk toltam és nem megy arrébb, szépen megsül. Azaz még azt sem, mert be sem kormolódik, csak lefekszik és kész. A többiek bambán tűrik. Azt is ha a társukra parkolok maj kirabolom a hulláját.
Gondolom, az én VGA-m 3GB-ja kevés az égett terxtúrához. :Đ
GG, CDPR mintha 2005-ben lennenk kb...A masik : amikor lootolsz, mar ott kellene lenni egy loot as junk opcionak pl....
Sok ezer orat beletoltam a Division szeriaba, a kezelhetoseg tekinteteben lenne mit tanulni a CDPR-nek.....sot, meg azt is megkozkaztatom (johet a savazas) , hogy a snowdrop engine(a division motorja) kozel ezt a latvanyt hozza, mondjuk fele ekkora gepigennyel....
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.13. 10:14:04
Autóknál nekem az csalódás egy kicsit hogy nagyon kevés fajta van, és nincs lehetőség tuningolni, átalakítani őket. :/ Ezt némileg kompenzálja hogy extrém részletesek a járművek kívül-belül: nem tudom hogy a modderek készítenek-e járműveket ehhez a játékhoz de hogy nehezebb dolguk lesz mint mondjuk a GTAV-nél az biztos. Úgy megcsinálni egy autót, hogy minden cyber-basz rajta legyen, hogy pontosan illeszkedjen a játék látványvilágához, hogy ne lógjon ki a képből nem tudom megoldható-e külsősnek. Az is tetszetős hogy bár nincs sok típus de rengeteg apró átalakítás látható rajtuk, kevés a 100% tökegyforma. Szóval mintha lenne tuning, csak nem elérhető a játékos számára.
De jó is lenne egy DLC extra járművekkel + tuning opciókkal!
Végül egy autós easter egg 😉
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Egyébként azt is érdemes kipróbálni hogy csináljunk fánkozást, pl W+A és space-l dobjuk ki a seggét az előző két billt meg folyamatosan nyomjuk. Van pár autó ami jó bénán egy tökéletes kört ír le jó lassan 😄 de az az ék alakú nagy spirált, most amit épp vezetek gyorsan majdnem egy kör de aztán mégis kis spirált ír le, szóval eléggé meg tud változni az autó menettulajdonsága (differenciál zár) de ez azért normális is minden jobb játékban így volt. Csak kicsit az gáz hogy nagyon az autó közepén van a forgástengely aztán ha jobbra balra megpróbálsz vele kígyózni nagyon szembeötlő a dolog 😄
Ha valaki már benézett a WC-be 3 kagyló talált oldalt.(Lásd Pusztító c filmet)
A kérdésem még mindig él.
1.Ha túl sok kibervert szereltetsz be akkor annak lesz valami negatív hatása?
(Kiberpszihózis ilyesmi)
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Hazárdmegye lordjai 😄 Szerencsére majd mindenki megtalálhatja mert küldetés.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.12. 23:24:39
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.