Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én végigvittem már de még arra utaló jel se volt hogy megszerezhetném
Þór vígi þessi rúnar
a perk csak duplázza a kapható pénzt de nullaszor kettő az nulla...
ingyen jármű az van 2 moci egy limó egy porshe meg az alap
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2020.12.29. 12:05:21
Þór vígi þessi rúnar
már ha ad
xboxon játszom lehet ez bug de alig ad pénzt csak komponenseket
Ha csak az alsó bejön, már akkor 1k környéki a bevételed - dupla csákánnyal.
"Rendes" mellékküldikben meg NEM egy antenna árválkodik, "újrahangolásra" várva (automaták, fali konzolok, stb.), mint a rendőrségi lövöldéknél - néha még maga a munkabér is elmarad a begyűjthető hekkelések hozamától.
Csak szerezz be egy tisztességes kütyüt, ami kibír pár "kerülőt" is a cél érdekében.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
csak azt mondtam, hogy a hekkelés még a perkekkel sem hoz nagy pénzt
bennem van egy csomó vas és így is van 30K-m
kocsi nem kell mocival sokkal viccesebb közlekedni
meg megvan a delirien vagy mi egy luxus limónál többet mit szeretnék
Számomra hihetetlen ez a nincstelenség, mert kicsit térülve-fordulva, már 44k zsével állítottam be elsőre (a 2., akkor 4. szintű, VH karakteremmel) Viktorhoz - csak a 750-es szemetet adtam el, minden más bontásra került. Miután meglett egy 15k-s dekk (ehhez kell szint&hírnév -> tehát mindenképp érdemes és kell is csavarogni), azután már dőlt a lé: van olyan mellékes, ahol az automaták majd negyede meghekkelhető...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.12.29. 05:59:38
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én most visszamentem egy korábbi mentésre és megmentem Takemurát, mert azt nem tudtam, hogy meg lehet, amikor elsőnek vittem végig. Hallgattam Johnnyra és nem néztem meg, hogy él-e még. Corpo befejezést meg akarom nézni.
Szerk: Én többnyire motoroztam. Meg néha-néha kis kocsikázás, de szinte mindig ugyanazt használtam.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.29. 01:18:58
Én a pénzem - utólag teljesen felesleges - cyberware-ekre vertem el. Szerintem egy implant kb a lényeg: a duplaugrás. A többi az lényegtelen. Ehhez képest annyi mindent bevásároltam, hogy legalább 100-200k-t elvertem rá a játék alatt.
Lent a centrálnál van egy parkos rész ahol sosem jártam.. ott beszélgetett éppen két hajléktalan:
"Bro, you look fantastic"
"It must be the new patch"
😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.28. 11:56:12
Meg csinálni kell gig-eket pl., onnan is jön a pénz. Vannak olyan side missionök (pl. a politikusos), amik szintén jól fizetnek.
kevés a port és kb egy ezrest tudok akasztani már ha beadja a pénzt is mert kb minden másodiknál ad
hekk bisz-baszokkal már tele vagyok nem igazán tudom mire használni
Azér', el kellene tudni dönteni, hogy mi a fontosabb: a kényelem, vagy az anyagiak...
A nagytakarításokat amúgy sem úszod meg, mert a szemétbe nem beleszámító fogyóeszközöknek (a darabja 10 kupakosak és nem lehet lebontani ezeket) is van súlya, miközben ritkán használod őket és szépen gyűlnek, ha szorgosan hajolgatsz.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.12.28. 06:44:40
mert ha még ilyen 750 dolláros cucc számít neki akkor nem hiszem, hogy ez kihúzna a vízből
talán majd a jövőben szétszedik a kincseket a junktól és akkor nem darálja be az értékes cuccokat
https://www.twitch.tv/sp1gu
Mekkora már nem 😊 RPG 😊
Most egy lövöldözős nomád vagyok Panam-el az oldalamon. Elfogyott minden megint (majdnem)... szóval haladok a főszálon (Voodoo Boys).
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.27. 21:26:04
Why so serious?
Az se lenne baj, ha a Delamain küldetés figyelmeztetései sem jönnének minden alkalommal telefonhívás formájában.
elraktározom, vagy megállok és váltok olyat még nem láttam volna ami idő függvénye azt gondolom ami lesz az a főszál kaszál el pár dolgot. Annyira régi iskola, hogy szóhoz sem jutok 😊
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.12.27. 19:46:20
Utoljára szerkesztette: Although_, 2020.12.27. 18:30:52
Elég sok a grafikai bug, az invertory lehetne átláthatóbb, a küldetés menü dettó. Az AI béndzsó minden szinten, az autó irányítás inkább szar, mint egyedi, bár a belső nézetes motorozás nagyon adja egy kis tanulás után. Viszont, noha a sztoriról még kb. fingom sincs, de ha csak egy jó közepest megüt, teljesen elégedett leszek már a játéknak ebben az állapotában is.
Nagyon remélem, hogy nem fingatják meg a CDPR-t, és nem szívják el a fejlesztőket a nagy csapatok. Patch, DLC még tuti jön ilyen bevétel (és balhé) mellett. De a CP-nek azért elég mély javítások is kellenének. Nem beszélve egy esetleges folytatásról, aminek ez a játék jó alapul szolgálna, az engine-t, felépítést tekintve.
Azt nem tudom, milyen mélyen kell belenyúlni egy kódba, hogy pl. a felpattanó autók, lebegő traffic, meg amik a yt-on láthatók, azokat kigyomlálják? Vagy az AI-t lehet-e utólag finomítani/cserélni, szoktak egyáltalán ezzel foglalkozni más játékoknál?
A sztori, a karakterek, a különböző döntések, a világ, a küldetések, a hangulat, mind imádtam. A játékmenettel többnyire elégedett voltam, de semmi olyan, amitől kiemelkedő lett volna. A Witcher 3-at sem a kardozás miatt szerettem.
Ami a bugokat illeti, nem volt semmi kiemelkedő. Főleg animációs bugok, vagy olyanok, h UI elem ott maradt, de quicksave és reload megoldotta a dolgot. A Witcher 3-mal ellentétben itt nem volt olyan, h mellékküldit nem tudtam megcsinálni bug miatt, valamint ez 1x crashelt egész játék alatt, szemben az AC Valhallával, ami naponta 1x.
Összességében elégedett vagyok a játékkal. Azt kaptam tőle, amit vártam. Biztos, h lesz még benne pár végigjátszás. Majd vissza-visszanézek, amikor kiadnak egy-egy DLC-t, már ha lesznek köztük küldik, valamint az első kiegészítő közeledtével végig tervezem játszani újból az alapot, végezve vele ismét addigra, mire a kieg kijön.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.27. 17:45:48
Ezért kapsz egy olyan szűk magyarázatot mindenhez, ami bármelyik variációban megállja a helyét (lehet, hogy csupán a történet időrendje változik, de már ez is épp elég ehhez, nemhogy az esetleges cselekedetek behatásai), míg a maradék el van rejtve a történetbe és a shard-okba.
Van egy fő váz, amihez lazán csatlakozik a többi, amiben van némi szabadságod, de mindenképp végig kell menned a történet gerincén, legfeljebb nem érintesz és nem játszol ki minden elérhető pontot, mint mellékküldetések - ez is tőled függ.
hanem, hogy itt szerintem rosszul van megoldva a küldetések kezelése a menüben
nincs mit mihez kötni elveszel a sok lehetőség között és csak egy kis kurta leírást kapsz hozzá ha ráklikkelsz mert még az sincs, hogy automatice ha rámész kiírja
szóval nem felhasználóbarát
1. Nick Valentine
2. Kellog háza
3. Kellog-vadászat
4. Memory den
5. Glowing sea (Virgil)
6. Corsair chip
7. Institute
Ezen a ponton attól függ, hogy melyik csoportot választottad, úgy fejeződik be a küldetés. A csoportküldetések opcionálisak, ha nem csinálsz meg egyet sem, akkor mész a minute mennel.
Mondjuk a CP2077 küldetésvonala is eléggé lineáris, fejezetekre van bontva, csak annyi a választásod, hogy fejezetenként te döntöd el, hogy milyen sorrendben csinálod meg. De átbaszós is, mert olyan küldetést is mellékküldetésnek ír, ami igazából főküldetés, ha normális befejezést akarsz. Viszont a történetvezetés itt is lineáris, akárcsak a Witcherben volt.