Cyberpunk 2077

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na jó vettem pár blueprintet és így már sokkal barátibb az anyagköltség
esetleg pénz keresetnek nem rossz de ki kéne számolni mert így hasra a franc tudja
elég értékes cuccokat lehet gyártani
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Én nem tudom, h honnan találtam narancs smart rifle meg sniper blueprintet és valami brutális sebzése volt mindkettőnek.
én a szamuráj dzsekit gyártottam le és gyíkfing azokhoz képest amiket találok
baromi drága a klikkelgetés (konvertálás) miatt kurva időigényes
nem ad normális blueprinteket
béna az egész
Mit értesz az alatt, h szar? Én a legjobb narancs fegyvereket, amit a játék utolsó harmadában használtam, craftolásból szereztem.
kipörgettem a craftolást egy rakás szar az egész
1 vagy 2 alkalommal.
Nálatok előfordult már olyan, hogy kilépés után a játék a háttérben még futott?
Az ikonja nincs a tálcán, de a feladatkezelőben látszik.
Most belegondolva három nagy befejezés van, szinkronban azzal hogy milyen életutat választottunk:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nomád: Panam segítségét kéred a végső harcra, a sorsodról te döntesz.

Corpo: Elfogadod Hanako ajánlatát, kizárod Johnnyt a döntésből.

Street Kid: Átadod az irányítást Johnny-nak és hagyod hogy ő döntsön a sorsotokról.
A sok különböző befejezés miatt a kieg valszeg az alapjáték vége előtt fog játszódni

Nem hiszem, h megjátsszák azt, h egy befejezést vesznek alapul a folytatáshoz. Azt el tudom képzelni, h tudsz mentést importálni és maximum megemlíti valaki, h mi lett V sorsa. Inkább tudnám elképzelni, h valószínűbb az új főszereplő. Eléggé illúzióromboló tud lenni, h hiába van több befejezés és hiába választottál egy bizonyosat, folytatásra egy másikat vesznek alapul.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.31. 11:08:06
Én azt választottam
Még a befejezéshez pár gondolat:

Nekem a pozitív befejezés ha átadom Johnnynak a kormánybotot. Ha se Alt, se az Arasaka nem tud megmenteni, akkor hiába is keresném másutt. Fél év haldoklás egyedül vagy a barátok között értelmetlen. V testének annyi. Ennél már az is jobb ha eltárolnak a Mikoshiban.
Az Altered Carbon sorozatban létre tudnak hozni mesterséges testeket, szintetikusokat, meg klónokat is, és ezekbe töltik le a tudatot. A CP világában ez a technológia még nem létezik, illetve kifejlesztés alatt áll. Saburo feltámasztása az első lépés ezen az úton.
Egy későbbi játék ezt veheti alapul, lehetünk ismét V, előkotornak minket a Mikoshi mélyéből és rutin eljárással áttöltenek egy új testbe, talán éppen Hanako parancsára, és minden ott folytatódhat ahol abbamaradt. Közben eltelt pár évszázad, és egy egészen új Night City vár felfedezésre.
Kapsz előre elkészített karit, mint a Witcher kiegekben, hogy külön is játszhatóak legyenek a kiegek.
de cserébe legalább jó a vége 😊
nem hinném, hiszen
van olyan befejezés amiben szétloccsantod a fejed
onnan hogy jutna tovább?

lwb
Ja, a Killing in the Name picit bugos, mint quest. De máshol is volt olyan, hogy ha nem megfelelős sorrendben csináltam, akkor bebugzott. Reload azt megoldotta.

igen azt ismerem én is
de nem úgy értettem a küldetésben kell keresni nyomokat
routereket és amikor felmész a zaj forrásához kiírja, hogy "nini egy router"
hát nekem nem írt semmit és ha szkenneltem csak kiírta, hogy ez egy router és nem lehetett meghekkelni
a másik kettőnél meg találsz egy kábelt aszondja V "biztos a teherautóval van kapcsolatban" aztán egy szart
a másiknál detto "biztos ott lesz fent" hát nem
elég szemét húzás a készítőktől mert az ember készpénznek veszi, hogy ez most egy kis segítség és ott próbálkozik
lwb
Néha eltűnnek a pöttyök a minimapről - ezt quicksave / quickload nálam mindig javította.

Vagy csaklelépsz Panammal Arizónába. Avagy, ha te leszel az Afterlife királya akkor meg a Kristálypalota nevű űrállomásra tartasz a videóban, hogy... Hogy kirabold? 😄 Majd kiegben kdierül valószínű mire lesz jó az a 6 hónap. A titkos endinghez meg 70% kell Johnnyval, ekkor ugye egyedül mész az Arasaka toronyba szétlőni mindent is, ilyenkor nem hal meg Saul se vagy Rogue se, és így leszel király és irány a Kristálypalota
Carlos
nem feltetlen. Nomad endingnel elhangzik panamel egy olyan parbeszed hogy: "- Aztan majd kitalajuk hogyan hozzuk rendbe a szart a fejedben. -Tudom." Szoval lehet hogy majd egy kiegben megkapjuk azt az extra 6 honapot hogy megmentsuk magunkat. De ez csak dpekulacio a reszemrol.

Utoljára szerkesztette: Carlos, 2020.12.31. 05:19:37

Þór vígi þessi rúnar

Megcsináltam az összes endinget:
Sehogy se jöhetünk ki belőle jól, akármit választunk. A DNS-ünket felülírta a biochip, már csak Johnny tudatával kompatibilis. Ha vissza is térünk, fél év múlva meghalunk. De! Nem mindegy hogy ezt a döntést ki hozza meg. A Rogue endingnél Johnny dönt és ha azt választja hogy élni akar, akkor az olyan mintha ellopná V testét.

Panam endingnél viszont V dönthet úgy hogy feláldozza magát és megajándékozza a barátját egy új élettel. Ez talán szomorú, de nem hagy rossz szájízt maga után, Johnny kap egy második esélyt, teljes élete lehet, mi pedig nekivágunk az ismeretlennek a kibertérben. Még talán ez a legjobb befejezés.

De ha van igazán rossz ending akkor az a Hanako féle. Az borzalmas volt. Aljas árulás nemcsak Johnny hanem önmagunk ellen is. Céges kutyaként átgázolunk mindenen, szembeköpünk mindent amiért harcoltunk és amiért Johnny az életét adta. A végén nem is vár ránk más mint halál, vagy a tudatunk eltárolása, ki tudja meddig. De még ha fel is támasztanak, csak valaki más élete árán térhetünk vissza. Mint Saburo, aki megöli a fiát.

Vannak még alternatív döntések, köztük egy öngyilkosság is, illetve azok a képsorok amik azt sejtetik hogy az űrbéli lélekbörtön elpusztítására indulunk. Ez talán még DLC tartalom is lehet. De akárhogy nézzük is, V története véget ért - legalábbis ebben a testben.

Utoljára szerkesztette: caps lock, 2020.12.31. 00:32:46
bazz ha ehhez a killing in the name-hez nincs segítség még mindig ott köröznék az elsőnél mert bebugzott és nem mutatta a célt
de a többinél is szemetek voltak az írók direkt félrevezető infókat mond V
Na én is a végére értem. 92 óra volt. Mindent megcsináltam a kékeket kivéve.
köszönöm
ezt szeretem ebben a játékban, hogy még csak nem is utal rá
Nem hirnév kell, hanem egy másik side jobot kell megcsinálni előtte, "A Like Supreme".

Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2020.12.30. 17:44:11

Why so serious?

a killing in the name nincs még meg
azt mondja hívjam fel ha csináltam pár melót
utcai hírnév kell hozzá?
és ha igen hányas?
kösz
közben megláttam, hogy az egyik felkiáltójelnél nem 3 kocsit árulnak hanem csak kettőt a harmadik küldetés
Nem. X-kerület teljesítéséhez meg kell csinálnod az összes giget azon a területen, valamint az összes kék ikonos NCPD-s open world activity-t, mint a baseballos ikonok, a hatszöges kérdőjelek és a koponyák.

Szerk: Nekem volt olyan gig, valamint baseballos ikon is, ami csak bizonyos mellékküldik teljesítése után jelent meg. Szóval, ha azok közül nincs meg mind és úgy tűnik, h megcsináltad egy területen az összes fentebb felsoroltat, de még nem ugrott be az acsi, akkor valszeg lesz még újabb elérhető, fő vagy mellékküldik teljesítése után.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.30. 14:07:34
ha kipörgetném a tisztítsd meg x-kerületet akkor a kocsikat is meg kéne venni hozzá?
Palinko
Akkor újra elmondanám hogy elvileg a játékban nem is vezethettünk volna ilyen fast travel szerű légitaxival lett volna megoldva az utazás csak mikor kijött a hír sokaknak nem tetszett és milyen már hogy open worldben nem lehet autókázni és úgy néz ki a CDPR is meggondolta magát és jól látják azok az adatbányászok akkor ki lett vágva és jó eséllyel nem is teszik már vissza.

Ha a corpo endinget válasszuk akkor kipróbálhatjuk ezt a légijárműt és annyi 😄 Nekem más lehetőség nem volt rá pedig remélem már korábban a politikusok is elvisznek egy körre én tolakodtam de semmi.
PiszkosFred
> Kihagyott ziccer szerintem a légitaxi.

Azt mondjak a reddites adatbanyaszok, hogy volt/van ra lehetoseg, csak ki lett vagva, a magasvasuttal egyutt. Kesobb szerintem visszakerul, a special legi jarmuvekkel egyutt (lasd Trauma Teamet peldaul).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nekem a Delamaines küldetésekkel egyedül az volt a bajom, h egy bug miatt utána az összes karakternél szét meg összecsúszott a kép a videotelefonálásnál, mint ahogy az egyik Delamain kocsi esetében. Vagyis egyeseknél szétcsúszott, másoknál meg csak egy kis rész csúszkált, valamint bizonyosoknál Delamain is ott volt a háttérben. 😄
csintalanul
Ne aggódj! Egyszer már én is meghaltam. De mire jó az a rakat automentés......
Carlos
Rewardok is tetszettek. 3ik vegigjatszasra kiprobalom a reset-et. Vicces uzeneteket kuldenek a felszabaditott AI-k es megkaptam az exelsior (vagymi) verdat. A merge-oles nem csinalt semmit nekem csak egy stock taxi ami soha nem szolt hozzam.

Þór vígi þessi rúnar

A roncstelepen megfenyegetett, a másik elütött és a motorháztetőn rodeóztam, míg megállt!
Beteg egy menet volt mind, az biztos! :Đ
Tuti nem hagyom ki, a következő végigjátszásban sem! 😄

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

a flamingóson berötyentettem a röhögéstől 😊
Nekem bebugzott (szépenjólmagyarul) a Delamain küldetés. V képtelen volt fölvenni a telefont, nem szkennelte az autókat.
Pár órát haladtam, szintet is léptem, mikor az első autónál ez kiderült. Bosszantott, mert korábbi mentésem, éppen a küldetés elvállalása előtti volt.
Visszatöltöttem és ráálltam. Talán, a negyedik volt Coastview. Miután megszólalt az autó, már tudtam, megérte! <#nevetes1>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Kihagyott ziccer szerintem a légitaxi. Gyorsutazva másodpercek alatt ott lehetek a térkép bármelyik pontján, de szívesen rááldoznék akár perceket is egy városnéző túrára a magasból. Közben meg lehetne nézni a híreket, Johnnyval beszélgetni, iszogatni, stb. Még a prológusban volt ilyen mikor Lizzie bárjába kellett menni, az tök jó volt és nagyon sajnálom hogy nincs rá lehetőség.
Ezért jó motorozni. Motorral tökéletes a 'belső nézet'. És a dugóban sem akadsz el 😊
Külső nézetből simán megvagyok(csak 1-2x próbáltam)de belsőből viszem a fél várost😄
Kár hogy nem bírom a külső nézetet játékokban..
egyébként ha kocsit vezetek akkor kb így:
Igen, én is az első végigjátszásban (vagyis pontosabban az eddigi egyedüliben 😄) nem mentem vissza, mert nem tudtam, h lehetséges. Utána, mikor végigjátszottam és utánagugliztam, h milyen a többi befejezés, ott láttam, h meg lehetett volna menteni.

Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.12.29. 19:34:13
Chippin' in küldetésben, Graysontól megkapod, vagy lelövöd és a hullájától elveszed a kulcsot (én ezt tettem). Onnan szemben, fent van egy daru kezelő konzol, megnyomod és a hajó mellé letesz egy konténert a daru, abban van a kocsi
Köszi!
lwb

Meg kell kímélned Graysont az Ebunike hajón. Ahol Johnny pisztolyát is megszerzed. Chippin' in mellékküldetés, de mellékküldetés csak névben, mert kb muszáj végigvinned, ha normális befejezést akarsz.

jah tényleg
a sivatagba kell elvezetni
Majdnem, szegeny Ebunike hajo, annak van egy kontenerjeben. Csak akkor kapod meg ha egy bizonyos dontest hozol ott helyben.
Chippin In küldetés
valahol a sivatagban van a kocsi
"szoval amiert te nem talaltad meg oket nem jelenti hogy nincsenek... "

bazz mondtam én ilyet???
azt mondtam nekem ezek vannak meg több nem is kell
csak egy mocit használok
kocsit csak akkor ha stash-t nyitom meg mert motornál bugos

lehet PC-n és xboxon másképp van a hekkelés nálam a max ha esetleg mindhármat kinyitom akkor 1600 2-es adatbányászattal
és mondom ritkán ad pénzt általában csak komponenseket