6309
banner
  • Carlos
    Ha judy-ból bi lesz akkor kerry-ből is az legyen már akkor. :)
  • Evoluti0N
    Nem hiszem, h ezt megjátsszák. Egy karakter szexuális beállítottságának megváltoztatása, főleg, ha nem hetero karakterről van szó, nem kis felháborodással járna.
  • PiszkosFred
    Régebben nem tetszett valami, elmondtad otthon a négy fal között két anyázás közben és kész, túl voltál rajta. Manapság elmondod ugyanezt az interneten, abból cikk lesz (a gamer sajtó 80%-ának alapja egy twitter idézet vagy reddit poszt - itt tartunk), követőket találsz és kezdődik a PR katasztrófa, a mentegetőzés, a korrekció a fejlesztő részéről, mert mindig az elégedetlen kisebbség a hangosabb... És ez ennél rosszabb lesz.

Judy engem hidegen hagy, de ide a rozsdás bökőt, hogy a következő 1-2 patchben visszaváltozik biszexuálisnak (ha már megvannak a male V-s hangok is a románchoz - lásd a modot, ami előbányászta), mert most ez fogalmazódott meg igénynek pár emberke részéről...
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.07. 19:20:13
  • MarkBlade
    :D Ez így van.. csak bosszantó mikor már a tank is sebezni akar.. mert az egysejtűeknek már ezt is megcsinálják mert az plusz bevétel. Értem hogy kell a pénz de biztos hogy minden áron? Ezen vérez most a CP is..
  • MerlinW
    A leech pedig egy elég régi healer sebzési mód :) A tanknak ugye kell sebeznie sokat, egyedül a DPS az ami csak bántani tud. Ezért is hívják egysejtű kasztnak, ezért van belőlük mindig a legtöbb. A tankoláshoz ész kell, heal-eléshez meg idegek és türelem a sok gyökér dps miatt :)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.01.07. 18:17:06
  • MarkBlade
    Pont ez a lényeg.. nem kell hogy mindenkinek tetszen. Az élet sem ilyen de az örök forgatásba az ember belezöldül. Mindennek meg van a szerepe. Egy healer ne akarjon sebezni.. egy dps tankolni stb.. de mindenki mindent akar.. azonnal. Ezért tartunk ott ahol..
  • Carlos
  • Carlos
    Végre valaki tud a sorok közt olvasni!!!
  • PiszkosFred
    OFF:
    Ez az úgynevezett "mmo körkörös balance" :) Ha belegondolsz, sosincs olyan állapot, ami mindenkinek jó. Ezért a legtöbb mmo fejlesztő azt csinálja, hogy időről időre kiemel egy kasztot, azt buffolja és arra a 2-3 hónapra az lesz az "isten". Aztán jön a sírás, jön a következő class, és így tovább, újra és újra. WoWban is minden class volt már legalább kétszer "mászthev" és volt már "sose visszük raidre" szituációban. Istenigazából megtanulni játszanod nem kell sosem, egyik fázisban sem, cska megvárni, amíg a te classod lesz az aktuális OP :) 12 classból 11 mindig sír, minden mmoban, a "sírás" mennyisége mindig állandó.
  • Irgum76
    nem sértés helyreigazítás
  • MarkBlade
    nem tudom kinek szántad de én értettem és válaszoltam is rá. .
    egy baráti beszélgetésbe "szövegértés egyes" nem illik.. ha meg sértegetni akarsz bárkit is ne itt csináld.
  • Irgum76
    szövegértés egyes
    Carlos némi költői túlzással élve arra hívta fel a figyelmet, hogy szar a kommunikáció a CDPR részéről
    illetve nem szar hanem nincs
  • Although_
    Anno a conanban játszottam pvpt talán utoljára. Egy nálam sokkal jobb spanyolt, én pvp1-ben pvp3-ban volt 5 szint volt. Taktikázással lefejeztem a kariját. Visszavágót akart, azt már megnyerte. Nem volt nyafogás.
    A lényeg volt rendszer, jól működő rendszer. Mint ez a cp 2077.
    Pár év eltelt, aztán elkezdődött ez a nyafogás és az is élvezhetetlen lett. Így van a világunk ilyen lett. Minden kommersz és ráadásul nekik se jó mert ma neked kedveznek, holnap neki. És az egész szaron látszik nem jó, nem fent tartható de nincs más ugye, meg erre van igény.
  • MarkBlade
    A mai társadalom pedig erre hajaz.. pl wow,, ow.. stb Túl op a wari.. mert egyből megöli a papomat sírás.. erősítik a papot.. azán sír a dudu.. és így tovább ez megy minden szinten. Csak a játékmechanika így kuka.. és az élvezet is már aki tényleg játszik vele.
  • MarkBlade
    ebben egyet értünk.. meg inkább ez a játék még így bugosan is mint egy 20 dik COD vagy AC.. ezektől a sorozat termékektől már hupililát hányok. Persze ez nem azt jelenti hogy ez jól van így, csak számomra ez elfogadhatóbb .
  • Evoluti0N
    Ki mit akar, nem akar és mi lesz és mi nem lesz az egy dolog. Azonban azt elvárni, h játékos nyomásra változtassanak egy karakter szexuális beállítottságán, ezt senki se gondolhatja komolyan.
  • Although_
    Nálam azonos néven van epic meg rare is. Szóval ezen se gondolkodtak túl sokat nem fért bele az időbe gondolom. Rengeteg rengeteg apróság van amit javítani kell. Az AI pont nem érzem annak pont kellemes. Akció mégse annyira mint a Mass effect
    pl. Számítanak a képességek is. Nagyon jól funkciónál. Őrök is persze lehet quickhacknál is elindulhatnának keresni pl. csak akkor már nagyon akciójáték jellege lenne. Így most egyensúlyban van. Ésszel is boldogulsz és megvan a kellő akció is. Hihetetlen, hogy eltalálták az arányt.
    Persze félek nem sokáig lesz így. Ahogy elkefélték a W3 harcrendszerét, crafját. Egyszerűen feleslegessé tették, játék szempontjából, félek ezt is elfogják.
  • Although_
    Igen igazad van, csak ő a századik valóban a forumokon,így követve, de ő csak összefoglalta úgy néz ki.
    Persze pont ezt vártam eredetileg nem azt amit kaptunk. Józan ész alapján pont ez volt várható ha csinálnak egy ilyen játékot akkor. Ezért volt zseniális Todd annak idején.
    Pedig ha meg gondolnák mit jelent a Mox meg Judy miért van velük abból még következhet is. Hogy miért ilyen. A CD nem csak írkál felépített sztorijaik karaktereik vannak.
  • MarkBlade
    szerintem ezek nem az ő érzései hanem a nagy átlag.. ezt olvasni mindenhol hogy ezeket akarják a játékosok.
  • Kancsalborz
    Sajnos igen, nekem is volt. Még úgy is hogy nem is játszottam végig. Fegyver színe is változott a kocsim csomagtartójában, stb...
  • Although_
    Így olvasva téged, nem neked készült a játék, aki egy rpgnél ezeket sorolja fel, meg baszható Judy.
    Az egy megírt karakter azért olyan mert így álmodták meg így illik bele a sztoriba szerintük. Ez nem gta. Mégegyszer. Akkor hagyd a fenébe. Max a moderek fogják megcsinálni.
    A CD akikeknek a sztori meg a karakterek!! az alfa meg az omega egy rpgben. Az nem azért ír meg egy karaktert így, hogy neked egyéni vágyaidat kielégítse.
    Ami reális új társ npck abba én is reménykedek ez még kevés.
  • MarkBlade
    szerintem nem merik.. mert akkor időponthoz is kell kötni azt megint ott vannak ahol most.. Amúgy Judy megvolt igaz lányként.. de szerintem ez nem olyan nagy probléma. HA valaki akarja csináljon lány karit azt hajrá. Mondjuk imádtam őt :D
  • Carlos
    Csak mivel annyira elbaszták a kommunikációt a játékkal megjelenéskor (és előtte) legalább tanulhattak volna.
    De kussolnak. Tehát szerintem még ők sem tudják mit kéne csinálni. Sápognak a patch-ekről de az alap.
    De ha betolnák, hogy játékosok. 3 hónap múlva jön az új AI, a ruhapróbálás, a vizuálus karakter moddolás (acélbőr, stb) 3 új autó, 10 új mellékköldi, pasiként is dugható judy... akkor a playerek bekussolnának leülnének zabot hegyezni és jó lenne. De igy...
    Tán majd megoldják, ha nem akkor ez van... ez igy nem "háráso".
  • TomStorm
    Ok köszi
  • Zs0lt1
    Nektek volt már olyan, hogy egy lila (epic) fegyver mod egyik napról a másikra átváltozott zöldre meg fehérre?
    Itt a kép, tegnap amikor befejeztem a játékot ezek lilák voltak :-)
    Az összes fegyóban átváltoztak ...
  • PiszkosFred
    Hát, vegyesek az érzések, ahogy mondani szokták, a félig üres félig teli pohár szitu. :)

Üres: Annak nem örülök, hogy a játék jelenlegi állapota (buta AI-t, kihagyott lehetőségeket és ziccereket tekintve, felsorolni felesleges, 3 hete emiatt megy a hiszti, nem akarom újra) nem a kényszer, hanem a fejlesztői tudatos döntés eredménye.

Teli: de abban is biztos vagyok, hogy ha valakik, akkor a CDPR a kisebb ingyenes "casual" DLC-k mellett össze tud rakni egy olyan tartalmas kiegészítőt, ami mondjuk egy év múlva rebootolja a jelenleg hiányos vagy hiányzó alrendszerekkel, lehetőségekkel a játékot. Két okból is. Egy, a W3-as Blood and Wine számomra a top10-es sztori DLC között előkelő helyen van/volt azok között, amelyeket az elmúlt 10 évben adtak ki, kettő, látom a játékon, hogy egyes részeit a fejlesztők tényleg olyan fanatizmussal, szeretettel és odafigyeléssel készítették, amit ritkán látni, így reménykedek.

Steam stat meg ilyen egy Single playernél, amelynek van eleje, van közepe és open world ide vagy oda, van egy tényleges vége. És ennyi. A fő sztori átlagosan kb 20 óra, a mellékküldikkel és minden egyébbel átlagosan 50-55 óra (HLTB statisztikák szerint), az ünnepi időszakban és a karantén alatt volt ennyi szabadidő és játszottak az emberek, aztán elfogyott a kontent (mégegyszer, az átlagos, egy karriert játszó játékos számára, kiegészítve azzal, hogy a játék nem engedi a játékost "tovább élni" a világban, hanem mindenképpen lezárja a sztorit, így az "ending" valóban "ending").
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.07. 09:36:23
  • Although_
    Az senkinek nem jut eszébe ha ez a megvágott tartalom ennyire bugos, akkor a teljessel mennyire lenne az? Nekem az is megfelel, ha javítva visszateszik. Inkább a kiegészítők érdekelnek, mert a frakciókra lehetne például egy jó kieget csinálni de új tartalom is jó lehet.
  • Irgum76
    arra lehet számítani, hogy olcsóbb lesz?
  • Carlos
    Én azért most ennek nem örülök. Jó lett volna ha legalább ez féligmeddig igaz hogy jönnek a félkész dolgok. De igy? Mit várhatunk. Nem lesz T póz. Kapnuk egy fodrász boltot hogy tudjuk a fejünket alakitani (amit moddal már lehet). Esetleg egy új autó (prosztóbb megoldásként skin).
    Nem lesz hosszúéletű igy a játék... (lásd steam statok)
  • Irgum76
    ha valaki modokat keresne ez az oldal sokkal jobb, rendezettebb mint a nexus
  • Irgum76
    De hé, fél év múlva visszakerül minden kiszedett cucc és olyan lesz a játék, amit igértünk 2018-ban

ilyet én nem láttam egy csomó mindent kivágtak és kukáztak az undorgrund tartalmat a drogokat mert nem volt összeegyeztethető a cégpolitikával (vagy mi)
    meg hát Jhonnyt sem változtathatják vissza
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.01.06. 20:05:07
  • PiszkosFred
    Persze, ezzel mindenki tisztában is van (remélhetőleg). :)

Viszont nézzük a másként az alábbi dolgot (sarkítva persze).
    - A pletyka/leak ugye azt sugallta: "nyugi srácok, kivágtunk sok dolgot, ami miatt összeomlott az egész, azért olyan, amilyen. De hé, fél év múlva visszakerül minden kiszedett cucc és olyan lesz a játék, amit igértünk 2018-ban".
    - CDPR válasza: nem, ez nem igaz.

/facepalm
  • Evoluti0N
    Egyébként meg ezekhez a pletykákhoz annyit, h mindegyik nagy játékból rengeteg tartalom kerül kivágásra. Az más dolog, h miről maradnak esetleg bent fájlok, amikkel aztán adatbányászással ki lehet találni, h mi lett kivágva. A CDPR ott követte el az egyik legnagyobb hibát, h túl korán mutattak játékmenet videót, meg túl sok mindent ígértek. Az okosabb csapatok nem mutogatnak játékmenet videót, ameddig nincsenek annyira közel a megjelenéshez, h biztosan tudják, h a bemutatott dolgok bent maradnak a végső játékban. Hiába raktak Work in Progress feliratot a videóra, meg szóban is elmondták többször a 48 perces videó alatt is, h még változni fognak a dolgok, a mezei játékos csak azt látja, h egy csomó dolgot kivágtak.
  • PiszkosFred

"We usually do not comment on rumours, but this is simply not true." - hát, nem tudom, hogy örüljek e vagy ne ennek a cáfolatnak. Jöhetett volna minden, amit a "leak" igért :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.06. 16:58:11
  • Zsoltee_a_bator
    Ha jol emlekszem modosithato a hang is a fodrasz moddal.
  • Evoluti0N
    A hang alapján azonosít be az összes karakter, amikor megszólítanak, de úgy tűnik, h románc esetében ez a szabály nem él és nem csak a hang számít.
  • Irgum76
    én eddig úgy olvastam, hogy a hang számít
    de ha tényleg kiírja, hogy miként azonosít a világ akkor mindjárt kipróbálom
    szerk.: én nem látok ilyet
    Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.01.06. 15:16:27
  • Evoluti0N
    CDPR azt állította, h csak azért van férfi voice line-ok Judy románc esetében, mert mindkét nemmel felvettek minden voice line-t, h nehogy vmi kimaradjon. H most ebben mennyi az igaz, azt nem tudom. Mondjuk nem látom okát, h miért ne marad volna Judy bi, ha az lett volna az eredeti terv.
  • Evoluti0N
    Hiába van cicije meg fütyije. :D Azt veszi alapul, h melyik alap testet választod. Hogy utána mije van, az már valszeg mindegy. :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.01.06. 15:02:08
  • Irgum76
    ja és ha már romantikázunk sokan hiányolták Judyt férfiként
    már van hozzá mod:
    Romanceable Judy for male V
    csak saját felelősségre
    a konzol parancsoknál nem ajánlják, hogy ezen változtassanak
    viszont a kommentekben azt írják rendben van mert Judy eredetileg biszexuális lett volna csak ezt állítja vissza a mod