6309
-
Sir Cryalot #4262 Fanyalgás, ezt a fajta PC/konzol+ monitor/TV hardwaret ami most van, ezek kimaxolták , ferde szemmel néztem a szenttéavatásukat meg adakozós "megachurch"-nek aposztrofáltam :DDD , de úgylátszik tényleg különb fejlesztő mint a legtöbbje.
-
#4261 Olybá tűnik a modderek egyelőre látványosabb munkát végeznek, mint a fejlesztők. :) -
Sunrider924 #4260 E3 2018 Lightning MOD at Cyberpunk 2077 -
#4259 Én még nem mertem patch-elni. Várok pár napot, hátha tolnak egy hotfix-et valamikor. -
mumoka 2012 #4258 az új patch nekem se megy vissza kellet tenni az Cyberpunk.2077.Update.v1.06-GOG ez megy rendesen . -
#4257 Énis. Elinditom, beállítom és megy egész nap... Kényelmetlen de kit érdekel...
Legalább nem crash-el... (egyeseknél a patch összeakad modokkal és indulás helyett szétfagy a retekbe a game...) -
#4256 Nálam sem jegyzi meg a kezdetek óta, csak akkor, ha a redlauncher nélkül indítom. Ekkor viszont nincs achie, steam overlay, stb. Úgyhogy maradt a minden indítás utáni default-ra kattintás a nyelvnél, ekkor behozza a steames alap magyar nyelvet és kész. Már teljesen megszoktam :)
A vicc az, hogy GFNowon keresztül viszont egyből magyarként indul, vagyis a szinkronizáció során ezt az adatot kapja meg tőlem, így a ludas tényleg a redlauncher. -
HJ #4255 Felesleges, mert a patchelésnél a fájlban a buildId is változik. Utána abból meg kavarodás lehet ha a régit rakod vissza a cmd megoldással. Patchenként az a pár másodperc amíg átírod nem vészes. Persze jobb lenne ha nem kéne ezzel vacakolni. De ez van jelenleg. -
mumoka 2012 #4254 ok
-
Zsoltee_a_bator #4253 Csinalj tartos fixet magadnak:
Mentsd el a jo filet goggame-1423049311.info.bak-ra.
Csinalj egy runkpunk.cmd-t ezzel a tartalommal:
@echo off
copy /Y goggame-1423049311.info.bak goggame-1423049311.info
cyberpunk.exe
Az exe nevet igazitsd, most nem tudom megnezni
-
mumoka 2012 #4252 köszi végre 1 megoldás 1 időre ,de bosszant hogy ekkora sort nem tudnak javítani . -
HJ #4251 A GOG verziónál megoldás a nyelvbeállítás elfelejtésére: nyisd meg a játék gyökerében a goggame-1423049311.info fájt (sima szöveg fájl), és ezt a részt írd át ilyenre:
"language": "Hungarian",
"languages": [
"hu-HU"
],
Lemented és ezután mindig magyar felirattal és kezelőfelülettel fog elindulni. Patch után visszaáll angolra, de akkor majd átírod megint. Ennyi. -
hangacsi #4250 Steames verzióm van, és nekem nem segített ebben egyik patch sem. Anno a witcherekkel nem volt ilyen gondom. De ennél nagyobb bajom sose legyen! -
TokraFan #4249 Úgy tudom, ez csak bizonyos verziókra igaz, talán GOG-os. Steam verzióval nekem az 1.04 patch óta nincs ilyen probléma, ott megjegyzi. -
#4248 witcher 1-2 sok-sok éve nem jegyzi meg (nálam legalábbis) .. úgy látszik a fejlesztő gárdánál ez a dívat -
#4247 Visszatöltöttem egy régebbi mentést és én is kivártam az egy napot hogy újra hívjon. Sokat kell még ezen polírozni. -
hangacsi #4246 Viszont a nyelvbeállítást még mindíg nem jegyzi meg.... -
#4245 Nekem megjavította, hogy azt az autosave-et visszatöltöttem, amikor Takemurával felvettem ezt a küldetést, aztán kint vártam 24 órát a hívásra és utána csináltam csak azt, amit amúgy ebben az 1 napban kellett volna. -
#4244 Általános hiba, nem nálad van a gond, a patch hozta be ezt az új agyrémet :) Van egy kacifántos megoldás rá, próbáld meg, hátha...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.23. 18:29:55 -
Sir Cryalot #4243 FHD 144hz 3ms IPS (amiből 48fps van meg többnyire, 17" laptop ezt is használom és nincs zúgás) .
TAA homály nem kiküszöbölhető nagyobb felbontással, mindig lesz egy távolság amin túl "beleeszik" , de pl. hajba közelről is beleeszik , és ha több pixeled van mint amennyit az emberi szem felbontása kíván az egyrészt supersampling, másfelől meg onnantól kezdve le is esett az effektiv felbontás ha a TAA beleeszik.
Bízzunk benne hogy egyszer kioptimalizálják.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.01.23. 15:09:50 -
#4242 vagy vársz egy hónapot a fixre, vagy kezdesz egy újat, vagy visszatöltesz egy régi mentést.
Te döntésed... -
#4241 Most látom, nem ez a patch okozta, ez egy régi bug. -
#4240 Ez a patch nálam valamit nagyon keresztbevágott. Bármelyik mentésemet töltöm be, rögtön a load után Takemura hív telefonon (azzal váltunk el anno, hogy infót gyűjt és majd hív), V persze fogadja a hívást (kezdettől fogva bug, hogy mindenképp felveszi a telefont V, felesleges a megjelenő "nyomj T-t a hívás fogadásához" üzenet), de Takemura nem szól egy szót sem, csak látom az arcát a kis képben. Lerakni nem tudom, a telefon menüt nem tudom behozni T-vel, de a legnagyobb gond, hogy semmilyen interakciót nem tudok csinálni (mellékküldetés), mert a játék szerint vonalban vagyok.
Esetleg az lehet érdekes, ha olyan mentést töltök be, ami még ez előtt a Takemurás küldetés előtt készült, de még ha működik is, közben sok óra gameplay belement.
Másnál van ilyen jelenség és meg tudta oldani valahogy? -
#4239 Kiveve a retro-patch-es fixek. -
#4238 ...tippre, amelyik küldetés bugos volt és úgy szerepel annak az állapota a játékos mentésében, az úgy is marad az esetleges quest fix után is, ha csak nem egy egyszerű, a mentéstől teljesen független scriptről van szó. -
Piko888 #4237 nálam is tökéletes -
hangacsi #4236 Nálam működik. -
mumoka 2012 #4235 pc a Cyberpunk.2077.Update.v1.1 behalt a játék bugos a patch xd. -
#4234 Hát igen, magyarázat az mindig van. :) (nem rád értem...)
Na amúgy a Space Oddity nekem még mindig ugyanolyan állapotban van. A városban jelzi a föld alatt (ahová nem lehet lejutni) a csomagot.
Patch óta új bug is van. Nem random, hanem fix. Visszatöltés után is ua. volt a helyzet. A(z eredeti) lakásom liftjében nem látni semmit, a vezérlő érintőpanelt sem, valami furcsa átláthatatlan arany "köd" révén. Már közeledve is látható, belépve sem lesz jobb a helyzet. Nagy nehezen valahogy találtam egy olyan betekintési szöget, ahol egy résnyire láthatóvá vált, így ki tudtam jutni. Már azt hittem az újabb patch-ig a két emeletnyi mozgástérben ragadok...
A #4229-ben kérdezettekre esetleg valakinek valami infó? -
#4233 Milyen felbontáson játszol? -
#4232 "In this update, which lays the groundwork for the upcoming patches, we focused on various stability improvements and bugfixes."
A hangsuly a "groundwork"-on van :) -
#4231 Hurrá. :) 1.1-hez képest soványka a méret, és a javítási lista. Sebaj, lehet azért, mert már kevés javítani való van. :)
Xbox One X-en nálam 16,56GB a méret.
Space Oddity küldetésre kíváncsi leszek, a lista szerint javításra került.
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.01.22. 23:43:48 -
#4230 konkrétan most (5.4gb) :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.22. 23:26:45 -
#4229 Ezen gondolkodtam én is, hogy lassan letelik az a 10 nap valahogy, nem?
MÁS: Ki az a Doktor Paradox? Az egyik fajta töltő képernyő alatt nyomatja a szöveget. Honnan került az is hirtelen elő? :) Vagy volt korábban, csak nem emlékszem?
Aztán a játék alatti menüben középen fent van a három nagy ikon vagy kép, nem is tudom minek nevezzem. Az első 90%-on áll. A másik 60, harmadik 40. A Panam-Judy vég alatt utóbbi felment 60%-ra. Minden mellék küldetést kilőttem, kivéve az autók megvásárlását és a kék színűeket. Mit szimbolizálnak pontosan a % számok, illetve, hogy lehet feltornászni maxra őket? Nem teljesen világos nekem ez a rész sem. :) -
Zsoltee_a_bator #4228 Erdekes, TAA-val kombinalva tenyleg meg rosszabb..
De ez a TAA mar onmagaban is, hogy is mondjam... miert ennyire nepszeru? -
6600GT #4227 10 napon belül patch.. Ki lesz centizve úgy látom -
Sir Cryalot #4226 Ráadásul úgy veszem észre hogy 16X AF-el jobban előjön az SSR szemcséssége is ami miatt azt is fel kell tekerni jobban, mert elkent felületen jobban szemet szúr , mintha eleve szemcsés amaz , ráadásul 1X AF-el több magasfrekvencia marad amiben elvegyülhet az SSR, és amikor még SSR-ből kevés minta jött be akkor is jelen van és ott tud lenni ahol kell. -
Sir Cryalot #4225 Erről történetesen van infóm és sokat foglalkozom a témával (ez a lassan összeálló kép téma a specialitásom ) , és az a nagyb... helyzet hogy a 16X AF homályosabb mint az 1X AF mert akkor kétszer van szűrve
(Nem cyberpunk)
No AF, TAA:off
16X AF, TAA:off
No AF, TAA
16X, TAA
innen : https://studios.disneyresearch.com/wp-content/uploads/2019/03/Pixel-History-Linear-Models-for-Real-Time-Temporal-Filtering-1.pdf -az is ott van hogy hogy kellene kinézzen.
Aki keres talál nem széttömörített videót .
Ennél jobb optimalizációt továbbra sem tudok.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.01.22. 05:49:34 -
Zsoltee_a_bator #4224 Az AF nelkul a kis szogben latszodo texturakbol lesz homaly.
Eleg nagy kompromisszum lekapcsolni. -
Sir Cryalot #4223 Jó volt az a beismerés hogy elhitték hogy skálázódhat LEFELÉ az engine :D
De persze ez a valóságban nem szokott megtörténni ,hogy visszafelé optimalizálunk (wtf :D ), hanem ha adott egy nagyon pörgős engine arra rá lehet engedni újabb és újabb szeletét komplexitásnak amíg meg nem fekszik. Visszafelé-menet nem lehet"visszabontani" szeletenként.
Az emberek meg hülyék , láttam rá van feszülve a 201x night city target renderre hogy ez most jobb :D
amikor abban per object shadow technika van , (az kb local shadow psycho 16x lenne ebben) , ez meg ilyen instance-hegy :D .
Majd lesz jobb, árulhatnának kalapkabát meg karóra helyett használható úgymond "cyberware" -ket is , határ a csillagos ég.