6309
banner
  • Although_
    Nem személyeskedés, egyetlen dologra reagáltam a W1-W3 evolúcióra. Nem vittatom Hykaonak sok mindenben igaza van. De ha valaki azt gondolja a W1-ből W3 sikersztori egy olyna játék ahol találomra nyomogatom a képességfát, tök mindegy milyen felszerelés van rajtam és nem tudom csak egyszer végigjátszani mert már a skyrimot is megszégyeníti a harcrendszer.

Miközben ott volt a lore milyennek kellett volna lennie nem folyamatosan iszod a potiont hanem meditáció és úgy lövöd be a hpt meg a stamniát, hogy szinttől függően kihívás legyen ehelyett kaptunk egy arcade szart.
    Ez a játék így bugosan egyensúlyban van. Megfelelő szinten, mindenki megkapja amit akar a normál szint biztosítja azt ha csak a történet érdekel a very hard meg a tökéletes élményt.
  • PiszkosFred
    Hát, vannak dolgok, amelyekbe nincs beleszólásod, amiket nem tudsz irányítani, pl. a játékosok alacsony igénye ilyen. Jól tetted, hogy feladtad, az egyetlen dolog, amit tehettél.
  • Carlos
    Tolj egy screenshotot légyszi a küldiről és arról hol van!
  • Carlos
    5 ending esetenként 2 véggel. (ez de hülyén hangzik):
    1: Arasaka (kút vagy híd)
    2: Panam (kút vagy híd)
    3: Rugó (kút vagy híd)
    4: Öngyid
    5: Secret (kút vagy hí)
  • Carlos
    BAZZZZZZ!!!!
    Ekkora faszságot is rég hallottam amit leirtál a legelején!!!
    Úristen. Ilyet csak olyan mond aki még nem vezetett embereket max kutyát vitt sétálni...
    Ez fájt...

Spoliertől lefelé egyetértek!
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.01.15. 07:37:41
  • MrAndree
    Érdekes, én a Battlefront 2nél úgy emlékszem megjelenés előtt darabokra lett szedve a pay to win miatt. Még egy reddit post is rémlik ahol EA próbálta magyarázni a bizonyitványt, ami minden idők legjobban leszavazott postja lett. Megjelenés előtt ki is szedték a lootbox-okat a hiszti hatására. Én senkire nem emlékszem sehol aki kicsit is dicsérte volna. Az meg, hogy sokat vettek belőle, hát, Star Wars, bármilyen, azt viszik. :)

Megjegyzem most kicsit Te is személyeskedsz a más véleményen lévőkkel szemben. Bár kezdem úgy érezni ez mostanra ilyen SG sajátosság lett sajnos, mindenhol ez megy mindenkitől...
  • MerlinW
    Ebben a topikban majdnem mindenkinek 11/10 a játék, úgyhogy hatalmas egyetértésre ne számíts. Én is feladtam már az első héten :) Alapvetően szerencsés dolog kisigényűnek lenni, hájp hatás alatt lenni. Fallout 76-al is sokan játszottak és istenítették, a Battlefront 2 is tökéletes volt a 110%-os pay2win rendszerével, stb. Ezért dübörög a játékipar. 60-80 euróért veszik a béta játékokat és még élvezik is. Én a fejlesztők helyében nem is dolgoznék a patch-eken. A topiklakók szerint az évszázad játéka, én meg úgy vagyok vele, hogy végigjátszottam az első héten olyan állapotban amilyen, és soha sem veszem elő többet. Feleslegesen minek dolgozzanak? :)
  • hykao #4013
    Kicsit mintha elbeszélgetnénk egymás mellett. A kép poén, értettem. Mindent értek én, ettől még nem kell, hogy minden tetszen stb. Konkrétan én nem bántam meg semmit, amúgy PC-n is megvan. ...de ha már a konzolt direkt ehhez szabták...hadd szenvedjek vele... Amúgy a ráncfelvarrott One X-en nem oly vészes, és idővel megoldják, 4k-n szinte kevésbé bugos és akadós, mint FullHD-n, illetve a PC verziót Geeforce Now-n nyomnám, ami esetén sajna a 4k még nem játszik. :)

A Witcher sorozatoknak igaz nem vagyok szakértője, de a lényeget azért talán lehetett érteni.

SPOILEREK ÉRKEZNEK

A 7 (nem 6 amúgy?) befejezés mélységeiről lehet elmélkedni akárhány végigjátszás után, de amíg nem írsz nekem konkrét érveket erről, addig az erős bekezdés után (amíg eljutunk a főcímig*), és az utána következő Silverhandes közjáték (a silány díszletezéstől eltekintve**) viszonylatában akkor is a végkifejlet (nevezzük így) BEFEJEZETLEN, ÖSSZECSAPOTT és OLCSÓ, VÁSÁRI HATÁSÚ!!! ...de ha kifejted, hogy megértsem a csökött agyammal azt a csodálatos magasztos végkifejlet lehetőségeket (amiket amúgy még nem aknáztam ki teljesen), illetve, hogy milyen mélységei vannak a stáblista alatti kisablakos beköszönéseknek (és mondom a játék igen hangulatos, három tényleg különböző elejéhez, az ezt követő közjátékhoz és közepéhez képest!!!), simán meggyőzhető vagyok.
    (ha már itt tartunk az is egy igen aljas időhúzó, újrajátszásra kényszerítő húzásnak tűnik, hogy Johnny simán félrevezet és eltántorít Takemura megmentésétől, pedig simán meg lehet menteni - igaz nem tudom ennek van-e a történetre nézve valós jelentősége azon túl, hogy a végén ez esetben ő, és nem a szemüveges csóka jön oltogatni az űrállomáson)

*a szeméttelepes kiássuk magunkat a szemét alól részről nekem ne mondja senki, hogy csak én fantáziálom azt, hogy kurvára erős Detroit Become Human utánérzés, ami azt jelenti, hogy még 2018-ban is a történetet eszkábálgatták, így nem csoda, hogy nem maradt elég idő rendesen finomhangolni a végterméket (pontosabban a termék jelenlegi állapotát...)

**silány díszletezés = pl. az amúgy nagyon kis vagány fiatal Rogue ugyanolyan tetves motoron ül, mint én 54 év múlva...aztán az Arasaka átriuma ugyanaz mint 77-ben, és az nagyon olcsó magyarázat, amit a későbbiekben le akarnak tuszkolni a torkomon, hogy mert az öreg azt ugyanolyannak akarta mindenhol...Smasher 54 év alatt mit sem változik, már 2023-ban is ua. mint 77-ben aztán. (mellesleg kísértetiesen emlékeztet az első Deus Ex Günterére)

De mint hangsúlyoztam nehezen tudnék elképzelni tökéletesebbet egyelőre, mert kellett volna vagy még öt év, amire már egész máshol jár majd az iparág, vagy egy kisebb fajta csoda. Viszont el tudnék képzelni összehangoltabbat, átgondoltabbat, és történetvezetésileg kiegyensúlyozottabbat, valamint a díszletezés egyes területein finomhangoltabbat. És igen, tudom, hogy könnyű ezt a fotelből álmodni, ami egyébként nem esik olyan távol ez esetben a fejlesztők munkakörnyezetétől. :D Hiszen ők sem teszem azt csatamezőn harcolnak, hanem ugyanúgy ülnek a gép előtt... :D

Pár tényleg olyan dolog, ami nem került volna nagy erőfeszítésbe, és hosszútávon zavaró:
    - az utolsó beszari hanyatt homlok menekülő járókelő is jobban, elegánsabban tud kinézni, mint én magam. A ruhadarabok a belvárosi elit ruhaboltban néha szarabbak, mint a külvárosi tolókocsis csöves árusnál (aki mellesleg nagy csaló, sőt az összes ilyen a városban, mert elég rájuk ijeszteni, és azonnal felpattannak a tolószékből és úgy futnak, mint a nyúl :D) Hullarabolni kell, meg eszméletlen embereket orrba-szájba kifosztani, hogy a végén valami normális páncél érték összeálljon, és még mindig úgy nézek ki, mint hülyegyerek a bolondballagáson...vagy nagy nehezen összeválogatok valami ruhatárat, és a páncél érték egy számjeggyel kevesebb lesz...
    - a hajamat, a pofámat stb. nem tudom megváltoztatni, de még a körmeimet sem, miközben már a kezemmel lézer jojózok, rakétákat lövök ki, és akkorákat ugrok a lábaimmal arányaiban, mint egy szöcske... nehéz lett volna megoldani, hogy a hülye kiberdokiknál a pofám is átszabható legyen pénzért?
    - a legutolsó béna, önmagában is elakadni képes, magától is megijedő sofőrnek is vagányabb fényezésű, színösszeállítású, matricázású verdája, motorja tud lenni, mint nekem. Tök jól néz ki a cga retro színösszeállítású Akira motor (cyan, white, magenta), ám én hiába lopom el, nem lesz az enyém, csak amíg őrt állok mellette. :D Átfényezni a verdát 2077-ben? Felejtsd el, inkább tuningold a gorilla karodat... :P

UI:
    egy konkrét kérdés: van egy küldetés, amiben egy Militeches csomagot kell megszerezni. Na most a külső részeken, egy sivatagos részen hozzá is fértem, csakhogy sehogy sem tudtam kinyitni. Elmentem onnan, csináltam mást. Most már csak ez az egy (mellék)küldetés maradt összesen, továbbra is ott tartok, hogy "Nyisd ki a csomagot", a sárga felkiáltójel ezúttal már a városban van, az egyik emeletes ház alatt, ám ide még eddig nem találtam utat. Ez is egy bug, vagy mi történik?
  • MrAndree
    Azon gondolkodom irtál-e már olyan hozzászólást ide amiben nem személyeskedsz azzal aki véletlenül nem ért egyet veled. Nem igazán jut eszembe ilyen...
  • Bazsalusz
    Ez a játék még mindig lófasz a deus ex (1)-hez képes. Mai viszonylatban, amikor nagymellű vagány kalandor csajból szerencsétlenkedő rinyapicsát csinálnak, és kiadnak egy 2537653. AC-t agy COD-ot, tökéletes. Tuti, hogy direkt beszopatták őket...
  • Although_
    Így elsőre lejön te sem igazán látod át mit tettek le. Megmondom őszintén a 3. játéknál tartva kezdem látni mit építettek fel.
    Mit jelent a 7 különböző kifejlet. Mit jelent mikor lépsz be egyes főszálakba előbb később? Mit jelent a buta világunk amit te mot megosztottál és még értelek is.
    Tudod mi az amit Fred egyszer megoszott elővette a Morrowindet és pofára esett. Nem csak ő kb sokan.
    Tudod miért? Nagy tévedésben vagy ha azt gondolod minden olyan kurva nagy előrelépés a W1 és W3 között. Nekem a közép a W2 volt az igazi a nerf előtt. Már jó sztori és még élvezhető harcrendszer kerek egész érted a szót?
    Kerek egész nem buta szar mint a W3....
    De egy dologban igazad van innen lefelé vezet az út. Ne aggódj, semmibe nem fognak ennyi időtz ölni mint ebbe amikor 200 óra után is nézel ki a fejedből mert elkezded érteni még mindig nem érted mivel játszol. Csak egy rossz "emlék" Morrowind. Mikor először. De minek is magyarázzam. Hiszen már én sem az vagyok.
    De ettől ez...kurva szép ébresztő.....És tudod. Egy dolognak örülök megvettem, minden kétségem ellenére ilyen játék még lehet.
    Tudod mi? Az egyensúly mikor minden a helyén van. A harc, a történet, a karakterek a világ, minek folytassam.
  • PiszkosFred
    Spoiler: a kép egy vicc, ami ma bejárta a netet. A "csóka szarul néz ki"- félmondatodra gondoltam, hogy ha már magaslabdát adtál, "lecsapom" a képpel. Pech, hogy nem jött be.

PC-s vagyok. A játék jó? Nekem igen. Szórakoztató? Számomra az. Hiba van benne? Dögivel. Zavar? Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, de mivel az éves játékóráim többségét vagy Early Acces survival játékokkal, vagy mmoval töltöm, amely két stílusra leginkább jellemző a rengeteg hiba, így számomra aztán nem számít, amíg nem game breaking, addig túlélem. Amúgy is, hiba meg mindenben van, még a vasárnapi főztömben is (bár ritkán, de ha elcseszem, akkor nagyon), aki azt mondja, hogy hibátlanul dolgozik, az egy hazug. Csináltam volna másként pár dolgot a játékban? Igen, de hát a fotelből mindenki okos, amíg Magyarország a 10 milliós futbaledző országa, addig a gamer társadalom a 4 milliárd játékfejlesztő masszája. Megbántam, hogy megvettem? Aki prev-gent leszámítva azt mondja, hogy igen, az egy idióta, mert nem olvasott utána annak, hogy mit rendelt elő, örülök, hogy megszopta. Talán tanul belőle (spoiler alert: nem fog). Én nem bántam meg, a bezárt holiday időszakra nagyon jó szórakozást nyújtott. És ennyi.

Egyetlen egy dolog zavar(t), az pedig az, hogy pont a CD Projekttől nem vártam ezt ezt a kellemetlen szitut, amit az a prev-gen release hozott magával. PC-sként nem érintett a dolog, de ha van csapat, akiben bíztam, hogy nem fog húzni egy Bugthesda vagy EA/Bioszar féle startot (lásd ESO, FO76 vagy Anthem), azok a lengyelek. Ezt sajnálom csak, hogy már ők sem makulátlanok, az utolsó hős is besározta magát. Túl fogják élni, a gamer agya meg olyan, mint egy szaros aranyhalé, az 1.2-es patch után már azt sem tudja majd, mi volt 2020 decemberében.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.14. 20:42:05
  • hykao #4008
    Nézd, nem vagyunk egyformák. Stresszelni mindig lehet mindenen. Főleg, ha túlvállalod magad. Főnöknek lenni (amúgy nem egy szakma) és játékot fejleszteni nem kötelező dolog, és nem is a legstresszesebb meló. Sőt... Kicsit besokalltak, puff neki, de nem kell ezt ennyire felfújni... Régen is volt bugosan, félkészen megjelenés, ma is, és ma még nehezebb, mert sokkal összetettebb egy játék. Náluk nagyobb cégek is adnak/adtak ki ennél sokkal nagyobb szeméthalmazokat, hagytak ki sokkal nagyobb ziccereket. Lassan hozzá lehet szokni.

ROHADT NAGY SPOILEREK JÖNNEK!

Engem a bugok, az akadozás és a random fagyásoknál jobban zavar, hogy FÉLKÉSZ. ...és ezt nem lehet majd patch-ekel orvosolni. Gondolok itt a fő történeti szálra, aminek a vége mindenhogy idegesítő, akár, hogy variáljuk, főleg, hogy milyen szépen fel van vezetve az eleje, a visszaemlékezés, aztán a vége felé mintha hajtanál egy autópályán, amit egész egyszerűen még nem fejeztek be a melósok, de még a táblákat is szartak kitenni, hogy még építés alatt, egyszer csak belehajtasz a nagy szarba... :D Továbbá rendben van, hogy nem egy happy szirupos lószart kell ebben a műfajban alkotni, de azért a ló túloldalára se essünk már át, hogy még a legboldogabb lelkiszegények is eret akarjanak vágni a játék végére...
    Aztán 2023 ugyanolyan mintha 2077-ben lennél, azért mert Kerry Eurodyne-nak csináltak egy rossz lósörényt, még nem fogom magam 54 évvel korrábban érezni... :D ...és az sem fog a későbbiekben boldoggá tenni, hogy ki lehet majd alakítani egy lerobbant autósmoziban (most komolyan autósmozi? lesz ilyen a jövőben? már most is egy letűnt kor hírnöke...) valami rissz-rossz maszatolást az időközben hiper GILF korba érkezett 80 feletti Rogue-gal... :D
    Ezen kívül az egyes elemek mintha kicsit túl közvetlenül lettek volna átemelve. Úgy értem, ha inspirálnak filmek, könyvek mittomén, akkor az addig inspiráció, amíg nem egy az egyben szerű érzést kelt az összkép, ellenkező esetben sokan már plágiumot kiáltanak. Nehéz ezt pontosan szavakba önteni, de mintha felírnám egy papírra, hogy legyen Blade Runner/Ghost in the Sell a környezet, a motor a piros az Akirából, a zene legyen valami "kemény" de mivel nem vagyok benne profi, a végén valahogy inkább rock (Cyberpunk 1977) lesz semmint futurisztikus punk akármi, amikor hívom a járművem, Knigh Rideres stb...ahogy kihajtok a városból mindjárt elkap a Mad Max érzés. :) - és ezek az elemek így egy az egybe be lennének végül rakva kis változtatással.
    Lehet,. hogy az én fantáziám lát túl nagy hasonlóságokat, de még az a rohadt Delamain is (vagy mi a neve) mintha az 1964-es Fantomas fej lenne. :D Evelin meg pacekra szinte egy az egyben a gonosz csajszi a 6. napon c. Schwarzi filmből. :)
    Az autók, motorok érdekesek, hangulatosak, de a legkevésbé sem valószínű, hogy ilyenek lesznek a közeljövőben, főleg, hogy túlzottan itt is visszacsap a hasonlóság egyes a valóságban is létező (inkább létezett) modellekkel.

Túl nagy fába vágták a srácok a fejszéjüket. Az összkép egyelőre felemás. Vannak nagyon kiemelkedő elemek a játékban, és sajnos vannak nagyon összecsapottnak tűnőek is. Mintha az egészet valahogy a 90-es években alkották volna. De nem is volt más várható. Ebbe a fába bármely giga játék cégnek is beletört volna a fejszéje, és úgy gondolom, hogy még jobban! Vagy egy soha el nem készülő Duke Nukem Forever csapdába estek volna. Azért összességében nagyon élvezetes a dolog a fentiek ellenére, főleg, hogy semmi más nincs ami kiválthatná egyelőre a Cyberpunk 2077 érzést. Ha úgy vesszük, hogy ez most a Witcher 1-nek megfelelő termék, akkor a 3-ra nagyon komolyan beérhet viszont a sztori. Én ebben reménykedem. ...csak hát sok idő... :D

Amúgy már több mint 100 órán vagyok túl (lehet 200 is talán) és még tolom - egy Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition konzolon, amit direkt csak emiatt szereztem be, eddig világ életemben PC-s voltam. :)
  • PiszkosFred
    Hát, főnöknek lenni és játékokat fejleszteni nem egy nyugodt szakma :)
  • hykao #4006
    Ezen a bocsánatkérős videón nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. :) Plusz a csóka olyan szarul néz ki, meg olyan fejet vág, hogy sírsz. :) Sokkal vidámabbnak tűnt amikor még a helyi lengyel "pecsában" a kalóz programokat csencselték. :)
  • lwb
    Ezen a szinten elfüstölt alatta mindkét old gen konzol, de még a pro és x is csak döcögött 30 fps alatt.

Egyébként milyen pc-n próbáltad? Nem nézem meg azt a 48 perces izét, de nekem pc-n így is a legszebb,ami tavaly kijött.
  • Although_
    Sok különbség van a hard szintek meg a normál között nagyon sok. Például mikor csinálod a sniperek leszedését a főszálon, akkor normálon a végén vannak drónok max fokozaton meg hardon már félúton is. És gyorsabban észre is vesznek.
    Más az egész ellenfél AI működés is. Élvezhetőbb az egész.
  • Carlos

Mondjuk a lekoccolást én láttam a boss-nál. Akkor jön, ha bemész a kis teraszra az ablakon keresztül és kukucskálsz. Akkor csinálja Jackie. A kocsiboritás tényleg nem volt.
    Nekem még nagyon hiányoznak a 3rd person átvezetők. Ott legalább faszán lehetne látni a karakteredet a ruhádat meg ilyesmik.
    A hülyeségei ellenére én továbbra is szeretem a játékot ezért is tolom a 4ik végigjátszást v.hard-on (plague doctor, lvl 10).
  • Sunrider924
    A CDPR bocsanatkeros video utan csak raszantam magam hogy megnezzem mi volt az az E3 gameplay video mert bar annak idejen lattam igy utolag nem vagtam le a kulonbseget.

Ferfiasan bevallom, tevedtem.

Tenyleg ORIASI a kulonbseg, elsore mindjart akkora hogy a gameplay video az kb dx12 in full force, amit meg en jatszottam 200+ orat az kb dx 11 maximumra huzva....nem ertem mar masodszor jatszak el ezt, a witcher3 nal is kiadtak a next gen videot aztan a vegleges jatekba downgradelt verzio kerult faszomat mar...ok mondjuk a w3 eseteben mentegetoztek hogy a next gen latvanyert olyan vas kell(ett) akkor hogy a tobbsegnek elfustolt volna a vga-ja, most nem tudom mi lesz az indok, bar sejtem hogy a prev gen konzolok, mert nyakamat ra hogy letezik ez a gameplay demo verzio, ez a PCs beta verzio szerintem, csak a konzolon nem tudtak ezt lehozni es nem akartak abba a hulye helyzetbe kerulni hogy konzolon kiadjak azt, amit mi kaptunk most PC-n es PCre meg kijott volna ez a gyonyoruseg, igy felretettek a dx12es verziot es kaptunk mindenhova azt-amit.

Objektiven nezve kb 40 percig CSAK a latvany a kulonbseg, bar az eleg durvan, az hogy megvaltozott a scaneles az nem akkora gond, a demo verzio tul csicsas, ami viszont zavaro hogy a Karenzikov kurvara nem igy mukodik a kiadott vegleges verzioba, mondjuk a demoban drog+karenzikov adta a matrixos lassitast, jelen kiadott verzioba a Karenzikov sokkal korlatozottabb(megint a konzol korlatozas, szerintem) es van az a hulye kekes szin szuro, ami miatt nem lehet olyan szuperul latni, nem adja azt a latvanyt mint a demoban. Ez mar fajo, de jonnek am az ujabb pofonok, a Mantis blade meg hagyjan, mert a falba megkapaszkodas egye fene, de a falon futas meg falon futasbol ugras na az mar kellene, aztan a power fegyok a demoban sokkal jobban mukodnek mint a vegleges verzioba, en raprobaltam, kesztyu + cyberware + mod es akkor se tudtam ugy pattintani a lovest ahogy a demoban, pedig kurvara tetszett volna, aztan a SMART fegyo az betett, a demoban minden golyo celra tart, a vegleges verzioban meg baszottul a fele melle megy/nem talal es a legendas kesztyuvel is csak noveli az eselyt hogy a golyok talaljanak ezt nem ertem miert kellett igy elbaszni. Igy mostmar a demot vegignezve azt mondom hogy tenyleg masik jatekot adtak ki mint amit beigertek, az a resz rendben van hogy jo a jatek igy is, de vissza kellene javitani a harcot olyanra mint a demoban es akkor mar a latvanyt is, a konzolosok meg elegedjenek meg azzal, amit ki lehet hozni a hardwarejukbol mert ezt, ami a demoban van szerintem nem fogjak megkapni soha. Ne legyen igazam....
    Vannak meg apro kulonbsegek, mint a scav boss ahogy falon at lovoldozik a HMG-vel, ez megint rombolhatosag/fizika/reszecskek/feny-fust effekt PCn megoldhato, veglegesbe a Tyger Claw shrine is amikor elkezdtek szetloni korulottem es repkedni kezdtek a faforgacsok meg por es a levegoben a fenysugarak lathatova valtak, na az majdnem hozta ugyanezt, nem akkora a kulonbseg de ha megoldjak akkor en a rombolhatosagra szavazok mostmar. Jackie viszont csinalt ket dolgot is a demoban, ami nincs a veglegesbe, demoba ugye lekoccolja a scav bosst, es a vegen Royce-nal a kocsit felboritja, hogy legyen fedezek, aprosagok de legalabb nem csak egy hulye golyofogo mint a veglegesbe.
    Hu nehez ez most, mert kurva jo jatek ez amit mar 200+ oraja nyustolok, de kellene az, amit a demoban lattam es nem merem remelni hogy a kvetkezo 2 patchben esetleg megkapjuk.
    Szerinten nagyon hulye engedmenyt kotottek a konzol javara es a PC karara.
  • TomStorm
    Én is befizettem G.Now-ra sz.tem szar.
    A képminőség egy stream-elt képet ad mintha youtube-on nézném sokszor.Főleg a sötét részeknél észrevehető.
    A hang pattog néha az input lag meg borzasztó.
    RTX-et már nem bírja ott kb 150-es latency van.
    Max 16:9 és 1080p..

Lehet szemet hunyni ezek felett egy ideig ok de aztán rádöbben az ember hogy miért ne vegyem le kicsit grafikát és legyen natív minden full képfrissítéssel.

500-as nettel próbáltam és Now beállításokban egyedi értékkel mentem(vsync off,max kapcsolat stb.)

Stadia állítólag van Magyarba de hogy Magyar szerver is van e azt nem tudom.A 4k-t már támogatja
  • kill3r21
    én is kipróbáltam, a GFNowot, sajna én nagyon éreztem, az egér minimális latencyt, pont elég hogy zavarjon, pedig a netem elvileg bírja szóval nem tudom, de tény hogy maxon elég durca a cucc
  • MarkBlade
    Űrbázissal kapcsolatban is sok elejtett megjegyzés van.. az is lehetne :)
  • Gary
    Igen, rémlett, hogy már próbáltam a NOW-t. Csak a várakozási idő hosszú volt. 390 vagy ilyesmi és negyed óra múltán is kb. csak 50-et csökkent, így elindítottam a saját vason.
    Ma ránéztem, és gyorsan bedobott. Ultrán futott, stabil 60 FPS-sel. Kicsit rövid az az 1 óra, mert most mentem a vodookhoz a jégfürdőbe. Hát, nem volt elég, de elgondolkodtató a €30/6 hó és van RTX is! :Đ
    Pár röccenés azért volt és a vezetést is, csak árnyalatnyival éreztem kellemesebbnek. Persze, ez lehet, hogy a pornó seedelés miatt volt! :)
    A pozitívum, hogy a G.NOW-val a beállított nyelven indul a játék! :Đ Oké, hogy 3-an vagyunk a világon, akiknek a Steam-ről a GOG-os átlinkelés, pont ezt a beállítást eszi meg, de akkor is, apró örömök!
    Az 1 óra, nagyjából 10,2 GB adatforgalmat generált. Érdekes volt látni, hogy a VGA, monitorozott paraméterei, alig emelkedtek a passziánsz erőforrásigénye fölé! :)
  • Kályha
    Az egyik szórakozóhelyen volt egy plakát: biztonságos utazás NC és Chicago között 2080-tól. Ebbe akár azt is beleláthatnánk, hogy kb. 3 év múlva tervezne a CDPR egy 2. részt. Jó lenne, ha nem fingatnák meg nagyon a céget, a sok hiba és hiányosság ellenére alapnak kiváló ez a játék. Nekem most is az, de megértem hogy sokan elfordultak tőle, és nem csak a bugok miatt. Pl. amit Although_ írt, hogy a tengernyi bandagyiloknak az égvilágon semmi hatása sem a karakterünkre, megítélésünkre, sem a világra. Ez tényleg egy csúnyán kihagyott ziccer.
  • TBTPumpa
    Hivatalos bocsánatkérés:

Roadmap:
  • Carlos
    Very hardon kiirtottam egy tiger claw bandat mert ok vedtek a nemtomkit. Gyerekporeszban utaztak, menniuk kellett. Vegzek, megyek nagypofaval az automatahoz a bonuszert ahol tiger clawsok dekkoltak vagy 5en. Eszbe se kaptam es mar fekudtem is. Szoval lehet, hogy ez a banda pikkel rad csak nehezebb fokozatokon ervenyesul? Kerestem masik automatat. :)
  • mumoka 2012
    valóban van hiba pár de nem olyanok mint ps vagy más gépen ara nem kelet volna kiadni kevesebb a gondjuk és nincs cirkusz sem 1 a lényeg pc szépen megy.
    Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.01.13. 16:34:44
  • Although_
    Ő a kommersz ipari mértékegysége. Nincs gond vele, ez a játék tényleg nem a tömegeknek való jelen formában, ilyenek mint ez a bugokon meg a kivágott tartalmon siránkozó híveivel. Ha nem mondják nem veszem észre. Pár helyen lehet látni de az jövőbeni tartalmakra is utalhat.
    Nekem sokkal értékelhetőbb dolgok jutnak eszembe mint ennek a pöcsnek, ha hibát akarok keresni. Sajnálatos hiába ölöd meg a tyger bossokat meg takarítod ki tőlük a kerületet, ez nem érződik a mellékquesten a cloudnál. Ez se hiba csak jobb lenne ha reagálna rá.
  • mumoka 2012
    hát nálam ez a tudósító tuti már az erkélyen száradna.
  • MerlinW
  • Kotomicuki
    Meg amikor külön kéri a megbízó, hogy maradjanak élve, "csak" hozz ki onnan vmit, de egyszerűen nem lehet "fogás" nélkül megcsinálni a küldetést és ott veszed észre, hogy az aktuális testi erőd elégtelen ennek véghezviteléhez és nem tudod csendben ártalmatlanítania brigádot, mert helyből kifordulnak a szorításodból. Illetve már olyan nehézségűek a konzolok is, hogy nem is enged rájuk csatlakozni a plusz pénz reményében, mert nincs meg hozzá a kellő, de addig egész jól működő INT-szinted.

...

VH-on a DPS-problémám megoldódni látszik a 30. szintet és a 18-as TECH-szintet elérve:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    legendás fegyverek és bennük legalább epikus sebzésnövelő módosítások
    , sz'al, így már 1,1k dps jön ki a csövön, míg a még Fingers-nél talált piszkavason ennél is több, amivel már el lehet lenni, ha minimum ritka talpontartókat használok melléjük. Igaz ezen kütyük szinten tartása eléggé alapanyagigényes, így inkább újragyártom őket pár szintenként.

Brigitte bandájánál még nem volt ilyesmim és amikor szembesültem vele, hogy a lehető legrosszabb utat választottam, de minden rossz fiút meg akarok büntetni... (meg nem sokkal előtte az Állat-mutáns-boss:
    mire sikerült, többedszerre és mindezt többször megismételve legyőznöm és rájöttem, hogy merre kell menni, hogy menteni is tudjak és a nyílt terepen, számomra akkor legyőzhetetlen erősítés se szakadjon a nyakamba, húú...
    )
    Menteni nem enged és elsőre még a gyógykütyüm sem tudtam elővenni, olyan gyorsan levágtak.
    De, azért meglett a megoldás itt is:
    leghátra (jobbra) futottam és a mesterlövész puskával levadásztam őket - amelyik éppen hekkelni akart, annak a sziluettje felvillant, hála a perk-nek...

Utána már lehetett menteni és Placide is hamarosan elhasalt
    az akkor még 650-es pisztoly és a tárazás helyetti piszkavassal való, folyamatos kezelésnek hála - 3-3 pötty a plusz HP-n, meg a kitartáson és 2 az 50%-os kitartásveszteség-csökkentésért a tompa fegyveres támadásokon.
    Ez a Vipera nagyon hasznos tud lenni a boss-fight-okban és a kíberpatáliácskák megnyugtatásában is - miután kaptak egy gyengítő löketet és pár "vérszívást" is a neten keresztül!

De, "csak" eszméletlenre vertem őkelmét - a gúnyáját azért lehántottam róla - , nem öltem meg, így kicsit később felhívott, hogy nagyon neheztel rám... , hogy ebből mi lesz...

Nekem tetszik, így VH-on a játék, mert kellő kihívást és játékélményt nyújt, minden hibája ellenére is.
  • Although_
    A GIGek azok a questek pl. amik az ilyen játékok többségében, a grind questek, pl a skyrimba a öld meg ezt a banditát lopd el ezt azt, tudod a céhek "gig"questjei.
    Itt a gigeknél még most is találtam olyan megoldási lehetőséget amit eddig nem vettem észre hihetetlen mennyit foglalkoztak azzal is nem 2 perc megtervezni meg kivitelezni egy ilyet, itt meg rengeteg van belőle. Bele gondolsz mennyire semmi energiát tett akár a Beth ezekbe a questekbe is. Itt meg. Mondom nagy eséllyel ez az utolsó ilyen játék ebben a méretben amibe ennyi időt öltek. Egyszerűen nem térül meg ráadásul a játékosok fele mondom mint te is azt se tudjátok mit vettetek meg.

Óriási hibát követett el a CD a reklámozással, ezt nem így kellett volna reklámozni.
  • xido
    képminőség és stabilitás mind a sávszélességedtől függ..
    indításkor van várakozás..gondolom a szerver időzónájától függ,este és éjjel nagyon hamar feljut az ember...1 óránként
    "kidob" ha nem vagy havi előfizetős.de rögtön be is enged újra...
    ultagagyi és középgagyi gépen is ultra és magas grafikával nyomom és semmi lag vagy röccenés..de még a gép se pörög fel,mert nem a tiéd dolgozik..csak a neted kell neki..csak annyi kell,hogy legyen saját példányod a játékról valamelyik kliensen...steam/gog/epic...de még az se kell,hogy a játék vagy a kliens telepítve legyen...mentés felhőből megy..
  • TokraFan
    És milyenek a tapasztalatok? Stabilitás, képminőség, stb.?
  • xido
    csaljál..kerüld meg a vasadat...próbáld ki a geforce now-t...csak 64bites win10 legyen fent,az a lényeg...2 napja olyan vason futott ezen keresztül,amit már virágtartónak is szégyellne az ember :)
  • Sunrider924
    Nezelodve a megabuildingeket az ugrott be, hogy a CDPR-nek van/lesz eleg ver a pucajaban huzni egy Dredd birot(Karl Urban verzio)? Beajulnek tuti....
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.01.12. 22:06:29
  • Carlos
    Ilyenekkel mar en is osszeakadtam pedig meg csak lvl 6 korul vagyok. Maceras is volt...
  • Gary
    A STEAM szerint, 241, a mentés szerint 196 órám van benne és nincs meg az első végigjátszásom! Oké, ha elindítom, nem szoktam kilépni belőle. Ha valami van, mentés, menübe ki és marad, jó kutya. :Đ Lefekvés előtt kapcsolom ki. Mondjuk, engem soha nem izgatott, hogy mit számolnak a kliensek. Pár küldetést, bug miatt újra kellett kezdenem. 2-3 óra kuka. Kb. csak addig bosszankodtam rajta, míg be nem töltöttem a korábbi mentést.
    Én elvesztem Night City-ben, élvezet fölfedezni. Beszippantott a játék, teljesen. Úgy is, hogy csutka LOW beállításokkal tolom!
    Nomáddal kezdtem, de a másik két utat is végigjárom. Különböző nehézségeken.
    Tervezek "speedrun"-t, azaz, szigorúan csak a kötelező főszál, semmi kikacsintás belőle. Ezt lesz a legnehezebb megvalósítani, szerintem. A tartalom miatt! Félő, hogy elsodor...
  • Sunrider924
    Akarod tudni a roszhirt? egyre surubben futok bele olyan csapatokba, amiknel nincs breach protocol mert target offline(faszomat mar mikor kb MINDENKI a netre van csatlakozva, gondolom ez a very hard nehezsege, eleg aljas huzas amugy....)
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.01.12. 18:43:47
  • Carlos
    aki easy-ben ledarálja a fő küldi szálat ne csodálkozzon, hogy nem lát semmit a játékból.
    Én most 4ik végigjátszást tolom very hardon... Hát bakker... ezzel elleszek egy darabig. Kb ha a hekkeremet észreveszik és kap 2 golyót, akkor annyi is volt... Itt már nem szarral gurigázik az ellenfél.