Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.21. 01:27:40
[merlinw.org]
Ha azert bukjak a penzuket, mert a jatek nem talalja meg a kozonseget es mondjuk nem nepszeru, nincs gond. Lasd az Avengers jatekot pl, megprobaltak, nem jott be, maholnap le is lovik. DE, ha azert bukjak a penzt, mert a jatek nincs meg kesz, DE a vezetoseg viszont azt hazudja a befektetoknek, hogy de, kesz van, nyugodjatok meg, es ezek utan bukjak a befektetok a penzuket, mert kiderul, hogy megsincs kesz - na akkor ott mar mas a felelosseg megitelese, ott mar jonnek a perek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.21. 01:19:40
[merlinw.org]
(Közben a Microsoft meg már dörzsöli a tenyerét, mert évek óta fel akarják őket vásárolni, és ha valamikor van rá esély - eddig a lengyelek mindig nemet mondtak -, akkor majd most.)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.21. 00:55:53
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.21. 00:54:18
[merlinw.org]
"c:\Users\***\Saved Games\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077"
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.21. 00:45:49
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Watchdogs Legionsal nem hasonlítja valaki össze? Az mégis újabb cím és hasonló városos és ott is azért sok mechanika gázos, pl vízben futás 0 lassulással stb.
Why so serious?
Annak viszont örülök, hogy nem GTA klón lett, a 4+5-tel összesen vagy 10 órát tudtam játszani, aztán már csak az ökörködés és az online.
Egyedül a roadblocknak, forgalommal szembemenésnek, NPC eltűnésnek meg a rendőri üldözésnek volt értelme a többi csak kötöszködés, de a felsoroltak tényleg nagyon gázak és egy open worldben sem így kellene hogy kinézzen 2020-ban.
Persze azt értem, hogy aki eleve hülye módon Cyber GTA-t várt, az koppant. Én nem azt vártam, nem is csalódtam. A gyerekes utcán randalírozásból meg kinőttem, a GTA-ban sem kötött le 2 óránál tovább.
Láttuk előre, hogy ez lesz, ha nem lenne a konzolos hiszti és jobb lenne az OW rész, akkor is koppantak volna Cyber GTA-t vizionálók, mert zavarná őket a sok szöveg pl..
De ami benne marad arra sem lehetnek büszkék egy next gen játékról beszélve, főleg az igéreteikhez képest.
Amellett hogy évekkel ezelőtti játékok különb Ai-vel és fizikával rendelkeznek. Azért lehetett volna ellesni pár dolgot 😞
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Csak az elmúlt hétről mondok három példát erre, ami ki is derült, és hol van még a többi.
Utoljára szerkesztette: hapi, 2020.12.20. 20:37:53
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Pl:
- wanted system (ide nem kell írnom semmit mindenki látja)
- drive AI (és túl sok küldi válik nevetségessé e miatt)
- civilek AI (nem reagálnak arra ami körülöttük zajlik, vagy túlreagálják. + eltűnnek megjelennek)
-balance (túl könnyű a játék jelenleg, pedig legnehezebben játszom)
Csodálkoznék ha ezeket valaha kijavítanák, és azon is csodálkozom hogy ez átment a minőség ellenörzésen, és a 10/10 és10/9 teszterek mit néztek?
Közben meg második végig játszásnál vagyok, ez egy kibaszott műalkotás ha fő küldetés beállított fényeit nézem.
És kurva jó újra nyomni, most jooban figyelek a részletekre is, meg több melót csinálok, de így se fogy el soha semmi. Lassan van 100000 ED-m, úgyhogy lassan el is verem (van pár implant így is, de még a Sáskapengét be kell rakni, meg egy új verda is majd, csak a miheztartás véget). De main sztoriban alig haladtam, még a fele sincs kész. 😄
Gondolkodom, hogy majd az Utcagyereknek megpróbálom a casj karit, csak annyira nem vonz. Bár Judíy... 😄
Ha az életutakra lesz késöbb extra kieg vagy küldik, akkor amúgy nekem a Nomád az alap.
Haverral pont ma beszéltünk és ugyanaz, mondta, 4-es reflex meg athletics? És agyonverek mindenkit?
Az a gond ezt csak modderek fogják javítani szerintem. És nem egy ilyen van csak és kizárólag a halálfejesek jönnek ki a szorításból Ok a bossokon nem működik de mi az agyonverek egy 5* cyber őrjöngőt? a pusztakezes harc nagyon gáz lett. Kár, hogy majd csak idővel lesz modolás ebből azonnal kurva jót lehetne csinálni.
Amit a commentekben kifogasolt valaki, hogy imadna ha Johnny ott lenne a hatterben es lazulna, az a jatekban pontosan ugy van, Johnny a hatan fekszik a jacht oldalan/peremen mikozben a dalt/Kerry-t hallgatja.
Vegul csak sikerult
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.20. 19:06:32
(es barmennyire is furcsa, eleinte hianyzott a kulso nezet az atvezetokben, de most mar kifejezetten zavarna, ha nem FP-ben menne minden scriptelt esemeny)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A rengeteg hibaja es kifejezetten rossz fejlesztoi dontesek ellenere en imadom, az unnepi idoszakban biztos, hogy a vegere is erek az elso karakterrel es utana szerintem egybol johet majd egy tudatos karakter (otletem mar van rengeteg). Addig meg uszom az arral... meg probalok eletben maradni.
Why so serious?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Why so serious?
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.20. 14:42:03