6309
-
#3700 "bejelentik, hogy early 2021-ben jön az első"
Azt is bejelentették, hogy 2020 ápriliságban jelenik meg a játék. Aztán decemberben is látjuk hogy mit sikerült letenniük az asztalra. -
#3699 Tudom, nem attol jo program, de azert a bugokon kivul, remelem azert a koritessel is foglakoznak (befejezik, javitjak, bovitik stb.). Bar meg nincs meg a progi, csak videokon lattam, de tervezem megvenni: azert jo lenne, ha a kozlekedest, fizikat, animaciokat, auto viselkedest, NPC-ket, a gagyi vegtelenul teleportalo rendoroket is "javitanak". A torteneten kivul szivesen boklasznek, ha lennenek kiegeszitesek, gyujtheto cuccok akkor sokaig fent lenne, de ennyire gagyi, lehangolo dolgokkal, eleg bosszanto. OK, ha "egyszeru" jateknak tekintem (1-2-szer vegigtolni a tortenetet, aztan leszedni), arra tuti jo. De ha mar ennyire szep, reszletes, boklaszhato, kar lenne erte. -
#3698 Azert az online kicsit eros lenne;) Meg a Rockstar-nak is izzaszto volt (persze azon a szinten), de elnezve a CP ultra gagyi kozlekedest, fizikat, NPC-t stb., teljesen felesleges eroltetni.
A programot rakjak rendbe, aztan legyenek kiegeszitesek hozza. -
#3697 Minden lehetséges, de amikor nem egészen egy hete - a szarcunami kellős közepén, vagyis ismerve a rájuk váró kármentesítő feladatokat és azok ütemezését - bejelentik, hogy early 2021-ben jön az első, akkor a 2022-23 nem tűnik reálisnak. De, bármi megtörténhet.
2022-re a multiplayer rész megjelenését jósolják, a Forbes írt is erről pár napja egy félig "úgy hallottam, hogy" jellegűt, de ezt inkább csak félve említem meg, mert ha elhangzik az a mozikszavas névvel rendelkező játék, amelyhez hasonlították/ják a CP-t az elmúlt hetekben, és amelyhez hasonló multiról írnak, akkor itt pár embernek elgurul a gyógyszere, arra meg semmi szükség az év első napján :) -
Irgum76 #3696 azért lehet csúszni fog kicsit a dlc 2022-23 :) -
Irgum76 #3695 ja hogy ott lehet démont craftolni
ezért nem tudtam csak zöldet -
#3694 Early 2021, tippre a januári és a februári hibaelhárító patchek után, ha nagyon bátrak, akkor közötte. -
Sunrider924 #3693 Craftoltam, lvl 20 Inteligence perk.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.01.01. 15:05:47 -
6600GT #3692 Boldog Új Évet Kívánok!
Lehet amúgy tudni mikor fog jönni a dlc? -
Irgum76 #3691 aha
hogy szereztél ennyi legend démont? -
Sunrider924 #3690 Ultimate quickhack
Mondjuk miota fejlesztettem kicsit meg a builden azota kicsereltem a Cyberpsychosis-t es a Detonate grenadet es foleg combat/covert quickhackel tolom: overheat+synapse burnout az egyik variacio, contagion+akarmi a masik de tobbnyire contagion onmagaban eleg ha breach protocol alatt betolom a -30% all resist-et es utana teritem a cuccost. Kicsit olyan wow-os dotolos warlock feeling.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.01.01. 14:48:11 -
#3689 Ez de hülyeség!
Persze ha nem raksz a craft perkekre akkor kb ugyanolyanokat csinálsz amiket találsz. De ha felhúzod a craftolást akkor lehet OP cuccokat gyártani... -
Irgum76 #3688 mijaza "ultimate quickhack"? -
Sunrider924 #3687 Kevered a dolgokat, te nem azt irtad hogy neked mi tetszik/hogyan jatszod a jatekodat hanem raszoltal a masikra, aki a craftolt fegyverekrol beszelt azzal, hogy nincs szuksege a craftra talal jobb fegyvereket. Ez az ami marhasag, nem az hogy te hogy akarod jatszani a single player jatekodat.
Tehat megegyszer, NEM fog talalni jobb fegyvert a jatekban mint a craftolt fegyverek, a craft olyan broken hogy teljesen mindegy mire hasznalod fegyver/armor-modok/cyberware-quickhack mindenkeppen borul a jatek, nehezsegtol fuggetlenul. Emiatt fogom a very hardot megprobalni craft nelkul, a hard difficulty ultimate quickhack-el egy vicc, ugyanugy rohanok at mindenen mint normalon, nem kell semmilyen fegyver....
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.01.01. 13:28:20 -
Evoluti0N #3686 A smart submachine gunnak, valamin a smart sniper rifle-nek, amit kicraftoltam 978.9, illetve 1217.5 volt a sebzése. A power weaponok közül volt pár, ami megközelítette úgy, h a smart weaponok az egész játék alatt a kisebb sebzésű fegyverek közé tartoztak.
Van ott még very hard is. :) -
caps lock #3685 Igen, de NEM KELL kraftolni hogy boldogulj. Én sem használtam egyáltalán, csak talált fegyverekkel játszottam hardon. Milyen kihívás marad ha mindent maxra fejlesztesz? Egy lövés, egy halál, ez megöli a játékot is. Már így is túl könnyű. -
Sunrider924 #3684 Ezt a marhasagot el kellene mar felejteni, a jatek legjobb felszerelesei az iconic cuccok, azokat mindig kek esetleg lila raritybe kapod meg csak, tehat ha legendasra akarod huzni, hogy teljes potencialjukat lassad akkor igenis craftolni kell, sot a legendasra craftolt verziot upgradelni is kell. Ha te azt hiszed hogy random legendary fegyver feler egy legendary iconic fegyverrel akkor lovesed sincs, kb....1700 dps Doom Doom, 1500 dps Problem Solver, de ugyanigy mondhatnam az Overwatchot, Widowmakert, Ashurat, Divided we stand, prototype Shingent, Archangelt, Crasht satobbi satobbi... -
nordan #3683 nincs rá szükséged, sokkal jobb fegyókat találsz -
Irgum76 #3682 Boldogot! -
TomStorm #3681 BUÉK!!
Itt is minden Cyberpunk rajongónak!:) -
#3680 BUÉK mindenkinek! -
Irgum76 #3679 na jó vettem pár blueprintet és így már sokkal barátibb az anyagköltség -
Irgum76 #3678 esetleg pénz keresetnek nem rossz de ki kéne számolni mert így hasra a franc tudja
elég értékes cuccokat lehet gyártani -
#3677 -
Evoluti0N #3676 Én nem tudom, h honnan találtam narancs smart rifle meg sniper blueprintet és valami brutális sebzése volt mindkettőnek. -
Irgum76 #3675 én a szamuráj dzsekit gyártottam le és gyíkfing azokhoz képest amiket találok
baromi drága a klikkelgetés (konvertálás) miatt kurva időigényes
nem ad normális blueprinteket
béna az egész -
Evoluti0N #3674 Mit értesz az alatt, h szar? Én a legjobb narancs fegyvereket, amit a játék utolsó harmadában használtam, craftolásból szereztem. -
Irgum76 #3673 kipörgettem a craftolást egy rakás szar az egész -
Daermon #3672 1 vagy 2 alkalommal. -
Piko888 #3671 Nálatok előfordult már olyan, hogy kilépés után a játék a háttérben még futott?
Az ikonja nincs a tálcán, de a feladatkezelőben látszik. -
caps lock #3670 Most belegondolva három nagy befejezés van, szinkronban azzal hogy milyen életutat választottunk:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nomád: Panam segítségét kéred a végső harcra, a sorsodról te döntesz.
Corpo: Elfogadod Hanako ajánlatát, kizárod Johnnyt a döntésből.
Street Kid: Átadod az irányítást Johnny-nak és hagyod hogy ő döntsön a sorsotokról. -
Evoluti0N #3669 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A sok különböző befejezés miatt a kieg valszeg az alapjáték vége előtt fog játszódni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem hiszem, h megjátsszák azt, h egy befejezést vesznek alapul a folytatáshoz. Azt el tudom képzelni, h tudsz mentést importálni és maximum megemlíti valaki, h mi lett V sorsa. Inkább tudnám elképzelni, h valószínűbb az új főszereplő. Eléggé illúzióromboló tud lenni, h hiába van több befejezés és hiába választottál egy bizonyosat, folytatásra egy másikat vesznek alapul.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.31. 11:08:06 -
TomStorm #3668 Én azt választottam -
caps lock #3667 Még a befejezéshez pár gondolat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a pozitív befejezés ha átadom Johnnynak a kormánybotot. Ha se Alt, se az Arasaka nem tud megmenteni, akkor hiába is keresném másutt. Fél év haldoklás egyedül vagy a barátok között értelmetlen. V testének annyi. Ennél már az is jobb ha eltárolnak a Mikoshiban.
Az Altered Carbon sorozatban létre tudnak hozni mesterséges testeket, szintetikusokat, meg klónokat is, és ezekbe töltik le a tudatot. A CP világában ez a technológia még nem létezik, illetve kifejlesztés alatt áll. Saburo feltámasztása az első lépés ezen az úton.
Egy későbbi játék ezt veheti alapul, lehetünk ismét V, előkotornak minket a Mikoshi mélyéből és rutin eljárással áttöltenek egy új testbe, talán éppen Hanako parancsára, és minden ott folytatódhat ahol abbamaradt. Közben eltelt pár évszázad, és egy egészen új Night City vár felfedezésre. -
Daermon #3666 Kapsz előre elkészített karit, mint a Witcher kiegekben, hogy külön is játszhatóak legyenek a kiegek. -
Irgum76 #3665 de cserébe legalább jó a vége :) -
Irgum76 #3664 nem hinném, hiszen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van olyan befejezés amiben szétloccsantod a fejed
onnan hogy jutna tovább?
-
#3663 Ja, a Killing in the Name picit bugos, mint quest. De máshol is volt olyan, hogy ha nem megfelelős sorrendben csináltam, akkor bebugzott. Reload azt megoldotta. -
Irgum76 #3662 igen azt ismerem én is
de nem úgy értettem a küldetésben kell keresni nyomokat
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!routereket és amikor felmész a zaj forrásához kiírja, hogy "nini egy router"
hát nekem nem írt semmit és ha szkenneltem csak kiírta, hogy ez egy router és nem lehetett meghekkelni
a másik kettőnél meg találsz egy kábelt aszondja V "biztos a teherautóval van kapcsolatban" aztán egy szart
a másiknál detto "biztos ott lesz fent" hát nem
elég szemét húzás a készítőktől mert az ember készpénznek veszi, hogy ez most egy kis segítség és ott próbálkozik -
#3661 Néha eltűnnek a pöttyök a minimapről - ezt quicksave / quickload nálam mindig javította.