Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cyberpunkban meg probalkozas szintjen sincs hasonlo, minden kovetkezmenymentes.
A több szintes dologra én is emlékszem, mert azt mondták hogy nem olyan nagy kiterjedésre a map, de majd a felhőkarcolók bejárhatóak lesznek és így már hatalmas lesz a map. Emlékszem hogy találgattuk is hogy a fenébe lesz ez megvalósítva, meg mi értelme lenne random generált szobáknak ahol semmi nem történik, de igazad van ahol kaptuk a házunkat ott megpróbálták ezt a több szintes dolgot de nagyon máshol nem. Sok épület úgy működik hogy ott van dolgod menj be liftbe és rögtön kirak az apartmanjukba, ez azért távolról sem olyan amit máshol ne láthattunk volna. Sőt gondoltam lesz ilyen távolos bérgyilkosos dolog mikor fel kell menni a tetőre és valakit kiiktatni de ilyesmi sem volt, szóval lopakodás szempontjából jól tervezettek az épületek de a lehetőségeik nagyobb része kiaknázatlan maradt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.19. 10:09:06
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
https://www.tomshardware.com/news/cyberpunk-2077-amd-ryzen-performance-bug-fix-testing
A ryzen 3600-asom kb 15%-al jobb fpst hoz
ehhh
tufa vok
mindegy melyiknél?
voltam a közeli két dokinál de egyiknél sem találtam
egy kis segítség jól jönne
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.19. 05:31:02
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- dupla ugrás: kisebb a magasság, de azonnal kijátszható, esés közben is működik, és jobban irányítható. Még nem találtam olyan érdemi helyet, ahol hátrány lett volna, a magasabbra ugrásnál. Plusz, az elkerülős taktikához jobban illik.
Szerintem.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként az sem konzisztens sok helyen van olyan hogy várj F és majd oda teker a játék, máskor meg nem akarja elindítani ha rossz időpontban mész nem értem miért nincs ott se F várás. Nem mintha I-vel sokáig tartana belőni az időpontot na de mégis csak furi.
De jó ötlet, lehet hogy tényleg ez a gond, mert én csak nappal próbálkoztam.
Köszi szépen!
Amúgy általában a korábbi mentés visszatöltése megoldja, ha bug gyanú van.
Nem tudom megcsinálni a Babaház küldit mert a kidobócsajjal nem lehet beszélni.
Már próbáltam mindenhogy, felhívtam a csajt távolabbról, közvetlen az ajtó elől és úgy is hogy nem hívtam, de semmi változás.
Ez is bug? Mit lehet ilyenkor csinálni?
Annyiból megértem, hogy enélkül értelmetlenek lennének az ezt növelő perk-ek, mert csak megvennéd a 100%-ot adó mod-mennyiséget a ruházatodba és már kész is az OP-build.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
ncpd scanner hustles >> reporded crimes: crash test
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De ha másra gondolsz, fejtsd ki kérlek.
Resetelni nem lehet valahogy kódból akár egy küldit?
reload kb 10 óra gameplay-t vágna haza.
Amúgy nekem is volt egy beakadt, de a reload megoldja.
Amúgy azt vettem észre, hogy egy idő után elfogy a memória a játék alól és akkor kezd el bugokat csinálni... Ezért van az, hogy talán a gyengébb gépeken többet bugzik.
Þór vígi þessi rúnar
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem bug, de ha emlékszel mi volt ott, lehet segít.
Þór vígi þessi rúnar
Why so serious?

Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.18. 18:05:57
Þór vígi þessi rúnar
Why so serious?
Mit kellene ahhoz tenni, hogy a motort is használhassam?
https://www.twitch.tv/sp1gu
Hallod, egyik mellékküldetés helyszínére történő gyaloglás közben pont egy olyan bula jött szembe velem, mint amelyik a Tron c. filmben volt... az a kontyolt hajú szőke. Lehet csak véletlen, de elképzelhető hogy onnan lett nyúlva.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.