Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Witcherben miket lehetett csinálni az utcán ácsorgó emberekkel? Mert szerintem semmit. Aki nem interaktív npc volt, tehát boltos, küldetésadó vagy akivel kártyázni lehetett volna, az ugyanolyan passzív díszlet volt, mint itt a járókelők.
Hát most tényleg minden prosztóval az utcán minijátékolni akartok??? Nebassz! Ott van kb (eddig nekem 100-150) mellékküldi. Azok nem elegek? Nagyon kevesen tolták le szerintem innen őket és megy a nyávogás, hogy jajj, szembejött az utcán egy jónő és nem tudtam megdugni... Menj ki a blahára és meglátjuk hogy sikerül IRL. 😊
Engem inkább jobban zavarnak a beragadó UI elemek és párbeszédek. Most az, hogy fél óráig (IRL) jönnek az autós üzik kinem szarik rá. Egyszer megjön mind és kész. Le van tudva... utána meg megy a sipolás, hogy küldi ikonja van az autóvásárlásnak és az OCD-sek nem tudják eltüntetni őket... (kicsit engem is zavar amúgy)
Amúgy ami nekem nagyon feltűnt a játékban az a "végleges" verzió tesztelésének hiánya. Értem én hogy kb 10%-át látjuk a bugoknak, de az olyan Critical/Blocker bugokat bennehagyni, hogy a ruhákban lévő cc és cd nem működik az számomra szekunder szégyen!
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.16. 08:11:03
Þór vígi þessi rúnar
Sajnos a járművek kinézetét nem sikerült igényesség szintjén átültetni a működésükbe, csúszkálnak ide-oda, látványosan nem tudták megoldani, hogy normálisan lehessen A-ból B-be jutni. Elhiszem, hogy ez nehéz, még a sokkal nagyobb rutinnal rendelkező Rockstar is küzd vele néha, de itt látványosan nem sikerült megoldani a dolgot. Szubjektív, hogy engem ez annyira nem zavar, de attól még egyértelműen a játék negatívumai közé tartozik."
én sem vagyok vele megelégedve, de nem várom el, hogy ugyan olyan legyen mint a GTA-ban, hisz a Rockstar már lényegébe 5 rész tapasztalatával bír 3d-ben (GTA 3, VC, SA, GTA 4, GTA 5)
majd a folytatás (mert botrány ide vagy oda, eladások alapján tuti lesz még CP játék) már jobb lesz
de az is lehet, hogy pár patch után jobb lesz az is..
"-Open world
A világ ugyan nagy, és nyílt, ez igaz, de ezzel kb. véget ér a hasonlóság a mai open world címekkel. Sokan írták már, és valóban úgy van, hogy az egész város csak egy látványos díszlet, funkció nélkül. Az interaktivitás minimális. Díszletek és statiszták vannak dögivel, de funkció az nagyon minimál, nemigen lehet értelmesen kapcsolatba lépni sem random npc-kkel, se tárgyakkal. A random aktivitások mind egy kaptafára mennek – segíts a rendőröknek lelőni valakit, segíts az áldozatnak lelőni az elkövetőt, öld meg ezeket, öld meg azokat.
Egy kaptafa mindegyik eléggé. A nyüzsgés ellenére üres a világ, és egyedül érzem magam benne kissé. Nem éri el a Witcher 3 szintjét, hogy egy RDR2-t már ne is említsek. Opennek open, de nem sandbox."
én nem érzem, hogy az RDR2-ben több dolgot tudnék kezdeni az NPC-kkel, mint itt.. amit meg leírtál, szerintem kábé az összes open world játékra igaz.. tán annyi, hogy tényleg hiányoznak belőle a "minijátékok"
"-UI
Nem igazán baráti ez sem, leginkább az zavar, hogy küldetések kellős közepén csörög fel mindenféle kontakt, olyan rendkívül fontos dolgokkal, hogy van egy használt kocsija, amit el akar adni. Folyamatosan zargatnak minden marhasággal, ami bizonyos helyzetekben nagyon zavaró tud lenni, mikor tűzharc közben a fél képernyőt eltakarja Lajos, aki eladná neked a kenyérpirítóját. Apróság, de zavaró
lehet zavaró, de ha belegondolsz reális.. honnan tudná Lajos, hogy te épp egy tűzharc közepén vagy ? bár mondjuk lehetne rá egy gomb, hogy 3 percig "ne zavarj" módba teszi a kommlinket..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2020.12.16. 07:27:55
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Utoljára szerkesztette: RedRiot, 2020.12.16. 01:03:41

Why so serious?
Þór vígi þessi rúnar
Láthatatlanná válást nem láttam, azért az elég OP lenne, viszont van egy hasonló skill az pedig az ellenfél elvakítása, igaz RAM költsége az van szépen viszont elég hosszú ideig elvakul ahhoz hogy azt csinálj amit akarsz 20-30 másodperc már nem is tudom a feje felett számol igazából soha nem néztem mindig megcsináltam amit akartam mielőtt lejárt volna. Ezzel átmehetsz úgy is ahol máshogy nem tudnád megoldani vagy csak nehéz volna. Felfelé amúgy nem látnak jól ha valahol van 3 őr pl simán felugrálsz a dupla ugrással és kikerülöd őket ez csak több szintes helyen baj ahol fent is van egy őrszem de őt el lehet vakítani. Az elvakításossal meg kb a 3-at is kinyírhatod, 1 embert elterelsz másikat megvakítod 3. at ölöd aztán a vakítottat ölöd és végül az eltereltet gyorsan. Van ilyen skill hogy belassítja az időt ha észrevesznek idegesítő hogy mindig aktiválódik de ha gyors mozgásod van nagyon messze eljutsz vele. Ha feltöröd őket olyan is elérhető hogy automatikusan elvakító gyorshacket csinál rajtuk az más kb olyan mintha totál láthatatlan lennél. Szóval nagy lehetőségek vannak a lopakodásban és bár lassúnak érzed az elején totál nem biztos hogy lassabb vagy vele mintha 3 szor meghalnál, meg bújdosnál fedezékbe állandóan.
Összesen 5x lehet stackelni és az egyik skill 6% emeli a visszatöltést: 30% gyorsabban töltődnek a quickhack-ek. Még nemtom hogy hasznos-e. De már rámentem a lopakodós hacker buildre a kezdetektől, szóval marad. Kicsit sajnálom, hogy nem pisztolyhős lettem, dehát az bármelyik FPS-ben lehetek.
Þór vígi þessi rúnar
Szakmai kérdés: a hidegvér skillfa az mire való?
Illetve lehet valahogyan láthatatlanná válni?
jó ez a poló...
Újra kell indítsam a játékot... 😄D
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.15. 21:17:29
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem mintha túl fontos karakterekről berszélnénk. Viszont nem sokkal utána jött egy üzenet Mitchtől, hogy
Én közben megcsináltam egy-két küldit, aztán visszatértem a nomádokhoz körbenézni, de semmi. Mitch-et meg hiába hívom, nem válaszol. Vártam egy esti időpontra is, megint nuku. Ezt most lekéstem, bug, vagy majd jön még egy értesítés?
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.15. 20:49:05
MN: So, for the first question –whether we’re focusing just on technicalities or gameplay elements; things like AI –for example. To be honest –these are the same for us, from the production standpoint AI and NPC behavior fall within the general category of bugs, so if Ican give you an answer –I think it does actually include that as well. I’ll ask you to repeat the second question.
Oké, akkor a bamba AI-t lehet, hogy kijavítják.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
erre eltüntetni az arcokat és megkérdezi, Angel vagy XY-t választom? Na mondom, köszi.. nem jegyeztem meg. Az Angel csak lánynév nem ?😄 aztán jött a meglepetés 😄
Mondjuk rendes volt, nem panaszkodom 😄 😄
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.15. 19:24:38
így
de mivel nemileg kicsit bizonytalan ezért két delikvenst is felajánlott a rendszer
naná, hogy véletlen a faszit választottam majdnem romantikáztunk egyet... 😊
ehhhh
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.12.15. 19:19:03
Magyar csapatot kell zaklatni ha valami nem tetszik a látvánnyal
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.12.15. 18:54:15
Szóval ez nem egy GTA, ahol csak mész és lősz és sznélkül.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.12.15. 18:06:23
FB magyar csoportból, nem saját kollekció:
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.15. 18:08:08
Szal nem tudom, h később h lesz-e vagy lesz-e szexuális kontextuson kívül, de puncit meg kukit csak karaktergeneráláskor látsz, a tapasztalataim alapján. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.15. 18:02:21

Csak egy baj van hogy maga a sex scene eléggé kevésbé látványos lett vele, kár hogy nincs több 😄 Ahogy néztem a többit youtubeon azért nem a legkevésbé látvonyos de olyan középmezőny. A többi csaj meg már ilyen fél robot meg hasonlók szóval nekem Panam marad a legjobb opció, csak ezekkel a románcokkal az a baj mindig hogy gyorsan véget ér a script és akkor ugyanolyan NPC lesz mint a többi 😄
Érdekes hogy lesz-e valami a hűségért vagy büntetés a hűtlenségért mint a Witcherben. Egyébként a románcot a karakter nem alapján választja a többi is bár van köztük BI szóval ott mindegy, de a farok méretnek nem sok beleszólása van pedig vicces lett volna ha valaki elszalad mert túl nagy vagy kiröhög mert túl kicsi, szóval egyelőre úgy tűnik hogy sehol nem lesz befolyásoló tényező ez csak ilyen gag lesz akkor a karakter kreálásnál.
Bugok meg bűnszar konzol-teljesítmény ide vagy oda, ez a játék különleges. Hasonló kaliberű játékot nem tudnék mégegyet mondani.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Egyrészt adná magát ha már a pöcsméretet is lehet állítani, másrészt a téma is adná magát ha már jövőben játszódik na meg a CDPR megmutathatta volna, hogy lehet ezt mélyebben, igényesebben is bemutatni mint ahogy eddig láttuk játékokban.
Tehát lehet pl. menni bordályházba, vagy meglehet kettyinteni több karaktert továbbá mennyire mutatnak mindent?
t
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2020.12.15. 16:33:00
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Kedvencem az amikor fun fact-eket tol lövöldözés közben: legtöbb gyilkosságot férfiak csinálják, etc.
Hasznos. 😄
Þór vígi þessi rúnar
Lol
[merlinw.org]
Bocs, hogy ekezet nelkul irok, de igy szoktam meg mikor meg az XT volt a high-end gep..... :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.15. 15:04:00
"Ahogy te is - harc előtt/közben - megbuherálhatod az ellenfél legtöbb implantátumát, úgy ők is a tiedet, és rendszerint meg is teszik.
Használd az I SPY nevű passzív perket, akkor egyből látod, hogy ki a drága és akkor a következő sorozatot ő kaphatja.
Plusz érdemes a közelben lévő kamerákat is kiiktatni, mert az is oda-vissza működik, nem csak te tudod aktiválni és kihasználni, hanem az ellenséges hacker is tud téged "zaklatni" azon keresztül."