6309
banner
  • Daermon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy csaklelépsz Panammal Arizónába. Avagy, ha te leszel az Afterlife királya akkor meg a Kristálypalota nevű űrállomásra tartasz a videóban, hogy... Hogy kirabold? :D Majd kiegben kdierül valószínű mire lesz jó az a 6 hónap. A titkos endinghez meg 70% kell Johnnyval, ekkor ugye egyedül mész az Arasaka toronyba szétlőni mindent is, ilyenkor nem hal meg Saul se vagy Rogue se, és így leszel király és irány a Kristálypalota
  • Carlos
    nem feltetlen. Nomad endingnel elhangzik panamel egy olyan parbeszed hogy: "- Aztan majd kitalajuk hogyan hozzuk rendbe a szart a fejedben. -Tudom." Szoval lehet hogy majd egy kiegben megkapjuk azt az extra 6 honapot hogy megmentsuk magunkat. De ez csak dpekulacio a reszemrol.

Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.31. 05:19:37
  • caps lock
    Megcsináltam az összes endinget:
    Sehogy se jöhetünk ki belőle jól, akármit választunk. A DNS-ünket felülírta a biochip, már csak Johnny tudatával kompatibilis. Ha vissza is térünk, fél év múlva meghalunk. De! Nem mindegy hogy ezt a döntést ki hozza meg. A Rogue endingnél Johnny dönt és ha azt választja hogy élni akar, akkor az olyan mintha ellopná V testét.

Panam endingnél viszont V dönthet úgy hogy feláldozza magát és megajándékozza a barátját egy új élettel. Ez talán szomorú, de nem hagy rossz szájízt maga után, Johnny kap egy második esélyt, teljes élete lehet, mi pedig nekivágunk az ismeretlennek a kibertérben. Még talán ez a legjobb befejezés.

De ha van igazán rossz ending akkor az a Hanako féle. Az borzalmas volt. Aljas árulás nemcsak Johnny hanem önmagunk ellen is. Céges kutyaként átgázolunk mindenen, szembeköpünk mindent amiért harcoltunk és amiért Johnny az életét adta. A végén nem is vár ránk más mint halál, vagy a tudatunk eltárolása, ki tudja meddig. De még ha fel is támasztanak, csak valaki más élete árán térhetünk vissza. Mint Saburo, aki megöli a fiát.

Vannak még alternatív döntések, köztük egy öngyilkosság is, illetve azok a képsorok amik azt sejtetik hogy az űrbéli lélekbörtön elpusztítására indulunk. Ez talán még DLC tartalom is lehet. De akárhogy nézzük is, V története véget ért - legalábbis ebben a testben.

Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.31. 00:32:46
  • Irgum76
    bazz ha ehhez a killing in the name-hez nincs segítség még mindig ott köröznék az elsőnél mert bebugzott és nem mutatta a célt
    de a többinél is szemetek voltak az írók direkt félrevezető infókat mond V
  • caps lock
    Na én is a végére értem. 92 óra volt. Mindent megcsináltam a kékeket kivéve.
  • Irgum76
    köszönöm
    ezt szeretem ebben a játékban, hogy még csak nem is utal rá
  • MrAndree
    Nem hirnév kell, hanem egy másik side jobot kell megcsinálni előtte, "A Like Supreme".

Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.12.30. 17:44:11
  • Irgum76
    a killing in the name nincs még meg
    azt mondja hívjam fel ha csináltam pár melót
    utcai hírnév kell hozzá?
    és ha igen hányas?
  • Irgum76
    kösz
    közben megláttam, hogy az egyik felkiáltójelnél nem 3 kocsit árulnak hanem csak kettőt a harmadik küldetés
  • Evoluti0N
    Nem. X-kerület teljesítéséhez meg kell csinálnod az összes giget azon a területen, valamint az összes kék ikonos NCPD-s open world activity-t, mint a baseballos ikonok, a hatszöges kérdőjelek és a koponyák.

Szerk: Nekem volt olyan gig, valamint baseballos ikon is, ami csak bizonyos mellékküldik teljesítése után jelent meg. Szóval, ha azok közül nincs meg mind és úgy tűnik, h megcsináltad egy területen az összes fentebb felsoroltat, de még nem ugrott be az acsi, akkor valszeg lesz még újabb elérhető, fő vagy mellékküldik teljesítése után.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.30. 14:07:34
  • Irgum76
    ha kipörgetném a tisztítsd meg x-kerületet akkor a kocsikat is meg kéne venni hozzá?
  • Palinko
    Akkor újra elmondanám hogy elvileg a játékban nem is vezethettünk volna ilyen fast travel szerű légitaxival lett volna megoldva az utazás csak mikor kijött a hír sokaknak nem tetszett és milyen már hogy open worldben nem lehet autókázni és úgy néz ki a CDPR is meggondolta magát és jól látják azok az adatbányászok akkor ki lett vágva és jó eséllyel nem is teszik már vissza.

Ha a corpo endinget válasszuk akkor kipróbálhatjuk ezt a légijárműt és annyi :D Nekem más lehetőség nem volt rá pedig remélem már korábban a politikusok is elvisznek egy körre én tolakodtam de semmi.
  • PiszkosFred
    > Kihagyott ziccer szerintem a légitaxi.

Azt mondjak a reddites adatbanyaszok, hogy volt/van ra lehetoseg, csak ki lett vagva, a magasvasuttal egyutt. Kesobb szerintem visszakerul, a special legi jarmuvekkel egyutt (lasd Trauma Teamet peldaul).
  • Evoluti0N
    Nekem a Delamaines küldetésekkel egyedül az volt a bajom, h egy bug miatt utána az összes karakternél szét meg összecsúszott a kép a videotelefonálásnál, mint ahogy az egyik Delamain kocsi esetében. Vagyis egyeseknél szétcsúszott, másoknál meg csak egy kis rész csúszkált, valamint bizonyosoknál Delamain is ott volt a háttérben. :D
  • csintalanul
    Ne aggódj! Egyszer már én is meghaltam. De mire jó az a rakat automentés......
  • Carlos
    Rewardok is tetszettek. 3ik vegigjatszasra kiprobalom a reset-et. Vicces uzeneteket kuldenek a felszabaditott AI-k es megkaptam az exelsior (vagymi) verdat. A merge-oles nem csinalt semmit nekem csak egy stock taxi ami soha nem szolt hozzam.
  • Gary
    A roncstelepen megfenyegetett, a másik elütött és a motorháztetőn rodeóztam, míg megállt!
    Beteg egy menet volt mind, az biztos! :Đ
    Tuti nem hagyom ki, a következő végigjátszásban sem! :D
  • Irgum76
    a flamingóson berötyentettem a röhögéstől :)
  • Gary
    Nekem bebugzott (szépenjólmagyarul) a Delamain küldetés. V képtelen volt fölvenni a telefont, nem szkennelte az autókat.
    Pár órát haladtam, szintet is léptem, mikor az első autónál ez kiderült. Bosszantott, mert korábbi mentésem, éppen a küldetés elvállalása előtti volt.
    Visszatöltöttem és ráálltam. Talán, a negyedik volt Coastview. Miután megszólalt az autó, már tudtam, megérte!
  • caps lock
    Kihagyott ziccer szerintem a légitaxi. Gyorsutazva másodpercek alatt ott lehetek a térkép bármelyik pontján, de szívesen rááldoznék akár perceket is egy városnéző túrára a magasból. Közben meg lehetne nézni a híreket, Johnnyval beszélgetni, iszogatni, stb. Még a prológusban volt ilyen mikor Lizzie bárjába kellett menni, az tök jó volt és nagyon sajnálom hogy nincs rá lehetőség.
  • Probatbicol
    Ezért jó motorozni. Motorral tökéletes a 'belső nézet'. És a dugóban sem akadsz el :)
  • TomStorm
    Külső nézetből simán megvagyok(csak 1-2x próbáltam)de belsőből viszem a fél várost:D
    Kár hogy nem bírom a külső nézetet játékokban..
  • Irgum76
    egyébként ha kocsit vezetek akkor kb így:
  • Evoluti0N
    Igen, én is az első végigjátszásban (vagyis pontosabban az eddigi egyedüliben :D) nem mentem vissza, mert nem tudtam, h lehetséges. Utána, mikor végigjátszottam és utánagugliztam, h milyen a többi befejezés, ott láttam, h meg lehetett volna menteni.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.29. 19:34:13
  • Daermon
    Chippin' in küldetésben, Graysontól megkapod, vagy lelövöd és a hullájától elveszed a kulcsot (én ezt tettem). Onnan szemben, fent van egy daru kezelő konzol, megnyomod és a hajó mellé letesz egy konténert a daru, abban van a kocsi
  • TomStorm
    Köszi!
  • lwb

Meg kell kímélned Graysont az Ebunike hajón. Ahol Johnny pisztolyát is megszerzed. Chippin' in mellékküldetés, de mellékküldetés csak névben, mert kb muszáj végigvinned, ha normális befejezést akarsz.
  • Irgum76
    jah tényleg
    a sivatagba kell elvezetni
  • Sunrider924
    Majdnem, szegeny Ebunike hajo, annak van egy kontenerjeben. Csak akkor kapod meg ha egy bizonyos dontest hozol ott helyben.
  • Irgum76
    Chippin In küldetés
    valahol a sivatagban van a kocsi
  • Irgum76
    "szoval amiert te nem talaltad meg oket nem jelenti hogy nincsenek... "

bazz mondtam én ilyet???
    azt mondtam nekem ezek vannak meg több nem is kell
    csak egy mocit használok
    kocsit csak akkor ha stash-t nyitom meg mert motornál bugos

lehet PC-n és xboxon másképp van a hekkelés nálam a max ha esetleg mindhármat kinyitom akkor 1600 2-es adatbányászattal
    és mondom ritkán ad pénzt általában csak komponenseket
  • TomStorm
    Az új V-mel lehet behúznám:)
  • TomStorm
    Porsche hol/hogyan?
    Én végigvittem már de még arra utaló jel se volt hogy megszerezhetném
  • Carlos
    Nekem siman sikerult 2500-3000eket kiszednem. Nem csak ezek az ingyen autok vannak... "Batman" auto, arany cabrio, 2 pickup, szoval amiert te nem talaltad meg oket nem jelenti hogy nincsenek...
  • Irgum76
    az 1K az már a perkekkel húzott
    a perk csak duplázza a kapható pénzt de nullaszor kettő az nulla...

ingyen jármű az van 2 moci egy limó egy porshe meg az alap

Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.12.29. 12:05:21
  • Carlos
    Perkekkel fel lrhet huzni hogy tobb penzt adjon. Auto meg nem kell. Kb 5-6 ingyen joszagot lehet beszerezni a jatekban
  • Irgum76
    hát ezt mondom, hogy az 1K az lótúró
    már ha ad
    xboxon játszom lehet ez bug de alig ad pénzt csak komponenseket
  • Kotomicuki
    Na ne má'!
    Ha csak az alsó bejön, már akkor 1k környéki a bevételed - dupla csákánnyal.
    "Rendes" mellékküldikben meg NEM egy antenna árválkodik, "újrahangolásra" várva (automaták, fali konzolok, stb.), mint a rendőrségi lövöldéknél - néha még maga a munkabér is elmarad a begyűjthető hekkelések hozamától.
    Csak szerezz be egy tisztességes kütyüt, ami kibír pár "kerülőt" is a cél érdekében.
  • Irgum76
    én nem panaszkodtam, hogy nincs lové
    csak azt mondtam, hogy a hekkelés még a perkekkel sem hoz nagy pénzt
    bennem van egy csomó vas és így is van 30K-m
    kocsi nem kell mocival sokkal viccesebb közlekedni
    meg megvan a delirien vagy mi egy luxus limónál többet mit szeretnék
  • Kotomicuki
    A küldetésekért is csorgatnak némi aprót, ha ezzel együtt sem elég, akkor add el a fehér/common fegyvereket, cuccokat - a színes dolgok mindenképp bontásra valók.

Számomra hihetetlen ez a nincstelenség, mert kicsit térülve-fordulva, már 44k zsével állítottam be elsőre (a 2., akkor 4. szintű, VH karakteremmel) Viktorhoz - csak a 750-es szemetet adtam el, minden más bontásra került. Miután meglett egy 15k-s dekk (ehhez kell szint&hírnév -> tehát mindenképp érdemes és kell is csavarogni), azután már dőlt a lé: van olyan mellékes, ahol az automaták majd negyede meghekkelhető...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.12.29. 05:59:38