Cyberpunk 2077

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat igen, Deus Ex-ben meg ilyen aprosagokra is reagaltak az npc-k, ha korabban (ferfikent) bent jartal a noi wc-ben.. nem beszelve jatekstilusrol, vagy hogy mit/hogyan csinaltal.

A cyberpunkban meg probalkozas szintjen sincs hasonlo, minden kovetkezmenymentes.
Palinko
Hát én sem akarom elhinni hogy 5 küldit szántak csak a főszálnak tudtuk hogy rövidebb lesz mint a W3, de azért 30 órát számoltunk a főszálnak, miközben az úgy egy 15 óra, a többi 45 meg mellékküldi. Az életútnál én nem is számítottam sokra, mert nyilván nem készíthetnek 3 külön játékot amiből 2 őt nem is látsz egy végigjátszás során 😄 Ami engem jobban zavart hogy az elején a nemiszervválasztásnak semmi befolyásoló tényezője nincs vagyis csak azért tették bele hogy legyen miről beszélni. Onnantól hogy he vagy she-ként szólítanak az is le van betonozva kikkel kezdhetsz románcba. Ezen felül az sem befolyásol semmit hogy egy kivarrt, cyber cuccokkal teleszerelt valaki vagy, esetleg egy lehető legemberibbnek megmaradt alak. Bele lehet magyarázni hogy már olyan régóta vannak abban a társadalomban ezek a dolgok már fel sem tűnnek, de pont hogy ennyi erővel polarizálhatták is volna. Pl nekem sem tetszett Judy pont azért mert tele van varva ilyen MS13 bandára emlékeztető tetkókkal de van rajta minden értelmetlen szar poliptól tűzoltóautón át minden remélem jól emlékszem de valami teherautó szerű tisztán rémlik. Meg egyébként is eléggé sehogy, vagy bénán reagál rád a világ, a járókelők is annyira jók hogy ha szaladgálsz közöttük tök valósághű, de nem fordul meg utánad pl senki, nem szólítanak nagyon le vagy semmi ilyesmi nem igazn történik, néha egy pár beszélgetést elkaphatsz ami tetszett.

A több szintes dologra én is emlékszem, mert azt mondták hogy nem olyan nagy kiterjedésre a map, de majd a felhőkarcolók bejárhatóak lesznek és így már hatalmas lesz a map. Emlékszem hogy találgattuk is hogy a fenébe lesz ez megvalósítva, meg mi értelme lenne random generált szobáknak ahol semmi nem történik, de igazad van ahol kaptuk a házunkat ott megpróbálták ezt a több szintes dolgot de nagyon máshol nem. Sok épület úgy működik hogy ott van dolgod menj be liftbe és rögtön kirak az apartmanjukba, ez azért távolról sem olyan amit máshol ne láthattunk volna. Sőt gondoltam lesz ilyen távolos bérgyilkosos dolog mikor fel kell menni a tetőre és valakit kiiktatni de ilyesmi sem volt, szóval lopakodás szempontjából jól tervezettek az épületek de a lehetőségeik nagyobb része kiaknázatlan maradt.
Faszállító jánossal mindenki találkozott már?<#vigyor3>

PiszkosFred
2 napon belul itt az 1.05 PC-re is (konzolra ma jott ki), ott rengeteg AMD fixet kapsz, koztuk ezt is. Addig birja ki szerintem minden amd-s.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.19. 10:09:06

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

oksa megtaláltam a tecsőn
AMD hasznaloknak hasznos (kiveve 8 core feletti szornyeken)

https://www.tomshardware.com/news/cyberpunk-2077-amd-ryzen-performance-bug-fix-testing

A ryzen 3600-asom kb 15%-al jobb fpst hoz
drop
csak én gondolom hogy nagyon sokk tartalmat vágtak ki a játékból,értem a 3 kezdő életmód mintha nem lenne teljes ugyan az a videót mutatják mind a 3 nál ,meg valahogy csalódás az hogy párbeszédeken kívül kb semmi befolyása sincs a életútnak,épületek meg dísz az egész több szintű város hol?(játék jó )csak a fejlesztők ígértek fűt fát csak hát nem látom csomó ígéretet,mindeki bugal foglakozik ami van rendesen de senki nem kérdezi meg hogy hol van a több szintes bejárhato terület amit igértek stb,(lakás ahol vagyunk ez is kb 3 szint böl áll semmi több

oké köszi de melyik küldetés mert ez a szar össze-vissza váltogat autómatice és fogalmam nincs melyik az
ehhh
tufa vok
Mutatja a küldetés, hogy melyikhez menj.
kösz
mindegy melyiknél?
Olyan mint egy tetkó, dokinál a kéz implantok között találod.
ha jól értettem a a japó fixer nő adott ajándékba valami kiber upgradet de nem tudom, hogy hogy tudnám beszerezni, lehívni
voltam a közeli két dokinál de egyiknél sem találtam
egy kis segítség jól jönne
Aztakurva, lvl 40es a karim de a Trauma osztag meg mindig piros halalfejes...
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.19. 05:31:02
Loooooool, 90+ora utan talaltam uj akciozenet mikozben egy assaultot abszolvaltam csak kapkodtam a fejem hogy ez mi, ez uj 😄
MerlinW
A megoldás, hogy vársz a javításra. Addig minden alkalommal beállítod a főmenüben.

[merlinw.org]

Kmarha
kérdezték lentebb a dupla ugrás és a magas ugrás közötti különbséget:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- magas ugrás: sokkal de sokkal magasabbra ugrik a karakter, viszont tölteni kel az ugrást (nem azonnali), és nem tudod irányítani, csak oda szól, ahova akarod
- dupla ugrás: kisebb a magasság, de azonnal kijátszható, esés közben is működik, és jobban irányítható. Még nem találtam olyan érdemi helyet, ahol hátrány lett volna, a magasabbra ugrásnál. Plusz, az elkerülős taktikához jobban illik.

Szerintem.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Palinko
Hahaha ez érdekes is volt hogy egyik küldiben
el kellett Judyval menni este búvárkodni, írja az a küldi is hogy este menj oda. Oké éppen úgy alakult beállítok este fél 11-re 😄 A játék nem tudott belekötni de nyilván sötét volt mint a zsákban azt diszkréten visszahajtotta az órát este hat körülire 😄

Egyébként az sem konzisztens sok helyen van olyan hogy várj F és majd oda teker a játék, máskor meg nem akarja elindítani ha rossz időpontban mész nem értem miért nincs ott se F várás. Nem mintha I-vel sokáig tartana belőni az időpontot na de mégis csak furi.
Hát én megnéztem a küldi leírást és ott erre nem volt utalás (vagy csak vak vagyok...).
De jó ötlet, lehet hogy tényleg ez a gond, mert én csak nappal próbálkoztam.
Köszi szépen!
Olvasd el a kuldetesben milyen napszak szerepel, ha jol emlekszem este 8 es reggel 6 kozott kell odamenni, Menubol (J gomb alap kiosztasnal) a skip time opciobol adjal neki x orat, tobb ilyen kuldi is lesz amikor napszakhoz koti a dolgot...
Dollhouse és főküldi és a visszatöltés nem segített. :-(
kicsit jobban írd körül kérlek, vagy angol címe a küldinek? side vagy main?
Amúgy általában a korábbi mentés visszatöltése megoldja, ha bug gyanú van.

Egy kis segítséget kérnék. Nem tudom más találkozott-e már ezzel.
Nem tudom megcsinálni a Babaház küldit mert a kidobócsajjal nem lehet beszélni.
Már próbáltam mindenhogy, felhívtam a csajt távolabbról, közvetlen az ajtó elől és úgy is hogy nem hívtam, de semmi változás.
Ez is bug? Mit lehet ilyenkor csinálni?
Korlátozva van a valóban működő, kritikus találatok esélyét növelő mod-ok száma.

Annyiból megértem, hogy enélkül értelmetlenek lennének az ezt növelő perk-ek, mert csak megvennéd a 100%-ot adó mod-mennyiséget a ruházatodba és már kész is az OP-build.

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

nem segít a jutub, benne van a crash szó, elképzelheted hány találat lesz nem a küldire 😄DD

ncpd scanner hustles >> reporded crimes: crash test
Palinko
Nekem a reload működött úgy mint game reset, ezért gondoltam hogy újratöltöd és akkor elvileg jó vagy, de úgy gondoltam hogy 10+ óráig nem volt kézi mentésed és arra írtam hogy van automata mentés és elég a legutolsót betölteni és az helyére rakja a dolgokat de ha már eljöttél onnan akkor nem tudom. Nekem volt olyan hogy nem tett karaktereket oda ahová kellett volna és én sem mentettem már kézzel jó sokáig és akkor automata mentésből betöltöttem. F5-öt érdemes nyomkodni. Egyébként pontosan melyik küldiről van szó? Youtube nem segít? Néha elég pontosan rá kell nézni az aktiválandó objektumra nem mindig elég hogy csak nagyjából ott vagy. Pl autó mellé is hiába állsz az ajtóra kb rá kell nézned csak akkor ajánlja fel az F beszállást.
Voltan
Ha valaki nem akar spórolni sáskapengékre, vagy csak jobbat szeretne, simán fel lehet egy legendary példányt kapni egy dobozból, csak utána futni kell picit 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nem segít rajtam, lehet félreérted, bugos volt, gondoltam otthagyom a javításig. Erre csináltam vagy 40+ másik sidequestet. Ha visszatöltök a 40 meló újra undone lesz.
De ha másra gondolsz, fejtsd ki kérlek.
Resetelni nem lehet valahogy kódból akár egy küldit?
Palinko
Van automatikus mentés
az a gond, hogy elkezdtem csinálni mást, és úgymaradt...
reload kb 10 óra gameplay-t vágna haza.
Carlos
ne viccelj, egész nap ezeket csináltam. Nem emlékszem. 😄
Amúgy nekem is volt egy beakadt, de a reload megoldja.
Amúgy azt vettem észre, hogy egy idő után elfogy a memória a játék alól és akkor kezd el bugokat csinálni... Ezért van az, hogy talán a gyengébb gépeken többet bugzik.

Þór vígi þessi rúnar

Palinko
Nem tudom de dupla ugrással menj én azzal toltam végig és mindenhova bejutottam, ha a nagy ugrás kicsit magasabbra is megy akkor is elveszted azt az előnyt hogy akkor aktiválod amikor kell mert a duplával nem csak magasra de igen csak messzire is lehet ugrani a levegőben a két felület között aktiválva. Lopakodás mellé a leghasznosabb, sőt kitérésre is én többször alkalmaztam mint a DD, vagy AA lehetőségeket mert sokszor azzal tértem ki mégis beakadt az ellenfél támadása, elugrálva meg semmi bajom nem lett.
Sziasztok, még mindig fennáll a problémám, mely szerint minden indításnál visszavált a felirat angolra. kérlek írjátok le a megoldást v. linkeljétek be. nekem is barátom a google, de nem találtam, a legutobb pedig aki itt segitett a steames megoldást posztolta, nekem pedig gog-os verzio van(eredeti). előre is köszönöm a segitséget

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Köszönöm ! Rátettem a "body"ra és már ment is a betörés!
Shep
Nekem ez jobban tetszett, mint maga a játék 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nálam volt egy bugos, az a szövege, hogy find the dealers stash, és két nagy neon betű volt a szobában, meg egy pc. Ahova a sárga jel mutatott, és az egész szobában nem volt található, interakció már semmire...
Szerintem bug, de ha emlékszel mi volt ott, lehet segít.
Melyik megy magasabbra, a dupla ugras, vagy a szimpla nagy ugras?
Carlos
Mindig van másik megoldás ha valahova be kell jutni és nincs hozzá tulajdonságod. Csak meg kell keresni.

Þór vígi þessi rúnar

Milyen szintűnek kell lenni ?Most 13 (ja és PC-n nyomom)
Azért mert 5/6. Nem elég magas a szinted hozzá. Rakj még egy pontot a body-ra.

Why so serious?

Sziasztok! Hogy lehet az ajtót betörni ? (F kinyitás erővel 5/6 de nem működik)
Köszi, így már értem.
Carlos
Na, ráment a napom de megvan minden NCPD küldetés, rengeteg cuccot, pénzt és XP-t ad:

Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.18. 18:05:57

Þór vígi þessi rúnar

Nyomva tartod a hívógombot (alapból V) és a felugró listából kiválasztod amelyiket hívni szeretnéd.

Why so serious?

Sziasztok! Elvileg a kedves Mamától megkaptam a motort, de mégis csak a kocsit tudom hívni.
Mit kellene ahhoz tenni, hogy a motort is használhassam?
AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Jó sz@r pia lehet ha ilyen csúnyán rángatózik töle...
ximix
fél off

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.12.18. 14:18:24
Tényleg van pénz a játékban, én most nagyon egyszerűen csak a baseball ütős pontokat keresem fel, és megölök mindenkit, aki él és mozog. Összeszedem a holmijukat, és közben összejön a pénz is. Összeszedtem 25 ezret igen gyorsan, most megyek és kifizetem Vektor Viktort. Főküldiben a braindance-es pontig jutottam, tehát gyakorlatilag semeddig.

https://www.twitch.tv/sp1gu

vérpocok
"és a csajok többsége igen jól sikerült"

Hallod, egyik mellékküldetés helyszínére történő gyaloglás közben pont egy olyan bula jött szembe velem, mint amelyik a Tron c. filmben volt... az a kontyolt hajú szőke. Lehet csak véletlen, de elképzelhető hogy onnan lett nyúlva.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.