Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van valami fix hozzá elvileg:
Cyberpunk 2077 SSE 4.1 & 4.2 FIX
SSE 4.2 FIX
Lemaradt hogy ez level 10 alatti karakter.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2020.12.25. 14:17:15
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
jó flat head megszerzésénél van ilyen de nem ez a jellemző
az meg, hogy egy harci küldetést lopakodva oldasz meg nem azt jelenti amiről én beszéltem
mondjuk becsöngetsz és kiadod magad vízvezeték szerelőnek aszt bejutottál ilyesmik
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2020.12.25. 12:19:50
Csináltam meg már úgy küldit hogy egyszerűen felmásztam az erkélyre, elhoztam amit kellett és távoztam anélkül hogy bárki észrevett volna. Legtöbbször könnyen meg lehet kerülni a biztonsági rendszereket. Be meg ki lehet törni ablakokat, szomszéd épületről átugrani a tetőre, vagy fordítva mikor menekülni kell. Nagyon ritkán kerülök lövöldözős helyzetbe, de akkor is inkább sokkolót vagy sáskát használok.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.25. 11:55:06
én azt szeretem egy RPG-ben trükközve, fifikásan lehet játszani és a harc csak a végső megoldás
itt ez nekem nem jött elő
nem mondom, hogy rossz vagy nem tetszik de, hogy ez lenne a "NAGYBETŰS rpg" azt azért nem mondanám
az a Fallout 1-2 volt
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lwb, 2020.12.25. 07:43:55
Mondjuk azt nem értem, hogy a NY-i joghatóság hogyan jön ide, kint van CDPR a NY-i tőzsdén?
Egyékbént egy icikepicikét azért szánalmas, hogy karácsony este is erre vered magad.
According to the lawsuit, defendants throughout the Class Period made false and/or misleading statements and/or failed to disclose that: (1) Cyberpunk 2077 was virtually unplayable on the current-generation Xbox or Playstation systems due to an enormous number of bugs; (2) as a result, Sony would remove Cyberpunk 2077 from the Playstation store, and Sony, Microsoft and CD Projekt would be forced to offer full refunds for the game; (3) consequently, CD Projekt would suffer reputational and pecuniary harm; and (4) as a result, defendants’ statements about its business, operations, and prospects, were materially false and misleading and/or lacked a reasonable basis at all relevant times. When the true details entered the market, the lawsuit claims that investors suffered damages." - Businesswire

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.25. 02:42:30
[merlinw.org]
A TLOU2 jóval alacsonyabb felbontáson, statikus világítás mellett működik. Technikailag nincs egy kategóriában a CP2077-tel, ahol konkrétan ha a paksi atomerőmű be van kötve a gépedbe, akkor be tudod kapcsolni a global RT illuminationt, aminél közelebb a nap szimulálásához nem nagyon tudunk kerülni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.24. 22:18:46
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
mono korbács és egy kék okospisztoly mindent megoldott
a lezárás mitől függ?
mert én simán fejbe lőttem magam nem erre számítottam mikor eldobtam a bogyókat...
mit csináltam rosszul, hogy nincs rendes végjáték?
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.12.24. 18:44:03
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
de kösz a válaszokat
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.24. 14:22:36
[merlinw.org]
Maajd olyan lesz mint a No Man's Sky! Reméljük. 😄
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.12.24. 13:39:47
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
mindig leverem kb 20%-ra alig üt vissza mert folyamatosan verem a fejét
aztán jön valami hekkféle még nem néztem meg normálisan mi az mert ugye bunyó van
aszt üt kettőt a levegőbe aszt végem
Nezd mit csinal a masik. Nagyon latszik, mikor tamad, akkor dodgeolj vagy akar ugorj (ha van double jump implantod). Igy semmit nem serulsz. Ha kis tamadas, akkor counterattack is jo megfeleloen idozitett vedekezessel.
Ha nagyon aktivan tamadsz, amugy is alig tamadnak, annyit fetrengenek meg szedelegnek. 1-2 power punch, aztan sok kicsi.
Az armor tobbet segit, mint a sok hp, ha serulsz. A vedekezesen atut a powerpunch, szamit mi ellen hasznalod. A countereles a jo hasznalata, amugy foleg csak stamina pocseklas.
Ha sokkal nagyobb szintu az ellen, akkor kell parazni a talalatoktol, meg nagyon idoigenyes a win.
Én speciel egyáltalán nem csalódtam a játékban. Egyrészt jól végig lehet játszani, ha el is akad az ember gyorsan visszatölthető. Találkoztam jó pár buggal, de melyik játékban nincs. Az olyan bugok mint pl. meztelenül szaladgálás rohadtul nem zavar fps-ben. Olyan bug ami komolyabban megzavarta volna a játékmenetet nem igazán volt. Talán a legkellemetlenebb, hogy amikor kellene nem sikerül elővenni a fegyvert, vagy harc közben nem történik meg olyan interakció aminek meg kellene történnie. De nálam ilyen nagyon ritkán van.
Why so serious?
Þór vígi þessi rúnar