6309
banner
  • Irgum76
    ezt nem tudtam
    akkor mégsem vagyok annyira különleges... :)
  • Irgum76
    a legtöbb cucc a Johnnyis "fő" mellék küldetésen található meg
    a nadrág (meg talán a csizma) az spec egy random mezei kérdőjeles melónál szóval nem vezet oda semmilyen nyom azt bármikor be lehet szerezni
    ha kinézed guglival, hogy hova kell menni érte
  • MrAndree
    Ott mindenkinek kiadja mindkettőt. :)
  • Irgum76
    de cicie is meg fütyie is van a karakteremnek
    és mindenki Mr.-ez ha úgy szólítanak meg
    egyedül a Felhőnél volt keveredés mikor babát választottak nekem
    a gép férfit és nőt is kiadott egyezésnek és nekem kellett választani mivel "különleges" voltam
  • Evoluti0N
    Jah, igazad van. Rosszul emlékeztem. Panam esetében férfi hang és férfi test kell. Szal úgy tűnik, h románc esetében nem csak a hang számít. Szal kérdés, h a különböző nemű hang és test kombináció esetében melyik karakterekkel működik a románc.
  • Palinko
    Karakter kreaálásnál kiírja hogy nőnek vagy férfinak fog-e azonosítani a világ
  • Evoluti0N
    Azt olvastam, h Panam esetében férfi testtel és bármelyik hanggal működik a románc. Szal férfi hanggal és női testtel nem.
  • Evoluti0N
    A Witcher 3 lóversenyei után itt sem vártam csodát. :D
  • TomStorm
    Ezeket mindegy hogy csinálod meg sztorit be lehet gyűjteni?
    Vagy ha sztori közben kihagysz valamit és vége lesz akkor már nem lehet meg minden tárgya?
  • MerlinW
    Sleeping Dogs is 100 óra felett van / lehet ha mindent megcsinálsz benne, felfedezel, stb. Illetve CP is csak 10-20 óra, ha kizárólag a főküldetéssel foglalkozol.
  • Irgum76
    na megcsináltam azt a befejezést amit szerettem volna
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem csoda, hogy megkavarodtam nem kicsit skhizoid a szituáció néha azt sem tudtam V-vel vagy Johnny-val beszélek-e
    de V nem ajánlotta fel a testét nekiállt hisztizni és nem akartam ellopni a testét ezért tökölődtem ide-oda
    de mint most kiderült megbékélt a szituációval és végül belement a cserébe
    ez a lezárás már tetszett
  • Carlos
    Az ágy melletti éjjelit szekrényen van a kód. :)
  • Irgum76
    nekem már csak a nadrág hiányzott Johnny cuccai közül ezért csaltam picit megnéztem hol van
    és ott egy fanatik rajongótól kell ellopni egy gitárt kódot kér, feltörhetetlen olyan az egész mint fort knox
    erre mondom megnézem szkennerrel 1 ram használat ajtó kinyit :)
    mondom bazz ezért rohangáltam körbe meg néztem a plakátok dátumát hátha az a kód
  • Irgum76
    hát én azt hittem a versenyre, hogy bugos de talán az is
    nincs az az isten, hogy ne te nyerjél még ha ki is repülsz a térképről
    amit mondjuk a bestiával nem nehéz megtenni pattog össze-vissza
    ha rendes verseny lett volna az életben nem nyerek
  • Although_
    Sleeping dogs na az akció-kalandjáték! Az tényleg az. Az össz játék 34h Míg a CP 2077 88h. Megtalálod a howlongtobeat oldalon.
    Nem összehasonlítható a kettő. Mint játék mondhatod jobb neked a SD. De az nem rpg. Az amit láttam belőle egy nagyon jó gama. Messze, inkább azt mondom fele annyi tartalom nincs benne. Azt tudom mondani kb. több mint 80 óra után a pálya felét ha láttam. sleeping dogot ki lehet dolgozni részletesebben mert nem ilyen méretű mint ez. Tegnap azzal ment el három órám a kikötőben és környékén bolyongtam és érdekességeket gyűjtögettem, meg pár feladatot megcsináltam.
  • caps lock
    Versenyek ugye nemcsak szerintem lett gáz? Egyrészt nem nyújtanak semmi kihívást, másrészt megöli az egész hangulatát az idióta lövöldözés. Komolyan ezzel akarták feldobni?
    Sleeping Dogs, ha még valaki emlékszik rá, na ott mesterien voltak megcsinálva a versenyek, de nemcsak az, még a hackelés is sokkal értelmesebb volt. Fel lehetett törni kamera hozzáférési pontokat, gondolkodni kellett hozzá. Hangulatot, történetet nem is említve, köröket ver a CP-re az a játék, pedig nem mai darab és nem is fektettek bele annyi pénzt.
  • Carlos
    Hát igen, kapsz kevés pontot a delamain küldiért is (ha nem megsemmisited akkor nem kapsz, ha megsemmisited a magot és felszabaditod az AI-kat akkor 5 pont. És mivel eddig senki nem ment 70 fölé ezért valszeg ez is kell hozzá).
    Plussz vannak még apró mellékküldetések amikben johnny kifejti hogy légyszi öldd meg, stb. Ott is a kedvére kell tenni és kapsz 5 pontot (szózalékot).
  • Irgum76
    nem egy előre megírt szkript szerint kéne figyelnie a játéknak a karakterek kapcsolatát hanem plusz-mínusz pontrendszerrel
    hagy legyek néha bunkó amikor úgy érzem és jópofi ha olyan kedvem van
    végig ment az adok-kapok Johnnyval így jött ki a 60%
    ha már RPG legyen ennyi költői szabadság...
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.01.06. 08:20:36
  • Carlos
    Ez igy van.... 2 küldi van aminél meg van határozva hogy mit kell mondani hogy elérd a 70%-ot.
    Én nem oboáztam johnny-nak és meglett simán a 70. szóval ezt itt nem nagyon értem.
  • Irgum76
    csöcsös pasival vagyok (férfi hanggal)
    igen ki volt írva, hogy opcionál menj a kűtba/hídra de csak az egyiket láttam
    erre írtam, hogy lehet én kevertem el + (éjjel kettő volt nem voltam már a toppon)
    ne mosd össze a kettőt amit írtam
    az a hülyeség szerintem, hogy ha nem pontosan azokat a válaszokat adod be amik előre le vannak kódolva akkor cseszheted
    Panam a viharnál mikor behúzódnak a kis "motelbe" felteszi a lábát én meg végigsimítottam és rámozdultam ott (mint kiderült) a whiskyről kellett volna fecsegni és csak egy másik jelenetnél tovább fűzni a csajt
    Johnnynak meg tényleg szopni kell (de akkor ez lehet csak a titkos ending miatt)
    amikor a teste helyén keresgélnek ott én megjelöltem neki a monogramjával a helyet erre ő: "ha igazi sírkő lenne mit írnál rá"
    én meg benyomtam egy: "egy nagyképű pöcs"-öt
    ahelyett, hogy azt mondtam volna, hogy "az én megmentőm"
  • Carlos
    Plussz Kerry homár tehát csak fiúkkal kavar River pedig hetero. Plussz van egy pici Meredith is aki bi szóval ott mindegy.
    De mivel kidobott panam ezért valszeg csajjal volt tehát judy és/vagy River lett volna a te románcod + Meredith.
    Plussz minden endingnek (kivéve öngyi) van két sub-endingje: ki kapja a testet. Szóval ott is a kútba ment és nem a hídra. Ha nem olvassuk/értjük amit leirnak akkor persze hogy szar lesz és nem az történik amit akar...

Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.01.06. 07:42:44
  • Evoluti0N
    Milyen nemű karakterrel játszottál?

Panamot csak fickóval, Judyt meg csak csajjal lehet felszedni.
  • Irgum76
    most megnéztem milyen endingekkel tudnám lezárni
    Johnnynak akartam adni a testem de vagy nem volt meg hozzá a százalék (60%) vagy valamibe belekeveredtem ott a végén
    nem tudom de V tért vissza
    és megnéztem most pár videót mivel a románc is csak pasival sikerült volna amit meg nem akartam
    szóval az esetek 99%-ában nem számít mit dumálsz úgyis a legfölső lesz a frankó a többi csak tökölődés
    viszont vannak kulcsfontóságú válaszok amiket ha elcseszel nem úgy alakul a sztori ahogy elképzelted
    én pl rányomultam a nomád csajra következő lehetőség "akkor legyünk barátok" semmi más
    nincs a klasszik "bocsi be voltam nyomva" vagy "majd legközelebb kidumáljuk"
    semmi megsimizted a lábát te perverz húzz a rákba
    szerintem ez így nem frankó
    tecső videókból kell kinézni, hogy hogy szopd Johnny f-át
    ez így el van cseszve

• Irgum76
    :D
  • Evoluti0N
    Láttam egyszer egy hasonló trükköt egy bűvésztől. A titok, h az egyik nadrágszárába el van rejtve valami, ami megtartja a súlyát.
  • Irgum76
    felhívtam Johnny csaját ez lett az eredmény :) :
  • Irgum76
    ami viszont zavar, hogy eltűnt Johnny
    csinálok mindenféle mellékküldetést néha feltűnik benyög valami szarságot aszt mintha ott se lett volna
    jópofák ezek a kis küldetések pl the hunt jó beteg volt meg a roncsderbi stb de most már jó lenne Mr. Silverhandre koncentrálni
  • Evoluti0N
    Igen. Előre scriptelt jeleneteknél érdekes eredményeket tud néha produkálni az, h a mi karakterünk szabadon mászkálhat. Például, amikor az NPC-k átsétálnak rajtunk, mert a script alapján beszélgetés közben azt az útvonalat kell megtenniük.
  • Irgum76
    tök bírom mikor a kedves npc cimboráim megköszönik a segítséget kocsiba pattanak és azzal a lendülettel át is hajtanak rajtam :)
  • Irgum76
    valaki hiányolta ez a lehetőséget
  • Although_
    Arra se mondanám az évek során fejlődött. De valóban az ami miatt rossznak nem lehet nevezni. Rád volt írva az egész, minden miattad történik vagy te leszel a szupersztár. Az egész játékon érződik egyik eleme sincs kidolgozva, kihagyott lehetőségek sora akár a Dark Brotherhood történet, vagy a mágus quest ahol egyből bekerülsz sűrűjébe, nincs átvezetés. Vagy ha megtalálod a jegyzeteit a Companions vezetőjének akkor arról te milyen különleges vagy az egész játékon érződik tömegeknek csinálták, embereknek akiknek az a játék pár órára vagy többre megadja az érzést milyen nagyszerűek. Pont az lett aminek szánták tömegtermék.

Az óriási hibát ott követte el a CD, hogy egy játékot csináltak ami nem felel meg azoknak a kritériumnak aminek a skyrim megfelelt. Amit azóta is annyian próbálnak másolni. Lásd EA-BIo páros pl. Ez a játék nem tömegjáték ebben a formában. Sok embernek nem fog tetszeni. Mert ha nekünk rétegjátékosoknak tetszik az a tömegnek nem fog. A két halmaz sose fedi egymást. Mi mást várunk egy rpg-től és azok is akik csak egy jó sztorira vágynak, pár órára szuperhős érzésre. Mit érdekli őket itt többféle karaktert eljátszhatsz egy egyszerű gignél is lehetsz tank, lehetsz lopakodó, lehetsz netrunner, mert vannak megoldásai a játéknak rá, és a világ reagál is rá nem csak a fejedben képzeled el a dolgokat.
  • Shiwo
    A Diablo-ban szintet tudsz lépni, meg küldit kapsz ... amire választ sem adhatsz, csak leokézod... választási lehetőséged semmi... a GTA 5-ben legalább annyi beleszólásod van, hogy eldöntöd, Michaelt nyirod ki, Trevort, vagy egyiket se.. fejlődni lehet benne, küldiket kapsz... nem mondom, hogy a GTA 5 egy RPG, de van benne annyi RPG elem, mint a Diablo-ban, ami annó év RPG-je lett... szóval vagy mindkettő az, vagy egyik se.. inkább utóbbi..ettől függetlenül azok is jó játékok..

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2021.01.05. 14:57:31
  • lwb
    Azért vedd bele azt is, hogy amikor a játék kijött, éppen kezdődött az évvégi holiday season, a szabadságolások, most viszont már mindenki visszament dolgozni, iskolába stb., tehát ideje is kevesebb van játszani.
  • PiszkosFred
    Nagyon sokan vannak ezzel ugyanígy, legalábbis három héttel a megjelenés után a steames játékosszám alakulása alapján (az alltime csúcsérték 20%-nál jár most a játék napi csúcs) úgy tűnik.

Feltételezve/figyelembe véve,
    - hogy az átlag játékos napi max egy órát játszik (heti 6,33 órát)
    - hogy egy végigjátszás 20 óra main story + 30 óra extra tartalomból áll
    ...akkor az átlag játékos a main storyt 3 hét alatt teljesíti (ha eljut odáig), vagyis nagyjából egy karrier fér bele december 17. óta.

(még mielőtt kitörne a hiszti, az itteni bagázs nyilván nem napi 1 órát játszik, én sem, de itt most az átlagokról van szó)

• Palinko
    AC meg GTA soha nem is lett RPG-ként pozicionálva, csak RPG elemeket tartalmaznak nyomokban
  • fluency
    Mára már a CRPG elnevezés sem a régi szerintem. Mióta egy csomó játék leírásánál megjelent az rpg kategória, azóta már az RPG sem ugyan az jelenti, mint ami előtte volt. Mert ha belekerül(-nek) a szintezhető karakter(-ek), fejleszthető harci és egyéb a játékra kiható képesség(-ek), a szabad felfedezés és küldetés alapú rendszer, az alakítható/változtatható történet és a dobásokra épülő harci mechanika, stb.. máris rpg lesz a játék. Csak ettől még nem lesz az a Klasszikus értelemben vett RPG egy játékból. A kérdés, hogy egy játék mennyit tartalmaz ezekből az elemekből és milyen arányban, illetve, hogy a játékban min van a hangsúly. Ezek tekintetében kell vizsgálni ezeket szerintem. A régi CRPG meghatározás mára már elavult lett. Nálam a CRPG az a régi, klasszikus rpg-ket (és az azokhoz hasonlítóakat) jelenti.

Amiket írtál, AC, GTA azok nálam akció-kalandjátékok, nem többek és nem is kevesebbek.
  • Palinko
    TES-ekben mindig is mellékszálakon bontakozott ki a történet a főszál meg alibi és arra jó hogy legyen ami triggerelje a creditst. A tolvajcéh meg a black hand története általában zseniális.
  • lwb
    Én csinálok egy második végigjátszást, de box series x-en. Annyira elkúrtam a százalékom Johnny-val, hogy a fél játékot újra kéne játsszam a titkos befejezéshez, szóval akkor inkább csinálok egy másik végigjátszást konzolon.
  • Irgum76
    én még mindig játszok és mivel baromi szar a névmemóriám már így is felejtek, hogy ki kicsoda és mit akar...
  • Palinko
    Én ezért se játszom végig másodszor, plusz időt is spórolok és a fixek is megjönnek szóval a fejlesztés befejezésekor tervezem újrajátszani addigra hátha felejtek és nem tűnik fel a linearitás