6309
-
#3619 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én most visszamentem egy korábbi mentésre és megmentem Takemurát, mert azt nem tudtam, hogy meg lehet, amikor elsőnek vittem végig. Hallgattam Johnnyra és nem néztem meg, hogy él-e még. Corpo befejezést meg akarom nézni.
-
N3mus #3618 DLC -
Evoluti0N #3617 Én is elsősorban nem azért szerettem volna mindet megvenni, mert annyira volna használtam őket, hanem csak, h megcsináljam azokat a küldiket is (ilyen mániám :D), meg relatív könnyű acsi.
Szerk: Én többnyire motoroztam. Meg néha-néha kis kocsikázás, de szinte mindig ugyanazt használtam.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.29. 01:18:58 -
#3616 Hát a Caliburn meg a másik autó (nem spoilerkedek, tudod melyik) után nem láttam értelmét megvenni semmit. Szerintem az utóbbi a legjobb kompromisszum a sebesség és irányíthatóság között, a Caliburn meg a leggyorsabb autó és kurva jól néz ki belülről.
Én a pénzem - utólag teljesen felesleges - cyberware-ekre vertem el. Szerintem egy implant kb a lényeg: a duplaugrás. A többi az lényegtelen. Ehhez képest annyi mindent bevásároltam, hogy legalább 100-200k-t elvertem rá a játék alatt. -
#3615 áhh még mindig találok új helyeket
Lent a centrálnál van egy parkos rész ahol sosem jártam.. ott beszélgetett éppen két hajléktalan:
"Bro, you look fantastic"
"It must be the new patch"
:) -
#3614 Na Secret ending is megvan új karival (62 óra a második lövöldözőssel (100 óra volt az első hekker csajjal)). Elég érdekes volt bár nem nagyon láttam "olyan reward amit máshol nem kaphatsz meg". Ha valaki tudja mi volt a reward akkor irja meg pls spoiler-ben! -
Evoluti0N #3613 Én valszeg 300k pluszban zártam volna legalább, ha nem kezdem el venni a kocsikat. Azonban így kb. 60k-val zártam és nem tudtam megvenni a legdrágább kocsik közül 5-öt talán. Elsősorban azért, mert a játék közepétől találtam pár öltözéket, ami tetszett, aztán kicsit később pár fegyvert, ami tetszett és azokat fejlesztettem végig és elég sok mindent szétszedtem alapanyagokhoz, ahelyett, h eladtam volna őket. Van egyébként olyan acsi, h vedd meg az összes kocsit, valamint itt is említette valaki, h megvette mindet (és azt is, h nem foglalkozott craftolással), szóval nem képtelenség. -
caps lock #3612 Azért sokat számít a pénz ha csak a külsőt nézzük is. Rogue és Hanako is kb. 80 évesek, de még előbbi egy jó hatvanas, utóbbi max harmincnak néz ki. Nem mindegy hogy az Arasaka örökösnője vagy, vagy csupán egy fixer. Ha van elég pénzed meg tudod fizetni az örök ifjúságot, esetleg halhatatlanságot..? Amúgy Hanako nekem jobban tetszik mint Judy vagy akár Panam, kár hogy nincs vele románc mert imádom az ázsiai nőket
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.28. 11:56:12 -
#3611 Én 150k pluszban zártam a játékot, mondjuk autót nem vettem, amikor a legjobb autókat találni lehet. Fegyvert sem, csak kibercuccokat. Pénzkeresetnek jó, ha a lootolt fegyverek és tárgyak egy részét nem lebontjuk, hanem eladjuk. Vannak többszáz ED-s fegyverek is, amik olyan alkatrészeket adnak, amit olcsóbb izékből is össze lehet szedni. Ezekre figyeltem, hogy inkább eladjam lebontás helyett és így könnyen lett pénz.
Meg csinálni kell gig-eket pl., onnan is jön a pénz. Vannak olyan side missionök (pl. a politikusos), amik szintén jól fizetnek. -
Irgum76 #3610 én rápakoltam de nem igazán gazdagodtam meg belőle
kevés a port és kb egy ezrest tudok akasztani már ha beadja a pénzt is mert kb minden másodiknál ad
hekk bisz-baszokkal már tele vagyok nem igazán tudom mire használni -
Kotomicuki #3609 Kell rakni a "csákányra" 2 pontot és máris dupla pénzért hekkelsz - meg venni egy pufferdúsabb hekkmestert hozzá, hogy semmi se vesszen kárba.
Azér', el kellene tudni dönteni, hogy mi a fontosabb: a kényelem, vagy az anyagiak...
A nagytakarításokat amúgy sem úszod meg, mert a szemétbe nem beleszámító fogyóeszközöknek (a darabja 10 kupakosak és nem lehet lebontani ezeket) is van súlya, miközben ritkán használod őket és szépen gyűlnek, ha szorgosan hajolgatsz.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.12.28. 06:44:40 -
Irgum76 #3608 az újraosztás nem 100K dolcsi?
mert ha még ilyen 750 dolláros cucc számít neki akkor nem hiszem, hogy ez kihúzna a vízből
talán majd a jövőben szétszedik a kincseket a junktól és akkor nem darálja be az értékes cuccokat
-
#3607 Oszd újra a pontjaidat. -
undY1ng #3606 Azért a "hulladék tárgyakat automatikusan szétszereli" nagyon nem jön jól amikor ilyen 750 euródolláros zsákmányok vannak az ellenségnél. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? -
Although_ #3605 Corpo itt :) És a woodoo boys lesz az első akiket elteszek láb alól :D Belopták magukat a szívembe :)
Mekkora már nem :) RPG :) -
#3604 első végigjátszásom nekem is igy ért véget...
Most egy lövöldözős nomád vagyok Panam-el az oldalamon. Elfogyott minden megint (majdnem)... szóval haladok a főszálon (Voodoo Boys). -
Although_ #3603 Annyira annyira kemény sztori, hihetetlen mindez már a holnap :) Némelyik mellékquest igazán odatett, ez majd talán megtörténik. Nem biztos persze jelenleg az aktuálisnak nekem az, ami tetszik Mohamednek jó ami nem az nem. Mégis akkor is ez kemény :) Angol felirattal rohadtul ott van.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.27. 21:26:04 -
Although_ #3602 Nem tudom, hogy kapod én utazás közbe. Mekkora móka volt mikor még csak Watson volt :) Huh ez nagy most meg...egyre nagyobb.. Ahogy áthaladsz a területükön rádszólnak pl, vagy a hely közelében. Nekem így tűnik. helyesebb ha megállsz. Közben. Van hogy nem motorozás közben válaszolgatok :) -
Evoluti0N #3601 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nomádok. Az ő segítségüket kértem, meg utána velük mentem ahelyett, h a kibertérben maradtam volna. Románc Judy volt és ő is velem/velünk tartott. -
MrAndree #3600 Azt különösen szeretem amikor beszélgetés közben megcsörren a telefon mert beadja a script, hogy lejárt az X óra és most azonnal hívnia kell az NPCnek. Mondjuk ez már inkább a bug kategória. -
#3599 Igen, tudom, csak zavaró, hogy órákig semmi, aztán egyszerre nyolc különböző dolog. Ezen csiszolhatnának, mondjuk hogy main mission alatt ne engedjen be sms-eket gig-ekről meg side missönökről, csak utána. Meg hogy párbeszéd közben ne kapjak telefonhívást stb.
Az se lenne baj, ha a Delamain küldetés figyelmeztetései sem jönnének minden alkalommal telefonhívás formájában. -
Although_ #3598 Nekem 1080p ami van és tök élvezetes. De ha nem lenne ez igen kérdőjel. Mégis akinek régi gépe van és akar egy tökéletes rpgt megkapja. Ami szinte hihetetlen tekintve a textura minimum 3GB vd kártyát igényel. -
Although_ #3597 Ne foglalkozz vele állj meg agy majd utána. engem a motoron kapnak el...Ahogy nő hírnév úgy találnak meg többen a 3 kártya jelent valamit.
elraktározom, vagy megállok és váltok olyat még nem láttam volna ami idő függvénye azt gondolom ami lesz az a főszál kaszál el pár dolgot. Annyira régi iskola, hogy szóhoz sem jutok :) -
#3596 Melyik endinget kaptad? (spoilerbe) -
#3595 Ebben nincs vita köztünk. Nekem leginkább az nem tetszik, hogy street credhez köti a küldetéseket és amikor szintet lépek, akkor egyszerre szakad a nyakamba huszonöt sms meg három telefonhívás, mindez akár story mission kellős közepén is. Nagyon zavaró. -
#3594 És? -
TokraFan #3593 Egy 2005-ös játék szintjére butítja le a grafikát. Úgy nem nehéz fps-t nyerni. Igazából nem csinál mást, mint lenulláz minden grafikai paramétert az árnyékoktól kezdve a tükröződésen át, a fényforrásokig. Ennek megfelelő lesz a látvány is.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.12.27. 19:46:20 -
Although_ #3592 Eddig még "mérhető" volt a skyrimhez. Hogy érthető legyen. Bár messze alulról de befigyelt a beth "korszakos" alkotása. Innentől, jön a szélesvásznú utazás, ááááhhh :)
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.27. 18:30:52 -
Although_ #3591 Hidd el még semmit nem láttál, most értél az intro rész végére a bevezetés. Grat 30 óra az kb. a csúcs kösd be magad az ülésbe mert ededig tudtad követni, innentől kb sokszorozódik minden quest események, sztorik, szállak döntések. Még nem láttál semmit higgy nekem. -
#3590 30 óra és most értem el a főcímet, egy rakat gig és side quest még nincs is kész, plusz még szórja is az újakat. Ez az első rpg-m a Skyrim óta, úgyhogy a másnak szokványos, unalmas elemek engem totál lekötnek, a világ meg beszippantott. Szinte minden kő (hulla) alá benézek, milyen történetet dob a szilánk. Porszívózás ezerrel.
Elég sok a grafikai bug, az invertory lehetne átláthatóbb, a küldetés menü dettó. Az AI béndzsó minden szinten, az autó irányítás inkább szar, mint egyedi, bár a belső nézetes motorozás nagyon adja egy kis tanulás után. Viszont, noha a sztoriról még kb. fingom sincs, de ha csak egy jó közepest megüt, teljesen elégedett leszek már a játéknak ebben az állapotában is.
Nagyon remélem, hogy nem fingatják meg a CDPR-t, és nem szívják el a fejlesztőket a nagy csapatok. Patch, DLC még tuti jön ilyen bevétel (és balhé) mellett. De a CP-nek azért elég mély javítások is kellenének. Nem beszélve egy esetleges folytatásról, aminek ez a játék jó alapul szolgálna, az engine-t, felépítést tekintve.
Azt nem tudom, milyen mélyen kell belenyúlni egy kódba, hogy pl. a felpattanó autók, lebegő traffic, meg amik a yt-on láthatók, azokat kigyomlálják? Vagy az AI-t lehet-e utólag finomítani/cserélni, szoktak egyáltalán ezzel foglalkozni más játékoknál? -
Evoluti0N #3589 Végigvittem. 80 óra. Ebben az összes mellékküldi, gig, valamint open world cucc (kék ikonok) benne vannak. Az egyedüli küldetések, amiből nem csináltam meg mindet, az az autóvásárlás, mert nem volt pénzem mindre. Ha eladok mindent ahelyett, h szétszedek csomó cuccot, akkor valszeg lett volna pénzem mindenre, de akkor meg a craftolást kellett volna hanyagolnom.
A sztori, a karakterek, a különböző döntések, a világ, a küldetések, a hangulat, mind imádtam. A játékmenettel többnyire elégedett voltam, de semmi olyan, amitől kiemelkedő lett volna. A Witcher 3-at sem a kardozás miatt szerettem.
Ami a bugokat illeti, nem volt semmi kiemelkedő. Főleg animációs bugok, vagy olyanok, h UI elem ott maradt, de quicksave és reload megoldotta a dolgot. A Witcher 3-mal ellentétben itt nem volt olyan, h mellékküldit nem tudtam megcsinálni bug miatt, valamint ez 1x crashelt egész játék alatt, szemben az AC Valhallával, ami naponta 1x.
Összességében elégedett vagyok a játékkal. Azt kaptam tőle, amit vártam. Biztos, h lesz még benne pár végigjátszás. Majd vissza-visszanézek, amikor kiadnak egy-egy DLC-t, már ha lesznek köztük küldik, valamint az első kiegészítő közeledtével végig tervezem játszani újból az alapot, végezve vele ismét addigra, mire a kieg kijön.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.27. 17:45:48 -
Kancsalborz #3588 Blade Runner -
#3587 -
Although_ #3586 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van értelme a cyber fejlesztésnek teljesen más egy rare vagy epic szintű ram kártyával nyomulni :) És gondolom a többi út is hasonlóan jól fejleszthető. -
Although_ #3585 Nincs felépített segítség dolog mit csinálsz igazi open worldos lett :) Olvasol tanulmányozod a leírást. Meg végiggondolod a karaktered akit "alakítasz" mert nem magadat játszod ugye. Megfelel vagy sem. Alapvetően hihetetlen munka van benne a fősztori alakul a side questekkel, és vannak utalások össze vissza. Mindezt úgy van értelme a szintezésnek és a nehézségi fokozatoknak. Tényleg hihetetlen számomra. Ámulok és bámulok :) -
Although_ #3584 Milyen az már mikor meghackeled a turretet és a zűrzavarban amit okoz a "baráti tűz" szépen tovább osonsz :) -
Kotomicuki #3583 Mert több van belőlük, mint ahány variációt még meg tudtak volna valósítani, nem másért.
Ezért kapsz egy olyan szűk magyarázatot mindenhez, ami bármelyik variációban megállja a helyét (lehet, hogy csupán a történet időrendje változik, de már ez is épp elég ehhez, nemhogy az esetleges cselekedetek behatásai), míg a maradék el van rejtve a történetbe és a shard-okba.
Van egy fő váz, amihez lazán csatlakozik a többi, amiben van némi szabadságod, de mindenképp végig kell menned a történet gerincén, legfeljebb nem érintesz és nem játszol ki minden elérhető pontot, mint mellékküldetések - ez is tőled függ. -
Irgum76 #3582 jó oké végül is nem ez volt a lényege a mondanivalómnak
hanem, hogy itt szerintem rosszul van megoldva a küldetések kezelése a menüben
nincs mit mihez kötni elveszel a sok lehetőség között és csak egy kis kurta leírást kapsz hozzá ha ráklikkelsz mert még az sincs, hogy automatice ha rámész kiírja
szóval nem felhasználóbarát -
#3581 A befejezés függött a döntéseidtől (egyébként itt is, van vagy 5 féle főbefejezés és egy rakás olyan dolog, amit a végén megemlít, hogy ezzel-azzal mi lett stb), de a játék főszála lineáris volt. Nem tudtad nem megölni Kellogot, vagy nem megszerezni a corsair chipet vagy nem végigszenvedni a memory dent. -
Irgum76 #3580 hát ha keverted a szart akkor jóval több lehetőséged volt a végkifejletre mint, hogy melyik frakciót választod