Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a késdobálásra lennék kíváncsi
felvettem de kéne hozzá kést is berakni vagy hogy?
felvettem de kéne hozzá kést is berakni vagy hogy?
description of perk.
Nekem úgy tűnik kellenek a perkek bekapcsolás után..elindul. ahogy elolvastam. De nothing sure.
Amúgy másnak mennyire jön elő az a bug, hogy a tárolókba rakott hulla/eszméletlen ellent. Meglátják és riasztanak, nem kell hogy elmenjenek a tároló mellett, elég ha a látómezejükbe kerül. Mintha kilógnának belőle, pedig nem...
A kikötői feladatnál csak egy volt amit nem tudtam használni, de volt olyan feladat is egy bárban, ahol akármelyikbe rejtettem testet, azonnal keresni kezdtek, kénytelen voltam félreeső szobákba hurcolászni őket.
A kikötői feladatnál csak egy volt amit nem tudtam használni, de volt olyan feladat is egy bárban, ahol akármelyikbe rejtettem testet, azonnal keresni kezdtek, kénytelen voltam félreeső szobákba hurcolászni őket.
Gyerekek én a hidegvérrel még mindig nem tudok mit kezdeni. Hogyan csaljuk azt elő? Vagy mi ez?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.21. 19:59:32
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.21. 19:59:32
Nem feltétlenül halál esetén load, elég ha lebukom, megszólal a riasztó, vagy - én elég sokat ugrálok szellőzőkön, klímákon, párkányokon titkos helyet, vagy "alternatív útvonalat" keresve, - és elb@szom.
fene a gusztusod...
én úgy vagyok vele, hogy halál nélkül tudjam végig vinni az adott szituációt
nem 50 halálból kideríteni, hogy mit hogy kéne csinálni
én úgy vagyok vele, hogy halál nélkül tudjam végig vinni az adott szituációt
nem 50 halálból kideríteni, hogy mit hogy kéne csinálni
Ez tetszik. Lopom... 😉
Ahogy régen mondták a haverok. Have fun aztán.
kedvencem volt nem rég egy night club, ahol a felső emeleten van a célszemély. Bemegyek, körbenézek, na mondom én ezt megint nem belülről fogom megoldani. Kimegyek, dupla ugrással tetőn vagyok, körbe nézek, kiszúrom az erkélyen a fickót. Megvárom amíg a korláthoz ér, rányomtam egy eszméletvesztős gyorshacket, átugrottam, ledobtam, utána ugrottam és már kint is voltam vele a kocsinál <#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.21. 19:01:12
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.21. 19:01:12
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
én szuper ninjává fejlődtem. Kintről meghackeltem a kamerákat, megkerestem vele, hol van a kocsi, dupla ugrással beugrottam, elhelyeztem dupla ugrással ki, 1,5 perc alatt mintha ott sem lettem volna 😄 jöhetett a bónusz..
így kicsikét néha mintha túl könnyű is lenne, néha direkt rákényszerítem magam a lopakodásra és tervezésre
de a harc is túl könnyű, ha kiszúrnak a távolikra van egy 800 dmg-es sniperem, a közeliekre meg egy továbbfejlesztett fejre magától lövő Skippy okosom, csukott szemmel végig tudnék menni vele a tömegen
igaz, én normálon vagyok, nem hardon, de a következő játékot már hardon fogom kezdeni
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.21. 18:58:13
így kicsikét néha mintha túl könnyű is lenne, néha direkt rákényszerítem magam a lopakodásra és tervezésre
de a harc is túl könnyű, ha kiszúrnak a távolikra van egy 800 dmg-es sniperem, a közeliekre meg egy továbbfejlesztett fejre magától lövő Skippy okosom, csukott szemmel végig tudnék menni vele a tömegen
igaz, én normálon vagyok, nem hardon, de a következő játékot már hardon fogom kezdeni
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2020.12.21. 18:58:13
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
sorry nem illik bele a karakterprofilba 😊
Bocs, egy kérdés. Fel akartam tenni egy dec.15ös nvidia drivert (460.89) az 1.05 miatt, és olyat ír ki, amin nem tudok továbblépni: Nvidia telepítő nem tudja folytatni. Semmit sem enged felrakni. Mi kavarhat be?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.12.21. 18:35:52
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2020.12.21. 18:35:52
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Használom, mert kell.
De rég volt de jó is volt!
Pvp azért ment jobban mert én nem voltam jó a szervezett Pve-ben mint ti és én csak azt nyomtam😊
Na de Off téma sry.
Pvp azért ment jobban mert én nem voltam jó a szervezett Pve-ben mint ti és én csak azt nyomtam😊
Na de Off téma sry.
Tegnap a kikötő mellett hasonló csak hardon 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szarozok sokat keresek hátsó bejáratot leszedek egy munkást és kuka taggle és figyelem a mozgást és összehangoltan mozgok velük, néha lenyo,ok egy csapdát, akkor odacsődülnek én meg gyorsan végzek és spuri, mindenre felmászok amire lehet. Jelenleg Corpo és próbálok megfelelni neki még kezdő szegény 😄 Very hardon a következő kíváncsi leszek, aztán majd jön a többi életút is 😊
Tegnap este egy kikötői raktártelepen kellett megkeresnem, és "meghackelnem" egy kontenérben elrejtett luxusautót. Külön bónuszt adott a riasztás nelküli hackre, de muszály is volt úgy csinálnom mert olyan sok és "overpowered" enemy cirkált bent, hogy "rambo" módban esélyem sem lett volna. 8-után kezdtem el, először is 26-szor körbejártam a helyet, és két utcával arréb találtam egy utat a csővezetékekre amin bejutottam fenntről, feltörtem a teljes kamerarendszert, teleraktam hullákkal 2-3 kukát, közben visszatöltöttem vagy 50-szer, es "már" fél 12-re végeztem is.
Nekem ez tetszik benne. 😊
Nekem ez tetszik benne. 😊
Meglepett volna ha nem hardon kezded , neked minden képességed megvan ami ehhez kell nem csak ügyesség is de komoly rpg játékok is. Tudod mit kell figyelj, annak idején a Conanban egy gyerek volt a magyar közösségben akiről biztosan tudtam jobb mint te az nem sok.
Ő kb. legenda volt a pvp szerveren. 😊
Ő kb. legenda volt a pvp szerveren. 😊
Hardon jó a balance így kezdtem elsőre,tetszik.
De mindent megoldok szépen odafigyelve.
Következő végigjátszásra very hard lesz a jó kis térd és homlokcsapkodó nehézségi fokozat szigorúan önkínzásra😄D
De mindent megoldok szépen odafigyelve.
Következő végigjátszásra very hard lesz a jó kis térd és homlokcsapkodó nehézségi fokozat szigorúan önkínzásra😄D
Dark soul ügyességi játék az minket nem érdekel.
Komolyan már megijedtem 😄 Volt egy kis rohadék akik gondot okozott, de végül nehezen lement. Ennyi? Nem remélem így marad ahogy haladok előre úgy lesznek egyre jobb poénok. Ettől nem unalmas.
Jó játékok azok, csak olyan hidegvér kell hozzájuk amivel én pl. nem rendelkezem. A Cyberpunkban legalább nem murdelok meg feltétlen ha "pánikba esek"...XD
Igen erre gondoltam, az ha nagyon könnyű és még szintezned sem kell mert leütsz mindenkit. Képletesen az unalmas.
Nem mondom hibátlan direkt figyeltem használ e medpakot 😊 Tudod nagyítás meg minden "geciség" overwarm, sock meg minden ami kell felette körözök és órán keresztül de mindig van neki 30-40% hp és az elég is 😊
van minden ami kell. malfunction. ugrálok és egyszerűen nem. Mert ez sokkal magasabb szintű 😊 Jól van ez így.
Nem mondom hibátlan direkt figyeltem használ e medpakot 😊 Tudod nagyítás meg minden "geciség" overwarm, sock meg minden ami kell felette körözök és órán keresztül de mindig van neki 30-40% hp és az elég is 😊
van minden ami kell. malfunction. ugrálok és egyszerűen nem. Mert ez sokkal magasabb szintű 😊 Jól van ez így.
Hát very hard-on "kicsit más" a játék mint amit a teszt YT-os playtrough-okban, meg a "chilles" végigjátszásokban lehetett látni...XD
Egy rövid pár órás lvl.normal teszt után indíttottam vh-on és most már igy is játszom végig, de őszintén szólva túllőttem a célon, elsőre ezt nem ajánlom senkinek...XD Van értelme a scannelésnek mert nagyon kell figyelni a damage resistre, weakness-re.
Kurva kemény igy kiismerni a mechanikákat, egy "senki" vagyok lvl. 23-as "girnyó" kis tech-ként, az enemy hackerek is borzasztó veszélyesek, de a fast meele-k azok amik halálra sz*patnak ha megbukok a sunnyogásban.
És semmi utcai hősködés, meg randalírozás, meg "parkouros" csihi-puhi, mer' jönnek a drónok a lézer sajtreszelőikkel síkosító nélkül szigorúan.XD
Kurva jó móka... 😊
Egy rövid pár órás lvl.normal teszt után indíttottam vh-on és most már igy is játszom végig, de őszintén szólva túllőttem a célon, elsőre ezt nem ajánlom senkinek...XD Van értelme a scannelésnek mert nagyon kell figyelni a damage resistre, weakness-re.
Kurva kemény igy kiismerni a mechanikákat, egy "senki" vagyok lvl. 23-as "girnyó" kis tech-ként, az enemy hackerek is borzasztó veszélyesek, de a fast meele-k azok amik halálra sz*patnak ha megbukok a sunnyogásban.
És semmi utcai hősködés, meg randalírozás, meg "parkouros" csihi-puhi, mer' jönnek a drónok a lézer sajtreszelőikkel síkosító nélkül szigorúan.XD
Kurva jó móka... 😊
Lehet ki kellene próbálnod a Dark Souls és ahhoz hasonló játékszériákat, mert mint kiderült, te nem is szerepjátékra vágysz, hanem hogy szopasson az ellenfél/boss. A souls like kategória játékai meg erről szólnak - csak legyen nálad pót egér, bill, kontroller, mert fogyóeszköz játék közben.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kancsiborzinak igaza van csak normál felett érdemes. Csak ott az alatta levő szinteket el kell felejteni.
Visszavonom azért hardon nem teljesen reménytelen lenne a játék. 1,5-2 órája egy moxos pszichopata ellen, az előző ugrabugráló semmi volt ehhez képest 😊 azok a karmok mintha az introból a fenti, képből jött volna elő. Esélytelen vagyok úgy néz ki most feladom. 😊 Tudom mit kell vennem. És hard nem very hard quest 😊 Na végre valami. 😄 Anyabaszó kurváját 😄 Nyomom a dogget és percekig jó isde folyamatosan nyomja a villanásokat 😊 Egyszerűen nem tudom kifárasztani 😄
Ty CD. Ez már valami.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.21. 16:51:57
Ty CD. Ez már valami.
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.21. 16:51:57
Igen azt tudom, de azt írták az önmagában nem elég, kell hozza a jó viszony Johnny-val.
Jo lesz az 5 percnek is
A titkos befejezéshez mikor választás elé állít Johnny, csendben kell maradni 1 percig és nem választani semelyik opciót.
[merlinw.org]
Kicsit talán spoiler-es lehet egyeseknek!
A főmenüben található 3 szimbólum, a Hírnév, Metamorfózis, Ketyeg az óra. Én azt hittem eddig, ezek jelzik együttesen az előre haladást, csakhogy az egyik főküldetés után, ahol Johnny-val lehetett beszélni, nekem a középső lecsökkent 20-ról 15%-ra. Szerintem ez jelzi a viszonyunkat Johnny-val, kicsit keresgélve rátaláltam, hogy a titkos befejezéshez ezt kell 70%-ra felnyomni, nálam az bajos lesz, nem igen kedveltem meg Silverhand-et, általában elküldöm a búsba.
Na de akkor, mit jelent az utolsó(Ketyeg az óra), kicsit olyan mintha az Ereklye testünkben okozta károkat jelezné, de tudtommal erre nem lehetünk hatással, de akkor minek jelzi ki? Az is érdekes, hogy egy ideje csak mellék feladatokat teljesítek, elég sokat megcsináltam, de egyik érték sem változik, olyan mintha csak a fősztoriban való haladás lenne rájuk hatással.
Illetve mit takarhat a fejlődés menüben ez az ág, gondolom majd ha lesz valami komolyabb kiegészítő, akkor lesz szerepe, ha lesz, elég nagy córeszban van a CPR.

A főmenüben található 3 szimbólum, a Hírnév, Metamorfózis, Ketyeg az óra. Én azt hittem eddig, ezek jelzik együttesen az előre haladást, csakhogy az egyik főküldetés után, ahol Johnny-val lehetett beszélni, nekem a középső lecsökkent 20-ról 15%-ra. Szerintem ez jelzi a viszonyunkat Johnny-val, kicsit keresgélve rátaláltam, hogy a titkos befejezéshez ezt kell 70%-ra felnyomni, nálam az bajos lesz, nem igen kedveltem meg Silverhand-et, általában elküldöm a búsba.
Na de akkor, mit jelent az utolsó(Ketyeg az óra), kicsit olyan mintha az Ereklye testünkben okozta károkat jelezné, de tudtommal erre nem lehetünk hatással, de akkor minek jelzi ki? Az is érdekes, hogy egy ideje csak mellék feladatokat teljesítek, elég sokat megcsináltam, de egyik érték sem változik, olyan mintha csak a fősztoriban való haladás lenne rájuk hatással.
Illetve mit takarhat a fejlődés menüben ez az ág, gondolom majd ha lesz valami komolyabb kiegészítő, akkor lesz szerepe, ha lesz, elég nagy córeszban van a CPR.

aszem tévedtem 😊
szétrúgják a seggem
szétrúgják a seggem
most megyek a parádés küldikre 18. szinten nem érzem, hogy muszáj 40. szintűnek lennem
Hát akkor gyerünk játszani!
Én már a második karakterremmel nyomom. Az elsőt kimaxoltam.
Én már a második karakterremmel nyomom. Az elsőt kimaxoltam.
Þór vígi þessi rúnar
köszi
sokat segített csak kéne 15 szintlépés, hogy kimaxoljam
sokat segített csak kéne 15 szintlépés, hogy kimaxoljam
Mondjuk a Hazárd Megye Lordjaiban... 😊
Jogos, a konfederációs zászló nélküli Lee tábornok már nem az igazi 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.21. 11:17:49
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.21. 11:17:49
A narancsssárga? Knight Rider 😛
Amúgy a bozótos átszüremlését nálam megoldott a videokari driver csere, szóval innentől nem tudom érdemes-e bugnak vagy glitchnek vagy minek nevezni a jelenséget.
Amúgy a bozótos átszüremlését nálam megoldott a videokari driver csere, szóval innentől nem tudom érdemes-e bugnak vagy glitchnek vagy minek nevezni a jelenséget.
mellesleg mit oldanának meg a szintlépést???
Nagyon szépen kérlek, hogy felejtsd már el a modokat és a moddereket. A PC-s játékok kivételelével, vagyis a játékosok közel 60-70%-a NEM FOG tudni modokat használni, ezért a fejlesztőknek kell megoldani, finomítani, rendbe tenni, stb. a dolgokat.
De ezt a moderek tudják javítani 😊 A többit meg a CD megcsinálta 5sre. Már csak az a kérdés kapunk e új kiegeket?
Meg lehet csinálni ezt rendesen, de amit már a W3-nál észre lehetett venni megtanulták mi az egyik feltétel a jó tömegjátéknak. Míg a W2 évek alatt nerfelték szarrá addig a W3 már úgy jött ki. Ott a PoE, más izometrikus ahol jól meg van oldva a sebzés meg képességek, pont az a lényeg amit írtál overpowered a karink.
A megoldás egyszerű, abszolult nem elavult a szintlépéses rendszer rengeteg játékot megcsináltak jól vele. Fallout NV pl, hogy még egyet mondjak. A probléma a tömegnek való megfelélés. Hogy azt érezze ő very hardon is valaki. Téged zavar engem is. Mert a lényeget veszi el az érzést ahogy kezdőből haladó leszel.
A megoldás egyszerű, abszolult nem elavult a szintlépéses rendszer rengeteg játékot megcsináltak jól vele. Fallout NV pl, hogy még egyet mondjak. A probléma a tömegnek való megfelélés. Hogy azt érezze ő very hardon is valaki. Téged zavar engem is. Mert a lényeget veszi el az érzést ahogy kezdőből haladó leszel.
Szerintem, az a gáz, hogy szintlépéses rendszere van. Azért versz le bárkit pusztakézzek és 4-es skillel. Eleve kapsz 5 hpt szintenként, az lvl 30on +150 hp, nevetséges, hogy 3x annyit tudsz sebződni, a nélkül, hogy akár egy pólót magadra vennél, nemhogy kiberverrel, csak a szinted miatt.
Papír alapú szerepjátékban is geci elavult a szintlépéses rendszer már.
Papír alapú szerepjátékban is geci elavult a szintlépéses rendszer már.
Kojiro ergo sum.
Nekem 53mb és nincs semmi gond. Azért csináltam róla egy másolatot.
az , hogy a zsaruk nem üldöznek lehet koncepció is
hiszen a CP világban nem állnak a helyzet magaslatán gyakorlatilag golyófogók
ezért is használnak a cégek stb zsoldosokat ott van pl a trauma team nem épp gyengék
8000 gyilkosság történt NC-ben nem rohangálhatnak minden punk után
más: a craft használható valami értelmesre?
(az upgrade se valami tápos)
mindent betörtem amit találtam és most ott tartok, hogy van egy csomó alkatrészem kiberlábra meg kuporgatok
most már adok el mindent pár ezer abból is bejön
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.12.21. 06:31:44
hiszen a CP világban nem állnak a helyzet magaslatán gyakorlatilag golyófogók
ezért is használnak a cégek stb zsoldosokat ott van pl a trauma team nem épp gyengék
8000 gyilkosság történt NC-ben nem rohangálhatnak minden punk után
más: a craft használható valami értelmesre?
(az upgrade se valami tápos)
mindent betörtem amit találtam és most ott tartok, hogy van egy csomó alkatrészem kiberlábra meg kuporgatok
most már adok el mindent pár ezer abból is bejön
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.12.21. 06:31:44