Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Masik variacio megvarod amig a roszarcuak kivegzik az utolso zsernyakot is es akkor lovod le oket, megsporolod a streszt 😄
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.17. 12:14:00
Ezért nem ajánlott beléjük kötni, "engedély" nélkül..., egyből megy a riasztás és kezdődik a balhé.
Őket csak küldetésekben lehet és célszerű legyalulni!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.17. 12:01:09
A nyelvet nálam se jegyzi meg azóta se😊
Ezt el kell fogadni és többet menteni HA tetszik a játék.
Ott nem kezdhetsz el feltétlenül akciózni, mert ha fegyvert rántasz maguk a zsaruk tesznek hidegre. Megvárhatod hogy elkezdődjön a balhé, vagy beszállhatsz ha már zajlik, de nem kezdheted te. Ennyi. 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.17. 11:19:51
[merlinw.org]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A baseballütő ikonos rendőrküldiknél (assault in progress vagy mi) semmi gond nincs, kiiktatom a bűnözőket és megkapom a zsét. Ezek a csillagos/jelvényesek miben mások?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
I felt like crying and still do when I hear this song after completing the nomad ending and I’ve no idea why. The music on this game and story writing is a masterpiece irrespective of bugs and glitches etc. I’ve never had a game where days after playing/completing it I’ve still continually thought about it, it’s so strange and I can’t pinpoint the feeling. You grow attached to the characters in a way I’ve never felt from a game before, it makes you sad that characters like panam aren’t real and it’s a video game. This and the ‘outsider no more’ track at the end just hit different.
Amugy meg itt van, szivesen.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.17. 09:55:27
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.12.17. 01:33:14
Meg lakbért fizetni minek?Eltünjön 100credit a számládról kit érdekel ez?
Én a 70órából kb 10percet töltöttem ott.
Egy Sims-nél oké az az első de ezeknél a játékoknál minek?
Remélem valamelyik DLC-ben eszükbe jut, hogy egy ilyen játékban jó móka csinosítgatni a lakást, egyáltalán hogy legyen több választásunk lakhatásilag, egy corponak meg egy nomádnak más az ízlése berendezésileg, meg pl. nem volna hülyeség lakbért bevezetni, hogy ne érezzük evidensnek, hogy egy ilyen világban nekünk lehet egy kényelmes lakásunk, és ha nem tudjuk fizetni, akkor Jackie ad egy lakókocsit a tengerparton azt kész. És persze vásárolhatnánk is sajátot. És berendezési tárgyak. Annyi lehetőség van ebben, eh.
[merlinw.org]
Nem lehet, hogy nálad van vmi gebasz?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.16. 23:52:09
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
A Database az alap menűben sokat segít.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.16. 20:35:58
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóval a Breach control az non-fight út. De van hatása a quickhackingra ami harci cucc. Mármint vannak perkek. Amik arra hatnak.
Újra indultam most Hardon és így már mintha élne 😊 Most csak feltörök dolgokat kapom az xp-t meg a fejlesztést. Nincs hősködés itt tényleg úgy csinálom mint akinek törölték a képességeit és előröl.
Nagyon ott van a rendszer.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.16. 20:26:54
t
külön kell sima nézetbe configolni, autóban meg cyber módban meg fegyver módban a zoomot vagy az egérgörgőn a choiceokat.......
kölönk kell gomb a pick up itemre vagy a kocsinál az ajtónyitásra.....stb stb
eddig egy gombal nyitottam a kocsiajtót, választottam ki a cybermódban a hackeket és vettem fel a tárgyakat....ennyi újjam nincs ami ennek a modnak kell, túltolta a készłtő
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.12.16. 19:43:21
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.16. 19:40:24
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Better controls menu
Kipróbáltam, ezzel gyakorlatilag minden gomb konfigurálható (a nyilak is az irányokra többek közt)
Vagy ez teljesen független sztoritól és kapom továbbra is?