Cyberpunk 2077

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szövegértés egyes
Carlos némi költői túlzással élve arra hívta fel a figyelmet, hogy szar a kommunikáció a CDPR részéről
illetve nem szar hanem nincs
Anno a conanban játszottam pvpt talán utoljára. Egy nálam sokkal jobb spanyolt, én pvp1-ben pvp3-ban volt 5 szint volt. Taktikázással lefejeztem a kariját. Visszavágót akart, azt már megnyerte. Nem volt nyafogás.
A lényeg volt rendszer, jól működő rendszer. Mint ez a cp 2077.
Pár év eltelt, aztán elkezdődött ez a nyafogás és az is élvezhetetlen lett. Így van a világunk ilyen lett. Minden kommersz és ráadásul nekik se jó mert ma neked kedveznek, holnap neki. És az egész szaron látszik nem jó, nem fent tartható de nincs más ugye, meg erre van igény.
MarkBlade
A mai társadalom pedig erre hajaz.. pl wow,, ow.. stb Túl op a wari.. mert egyből megöli a papomat sírás.. erősítik a papot.. azán sír a dudu.. és így tovább ez megy minden szinten. Csak a játékmechanika így kuka.. és az élvezet is már aki tényleg játszik vele.
MarkBlade
ebben egyet értünk.. meg inkább ez a játék még így bugosan is mint egy 20 dik COD vagy AC.. ezektől a sorozat termékektől már hupililát hányok. Persze ez nem azt jelenti hogy ez jól van így, csak számomra ez elfogadhatóbb .
Ki mit akar, nem akar és mi lesz és mi nem lesz az egy dolog. Azonban azt elvárni, h játékos nyomásra változtassanak egy karakter szexuális beállítottságán, ezt senki se gondolhatja komolyan.
Nálam azonos néven van epic meg rare is. Szóval ezen se gondolkodtak túl sokat nem fért bele az időbe gondolom. Rengeteg rengeteg apróság van amit javítani kell. Az AI pont nem érzem annak pont kellemes. Akció mégse annyira mint a Mass effect
pl. Számítanak a képességek is. Nagyon jól funkciónál. Őrök is persze lehet quickhacknál is elindulhatnának keresni pl. csak akkor már nagyon akciójáték jellege lenne. Így most egyensúlyban van. Ésszel is boldogulsz és megvan a kellő akció is. Hihetetlen, hogy eltalálták az arányt.
Persze félek nem sokáig lesz így. Ahogy elkefélték a W3 harcrendszerét, crafját. Egyszerűen feleslegessé tették, játék szempontjából, félek ezt is elfogják.
Igen igazad van, csak ő a századik valóban a forumokon,így követve, de ő csak összefoglalta úgy néz ki.
Persze pont ezt vártam eredetileg nem azt amit kaptunk. Józan ész alapján pont ez volt várható ha csinálnak egy ilyen játékot akkor. Ezért volt zseniális Todd annak idején.
Pedig ha meg gondolnák mit jelent a Mox meg Judy miért van velük abból még következhet is. Hogy miért ilyen. A CD nem csak írkál felépített sztorijaik karaktereik vannak.
MarkBlade
szerintem ezek nem az ő érzései hanem a nagy átlag.. ezt olvasni mindenhol hogy ezeket akarják a játékosok.
Sajnos igen, nekem is volt. Még úgy is hogy nem is játszottam végig. Fegyver színe is változott a kocsim csomagtartójában, stb...
Így olvasva téged, nem neked készült a játék, aki egy rpgnél ezeket sorolja fel, meg baszható Judy.
Az egy megírt karakter azért olyan mert így álmodták meg így illik bele a sztoriba szerintük. Ez nem gta. Mégegyszer. Akkor hagyd a fenébe. Max a moderek fogják megcsinálni.
A CD akikeknek a sztori meg a karakterek!! az alfa meg az omega egy rpgben. Az nem azért ír meg egy karaktert így, hogy neked egyéni vágyaidat kielégítse.
Ami reális új társ npck abba én is reménykedek ez még kevés.
MarkBlade
szerintem nem merik.. mert akkor időponthoz is kell kötni azt megint ott vannak ahol most.. Amúgy Judy megvolt igaz lányként.. de szerintem ez nem olyan nagy probléma. HA valaki akarja csináljon lány karit azt hajrá. Mondjuk imádtam őt 😄
Carlos
Csak mivel annyira elbaszták a kommunikációt a játékkal megjelenéskor (és előtte) legalább tanulhattak volna.
De kussolnak. Tehát szerintem még ők sem tudják mit kéne csinálni. Sápognak a patch-ekről de az alap.
De ha betolnák, hogy játékosok. 3 hónap múlva jön az új AI, a ruhapróbálás, a vizuálus karakter moddolás (acélbőr, stb) 3 új autó, 10 új mellékköldi, pasiként is dugható judy... akkor a playerek bekussolnának leülnének zabot hegyezni és jó lenne. De igy...
Tán majd megoldják, ha nem akkor ez van... ez igy nem "háráso".

Þór vígi þessi rúnar

Ok köszi
Zs0lt1
Nektek volt már olyan, hogy egy lila (epic) fegyver mod egyik napról a másikra átváltozott zöldre meg fehérre?
Itt a kép, tegnap amikor befejeztem a játékot ezek lilák voltak :-)
Az összes fegyóban átváltoztak ...

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

PiszkosFred
Hát, vegyesek az érzések, ahogy mondani szokták, a félig üres félig teli pohár szitu. 😊

Üres: Annak nem örülök, hogy a játék jelenlegi állapota (buta AI-t, kihagyott lehetőségeket és ziccereket tekintve, felsorolni felesleges, 3 hete emiatt megy a hiszti, nem akarom újra) nem a kényszer, hanem a fejlesztői tudatos döntés eredménye.

Teli: de abban is biztos vagyok, hogy ha valakik, akkor a CDPR a kisebb ingyenes "casual" DLC-k mellett össze tud rakni egy olyan tartalmas kiegészítőt, ami mondjuk egy év múlva rebootolja a jelenleg hiányos vagy hiányzó alrendszerekkel, lehetőségekkel a játékot. Két okból is. Egy, a W3-as Blood and Wine számomra a top10-es sztori DLC között előkelő helyen van/volt azok között, amelyeket az elmúlt 10 évben adtak ki, kettő, látom a játékon, hogy egyes részeit a fejlesztők tényleg olyan fanatizmussal, szeretettel és odafigyeléssel készítették, amit ritkán látni, így reménykedek.

Steam stat meg ilyen egy Single playernél, amelynek van eleje, van közepe és open world ide vagy oda, van egy tényleges vége. És ennyi. A fő sztori átlagosan kb 20 óra, a mellékküldikkel és minden egyébbel átlagosan 50-55 óra (HLTB statisztikák szerint), az ünnepi időszakban és a karantén alatt volt ennyi szabadidő és játszottak az emberek, aztán elfogyott a kontent (mégegyszer, az átlagos, egy karriert játszó játékos számára, kiegészítve azzal, hogy a játék nem engedi a játékost "tovább élni" a világban, hanem mindenképpen lezárja a sztorit, így az "ending" valóban "ending"😉.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.07. 09:36:23

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az senkinek nem jut eszébe ha ez a megvágott tartalom ennyire bugos, akkor a teljessel mennyire lenne az? Nekem az is megfelel, ha javítva visszateszik. Inkább a kiegészítők érdekelnek, mert a frakciókra lehetne például egy jó kieget csinálni de új tartalom is jó lehet.
arra lehet számítani, hogy olcsóbb lesz?
Carlos
Én azért most ennek nem örülök. Jó lett volna ha legalább ez féligmeddig igaz hogy jönnek a félkész dolgok. De igy? Mit várhatunk. Nem lesz T póz. Kapnuk egy fodrász boltot hogy tudjuk a fejünket alakitani (amit moddal már lehet). Esetleg egy új autó (prosztóbb megoldásként skin).
Nem lesz hosszúéletű igy a játék... (lásd steam statok)

Þór vígi þessi rúnar

ha valaki modokat keresne ez az oldal sokkal jobb, rendezettebb mint a nexus
De hé, fél év múlva visszakerül minden kiszedett cucc és olyan lesz a játék, amit igértünk 2018-ban

ilyet én nem láttam egy csomó mindent kivágtak és kukáztak az undorgrund tartalmat a drogokat mert nem volt összeegyeztethető a cégpolitikával (vagy mi)
meg hát Jhonnyt sem változtathatják vissza
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.01.06. 20:05:07
PiszkosFred
Persze, ezzel mindenki tisztában is van (remélhetőleg). 😊

Viszont nézzük a másként az alábbi dolgot (sarkítva persze).
- A pletyka/leak ugye azt sugallta: "nyugi srácok, kivágtunk sok dolgot, ami miatt összeomlott az egész, azért olyan, amilyen. De hé, fél év múlva visszakerül minden kiszedett cucc és olyan lesz a játék, amit igértünk 2018-ban".
- CDPR válasza: nem, ez nem igaz.

/facepalm

Egyébként meg ezekhez a pletykákhoz annyit, h mindegyik nagy játékból rengeteg tartalom kerül kivágásra. Az más dolog, h miről maradnak esetleg bent fájlok, amikkel aztán adatbányászással ki lehet találni, h mi lett kivágva. A CDPR ott követte el az egyik legnagyobb hibát, h túl korán mutattak játékmenet videót, meg túl sok mindent ígértek. Az okosabb csapatok nem mutogatnak játékmenet videót, ameddig nincsenek annyira közel a megjelenéshez, h biztosan tudják, h a bemutatott dolgok bent maradnak a végső játékban. Hiába raktak Work in Progress feliratot a videóra, meg szóban is elmondták többször a 48 perces videó alatt is, h még változni fognak a dolgok, a mezei játékos csak azt látja, h egy csomó dolgot kivágtak.
PiszkosFred

"We usually do not comment on rumours, but this is simply not true." - hát, nem tudom, hogy örüljek e vagy ne ennek a cáfolatnak. Jöhetett volna minden, amit a "leak" igért 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.06. 16:58:11

Ha jol emlekszem modosithato a hang is a fodrasz moddal.
A hang alapján azonosít be az összes karakter, amikor megszólítanak, de úgy tűnik, h románc esetében ez a szabály nem él és nem csak a hang számít.
én eddig úgy olvastam, hogy a hang számít
de ha tényleg kiírja, hogy miként azonosít a világ akkor mindjárt kipróbálom
szerk.: én nem látok ilyet
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.01.06. 15:16:27
CDPR azt állította, h csak azért van férfi voice line-ok Judy románc esetében, mert mindkét nemmel felvettek minden voice line-t, h nehogy vmi kimaradjon. H most ebben mennyi az igaz, azt nem tudom. Mondjuk nem látom okát, h miért ne marad volna Judy bi, ha az lett volna az eredeti terv.
Hiába van cicije meg fütyije. 😄 Azt veszi alapul, h melyik alap testet választod. Hogy utána mije van, az már valszeg mindegy. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2021.01.06. 15:02:08
ja és ha már romantikázunk sokan hiányolták Judyt férfiként
már van hozzá mod:
Romanceable Judy for male V
csak saját felelősségre
a konzol parancsoknál nem ajánlják, hogy ezen változtassanak
viszont a kommentekben azt írják rendben van mert Judy eredetileg biszexuális lett volna csak ezt állítja vissza a mod
ezt nem tudtam
akkor mégsem vagyok annyira különleges... 😊
a legtöbb cucc a Johnnyis "fő" mellék küldetésen található meg
a nadrág (meg talán a csizma) az spec egy random mezei kérdőjeles melónál szóval nem vezet oda semmilyen nyom azt bármikor be lehet szerezni
ha kinézed guglival, hogy hova kell menni érte
Ott mindenkinek kiadja mindkettőt. 😊

Why so serious?

de cicie is meg fütyie is van a karakteremnek
és mindenki Mr.-ez ha úgy szólítanak meg
egyedül a Felhőnél volt keveredés mikor babát választottak nekem
a gép férfit és nőt is kiadott egyezésnek és nekem kellett választani mivel "különleges" voltam
Jah, igazad van. Rosszul emlékeztem. Panam esetében férfi hang és férfi test kell. Szal úgy tűnik, h románc esetében nem csak a hang számít. Szal kérdés, h a különböző nemű hang és test kombináció esetében melyik karakterekkel működik a románc.
Palinko
Karakter kreaálásnál kiírja hogy nőnek vagy férfinak fog-e azonosítani a világ
Azt olvastam, h Panam esetében férfi testtel és bármelyik hanggal működik a románc. Szal férfi hanggal és női testtel nem.
A Witcher 3 lóversenyei után itt sem vártam csodát. 😄
Ezeket mindegy hogy csinálod meg sztorit be lehet gyűjteni?
Vagy ha sztori közben kihagysz valamit és vége lesz akkor már nem lehet meg minden tárgya?
MerlinW
Sleeping Dogs is 100 óra felett van / lehet ha mindent megcsinálsz benne, felfedezel, stb. Illetve CP is csak 10-20 óra, ha kizárólag a főküldetéssel foglalkozol.

[merlinw.org]

na megcsináltam azt a befejezést amit szerettem volna
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem csoda, hogy megkavarodtam nem kicsit skhizoid a szituáció néha azt sem tudtam V-vel vagy Johnny-val beszélek-e
de V nem ajánlotta fel a testét nekiállt hisztizni és nem akartam ellopni a testét ezért tökölődtem ide-oda
de mint most kiderült megbékélt a szituációval és végül belement a cserébe
ez a lezárás már tetszett
Carlos
Az ágy melletti éjjelit szekrényen van a kód. 😊

Þór vígi þessi rúnar

nekem már csak a nadrág hiányzott Johnny cuccai közül ezért csaltam picit megnéztem hol van
és ott egy fanatik rajongótól kell ellopni egy gitárt kódot kér, feltörhetetlen olyan az egész mint fort knox
erre mondom megnézem szkennerrel 1 ram használat ajtó kinyit 😊
mondom bazz ezért rohangáltam körbe meg néztem a plakátok dátumát hátha az a kód
hát én azt hittem a versenyre, hogy bugos de talán az is
nincs az az isten, hogy ne te nyerjél még ha ki is repülsz a térképről
amit mondjuk a bestiával nem nehéz megtenni pattog össze-vissza
ha rendes verseny lett volna az életben nem nyerek
Sleeping dogs na az akció-kalandjáték! Az tényleg az. Az össz játék 34h Míg a CP 2077 88h. Megtalálod a howlongtobeat oldalon.
Nem összehasonlítható a kettő. Mint játék mondhatod jobb neked a SD. De az nem rpg. Az amit láttam belőle egy nagyon jó gama. Messze, inkább azt mondom fele annyi tartalom nincs benne. Azt tudom mondani kb. több mint 80 óra után a pálya felét ha láttam. sleeping dogot ki lehet dolgozni részletesebben mert nem ilyen méretű mint ez. Tegnap azzal ment el három órám a kikötőben és környékén bolyongtam és érdekességeket gyűjtögettem, meg pár feladatot megcsináltam.
Versenyek ugye nemcsak szerintem lett gáz? Egyrészt nem nyújtanak semmi kihívást, másrészt megöli az egész hangulatát az idióta lövöldözés. Komolyan ezzel akarták feldobni?
Sleeping Dogs, ha még valaki emlékszik rá, na ott mesterien voltak megcsinálva a versenyek, de nemcsak az, még a hackelés is sokkal értelmesebb volt. Fel lehetett törni kamera hozzáférési pontokat, gondolkodni kellett hozzá. Hangulatot, történetet nem is említve, köröket ver a CP-re az a játék, pedig nem mai darab és nem is fektettek bele annyi pénzt.
Carlos
Hát igen, kapsz kevés pontot a delamain küldiért is (ha nem megsemmisited akkor nem kapsz, ha megsemmisited a magot és felszabaditod az AI-kat akkor 5 pont. És mivel eddig senki nem ment 70 fölé ezért valszeg ez is kell hozzá).
Plussz vannak még apró mellékküldetések amikben johnny kifejti hogy légyszi öldd meg, stb. Ott is a kedvére kell tenni és kapsz 5 pontot (szózalékot).

Þór vígi þessi rúnar

nem egy előre megírt szkript szerint kéne figyelnie a játéknak a karakterek kapcsolatát hanem plusz-mínusz pontrendszerrel
hagy legyek néha bunkó amikor úgy érzem és jópofi ha olyan kedvem van
végig ment az adok-kapok Johnnyval így jött ki a 60%
ha már RPG legyen ennyi költői szabadság...
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.01.06. 08:20:36
Carlos
Ez igy van.... 2 küldi van aminél meg van határozva hogy mit kell mondani hogy elérd a 70%-ot.
Én nem oboáztam johnny-nak és meglett simán a 70. szóval ezt itt nem nagyon értem.

Þór vígi þessi rúnar

csöcsös pasival vagyok (férfi hanggal)
igen ki volt írva, hogy opcionál menj a kűtba/hídra de csak az egyiket láttam
erre írtam, hogy lehet én kevertem el + (éjjel kettő volt nem voltam már a toppon)
ne mosd össze a kettőt amit írtam
az a hülyeség szerintem, hogy ha nem pontosan azokat a válaszokat adod be amik előre le vannak kódolva akkor cseszheted
Panam a viharnál mikor behúzódnak a kis "motelbe" felteszi a lábát én meg végigsimítottam és rámozdultam ott (mint kiderült) a whiskyről kellett volna fecsegni és csak egy másik jelenetnél tovább fűzni a csajt
Johnnynak meg tényleg szopni kell (de akkor ez lehet csak a titkos ending miatt)
amikor a teste helyén keresgélnek ott én megjelöltem neki a monogramjával a helyet erre ő: "ha igazi sírkő lenne mit írnál rá"
én meg benyomtam egy: "egy nagyképű pöcs"-öt
ahelyett, hogy azt mondtam volna, hogy "az én megmentőm"
Carlos
Plussz Kerry homár tehát csak fiúkkal kavar River pedig hetero. Plussz van egy pici Meredith is aki bi szóval ott mindegy.
De mivel kidobott panam ezért valszeg csajjal volt tehát judy és/vagy River lett volna a te románcod + Meredith.
Plussz minden endingnek (kivéve öngyi) van két sub-endingje: ki kapja a testet. Szóval ott is a kútba ment és nem a hídra. Ha nem olvassuk/értjük amit leirnak akkor persze hogy szar lesz és nem az történik amit akar...

Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.01.06. 07:42:44

Þór vígi þessi rúnar