6309
-
6600GT #3740 Hát csinálom a többit és hátha majd ott lesznek vmikor.. Azért köszönöm -
Irgum76 #3739 én xboxon játszom nekem sikerült megcsinálni
igaz aktívnak írja a küldetést de sikerült kinyitni a konténert job done-al és a térképről lekerült
ja nekem ott volt a két punk
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.01.02. 17:04:18 -
6600GT #3738 Igen próbáltam és ugyanaz... -
Irgum76 #3737 nem az egész játékot csak ezt a küldetést egy korábbi mentésből -
6600GT #3736 Az egész játékot? Azt meg nem és nem nagyon akarnam emiatt, most nem kezdtem ebbe a küldetése bele majd később visszatérek rá.. Hátha.. Elvileg ott kellen lenni két embernek akit ha kinyirunk akkor van el fogadva a küldi csak nekem nincsenek ott sajnos -
Irgum76 #3735 próbáltad már az elejéről újrakezdeni? -
6600GT #3734 cybperpunk
Sziasztok, akkor senki nem találkozott ezzel a buggal? Hogy nem tudom kinyit i a konténert mert nem adja be a küldit hiába elolvasom a szilankot... -
#3733 "Tegnapi sokkszeru jatekelmeny, amikor Judy apartmanjaban a konyhaban beszelgetve felfigyeltem, hogy valami szokatlan zajt hallok es elkezdtem keresni hogy honnan jon, aztan felneztem a plafonra es ott forog a legkondi, a jellegzetes swoop swoop, es leesett hogy az nem egy statikus diszlet ami csak ott van hanem meg a lapatforgas hangjat is hozzaadtak.... "
És ez csak a jéghegy csúcsa. Rengeteg apró nüansznyi részletre figyeltek a játékban, amit én még máshol sehol sem láttam. A tökéletes lipsynch (volt is videó erről a direkt erre a célra fejlesztett technológiáról), a járművek aktív és teljesen egyedi műszerfala, a világban található rejtett feliratok/cimkék/graffitik, az összes fegyver másként tölt újra ha üres a tár vagy ha félig van tele, a Stallone+Snipes féle Pusztító utalások, a rengeteg egyéb kikacsintás és apróság, amelyek csak úgy megbújnak a játékban és felsorolni sem lehet, annyi van.
És ezért furcsa számomra az, hogy a baromira jól megírt karakterek (sztori + motiváció) és emellé a tényleg tökéletes "kincsvadászatra alkalmas játéktér" mellé hogy sikerült hozzárakni azokat az egyéb idiótaságokat, ami miatt meg a fejemet fogom. Annyira szeretném látni a játék mondjuk tavaly év végi verizóját, mert meg vagyok róla győződve továbbra is, hogy amit kaptunk, az már csak a prevgen miatt kiherélt változat, nem az, ami egy évvel ezelőtt volt és amelyről cikkeztek és videóztak ők maguk is. Na persze sosem fogom ezt sem látni, sem hivatalosan megtudni. :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.02. 15:58:43 -
#3732 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Melissa Rory, az egyik cyberpsycho (ruhaboltos) küldetésnél a MaxTac hadnagy. Mantis blade 20-13-al (2013-as trailer), illetve a küldi után telefonhívásban jönnek a részletek hogy ki is volt ő, egy cyberpsycho akit elkaptak, majd helyreraktak anno - lásd trailer
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.01.02. 15:15:05 -
#3731 Szerintem meg sajna keanu baszta el a jatekot. Ha o nincs akkor lett volna egy witcher 3 szintu jatekunk. 2018 vegen 2019 elejen jott keanu es kore epitettek a storyt. Lasd 48 perces bemutato amikor meg nem volt keanu a jatekban egyaltslan.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.01.02. 14:31:34 -
Sunrider924 #3730 Szerintem meg ha sajat nevemben beszelek nem valtok at kozben tobbesszamba, hanem ragaszkodok a sajat nezopontomhoz es nem probalok meg belemosni masokat is mert akkor maris arrol van szo hogy nem hiszek a sajat allasfoglalasom igazaban kell segitseg hogy masok is egyetertenek velem tehat igazam van, nemde?
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.01.02. 14:17:15 -
Irgum76 #3729 szerintem nem kell odaírnia, hogy "szerintem" mert a saját véleményét mondja ilyenkor szerintem tök felesleges odaírni, hogy "szerintem" mindenki érti, hogy szerinte így látja
szerintem... -
Sunrider924 #3728 Szo sincs semmilyen acsi gyujtogetesrol, abban viszont igazad van hogy a keszitok ket nagy bakit kovettek el a jatekmenet szempontjabol, egyreszt a relic folyamat baszik/roszabbul vagy es emiatt az egyszeri jatekos megijjed es rohan a fo kuldi szalon mert mi van ha kifut az idobol? rutinosabb jatekosok pont forditva gondolkoznak, ok eppen arra kivancsiak hogy mi van akkor ha kifutsz az idobol. Szoval nem kellene ennyire nyilvanvaloan surgetni a jatekost. Masik orbitalis hiba hogy a fo tortenethez kapcsolodo mellekszalakat nem valasztottak kulon a gig-ek/meloktol, marpedig van kulonbseg egy sinnerman tortenet es a fo story tortenete kozott, sinnerman jo kb hangulatteremteshez(mert ugye Pondsmithnek celja volt a cyberpunk vilag abrazolasaval) de nem tesz kb semmit hozza a fo tortenet vonalhoz. Ellenben Judy/Panam/Kerry/Rivers(Takemura) azok nagyon is sokat, annyira hogy ha kihagyod oket akkor a befejezes eleg durvan hezagos lesz.
Mondjuk ezek nuanszok, de ha ezek is rendben lennenek akkor lehetne zsenialis jatekrol beszelni igy csak egy nagyon jo jatek. Az meg hogy witcher 3ik nagy story dlc-jevel hasonlitjak ossze.... majd amikor a cyberpunk is a harmadik nagy story dlc-jet megkapja, addig kortet az almahoz..... -
MrAndree #3727 Mondjuk ez a legtöbb open world játékban ilyen. W3ban is elvileg rohanni kellett volna megmenteni Cirit mert 3 perc múlva ott a Wild Hunt a seggében, én meg valami hegyen keresgéltem épp a 32. kérdőjelet Skellige havasain... -
Daermon #3726 Neked, meg egyeseknek lehet, de mindenki nevében beszélj :D Engem eleve érdekelt a Cyberpunk 2077 az első pillanattól kezdve, mert gyerekkorom óta Szárnyas fejvadász rajongó vagyok (persze az másik világ), és örültem, hogy lesz egy hasonló igazi AAA cyberpunk játék végre. Nekem a Deus Ex pl nem lett olyan ikonikus, mint most a CP2077 lett.
V (nálam férfi) teljesen jó lett, Panam, Judy, Johnny (a magamódján), Takemura teljesen jól megírt karakterek, nekem az fájt, hogy Rogueból nem kaptunk többett. A sztori pedig több, mint rendben van, ahogy sok mellékküldi is jól megírt.
Persze én is azt mondom, hogy összeségében a Witcher 3 jobb, de azért a CP2077 még így egy bődületesen jó játék.
Nekem egy kinevezett központi gonosz sem hiányzott.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2021.01.02. 13:02:33 -
Irgum76 #3725 igazából engem is zavar, hogy ott ketyeg a halálos óra a fejünk felett és akkor menyjünk küldizni mert az tök mókás meg gazdagok leszünk meg lesz egy csomó vasunk tök jó
de igazából tényleg arra kéne hajtani, hogy minél hamarabb kivegyék belőlünk a cuccot
ezt meg is csinálhatod csak akkor nem lesz 120 óra a játékidő...
a Fallout 1-ben ketyegett az óra és ha nem sikerült időben megszerezni a víztisztító modult (vagy mit) akkor vehettél vizet és küldhettél a vaultba
itt is valami hasonlót kellett volna, hogy tápolódj a lezárásig aminek nagyobb kihívásnak kéne lennie, hogy érdemes legyen csinálni az egyéb dolgokat
a 120 óra arra jó, hogy gyüjtögest az acsikat a játék szemszögéből tök értelmetlen
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.01.02. 12:43:28 -
Irgum76 #3724 kicsit szpojleres lettél módosítsd ha még tudod
ja már nem
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.01.02. 12:33:25 -
caps lock #3723 Összességében a játékot Keanu Reeves neve adta el - engem is ez húzott be - és az se véletlen hogy a legélvezetesebb momentumok is hozzá kapcsolódnak. Mert sajnos nincs is más akit fel tudna mutatni. Még egy tisztességes főgonosz sincs. Aki meg van - Adam Smasher - is Johnny személyes ellensége, nekünk semmi közünk hozzá és csak a végjátékban tűnik fel. Csak egy újabb legyőzendő kiber-pszichó.
Ha kivesszük a képletből Keanut, összedől a kártyavár, köré építették fel a játékot, nélküle csak egy átlagos looter-shooter. Nem jön át semmi az Arasaka és a Militech versengéséből, még az utcai bandák között sem láttam összetűzést. Minden csak díszlet, parasztvakítás. Futkosunk, csináljuk orrba-szájba a megbízásokat, de egy pillanatig sem érezzük hogy számítana, hogy ténylegesen részei lennénk a világnak. -
jocika #3722 A jelenet vagy a hölgy? Merre kéne megtalálnom? -
Sunrider924 #3721 Bar erzodik rajta, de odairod hogy SZERINTEM es nem probalsz tobbesszamban MINDENKI helyett beszelni es akkor ez igy rendben is van. Korulbelul semmiben nem ertek veled egyet, ezt a GTA osszehasonlitast nem ertettem elso alkalomtol kezdve sem, azota sem, story megvan, tetszik, emlekezetes karakterek megvan es erdekelt a sorsuk, azert is jatszottam vegig mindegyikuk tortenetszalat, NEKEM annyira bejon ez a jatek hogy a 170 ora(120 nomad, 50 corpo), ami eddig benne van az nekem keves, en meg fogyasztanek belole de sajna elfogytak a kuldetesek.
Az ilyen okoskodasok hogy mit lehetett volna kihozni ebbol a jatekbol az teljesen felesleges, mert ez az alapjatek, a sandbox, a keret, akarmit huzhat a fejleszto, minden adott hozza, tehat...
Nem kell felulni ezekre a hatasvadasz/clickbait youtube videokra, nekem tetszett/tetszik a jatek, varom hogy mikent folytatjak.
Csak halkan zarojelbe, amikor a Neverwinter Nights (RPG)megjelent es 80 ora tiszta jatekidot igert, akkor mindenki ugy volt vele hogy ez teljesen korrekt, most meg itt egy jatek 120 oranyi tiszta jatekidovel es megy a kopkodes, hova fajult ez a gamer vilag. Nem, nem felejtettem el a T pose NPC-ket se a "hianyos" AI-t az autok/ utca iNPC-tol, kb semmilyen hatassal nem volt ram, fel perc utan total nem is lattam/nem zavart be, hajtott elore a story/fixerek vonala es nagyon jol el tudtam merulni benne, szemben az olyan "profi" content creator-okkel akiknek az volt a legnagyobb nyigasa 20 ora vegigjatszas utan, hogy lakkozott a karakterenek a korme es nem tudja leszedni.
Tegnapi sokkszeru jatekelmeny, amikor Judy apartmanjaban a konyhaban beszelgetve felfigyeltem, hogy valami szokatlan zajt hallok es elkezdtem keresni hogy honnan jon, aztan felneztem a plafonra es ott forog a legkondi, a jellegzetes swoop swoop, es leesett hogy az nem egy statikus diszlet ami csak ott van hanem meg a lapatforgas hangjat is hozzaadtak.... -
Irgum76 #3720 "de Johnny az esetek többségében bunkón viselkedik"
nem bunkó anarchista és én így szeretem
persze én is elküldtem párszor a picsbe de aztán összespannoltunk -
caps lock #3719 Újra játszom a Blood and Wine-t és így látni igazán mekkora a kontraszt a CP-hez képest. Tudom 100x mondták már hogy a W3 mekkora mestermű, de többek között emiatt is érződik annyira vérszegénynek a CP. Túl magasra tették a lécet önmaguk számára, amire rátett egy lapáttal a rajongók óriási elvárása is. Az sose baj ha többre törekszenek, a gond az hogy teljesen ismeretlen vizekre eveztek ezzel a játékkal. A konkurencia sokkal maradandóbb alkotásokat tett már le az asztalra. Mind a játékmenet, harcrendszer, világalkotás terén láttunk már jobbat. Senkinek nem hiányzott a piacról egy fururisztikus GTA.
És a szomorú az hogy a történet terén sem remekel. Pedig éppen ez lett volna a leglényegesebb, a CD Projekt Red játékainak veleje a minőségi történet és karakterek. Geralt, Triss, Ciri, Yennefer, Dandelion, Zoltan és még hosszan sorolhatnánk, a szívünkhöz nőttek, érdekel a sorsuk, a hogylétük, kapcsolataik, terveik, stb, szóval TÖRŐDÜNK velük mert a játék ezt váltja ki belőlünk. Majdnem mintha családtagok lennének. LELKE van az egész játéknak.
A CP-ben viszont nincs SENKI, és főleg emiatt olyan élettelen az egész. Persze nagyszerű Keeanu Reeves alakítása, de Johnny az esetek többségében bunkón viselkedik, a főszereplő pedig arctalansága okán is elég jellegtelen. Panam szimpatikus, Judy már kevésbé, Takemura a maga módján kedvelhető, de itt véget is ér a felsorolás. Talán az egy Kerryt tudnám kiemelni, neki volt stílusa, egyénisége. A negatív karakterek is teljesen felejthetőek. Volt egyáltalán?
A főszál rövidsége sem kedvezett a komolyabb karakterépítésnek, pedig ha a kismillió fixer megbízás, meg kétperces villám melók helyett erre koncentráltak volna, az eredmény is maradandóbb lehetett volna. Így azonban egyszeri élménynél nem tud többet nyújtani a CP. -
#3718 Ezt azert erdemes vegighallgatni. Mitol lett olyan a jate amilyen es ki tehet rola...
-
#3717 En lattam csak nem raktam ossze elsore hogy o volt.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.01.02. 07:49:56 -
#3716 Na ki figyelt eléggé és találkozott vele a játékban? :)
-
6600GT #3715 Hello,van egy küldi kék kérdőjel..vmi vastelep:D elvileg egy konténert kellene megtalálni...meg is van de nem tudom ki nyitni,ez vmi bug? vagy..? -
Although_ #3714 Pár általam vélt javítani való,
- A rendőrök is hackelhetők lehessenek, lesznek.
- Mindenképp kell a metro meg a légitaxi. Szerintem lesz. Stb stb.
-
Although_ #3713 használod a fejed és menni fog hardon. A very hard más dimmenzió lesz. -
Although_ #3712 Édes faszom, hasonlót sem láttam mint ez. Megvolt az első tényleg hardcore boss. Akciórpg de mégis Odo vagy, hogy hívták :)
A sztorik ahogy híresebb leszel egyre másra megtalálnak, az egész játékot áthatja a kezdőtől a profiig hangulat. A Nagymesterek!!
A Beth és társai térden állva könyöröghetnek taníts mester.
Ez meg a többi "open world" mint a nagy gengszteres meg a többi. Hagyjuk, Ez él, tényleg él. Végül megértem, megjelenését:)
Sok sok száll, mikor válaszolsz valamit az eseményláncot indít el ahogy a történet alakul. A világ.
Oké persze továbbra is minden olyan rpg amit nagyon jónak tartottam marad. Ennek is megvannak a hibái. De mind javítható a történet ha a W3 *5 volt ez mindent összeadva eddig. **5.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2021.01.01. 21:22:14 -
#3711 -
Evoluti0N #3710 Az alapján ítéli meg a többi karakter a nemedet, h melyik hangot választod. Szal nézhetsz ki 100% férfiként, akkor is mindenki she-ként utal rád, ha a női V hangot választod. Szal nekem nagyon gyanús, h a románcok esetében is csak a szinkronhangot veszi alapul. -
Irgum76 #3709 tökös csajszi vagyok azt hittem ez zavarta meg :) -
Evoluti0N #3708 Jah, ok.
Az ingyenes DLC-k valszeg már rég kész vannak és csak bedobálják őket majd a játékba fokozatosan, ahogy a Witcher 3 esetében is csinálták a 16 DLC esetében. Erősen kétlem, h ezek csúszni fognak. -
Evoluti0N #3707 A fickó a meleg románc férfi karaktereknek. Szal nővel is be lehet próbálkozni, de valszeg elutasít ugyanúgy, ahogy Panam utasít el, ha csajjal próbálkozol be nála. Szal férfi karakterrel Kerry esetében nem csak, h beadja, hanem csak vele működik.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.01.01. 16:11:51 -
Irgum76 #3706 vicc volt... -
Irgum76 #3705 más férfi karakterrel játszó embernek is beadta a romantikus szálat a zenész sráccal a játék?
vagy ezt a csak a csöcseimnek köszönhetem? -
#3704 Ezzel egyetértek sajna... -
#3703 December 26-án bejelentik, hogy hamarosan jön az első DLC - gyk: egy hete - csak azért, hogy ne jöjjön? Ennyire te sem nézheted őket hülyéknek... De, lelked rajta. -
Evoluti0N #3702 Már egy ideje bejelentették, h lesz hozzá vmilyen multiplayer. Valamint azt is, h csak az single után jön ki valamikor. Szal vmikor idén, talán jövőre, lesz vmilyen. -
Evoluti0N #3701 Kevered a szezont a fazonnal. A DLC-kről van szó. A kisebb ingyenes cuccokból, amiből a Witcher 3-hoz is jött egy csomó. Egy-egy küldetés, új öltözékek, meg hasonló apróságok. Amire te gondolsz, az a fizetős kiegészítő.