6309
-
TokraFan #3980 Te másik játékkal játszol szerintem. Nem az NCPD és GIG küldetések a mellékszálak! A mellékszálaknak van jópár olyan vonala, melyek önmagukban is felérnek a főszál minőségéhez, sőt, némelyik még jobb is. Időben pedig mégegyszer annyt hozzátesznek, ha nem többet. Olyan mellékszálak is vannak, melyek elvégzése nélkül a főszál sem lesz kerek, illetőleg a szám szerint 7 ending kontextusba helyezéséhez is szükségesek (sőt, kellenek).
Nekem 180 óra volt az első végigjátszásom. Nem tudom, ezeket a 20-30 órákat honnan veszed? A főszál ész nélkül rohanva 30 óra, de akkor nem csináltál egyetlen komolyabb mellékszálat sem és nem láttad a játék 60%-át. Játszottál Te egyáltalán ezzel a játékkal?
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.01.12. 18:30:22 -
mumoka 2012 #3979 nekem nagyon tecet a játék 1-2 kisebb bug van benne de nem zavaró a 10- es listán nálam 9.5. remélem a dlc ami jön is jó lesz.Én 130 órát toltam csak.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.01.12. 16:11:41 -
Daermon #3978 Nagy +1! -
#3977 Húú igen, nagyon durva sztorik vannak helyenként. Gyomorforgató. -
Sunrider924 #3976 Az a baj hogy minden hozzaszolasodrol ordit, hogy ez nem a te jatekod de csakazertis ontod az "okossagokat". A fixer kuldikrol annyit hogy ha vetted volna a faradtsagot es nem csak egy lifepath-et jatszol akkor pl a Padre aki a nomad lifepath-en "csak egy fixer" az egesz mas szerepkorben fog megjelenni a streetkid lifepathnel, de gondolom ugyanugy elsuvitett a fuled melett a Reginas questvonal Skippyvel, ugye Regina is csak egy fixer, feltetelezem ugyanigy a Rogue vonalat se eroltetted, mivel a fixerek nalad feleslegesek voltak.... ha arra is vetted volna a faradtsagot hogy odafigyelj amiket a fixer mesel az adott kuldinel a celszemelyrol akkor lathattad volna hogy nagyon gondosan megkomponalt az egesz tokeletesen illeszkedik a Pondsmith fele cyberpunk vilagba, tipikus rohadekok a celszemelyek akik pl doll-ok kinzasat/kisgyerek meggyilkolasat stb veszik DB-re es aruljak penzert, de akad meg mas is, a Rivers tortenetvonala sem gyenge gyomorral rendelkezoknek van kitalalva, de minek is erolkodom, neked 30 ora is sok volt ebbol a vilagbol, az volt az idopocsekolas amit te fektettel ebbe a jatekba,szerintem. -
#3975 El tudtam engedni. A sztorik érdekeltek, azokat kivégeztem. A kocsikat se gyűjtöttem össze, meg skineket se, mert egyik sem érdekelt. :) -
#3974 Ezek nélkül nem leszel 50/50. -
#3973 Ezekből a random küldikből kb 10-et csináltam meg, aztán rájöttem, hogy spammeli folyamatosan, így nem is foglalkoztam velük többet. Jó az ha van, csak jóval kevesebb arányban kéne. 20%-ra visszavennék, az úgy elférne. -
caps lock #3972 Önmaguknak rúgtak gólt ezzel szerintem. Ebben a játékban a sztori a legérdekesebb, ha kipörgeted a főszálat egyszerűen nincs miért visszamenni. Van pár valóban jó mellékszál, de elvesznek a sok érdektelen, önismétlő tennivaló között. Mentsek ki valakit, lopjak el valamit, őljek meg valakit és... nincs más. A fixer megbízásokat egy az egyben ki lehet hagyni, és máris harmadára csökken a játékidő, de cserébe sokkal élvezetesebb lesz a maradék, nem fáradsz bele és marad kihívás. 30 óránál nem érdemes többet Night Cityben tölteni, a többi csak lehúzás, időpocsékolás.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2021.01.12. 09:24:41 -
#3971 A kiegészítők biztos sokat adnak majd a játékhoz. Kíváncsi leszek milyen tartalommal érkeznek majd. Jó lenne Panam-mel még eltölteni egy kis időt, vagy küldizni.
Utoljára szerkesztette: Running, 2021.01.12. 08:19:30 -
#3970 nem csak úgy néz ki, ezt konkrétan nyilatkozták annó.. mivel sok causal player nyivákolt, hogy túl hosszú lett a Witcher fő sztorija, itt szándékosan vették rövidebbre és tömték meg helyette mellékküldetésekkel -
Gary #3969 Jaja, Brendan egy színfolt! :Đ Érdemes többször visszamenni hozzá. Sajnos, nincs alternatív lezárása a mellékküldetésnek.
A Columbarium-ban, érdekes sírokat, feliratokat lehet találni! -
Although_ #3968 Pár spolier...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beszélő kajamasina megvolt?, Told odébb a konténert :D
Johnny emlékquest, autólopással a végén :D
most először jelentkezett be Rouge nekem. Mókás vártam a hívást de nem úgy megy az. -
Although_ #3967 Nem a főquest teszi élővé a világot nem csak az, az ha mellette ott vannak az apróságok ebben meg dögivel. Persze nem elég mitől lenne, ha valami jó még jobbat akarunk. A DA3-nál nem volt ilyen kérdés tudtam a sztori van meg a karakterek. Beértem vele. -
Although_ #3966 Úgy néz ki a fősztori hosszt beáldozták a mellékquestek kidolgozottságáért. Vagy ez is ott van.
Rengeteg poén van, hihetetlen amit letettek. Persze kinek mi kell. Persze telhetetlen vagyok, miért nincs több miért nem lehet corpo, militech és társaival jobban. Miért nincs, ez meg az, miért nem él jobban, miért nincs villa amit megvehetek, miért nem mehetek vissza a cloudba ha úgy alakult. Mindezt meg lehet oldani a gond már így is. Így se ereszt. -
#3965 Kapcsolódó archivum (ha már lúd, legyen kövér) -
Gary #3964 Nos, én pont telibesz...am, hogy óvatoskodjak velük. Változatosan, halálos fegyverrel (okos, töltött tech), repeszgránáttal, szinapszis-kiégés hekkel, sáskapengékkel fektettem meg, célpontanalízis és pax mod nélkül. Mindig túlélték. A földön vagy az exoskeletonjukban mocorogtak, vértócsa nélkül. Utólag sem sikerült "elszenderíteni" őket.
De, ha állítod, hogy lehet, nem adom föl! :) -
#3963 OFF:
-
Kipróbáltam milyen Geforce Now-al. Founders.
Azért szokni kell de ez lehet a jövő, még fejlődnie kell.
Hogyha lejjebb veszed grafikát szebb a kép. Nekem Magas beállításokon tetszik a legjobban ray tracing nélkül. -
HJ #3961 Nálam a GOG verzióval soha nem lépett ki eddig. Az 1.03-al kezdtem. Igaz eddig csak 30+ óra van benne, de eddig csak 1 bosszantó buggal találkoztam. Meg pár kisebb grafikaival. -
#3960 Sikerült végigjátszanom a játékot, a mellék küldiket is befejezetem, kivéve a bunyós küldiket, mert azok nem kötöttek le. Szerencsére a "legjobb" módon végeztem, de így is nagyon szomorú, habár sejthető volt, hogy ebből a kalamajkából nehéz lesz kijönni.
Nekem összesen annyi bajom votl a játékkal, hogy sok a random töltelék küldetés, azokat 50%-kal vissza kellene venni, telespammeli a térképet fölöslegesen. A mellékszálak túlnyomó többségéből Johnny-t ki kéne venni, bőven eleget szerepel a főköldikben.
Bugmentesíteni sürgősen legalább a főküldi szálat, aztán a többit. Sajnos tényleg kimaradt vagy fél év bugmentesítés a játékból.
Alapvetően nagyon nagy élmény volt, pedig nem vagyok rajongója a világnak. Remekül kidolgozott karakterek, helyszín, hangulat és párbeszédek. Zseniális. Ha ügyesek erre tudnak majd építkezni és javítani a hibákat.
-
nibron #3959 Ritkán, de előfordul a Steam-en, hogy nem csinálja meg korrekt módon a frissítéseket. Nekem az 1.04-nél le kellett törölni és újra felrakni, csak úgy lett jó. -
nibron #3958 Meg lehet ölni őket. Ezeknél az akcióknál külön nem halálos fegyvert használok és vigyázok, hogy ne tunkoljam túl. De az egyik még ennek ellenére is elhalálozott (Regina le is tolt). Másrészt alapvetően kutatásra kell az "anyag", közöttük van olyan ami tényleg reménytelen. Csak az őrült MOX-os csajt lehetett ejnye-bejnye nélkül kinyírni. Az már más kérdés, hogy miután a munka megoldott lesz, mindegyik kap tőlem egy vörös skurlót.:) -
#3957 Nekem a sok kilépést megoldotta, ha steamen csináltam egy verify intergrity of game files-t. Letöltött pár gigát, azóta egyszer nem lépett ki. -
Although_ #3956 Majd kipróbálom a lefejezés eddig működött a a bossoknál amit elintéztem. -
Although_ #3955 Igen néztem én is ugyanazon név alatt, két különböző sebzésű fegyver és epic mindkettő.
Javítható. Ami viszont biztos, 1.6 patch után a második játék very hardon nagyon ott van. Tök mindegy milyen szorzók vannak, egy very hard eszement. Az kb. Nos banthaeledel vagyok semmi több. Az epic és rare cuccokkal felszerelt karakteremnek. Az biztos fel van építve. És igen hard alatt el kell felejteni a játékot a többi szint a sztori szint. Ez is hihetetlen, rég nem láttam ilyet érdemi különbség legyen szintek között. Ezen a szinten viszont nem bíbelődik ilyenekkel az ember, mert egyszere tele lett a játék very hard questekkel lv20 felett. -
Gary #3954 Nem kicsit mókás Regina Jones és az ő kiberpszichói! :Đ
Ne öljem meg a megtévedt pszichopatát, mert majd visszavezetik a társadalomba! Az meg a kutyát sem érdekli, hogy előtte hullahegyeket gyártott őrületében! Pláne, hogy nem is lehet megölni őket, pedig - valamelyik elcseszett szájberisten, látja lelkem - megpróbáltam! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2021.01.10. 16:08:43 -
Kotomicuki #3953 Egyvalami nagyon nem tetszik a játékban és az pedig a harcrendszer-tárgykészítés-szintlépés triumvirátus.
VH-on a 1x. szintek elején került hozzám egy pisztoly, akkor <350 sebzéssel (dps), amikor 120-130 volt a legtöbb, amit ki tudtam hozni a többiből (loot + gyártás). Most, 27. szintűként még mindig ez a pisztoly a dps-király nálam, szintre húzva 600-al, miközben a 400-at nem akarják még mindig elérni a legendás fegyverek sem - mondjuk, enélkül nagyon korlátozott lett volna a lövöldözési (és a harcokban előrejutási) lehetőségem a játékban.
Mi van akkor, ha ezt nem vágja hozzám a gém?!
Marad az Overture+hangtompító, lopakodásból fejre (ehhez azért kellenek a perk-ek %-ai is: ha nem jön be a kritikus, akkor bukta van) és a mesterlövész-puskával az ugrabugrák ellen..., és tolhatom el a hekkelés felé a karit (ez az egy, ami biztos, hogy hatásosan működik, távolabbról is), de az alatt a 10 szintlépésnyi "idő" alatt, amíg ez kiforrja magát, addig mit csinálok?!
Már maga az, hogy szintlépése van a fegyvereknek is...
Ugyanaz akár a dupláját is sebzi, ha 10 szint múlva veszed fel...
Ez nagyon kiábrándító és nem segíti a beleélést!
Azt elhiszem, hogy pl. fantasy-ban az alapanyag fém- és kovácsolási-élezési- minőség befolyásolhatja a sebzést, azonos típusú szúró-vágó fegyvereken belül, de ilyen a valóságban nincs a lőfegyvereknél (a %-os leromlottság se korrekt, de még az is hihetőbb lenne ennél, mint ami most van).
Amikor van annyiféle típus és ezeket is köthették volna szintekhez..., na, nem úgy, ahogy most van, hanem pl. tudásszint %-levonással (ami főként a használati sebességeket és a célra tartást érinti) -> amikor a pénz a minden, akkor nehogymár azon filózzon, hogy nem vagy még olyan szintű és ezért nem adom el neked, vagy nincs is egy bizonyos szintig az a dolog - de délutánra, mert közben szintet léptél, meg már hirtelen előkerül és van. Ezt is köthették volna a pénzhez: alacsonyabb (hírnév)szinten drágábban szerelné be a szaki a cuccodba a részegységet..., jóval drágábban, aztán meg is lett volna oldva a "játékkiegyensúlyozás".
(A mindent szkennelünk és mindent tudunk korában lehetett volna tiltott kategória, ami nem engedi meg az utcán, magánszemélynek a bizonyos határon túli kéziágyúk&társaik viselését és az ezt leplező/engedélyező technológiákra is oda kellett volna figyelni...)
Meg ez a fegyver "csak" másfélszer ad többet fejlövésre, míg a másik már 3x annyit is, amikor mindegyik lőfegyver és ha fejet ér a találat, akkor az esetek zömében már a tech-doki sem segíthetne rajta...
...és a különböző sebzéstípusú löszereket is különvehették volna, persze, ezeket is jó pénzért, ha már a mai és elkövetkező világ mozgatórugója a vagyon! (de vannak kíberalkatrészekkel ellátott koldusok az utcán, aztán, amikor bemész, hogy magadnak is akarnál egyet, akkor koppansz, hogy mennnnnnyi; meg dobsz egy százast a kocsidért mert "rozzant", de amúgy kiválóan üzemel, amikor uannak a legalja is 30k környékén kezdődik, ha "hivatalosan", boltból akarnád megvenni)
Sz'al, szerintem túltolták ezt a szintje van mindennek, miközben komoly %-ok és szorzók röpködnek, amik nélkül csak kuruttyolni tud a legízléstelenebbül öltözött királyfit is! -
aemus #3952 Akinek rendszeresen kilép a játék, megpróbálhatja a következőket :
Grafikai beállítások a játékban :
Videó menü> Virtual sync : off, ablakos szegély nélküli mód
Grafika menü> Képszemcsésség, Kromatikus aberráció,..stb. kikapcsolása
windows + r > msconfig beírása>automatikus indítás>feladatkezelő>minden felesleges program letiltása
Ezt a mod-ot a játékkönyvtár....\bin\x64\ - könyvtárába kell másolni, stabilitási és sebesség problémákat javít :
Cyberpunk Tweaker
-
Although_ #3951 Oké lehet megint elindítom a Tyrannyt vagy a PoE-t megint, vagy a második részt is megvettem, kompletten, mostanában. :) -
Although_ #3950 Így másodszor komolyan nyomva a sztorit. Megvan a feeling ami a W3 után. Mit indítsak majd el. Nincs értelme. Semmit elindítani mert hol találok még ilyen társakat, npcket történetet. Élő világot a virtuális térben.
Ráadásul nagyon aktuális. Így már sok side quest fősztori után. Méláztam is rajta. A Corporation, Corporats, az már itt is van. -
Zsoltee_a_bator #3949 Sajnos sok jatekban lemaradsz dolgokrol igy, pedig tok valid szitu, hogy nem te vagy Segito Orsi.. remelhetoleg ebben ertelmesen megcsinaltak. -
#3948 Én a soti mellé cold blood cuccokat gondoltam... -
TomStorm #3947 Én most csinálom éppen Shotgun-os Nomádom.
Csak testre pakolok+megsemmisítés.
Csak Shotival nyomom de a biztonság kedvéért egy könnyűgéppuska ott a hátán:D
Repül ám minden,mindenki igazi Terminátor!
Okos Shotgun-t viszont teszek majd mellé.Egy ilyen robot halálosztó tudja majd azt is kezelni:)
Ja és jön majd mellé a lövedékindító rendszer is!:DD -
#3946 A kovi karimon gondolkozom meg. Kene valami jo build amit meg nem toltam. Mentalitasugyileg a mindent es mindenkit leszarok kari lesz. Egoista fasz aki nem segit senkinek csak ha muszaly: szia at tudsz jonni megmenteni evelyn-t vagy Saul-t? -Nem! Ebbol mi lesz. :)))
Csak build kene hozza. Okosfegyok egy ilyen tuskonak nem passzol. Tan tompa targyak vagy shotgun... Az eleg proszto... -
Although_ #3945 Tényleg borzasztó ez a játék, utoljára izometrikus játékba öltem ennyi időt.
Volt AC is amivel játszottam, nem mondom rossz volt, érdektelen mellékquestek zömmel, grind és egy jó fősztori durván, 40-50 óra ebbe így félkészen benne van 150 óra. Ahogy nézem mindenkinek 100-tól 300h-ig. Nem is tudom mi lenne ha jó játék, bugmentes meg egyebek, lenne. -
#3944 -
#3943 Na, 3ik karakterrel is végigjátszottam.
Ősszesen kb 300 óra alatt. Most asszem rápihenek.
A kardozós közelharcos build nagyon durva. Nagyon élvezetes volt a játék kb 19 perk pontom maradt amit nem költöttem el.
És itt jön számomra egy negativum. Mire eléred az 50-es szintet és kimaxolod 20-asra a képzettségeket elfogy a tartalom. 19-es kardozásom van tehát még nem tudok az uccsó skillre pakolni. De éretme sem lenne, mert nincs ki ellen harcolni.... Csak az épp aktuálisan folyó bűnesetek ha belefutok meg az az 5 bandatag akik ácsorognak... Szóval end content nem nagyon van... -
Irgum76 #3942 azért remélem nem ez lesz a fő prioritás
a sok hulladék között amit feltöltenek nexusra van jó pár ötletes, hasznos mod is
(pedig csak a felszínt kapirgálhatják a moderek)
inkább azokból kéne meríteniük
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.01.08. 07:19:56 -
#3941 Én nem értem mikor végigjátszottam elsőre női karaktert csináltam. Spoiler mentesen mentem és ettem a kefét hogy nem tudtam Panam bugyijába bekerülni. Ok elolvastam kiderült a hogy a pasikat szereti.. elfogadtam.. van még ilyen nő :D
Indítottam egy pasit most elkaptam azt ennyi ezen miért pörögni.. Hozzá teszem Judy mókásabb.. :D