6309
banner
  • TomStorm
    Amúgy a widescreen(21:9,32:9) terheli iszonyat.
    1920x1080 sz.tem teljesen vállalható jó grafikával közepes gépen is.
    Vagy Geforce now..
  • TomStorm
    Kik ezek:DD
    Ilyet én is tudok itthon pár sör után lol
  • Sir Cryalot
    ...hát , 48fps alatt nem igazán van élet ami a "nemhétköznapi" élményeket illeti mondjuk cutscenenél megengedőbb vagyok, igazi gameplay kerékkötő a téma , szerencsére hordozható displayekkel 60-70 lesz a minimum meg azok tudnak egyéb "nemhétköznapi" dolgokat is amiért a legádázabb kétkedőknek is muszáj lesz megtérni (hogy pl. a monitoros 80 fov meg a hordozható az kicsit "más tészta" ) :D .

Érdekesség :

(kár hogy fekete függyöny nem volt )
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.01.27. 16:14:51
  • Sir Cryalot
  • mumoka 2012
    na szóval ez kicsit más itt van fps bőven & itt még új is
    nézzétek nagyon jó.
  • Carlos
  • Carlos
    igen. falout-ok kivéve 76 mert már a bejelentéskor szekunder szégyennek éreztem és igazam lett. Ezt gondolom a CP Online-ról is.
  • PiszkosFred
    Valószínűleg félreértettem, elnézést.

Azt tartom viszont, hogy szánalmas az, amikor egy játékfejlesztő játéka (lásd Bethesda Game Studios teljes portfólió) 5-10 évvel a megjelenés után sem futnak hibamentesen az unofficial patchek nélkül, mert nem voltak képesek kijavítani a szinte mindenhol leírt és bemutatott hibákat.

Az is visszatetsző, hogy a CP hiányzó QoL megoldásait vagy hibáit is modderek javítják, bár itt azért nagyon friss produktumról van szó, még van idejük rendbeszedni a dolgokat és valószínűleg/remélhetőleg meg is teszik.
  • lwb
    A modderekről beszéltünk. Amit a modderek csinálnak, az nem feltétlen olyasmi, amit a fejlesztők is megcsinálnának: nézd csak meg a Skyrimet. És most nem a chainmail bikini modokra gondolok, hanem az ezernyi grafikai upgrade-re. Sokkal szebb a játék vele, ettől nem lett szánalmas a bethesda. Sőt, kifejezetten jó, hogy legalább a modokat támogatják.
  • PiszkosFred
    Valahol pont ez indokolj a jelzőt, hiszen több rossz példa is lebeg(het)ett előttük: a saját Witcher 3-as bugos kezdésüktől kezdve (amiből elsőkézből származó tapasztalatot szereztek) a Bugthesda féle játékok állapotán át (amelyről megint csak milliónyi "dokumentált eset" van) egészen az Anthemig, a RDR2-es és Arkham Knigth féle PC-s portokig, az Age of Conan vagy Atlas féle túlzott hypeot követő hatalmas bukásig, esetleg a No Mans Sky féle "mit ígértem és mit nem kaptatok meg" premierig bezárólag.

Utóbbi egyébként jó példa lehet nekik, mint szarcunamiból történő fel

Attól még, valaminél van szarabb/lentebb, attól még az adott dolog nem lesz jobb, ez csak önámítás és olcsójánosok indoklása a középszarra.
  • mumoka 2012
    a másik van valami opció bekapcsolni az fps számlálót ha van ? a játékon belül.
    Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.01.27. 13:11:25
  • MerlinW
    "A másik én radeont soha nem raknák a gépembe csak nvidia az az ideális csak"

Ez sok mindent megmagyaráz.

Egyébként

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.01.27. 13:05:54
  • mumoka 2012
    lehet én full hd & 1920x1080 ultra van beálitva de nekem semmi gondom nincs az fps el magasabbra nem lehet álltani mert nincs a listában más. A másik én radeont soha nem raknák a gépembe csak nvidia az az ideális csak
    Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.01.27. 13:03:27
  • Sir Cryalot
    Ilyeneket csinál az engine, hogy húzod oldalra az egeret , és beesik a frame :D

Ergó ha gyorsan mész akkor is beesik . Abszolút megengedhetetlen lenne de aki 33.3ms frametimeból gazdálkodott annak nem tűnhetett fel.
  • Sir Cryalot
    Ez is elég optimista becslés mert 5-10 nmy-nél amikor tűzharc van ott zuhangatni fog, ÉS , vannak belvárosban részek ahol object count vagy valamiért de legjobb gépeken is 50 fps van, 540p-ben. Nem foglalkoztak vele, 30fps-en , 30fps-re fejlesztettek .
  • Sir Cryalot

(!!!)
  • lwb
    Ez miért lenne szánalmas? Találkoztál te már bethesda játékkal?
  • mumoka 2012
    & i3 8350 a procim.
  • Although_
    Én se tudom mivel játszol. A mikrolagok a gondok egy játékban nekem 40 fpsel szaggatásmentesen megy HD-ban csodaszép a játék már HD minőségben is. A probléma a levegőben lebegő tárgyak szinte csak.
  • mumoka 2012
    nem tudom te mivel játszol de nekem nincs ijen gondom pedig GeForce® GTX 1070 WINDFORCE 8gb ram van benne a gép ben meg 16gb ddr4 3200 as nincs lag meg semmi furcsa dolog pedig Cyberpunk.2077.Update.v1.06-GOG tolom.
  • Although_
    Seddo
    Az ilyenek mint ez a srác rohadt kevesen vannak, akik nem csak azzal foglalkoznak mi a közönség kívánsága, hanem igyekeznek úgy megírni a karaktereket történeteket, hogy az ránézésre illik a világba, a szövegük viselkedésük nagyon hasonlít az alkotók által megépített világhoz. Ilyen modder az fehér holló.
  • Sir Cryalot
    Igazi probléma itt az elérhetetlen 60fps, van róla elemzés hogy vannak helyzetek hogy csúcskártyával ostromolja az 55 fps-t a játék 540p-ben (WTF ) , ezt csak a variable framerate "menti meg" , meg hogy kijött mellé az RTX-es framerate gyilkosság is (másra nem is jó ) .
    Aki nem éri be 30-40 fps-el ,ahhoz RTX2070 a minimum hardware relatív alacsony felbontáson , nevetséges,

teli van lassan összeálló effektekkel , folyós a kép, massza az ambient occlusion, ide- odalötyög mert 2 frame átlagából kéne kiadnia az eredményt, de annyira instabil hogy nem jön össze két kép ahol tartós vagy jónak számít az eredmény, az SSR szemeteli a képet ultra alatt és az is 2 frame alatt akar konvergálni , ultra meg 10-15 fps framerate hit ami kevésből vesz el.
    Ez az igazi probléma , RÁADÁSUL
    ezek mind olyan effektek amit eleve nem kellene egész képre leszámolni , hanem csak oda ahova éppen nézel, de olyan display most nincs ami tudná is kezelni ezt.

Ezeket majd lehet javítani, gondolom 72fps-el meg jobb játékmenet lesz mintha default 30ra lenne belőve, videoszemüveggel van valós FOV , ami nem ilyen széthúzott mint ahogy monitoron ez kinéz (80 default FOV , ez is értelmetlen volt ) .

• Although_
    Ezek bevált sablon mondatok. A szánalmas kicsit erős egy olyan játék kapcsán amire azt lehet mondani bőven átlag feletti játék még így is megcsonkítva. Mint rpg kíváló lett. És ez nem túlzás. Fallout NV óta nem élveztem nyílt világú rpg-t így. És ahogy nézem nagyon sokan így vagyunk vele, mármint nagyon is elégedettek vagyunk a végtermékkel. Modderek között nagyon kevés lesz aki valódi hozzámérhető tartalmat fog gyártani. Persze várom remélem lesz egy kettő olyan mint aki a Fallout 4-hez is gyárt sztorikat. Amik beleillenek a világba.
  • mumoka 2012
    az a gond e-vel hogy a mod készítők más úton járnak ezért mindig jobb ötleteik vannak mint az eredeti kitalálónak.De ha belendülnek és mindig a moder győz mert ök a közönség kívánsága után dolgoznak többnyire a gyártó meg nem sajnos.
    Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.01.27. 10:57:01
  • Carlos
    szánalmas hogy a közösség többet tesz a játékért mint a fejlesztők.
    Az az autó skin váltogatás tök jó lehet.
  • Carlos
    Ne hidd hogy az nekünk szólt!
    Inkább a részvényeseknek és az ügyvédeknek a perek miatt!
  • mumoka 2012
    na végre kijött a Modders are Massively Improving & Adding New Features Into Cyberpunk 2077 talán meg indul a rendes mod készítés ami használható is lesz. bemutato
    Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.01.27. 10:08:26
  • Sir Cryalot
    Andromedara hasonlít szvsz :D

És Pl quickackelést sem lehet átültetni.

• Kotomicuki
    Sajnos, már most is túl sok benne az "online": ez a szintlépésesdi, a hozzá köthető mellékküldetésesdivel (jelen kidolgozottságnál leginkább csak az elbaszott karakterszintezésben van szerepe) egy eléggé online-stílusú, a multihoz lebutított lövöldére hasonlít!
    A kevesebb itt jóval több lett volna, mert egy olyan dolgon akartak bonyolítani, azt a lehető legelbaszottabb módon "tartalmasítani" - követve a mai kor degeneratív divatját; thx to blizzard - , aminek az égvilágon semmi szüksége nem volna erre a tönkretételre!
    Az erre áldozott időt nyugodtan fektethették volna sokkal hasznosabb dologba is!
  • Sir Cryalot
    Nem tudom hogy lesz ebből online, grafikát visszatárcsázni nem igazán lehet, aki gta onlineozik szerintem most annak van hiányérzete hogy abban nincs jobbféle solo.
  • Sir Cryalot
    És közben becsúszna egy F76 féle onlineosdi, akkor szerintem senki nem haragudna meg.
  • Sir Cryalot
    A CD projekt akkor lenne igazán MENŐ , hogyha F3:NV példáján okulva kiadnák más európai csapatnak hogy készüljenek el a New Vegas-ukkal , 4A , Avalanche :D .
  • TokraFan
    "A CP2077 budgetja kb 80-120 millió dollár között volt"

Kérlek szépen, 328 millió dollár körül állt meg (ebben persze a marketing és egyéb járulékos költség is benne van).
  • TokraFan
    "helyett egy combosat hazudtak - mert mint kiderült, ők sem jobbak mint az EA/Ubi/Beth/Activision, vagyis bármikor lemennek kutyába a pénz miatt"

Azért ez így nem teljesen igaz, ugye árnyalja az állítást, hogy hasonlóan botrányos startnál egyik említett cég CEO-ja sem érezte szükségét megtisztelni a játékosokat azzal, hogy kiáll eléjük és bocsánatot kér. Az meg fel sem merült, hogy pénzt adjanak vissza, pedig ennél sokkal durvábban félkész játékokat adtak ki (Anthem, Fallout 76 és lehetne sorolni), vagy ott volt az EA az SW Battlefront 2-vel, akik a fizetős játékot teleb*szták mikrotranzakciókkal. Abból mondjuk hatalmas botrány lett, de se pénzt, se bocsánatkérést nem kapott senki, csak szép sunyiban visszatáncoltak, ahogy szoktak. Innentől nekem ezek a cégek nagyon nincsenek egy szinten a CDPR-el.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.01.26. 20:25:33
  • Carlos
    Ez a CP-re is igaz:
  • PiszkosFred
    Szerintem a Rockstar sem gondolta egykor, hogy a korabbi GTA 3-4-5 eladasai osszesitve is kvazi zsebpenzt ernek ahhoz kepest, amit a GTO fog kitermelni 8 ev alatt ugy, hogy a palyafutasa nagy reszebe evente egy kontent patch ha jott, a tobbi mind fegyver, skin vagy auto :) Es meg hol a vege...

Hiaba na, mtx+live service a nyero paros es jelenleg mindenki ezt a trukkot akarja megismetelni. Ki kevesebb, ki tobb sikerrel. CDPR sem fog ebbol kimaradni. Ha par eve megkerdezed, siman ravagom, hogy na a lengyelek nem fognak ilyen baromsaggal foglalkozni, ok felette vannak ennek a szintnek. Iden? Siman, el is varhato toluk...
  • Although_
    Na ha ezért "butították" le mert legyen kint, meg gyorsan legyen multi hozzá, hogy pénzt keresünk akkor nagy baj lesz. Azokat hergelik maguk ellen akiknek bejött ez a játék. Multiról még évekig nem kellene beszélni. Míg nincs kint az a tartalmi dlc, expansion mennyiség mint a W3-hoz. Mikor megvan a multi minket már nem fog érdekelni, a moderek majd gyártanak plusz tartalmakat, ha ügyesek akkor megnézik, a M&B fejlesztőit. Csak egy jó tool kell hozzá és a lelkes amatőrök tolni fogják a plusz tartalmakat nem is akármilyeneket. Némelyik expansionként ki lett adva hivatalosan a játékhoz. De igaz ez a Fallout NV-re is.
  • lwb
    Szerintem meg ingyenes lesz a játék azoknak, akik megvették az alap CP-t. Shark card tuti lesz benne és eleinte biztos butuska lesz a GTAO-hoz képest, de pl a W3 mutatja, hogy tudnak ők jobbak lenni, mint a nagy nyugati AAA fejlesztők.
  • Carlos
    De ehhez le kell ám tenni valamit az asztalra.
    Ha úgy állnak a dologhoz ahogy eddig (W3, CP) akkor a kutya nem fog a multi közelébe menni 1 évig se nemhogy extrába költeni rá... És azért nézzük meg honnan hova jutott a GTA online. Emlékszem az elején mi volt. Mindenki tolatva ment a zentornóval és ragtapaszoltunk unalmunkban (sticky bomb) miközben azon versenyeztünk hány perc alatt lehet befejezni a hangáros küldetést (ami akkor kb a legjobban fizető küldi volt).
    Mostmeg egy szinte teljesen más játék.
    Na ez az amit a lengyelek soha nem fognak meglépni. Nem elég profik hozzá. Akár vezetőség, akár technológia, akár emberanyag tekintetében. Sajna ez van.

p.s.: amilyen barom a vezetőségük simán AAA cim lesz a CP Online (mert a 2077-et is vették) és telepakolják shark card szerűségekkel (merthát a GTA Online-nál is működik) Csak azt nem veszik észre hogy hol a helyük a világban.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.01.26. 14:03:00
  • lwb
    Egyetértek.