6314
banner
  • mike01010101
    Egyáltalán nem rossz a játék. Az idei mezőnyben kiemelkődenk mondanám, bár az tény, hogy a hype-hoz nem nőtt fel és W3 szintű klasszikus nem lesz belőle. Túl sok a hiányosság és kidolgoztlanság ahhoz, nem hiszem, hogy a moderek csodát tudnak tenni. A technikai dolgok miatti hisztit meg nem is értem, sajnos minden játék bugos megjelenéskor, a RDR2 is az volt, bár az mint játék mérföldekel ez elött jár, pedig 2018-as cucc.
  • totyak
    Üxv! Nem eredeti a játék, de gog-os. A gépem lepjefing, de eldöcög rajta a cucc, bár sokat még nem toltam. Ha letöltöm az 5-ös patchet, abban az előzőek is benne lesznek? Köszönöm
  • lonvard
    A méltatlan az a része, ahogy a konzolosokat bevitték a málnásba. Ennek az árát fizetik most éppen, pénzben, presztizsben. Maga a játék nem hulladék, nekem pl. tök jól fut közepesnél gyengébb pc-n, a 05-ös patch után. Ha nem tudnék semmit a nemzetközi cirkuszról, csak olyan játékélménybeli problémáim lennének, mint a Witcher 3-al is vannak mai napig. Olyasmik, hogy nincs séta (oké moddal van egy fapados :P), béna az autóvezetés kormány mögül, mér nem lehet leülni egy kicseszett kocsmába. Lehetne külső nézet, lehetne valamit kezdeni a külsőnkkel, ha már pöcst rakhatok csajtestre, szóval a szokásos, feltételezem kapacitások hiányában kihasználatlan dolgok ha nem is tömkelege, de minimum kelege.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.23. 10:56:55
  • Alexease
    Nem a jatekkal van drama, mert ha jol lattam, 10-bol 10 ember szerint nagyon jo lett.
    A koritessel van gond, ami ipari hulladek lett;) Nem kell hogy Rockstar szintu fizika, AI, kozlekedes es egyebek legyenek benne, ez nem az a program, nem az a ceg. De igy, nehogy azt mond, hogy nem botranyos?!:)

En nem aggodom tul, egyelore nem foglalkozom vele. Van ebben annyi penz, es (remelhetoleg) van annyira fontos a cegnek, hogy ha nem is 3, de 6 honap utan rendberakjak. Aztan megveszem es vegigjatszom. Es addigra, talan, nem csak romeltakaritas lesz, hanem jatekmenet finomitas es hangolas, ami az egesznek a lelke.

En megertem a kockakat is, akik kifizetik, hasznaljak, es meg igy is tetszik nekik.
    De ne vedjunk mar egy ceget, aki 100milliokat fektetett be, es meg igy is a duplajat szedtek be, es nyiltan egy hulladekot (de mindenkeppen egy meltatlan) felkesz dolgot toltak ki a piacra. Ezek nem penzehes Youtuberek altal kieroltetett hibak vagy letesztelhetetlen apro bugok, ezeket latniuk kellett, ez egyszeru igenytelenseg es atveres.
  • lwb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Van egy rövidebb harmadik szál is: a Hellsman szál, ahol találkozol a nomádokkal és Panammel. Ez is főküldetésnek indul.
  • Palinko
    Nekem 60 óra volt összes giggel meg mellékküldivel, főküldit ne is csináld mert 4 küldi kb. lehet valamit félreszámoltam mert régen 5-öt számoltam.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1.Robot megszerzése és betörés az Arasakához
    2 Evelyn szálat követve eljutsz Althoz
    3. Takemura szálat követve kitervelitek és végrehajtjátok Hanako elrablását
    4. Endgame

Aztán rá lehet mondani hogy így meg a Witcher 3 egy küldi hogy mentsd meg Ciri-t de azért nem értek egyet, ezek tényleg így egy küldinek hatnak csak minden mozzanatát szétbontották más név alá hogy új küldinek érződjön.
  • Evoluti0N
    Sg.hu hölgyeim és uraim. Látszik, h hova süllyedt már ez az oldal, amikor a moderátork a fő flamer-ek.
  • TomStorm
    Naa,okosan..
  • Although_
    Te sokkal sötétebb vagy mint gondoltam. Erre most büszke vagy? Gondolom nagy szabadszellemű vagy mint annyian most.
  • Evoluti0N
    Én most meg fogok csinálni mindent, meg a jövőbeni végigjátszásokban is. Az mondjuk tuti, h a Witcher 3-hoz hasonlóan itt is fogok pár hónapot várni a másodikig, h addigra kipucolják a bugokat. Vagy ki tudja. Lehet, h várok az első kiegik. Csak reménykedjünk, h az már nem túl bugosan fog kijönni. Habár emlékeim szerint, a Witcher 3 kiegjei sem voltak olyan bugosak (nálam), mint az alapjáték. :D
  • MerlinW
    Akkor.. ti... most jártok?
  • Although_
    Nem, nem nevetett. Tom azok közé tartozott. Akik ellen pvpben nem akartál találkozni. Ráadásul nem csak a keze jár gyorsan. :) Ha azt mondja kikapcsolja a célzókeresztet az úgy van. És igen igaza van semmi nem kötelező senkinek. Nekem sem kellett volna szenvedni a skyrimmel.
    De ez most lett tiszta. A W3 karakterei se voltak semmik de ezek apafej. Ezek mindent visznek :)
  • MerlinW
    Az elsőben csak a főszállal foglalkoztam, a másodikban van kb 40 órám, ahol mellékküldizek, mert a többi sajna tök ugyanaz életúttól függetlenül. Viszont lassan félreteszem a játékot és majd előveszem tavasszal.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.22. 22:19:20
  • MerlinW
    kb 7 főküldetés van. Ha semmi mással nem foglalkozol 10-12 óra alatt végigjátszható a főszál.
  • Carlos
    En nem kraftoltam. Mindent eladtam ami esett. Most kraftolok mindent.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.22. 22:12:17
  • Evoluti0N
    Mennyire kellett kaparni azért, h mindegyik járművet meg tudd venni? Én próbálom balanszolni azt, h szedem szét a cuccokat a fejlesztésekhez meg adom el őket, h legyen pénzem kocsikra, amik közül időnként veszek egyet-egyet, de nem tudom, h mennyire lesz nehéz mindet megvenni a játék végére.
  • Evoluti0N
    A negatív kritikák teljesen jogosak. Az más kérdés, h kinek mi a lényeg egy játékban és mi felett tud szemet hunyni. Én szeretem ha egy játék nem bugos (ofc) és ha a játékmenet jól összerakott, azonban van egy csomó játék, amik a kedvenceim közé tartoznak és a sztori, a világ, a karakterek és a hangulat elviszi nekem a hátán ezeket a játékokat és az esetleg átlagosabb játékmenet felett szemet tudok hunyni. Szóval bugok ellenére vagy az ellenére, h az AI esetleg nem a legjobb vagy h esetleg bizonyos buildek meg fegyók túl op-k nekem mégis a Cyberpunk az egyik kedvenc játékom simán idén.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.22. 21:58:22
  • Carlos
    Elso vegigjatszas lopakodos hekkelos csajszi judy baratnovel. Kb 105 ora. Minden kek, minden mellekkuldivel. Megvettem minden autot is. 50|50 szinttel.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.22. 21:54:40
  • Hexex86 #3405
    42 óra alatt és 28-as szintű voltam azt hiszem. Hááát igen, elég bugos meg minden, de valóban, ha elkap a hangulat akkor képes beszippantani. De! Én eléggé vártam már egy cyberpunk stílusú játékot. Kb a Deus Ex óta.
  • lwb
    Ja, én sem értem. A játék jó, leköt, jobban, mint bármi idén. Bugos? Az. Remélem mielőbb javítják, de ettől még a játék kurvajó.
  • Irgum76
    aki végig vitte az hány óra alatt és hanyadik szinten?
    csak, hogy mégis hol tarthatok
  • Evoluti0N
    50 óra alatt a második végigjátszás? Akkor a mellék cuccokat nem is nagyon csinálod? Én a kék ikonokat is maximálisan pucolom, ahogy a Witcher 3-ban a kérdőjeleket is mind megcsináltam és 61 órával a hátam mögött szerintem még van bőven belőle hátra az alapján, h a főküldik közül nem kimondottan sokat csináltam. Egyik öcsém, aki a kék ikonokat nem csinálta, neki is 80 óra volt az összes giggel meg mellékküldivel.
  • MerlinW
    Egyszer végigjátszottam, a második végigjátszásban a vége fele járok (Voodoo), itt már csak gyűjtögetem a legendary cumókat meg csinálgatom a sidereket.
  • Carlos
    Tovabbra se ertem a nyavajgast... Mindegy. En eddig 150 orat toltam bele es tetszik. Vannak hibai, vannak bugok. De kit erdekel ha jo? Masodik karim egy lovoldozos buta nomad. A harmadik egy utcai bunyos lesz. Igy lefedek mindent. Szoval inkabb jatszatok. Uncsi mar hogy toljatok a bug, inba videokat... Ha nem tetszik akkor jatszatok massal.
  • Evoluti0N
    Amúgy játszod még vagy végigjátszottad már?
  • MerlinW
    Hagyd, ő az kultusz embere #3382 :)
  • MerlinW
    Nem drámázik senki, röhögünk a szomorú valóságon :) 50 óra "játék" után úgy érzem jogom van hozzá :)
  • Irgum76
    "Az így is úgy is instant halál..."
    de nem ebben a játékban...
  • TomStorm
    Amúgy meg hányinger ez a dráma ami a játék körül megy.
    Azt hiszik az emberek ez egy kötelező játék mindenkinek.Dehogy az.
    Fogadjunk a felét se érdekli ez a téma/világ de mégis erőlteti aztán csak fröcsög.Bár tudtam hogy ez lesz,belevág a sok fantáziatlan ember muszájból aztán sírnak.

Én pl.kipróbáltam W3-at,GTA5-t hát nagyon nem jöttek be mégse sírtam sehol inkább hagytam a francba
  • MerlinW
  • MerlinW
    Ne nevettess már.. mindegy :)
  • TomStorm
    Ez kb 20 éve így működik RPG játékoknál.Mi ebben a meglepő hogy end game-be arra megy a játékos hogy agyon tápolja a fegyvert és kihasználjon mindent a legnagyobb sebzésre amit a játék kínál?
    Már akit érdekelnek a sebzés számok.Én kikapcsoltam már kezdésnél mindent még célkeresztet is.

Meg az hogy fejlövésre mennyit mutat nem mindegy?Az így is úgy is instant halál..
  • MerlinW
    Balansz:)

• lwb
    Nem beszélek én szándékos manipulációról vagy miről, csak annyi, hogy a részvényárfolyamok bezuhanása az =/= tényleges 1 milliárd dolláros veszteséggel. Utóbbi azonnal kicsinálná a CDPR-t, előbbi nem jó persze, de nem instant halál azért.

Nem kell túldramatizálni.
  • MerlinW
    Ezt a témát már kitárgyaltuk nemrég, nem ilyen egyszerű. Mindazok mellett, arra sem gondolsz, hogy nagyobb összegben vállalatok veszik a részvényeket. És mikor félrevezetés/átverés miatt esik a részvény árfolyama, és ezáltal a vevők cégeinek értéke is, ott háború van. Továbbá a tőzsde szándékos mesterséges manipulációja, legyen az negatív vagy pozitív az nemzetközi bűn.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.22. 20:18:47
  • MerlinW
    Hát meglátjuk, de ugye mikor az üzleti oldalról és pénzről - ráadásul dollár milliárdokról - van szó ott már nem igen van udvariaskodás meg együttérzés :) Ez a szakasz már nem a játékról szól, hanem a nagyhalakról.
  • lwb
    Ez a részvények árfolyamának bezuhanása miatti veszteség, nem igazi veszteség. A részvények most bezuhantak, mert megijedtek a részvényesek és mindenki elad, aztán meg majd megerősödnek. Vagy nem.
  • PiszkosFred
    Nagyon kivancsi vagyok/leszek arra, hogy ha lesz per (eddig ugye csak neztek a lehetoseget, kereset meg nem lett beadva), hogy mi lesz a vege. Tippre ez a korai "report" is a befektetoi hangulat (meg)nyugtatasara szolgal.
  • MerlinW
    Akkor kitudják majd fizetni az elvesztett pereket :) 1 milliárdot bukni egy játékon azért teljesítmény :)

CD Projekt Founders Lost $1 Billion Over Cyberpunk 2077’s Disastrous Launch
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.22. 20:04:13
  • PiszkosFred
    13 misi eladott példány 10 nap alatt (preorder, minden platform, refund, minden benne van).