6309
-
mumoka 2012 #4462 valóban ez a legjobb zene. -
#4461 Ja :) The Rebel Path, rajta van a soundtrackek között is.
Macska azért keményen nyomja. :D -
Although_ #4460 Nem mindegy mert ha nézed a szerepjáték egy lényegi részét vették ki. Egy biztos ez amit betettél egy nem bonyolult és mégis majdnem mindent lefedő rendszer ennek most jó esetben a 60-70% él. -
Although_ #4459 Előzetesen ettől tartottam leginkább csak egy arcade lesz mint annyi minden ma már. Elsőre nagyon lebutított rendszernek tűnt. Lebutított, mégis funkciónál. Lehetne jobb is. De mint a Bannerlordsnál végül is jobb mint ha tisztán arcade lövölde lenne. Megvalósíthatsz vele pár különböző figurát. Reméljük egy nap a moderek gyártanak jobbat. Nem lehetetlen indulásnak ez jónak tűnik. -
#4458 Amikor egyedül nekimész arasaka-nak akkor ez valahogy kurva jó feelinget ad!
Szerintem a legjobb zene a játékban! -
#4457 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#4456 Ha azt vesszük, hogy az alapjátékban 9 attrib van akkor kb mindegy hogy végülis mit nem sikerült implementálni:
-
Sir Cryalot #4455 Jéééé....
https://www.thegamer.com/cyberpunk-2077-sixth-attribute-6th-stat/
hát ez se sok vizet zavart eddig :DDD... -
Sir Cryalot #4454
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.02.03. 10:03:35 -
#4453 Akkor kimaradsz pár dologból: panam és kerry románc pl. -
#4452 Modok nélkül is ki lehet hozni sokat belőle. Van egy faszi, aki alap xbox one-on csinál építős videókat, modok nélkül. A youtube-on meg tudod nézni, olyanokat csinált az alap játékban, hogy meg nem mondanád, hogy nem töltött le hozzá modokat. Egy pár trükköt ellestem tőle és klasszul kimaxoltam, amit a box tudott. -
Sir Cryalot #4451 A nomad a legjobb a corpo az cringe, a voice acting nem illik hozzá abszolút, a street kid meg nem illik fem karihoz ( nem fogok fickót nézni hallgatni órákig). -
Sir Cryalot #4450 Időjárás mod.
Na ez tényleg kihagyott lehetőség hogy Kiroshi optics miatt magadnak állíthattad volna be , és köddel még gyorsabb is lenne . -
TokraFan #4449 Fallout 4-ben kb. 100 órám simán ráment csak az építésre. Csak jól kell megcsinálni, mert pont az FO4-ben alapvetően rettenetesen rosszul implementálták, szerencsére modokkal élvezetes szintre lehetett felhozni. -
TokraFan #4448 Corpo a legjobb az összes közül. Mármint prológus szinten...Egyéni preferencia kérdése. Nomad nekem a legnagyobb csalódás, 2 helyszín -az is extra rövid ideig- és bent is vagyok a városban. Ez mitől nomád? -
#4447 Ne becsuld le az igenyt a jatekosok altal belakhato es berendezheto ingatlanok igenyere :) Nagyon sokan vannak, akik szeretnek ezzel foglalkoni, foleg akkor, ha van tenyleges funkcioja, nem csak disz, az o igenyuk ugyanolyan fizeto vasarloi igeny, mint azoke, akik ujabb kocsikat, vagy fegyvereket, vagy sztori dlcket akarnak. Bar 10 eves es mar lassan old gamesnek szamit, de talan mutatja az igenyeket, hogy a Skyrimhoz erkezett Hearthfire DLC az egyik legjobban fogyo dlc volt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.02. 15:55:18 -
Although_ #4446 Nem, ez arra vonatkozott ha corpo vonal lesz. És mondjuk a Militechnél vezető leszel akkor mégis gáz egy lepukkant környéken lakni a kezdő lakás az alapsztorihoz jó :) -
#4445 -
#4444 Amúgy vicces, hogy mindenki akar vásárolható ingatlanokat. Aztán meg hopphopp, exploit nélkül meg se tudod ám venni (összes verdát is csak sok-sok grindolással). Akkor majd jön a sirás emiatt.
Amúgy ha ügyes vagy akkor a végén akár 4-5 kecód is lehet:
-kezdő
-judy
-river
-aldecaldo
-kerry
Plussz lehet van még egy de végülis mindegy. De amúgy mit csinálsz a kecódban? Semmit. Ha customuzálható lenne mit csinálnál? Csítelnél egy valag pénzt berendeznéd ahogy éppen akkor tetszik és ugyanúgy nem mennél a környékére mint ahogy a mostaniaknak se mész.
End of story. -
Sir Cryalot #4443 A corp start to end meg azert tobbnek tunik mint masfajta dialogus, pl horrorisztikus aspektusok ott jobban elo tudnak kerulni ugy vettem eszre, jo tudni hogy olyan iranyt is vehetne a sorozat, ha valakinek nem hianyozna a metál vagy a közösségérzet. Azért ez elég frankó megoldás. -
Sir Cryalot #4442 Nyakamat tenném rá hogy ez cliffhanger, csak kissé szokatlan ebben a formában mert új a médium, és a 6hónap a kánon, az hogy melyik 6 hónap azt meg "elsimítják" :D .
"So far, the bullet to the brain is the best ending. I end the game on my own terms and show the writers what I think of their pseudo-cliffhanger."
:DDD -
Although_ #4441 Igen bízom benne lesz olyan kiegészítő ami bővíti a sztori szálakat. És akkor igen akkor már nagyobb lakást is lehet majd venni.
Rengeteg a lehetőség ott a Militech is meg a Bio. Szóval végtelen a lehetőség a világot bővíteni. Meglátjuk jövőre talán már lesz egy nagyobb kiegészítő. -
#4440 A vége picit összecsapott lett, ez igaz, de ez szerintem pont nem az a dolog, ami nem az elkapkodásra utal, hanem egyszerűen így írták meg a sztorit. -
#4439 Ezért érzem én úgy hogy a vége (is) full összecsapott lett időhiány miatt...
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.02. 11:54:36 -
#4438 Ja, ott igen. De az AI vagy a pisztolyos endingnél nem hiszem. :) Ezért kell kánont választani majd. Egyébként nekem ez a nagy hibája a játék storyjának, hogy túltolták a végét és zsákutcába vitték V történetét. Ez volt a bajom a DA:O végével is, meg az alap Fallout 3 végével is. Hogy simán zsákutcába tolhatták a játékost, aztán semmiből előhúzott magyarázattal folytatták a történetet, mert nem volt más választásuk. -
Sir Cryalot #4437 De azt mondtam hogy megtalálják a módját hogy a listádon szereplő az összesen kettő élethelyzet, az első meg értelemszerűen nem minősül annak :D .
Ennyi kontentet nem fognak veszni hagyni, multiplayer ha lesz is szerintem spin off. -
#4436 Sequel nem biztos hogy lesz viszont több végigjátszásban is van utalás arra, hogy megtalálhatják a megoldást a problémára. Akár Mikoshi akár nomád endingben. -
#4435 Szerintem nem lesz sequel, vagy ha lesz, akkor új főhőssel. Sajnos annyiféleképp be lehet fejezni a játékot:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- agyonlövöd magad
- NC-ben maradsz és 6 hónapod van hátra
- elmész a nomádokkal NC-ből és 6 hónapod van hátra
- feltöltenek Mikoshiba
- elmész Alttal és AI leszel és Johnnyi átveszi a helyed
, hogy lehetetlen úgy folytatni, hogy ne válasszanak egy kánon endinget, ha folytatni akarják V-vel. De V olyan generikus főhős, hogy nincs sok értelme, ha lesz is folytatás, új szereplővel a sanszosabb szerintem. -
Sir Cryalot #4434 Arról szól a tévé adás a corp végén hogy a főnök hogy "varrja el a szálakat", az is roppant mód "convenient " fejlesztés szempontból:D ... -
Sir Cryalot #4433 De ez a tároltatás minimum sanszos hogy ua. vagy közel ua. mint a másiknál elvitetni magad, és azért lehet leszűkítve kétfelé mert kétféleképp lesz kihozva sequelnél az hogy mi fog lejátszódni és így megoldották hogy össz 2 féle élethelyzet van ...
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.02.02. 10:49:19 -
#4432 Attól függ. Szerintem pl. a Devil ending egyáltalán nem rossz. Ha én lennék ebben a helyzetben, sanszos, hogy én is inkább tároltatnám magam és nem a 6 hónapot választanám.
Igazából azon túl, hogy fejbelövöd magad, mindegyik befejezés nézőpont kérdése, hogy jó-e vagy rossz. -
#4431 Mondjuk ebben igazad van.
Nekem az fáj, hogy corpo-ként nem tudok olyan dolgokat csinálni amit csak a corpo-k tudnának. Nem tudom "visszaszerezni" az életemet.
Mig nomádként elszelelek panammel a naplementés homokviharba és kb ugyanott leszek ahol indultam.
Street Kid-ként mindkét irány mehet. De a corpo az egy kurva nagy ziccer. Nézd csak meg hogy lett vége a corpo endingnek:
- Nem irom alá, visszamegyek a szeretteimhez (akiket felhivtam telefonon az úúúúúúállomásról) majd Credits:
- Milyen az élet odafönt?
- Szia édes (judy romance szál) leléptem mert mégsem fekszik nekem NC. (WTF, miattad jöttem vissza a tetves földre).
- Mi a helyzet veled chiqa? Meglátogathatnál ha már ilyen fasza lettél
stb.
Szóval a corpo nagyon félre lett téve minden tekintetben.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.02. 10:42:09 -
#4430 De ez nem kaszt, ez előélet. Kb mint az origin a DA:Originsben. Attól, hogy te dwarf noble vagy, attól még ugyanúgy lehet bármelyik vége a játéknak. Nincs nomad meg corpo befejezés, miért ne lehetne egy ex-corpo az Aldecadok tagja? Wtf? Mitch és Scorpion konkréta corp katona volt, mielőtt nomad lett volna ... -
#4429 Minden endingnél ugyanez van.
Plussz extra cuccokat is kaphatsz az egyes befejezésekért. Pl smasher fegyója.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.02. 10:33:32 -
Sir Cryalot #4428 "If you’ve already done Rogue’s and Panam’s Side Questlines you will have 3 options. If not, you will be limited to only one option to trust Arasaka. For your first ending it doesn’t matter which one you choose. After the Credits pick “One more Gig” and it will put you back before the Point of No Return. Then you can finish up the needed Side Questlines and replay the final mission for all other endings."
nekem az jön le , hogy a corp ending egy "shortcut", ami után az arcodba dörgöli a játék hogy ennyivel nem illik letudni -
#4427 Ezért tartom én az egészet kicsit összecsapottnak...
Corpo előélet -> street kid játék -> nomád befejezés. Holott mindenhol az volt (még a könyvben is amit ők irtak annó) hogy bizony itt senki nem bizik a másik "kasztjában". Szóval szerintem ezért sem RPG ez a játék. Ugyanis ha te corpo vagy akkor a nomádok instantba szarnak rád és ESETLEG rádlőcsölnek némi alja melót (mint a voodoo boys) hogy dögölj meg. De nincs összepacsizás Saul-lal meg hempergés Panam-el.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.02. 10:25:15 -
#4426 Miért, mi az értelme a többi kezdésnek / endingnek? Itt-ott egy-két dialógus más, felad opciót, egy-egy küldetés rövidre zárható, aztán ennyi. A corpo ending alatt mit értesz? A Devil endinget? Mert az elérhető nem corpo lifepath mellett is, minden ending elérhető minden lifepath részére. -
Although_ #4425 Neked nem tetszik nekem meg a kedvencem.
Egyébként megSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kezdésnek a boss ad egy rázós feladatot ugye ami egy nagyobb hal mint célpont, gyorsan kiderül a dolog és elmennek érted. Mire végeznek, eltűnik a 160e pénzed hozzáférésed a Arasaka nethez és tönkremegy a a "szoftvered" is. Tipikus rpg kezdet a megadott alaptulajdonságaiddal kezdheted új életed. Ugye a corponak a legnagyobb segítség Viktor frissítése. -
Sir Cryalot #4424 https://archive.vn/qbAUt
Cyberpunk 2077: The tech interview - "ray tracing proved to be quite a challenge"
na itt van, erről van szó , ezeknek a srácoknak erre nyilván ráment a karriere , 20-24-30fps-el nincs járműves gameplay, és a hollywood babérjaira törés az üldözős jelenetekkel valósulhatott volna meg leginkább. Prerenderhez kell agy nem RTX-hez.
(Valaki elmagyarázhatná hogy a corpo kezdésnek endingnek mi lehet az értelme azon kívül hogy átvihető lesz , mert ezt így ebben a formában be sem kellett volna rakni ). -
#4423 Na, Secret Ending befejezve. Kurva nehéz volt, mondjuk messze alul voltam az elvárt 50. szintnek, ha nem lenne ennyire exploitolható a játék, akkor nem is tudtam volna megcsinálni. De 20-30 ezres headshot sebzés mellett csak arra kellett ügyeljek, hogy engem ne találjanak el, mert 1 lövés voltam még Easyn is.
Ezzel kb minden befejezést megcsináltam, 60 óra alatt pc-n. Boxon van benne 30-40 órám még. Bőven megérte az árát.