Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utobbi evek legnagyobb koltsegvetessel keszult jateka egyben az utobbi evek legnagyobb - anyagi - sikere. A legtobb ember legyintene, hiszen boven visszahozta a penzt es mar rengeteg profitot is termelt, de mindez nem szamit most: a cdpr osszel a befektetoi konferencian - a gyanu szerint szandekosan - hazudott nekik a jatek allapotarol, csak azert, hogy minel hamarabb megjelenhessen. Ennyi eleg is a perhez.
Fel ev mulva, ha addigra rendbeszedik a jatekot, a kutya sem fog erre emlekezni. Majd evek mulva, a Witcher 4 esetben lesznek cikkek errol a szegyenteljes megjelenesrol, de az megint a kutyat sem fogja erdekelni. Lesz majd par jatekosa, aki az anyja eletere eskudozik, hogy a CP utan soha nem rendel elo jatekot, mar a CDPR-tol sem, de azok meg hazudnak es ugyanugy elo fogjak rendelni a Witcher kovetkezo reszet.
Nincs itt semmi latnivalo, csak a covid korszakban a csuszasok es BLM/PC balhe mellett lehet irni masrol is a bulvar...akarom mondani gamer sajtonak. Majd elmulik.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Jó játék, de sokkal jobb is lehetett volna, mert láttunk már olyat. Az hogy magyar nyelven is kiadják óriási pozitivum a mai világban, talán ők az utolsó "nagy" fejlesztők aki erre is odafigyelnek egy A++, sok szöveget tartalmzó játéknál.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.12.23. 10:56:55
A koritessel van gond, ami ipari hulladek lett😉 Nem kell hogy Rockstar szintu fizika, AI, kozlekedes es egyebek legyenek benne, ez nem az a program, nem az a ceg. De igy, nehogy azt mond, hogy nem botranyos?!😊
En nem aggodom tul, egyelore nem foglalkozom vele. Van ebben annyi penz, es (remelhetoleg) van annyira fontos a cegnek, hogy ha nem is 3, de 6 honap utan rendberakjak. Aztan megveszem es vegigjatszom. Es addigra, talan, nem csak romeltakaritas lesz, hanem jatekmenet finomitas es hangolas, ami az egesznek a lelke.
En megertem a kockakat is, akik kifizetik, hasznaljak, es meg igy is tetszik nekik.
De ne vedjunk mar egy ceget, aki 100milliokat fektetett be, es meg igy is a duplajat szedtek be, es nyiltan egy hulladekot (de mindenkeppen egy meltatlan) felkesz dolgot toltak ki a piacra. Ezek nem penzehes Youtuberek altal kieroltetett hibak vagy letesztelhetetlen apro bugok, ezeket latniuk kellett, ez egyszeru igenytelenseg es atveres.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy rövidebb harmadik szál is: a Hellsman szál, ahol találkozol a nomádokkal és Panammel. Ez is főküldetésnek indul.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.Robot megszerzése és betörés az Arasakához
2 Evelyn szálat követve eljutsz Althoz
3. Takemura szálat követve kitervelitek és végrehajtjátok Hanako elrablását
4. Endgame
Aztán rá lehet mondani hogy így meg a Witcher 3 egy küldi hogy mentsd meg Ciri-t de azért nem értek egyet, ezek tényleg így egy küldinek hatnak csak minden mozzanatát szétbontották más név alá hogy új küldinek érződjön.
De ez most lett tiszta. A W3 karakterei se voltak semmik de ezek apafej. Ezek mindent visznek 😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.22. 22:19:20
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.22. 22:12:17
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.22. 21:58:22
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.22. 21:54:40
Þór vígi þessi rúnar
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
csak, hogy mégis hol tarthatok
[merlinw.org]
Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
de nem ebben a játékban...
Azt hiszik az emberek ez egy kötelező játék mindenkinek.Dehogy az.
Fogadjunk a felét se érdekli ez a téma/világ de mégis erőlteti aztán csak fröcsög.Bár tudtam hogy ez lesz,belevág a sok fantáziatlan ember muszájból aztán sírnak.
Én pl.kipróbáltam W3-at,GTA5-t hát nagyon nem jöttek be mégse sírtam sehol inkább hagytam a francba
Már akit érdekelnek a sebzés számok.Én kikapcsoltam már kezdésnél mindent még célkeresztet is.
Meg az hogy fejlövésre mennyit mutat nem mindegy?Az így is úgy is instant halál..
Nem kell túldramatizálni.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.22. 20:18:47
[merlinw.org]
[merlinw.org]
CD Projekt Founders Lost $1 Billion Over Cyberpunk 2077’s Disastrous Launch
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.12.22. 20:04:13
[merlinw.org]
Össze lehet hasonlítani a két játékot, de csak elemenként, plusz azt figyelembe véve, hogy a CP csak most jelent meg félkész állapotban, így bővül majd sokat, a GTA játékok pedig már végleges formában vannak. Ha viszont az open world elemeket nézzük, akkor:
- A városban történő közlekedés, a várost megtöltő npck (gyalogosok, autók, rendőrök, stb.) AI-ja esetében a Rockstar játéka jelenleg erősebb. Sokkal.
- A világ/városok felépítése és részletessége/mélysége esetében Night City körök ver bármelyik GTA helyszínre, zseniálisan összerakták az egész térképet.
- Mellékküldetések, random feladatok, megbízások esetében szintén NC teljesít jobban, mind mennyiség, mind tennivaló tekintetében.
- Ami az unlimited playtime-t illeti, jelenleg a GTA-k többet kínálnak, viszont a CDPR játékok SOSEM azért készültek, mint egy TES vagy GTA játék, vagyis nem azért, hogy három év múlva is még az adott karakterrel játssz, kvázi élj egy offline világban. Ahogy a Witchernek, a CP-nek is van egy prológja, egy cselekménye és egy lezárása és kész - és emiatt összehasonlítani felesleges, mert mind a két játék esetében tudatos az eltérő döntés.
- Ami az extra QoL szolgáltatásokat és time sink fícsöröket illeti, hát, a CP egyelőre itt picit gyengébb. Hiányzik egy saját garázs, ingatlan, fejleszthető cuccokkal, stb., ez valahogy hozzá tartozik manapság az open world játékokhoz. Tippre ezek jönnek majd később (barber shop, stb.).
Aki pedig egy teljes GTA random részt akarja összehasonlítani a teljes CP2k77-tel, hát csinálja, de annyira eltérő céllal készült a két játék, eltérő gameplay mechanikákkal, hogy szerintem nincs értelme, így nem is érdekel senkinek sem az ilyen véleménye (mondom, a két játékban megtalálhat közös elemeket leszámítva).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.22. 18:33:07
Why so serious?
Ha már hasonlítanak, tegyék ésszel. Mondjuk térjenek ki arra a kb. ezer fícsörre is, ami a GTA-ban egyáltalán benne sincs, nemhogy jobb lenne. Innentől ez fröcsögés, nem kritika.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.12.22. 18:02:48