Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.01.12. 16:11:41
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2021.01.12. 09:24:41
Utoljára szerkesztette: Running, 2021.01.12. 08:19:30
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A Columbarium-ban, érdekes sírokat, feliratokat lehet találni!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Johnny emlékquest, autólopással a végén 😄
most először jelentkezett be Rouge nekem. Mókás vártam a hívást de nem úgy megy az.
Rengeteg poén van, hihetetlen amit letettek. Persze kinek mi kell. Persze telhetetlen vagyok, miért nincs több miért nem lehet corpo, militech és társaival jobban. Miért nincs, ez meg az, miért nem él jobban, miért nincs villa amit megvehetek, miért nem mehetek vissza a cloudba ha úgy alakult. Mindezt meg lehet oldani a gond már így is. Így se ereszt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De, ha állítod, hogy lehet, nem adom föl! 😊
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Kipróbáltam milyen Geforce Now-al. Founders.
Azért szokni kell de ez lehet a jövő, még fejlődnie kell.
Hogyha lejjebb veszed grafikát szebb a kép. Nekem Magas beállításokon tetszik a legjobban ray tracing nélkül.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Nekem összesen annyi bajom votl a játékkal, hogy sok a random töltelék küldetés, azokat 50%-kal vissza kellene venni, telespammeli a térképet fölöslegesen. A mellékszálak túlnyomó többségéből Johnny-t ki kéne venni, bőven eleget szerepel a főköldikben.
Bugmentesíteni sürgősen legalább a főküldi szálat, aztán a többit. Sajnos tényleg kimaradt vagy fél év bugmentesítés a játékból.
Alapvetően nagyon nagy élmény volt, pedig nem vagyok rajongója a világnak. Remekül kidolgozott karakterek, helyszín, hangulat és párbeszédek. Zseniális. Ha ügyesek erre tudnak majd építkezni és javítani a hibákat.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Javítható. Ami viszont biztos, 1.6 patch után a második játék very hardon nagyon ott van. Tök mindegy milyen szorzók vannak, egy very hard eszement. Az kb. Nos banthaeledel vagyok semmi több. Az epic és rare cuccokkal felszerelt karakteremnek. Az biztos fel van építve. És igen hard alatt el kell felejteni a játékot a többi szint a sztori szint. Ez is hihetetlen, rég nem láttam ilyet érdemi különbség legyen szintek között. Ezen a szinten viszont nem bíbelődik ilyenekkel az ember, mert egyszere tele lett a játék very hard questekkel lv20 felett.
Ne öljem meg a megtévedt pszichopatát, mert majd visszavezetik a társadalomba! Az meg a kutyát sem érdekli, hogy előtte hullahegyeket gyártott őrületében! Pláne, hogy nem is lehet megölni őket, pedig - valamelyik elcseszett szájberisten, látja lelkem - megpróbáltam! :Đ
Utoljára szerkesztette: Gary, 2021.01.10. 16:08:43
VH-on a 1x. szintek elején került hozzám egy pisztoly, akkor <350 sebzéssel (dps), amikor 120-130 volt a legtöbb, amit ki tudtam hozni a többiből (loot + gyártás). Most, 27. szintűként még mindig ez a pisztoly a dps-király nálam, szintre húzva 600-al, miközben a 400-at nem akarják még mindig elérni a legendás fegyverek sem - mondjuk, enélkül nagyon korlátozott lett volna a lövöldözési (és a harcokban előrejutási) lehetőségem a játékban.
Mi van akkor, ha ezt nem vágja hozzám a gém?!
Marad az Overture+hangtompító, lopakodásból fejre (ehhez azért kellenek a perk-ek %-ai is: ha nem jön be a kritikus, akkor bukta van) és a mesterlövész-puskával az ugrabugrák ellen..., és tolhatom el a hekkelés felé a karit (ez az egy, ami biztos, hogy hatásosan működik, távolabbról is), de az alatt a 10 szintlépésnyi "idő" alatt, amíg ez kiforrja magát, addig mit csinálok?!
Már maga az, hogy szintlépése van a fegyvereknek is...<#wilting>#wilting>
Ugyanaz akár a dupláját is sebzi, ha 10 szint múlva veszed fel... <#falbav>#falbav>
Ez nagyon kiábrándító és nem segíti a beleélést!
Azt elhiszem, hogy pl. fantasy-ban az alapanyag fém- és kovácsolási-élezési- minőség befolyásolhatja a sebzést, azonos típusú szúró-vágó fegyvereken belül, de ilyen a valóságban nincs a lőfegyvereknél (a %-os leromlottság se korrekt, de még az is hihetőbb lenne ennél, mint ami most van).
Amikor van annyiféle típus és ezeket is köthették volna szintekhez..., na, nem úgy, ahogy most van, hanem pl. tudásszint %-levonással (ami főként a használati sebességeket és a célra tartást érinti) -> amikor a pénz a minden, akkor nehogymár azon filózzon, hogy nem vagy még olyan szintű és ezért nem adom el neked, vagy nincs is egy bizonyos szintig az a dolog - de délutánra, mert közben szintet léptél, meg már hirtelen előkerül és van. Ezt is köthették volna a pénzhez: alacsonyabb (hírnév)szinten drágábban szerelné be a szaki a cuccodba a részegységet..., jóval drágábban, aztán meg is lett volna oldva a "játékkiegyensúlyozás".
(A mindent szkennelünk és mindent tudunk korában lehetett volna tiltott kategória, ami nem engedi meg az utcán, magánszemélynek a bizonyos határon túli kéziágyúk&társaik viselését és az ezt leplező/engedélyező technológiákra is oda kellett volna figyelni...)
Meg ez a fegyver "csak" másfélszer ad többet fejlövésre, míg a másik már 3x annyit is, amikor mindegyik lőfegyver és ha fejet ér a találat, akkor az esetek zömében már a tech-doki sem segíthetne rajta...
...és a különböző sebzéstípusú löszereket is különvehették volna, persze, ezeket is jó pénzért, ha már a mai és elkövetkező világ mozgatórugója a vagyon! (de vannak kíberalkatrészekkel ellátott koldusok az utcán, aztán, amikor bemész, hogy magadnak is akarnál egyet, akkor koppansz, hogy mennnnnnyi; meg dobsz egy százast a kocsidért mert "rozzant", de amúgy kiválóan üzemel, amikor uannak a legalja is 30k környékén kezdődik, ha "hivatalosan", boltból akarnád megvenni)
Sz'al, szerintem túltolták ezt a szintje van mindennek, miközben komoly %-ok és szorzók röpködnek, amik nélkül csak kuruttyolni tud a legízléstelenebbül öltözött királyfit is!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Grafikai beállítások a játékban :
Videó menü> Virtual sync : off, ablakos szegély nélküli mód
Grafika menü> Képszemcsésség, Kromatikus aberráció,..stb. kikapcsolása
windows + r > msconfig beírása>automatikus indítás>feladatkezelő>minden felesleges program letiltása
Ezt a mod-ot a játékkönyvtár....\bin\x64\ - könyvtárába kell másolni, stabilitási és sebesség problémákat javít :
Cyberpunk Tweaker
Ráadásul nagyon aktuális. Így már sok side quest fősztori után. Méláztam is rajta. A Corporation, Corporats, az már itt is van.
Csak testre pakolok+megsemmisítés.
Csak Shotival nyomom de a biztonság kedvéért egy könnyűgéppuska ott a hátán😄
Repül ám minden,mindenki igazi Terminátor!
Okos Shotgun-t viszont teszek majd mellé.Egy ilyen robot halálosztó tudja majd azt is kezelni😊
Ja és jön majd mellé a lövedékindító rendszer is!😄D
Csak build kene hozza. Okosfegyok egy ilyen tuskonak nem passzol. Tan tompa targyak vagy shotgun... Az eleg proszto...
Þór vígi þessi rúnar
Volt AC is amivel játszottam, nem mondom rossz volt, érdektelen mellékquestek zömmel, grind és egy jó fősztori durván, 40-50 óra ebbe így félkészen benne van 150 óra. Ahogy nézem mindenkinek 100-tól 300h-ig. Nem is tudom mi lenne ha jó játék, bugmentes meg egyebek, lenne.
Ősszesen kb 300 óra alatt. Most asszem rápihenek.
A kardozós közelharcos build nagyon durva. Nagyon élvezetes volt a játék kb 19 perk pontom maradt amit nem költöttem el.
És itt jön számomra egy negativum. Mire eléred az 50-es szintet és kimaxolod 20-asra a képzettségeket elfogy a tartalom. 19-es kardozásom van tehát még nem tudok az uccsó skillre pakolni. De éretme sem lenne, mert nincs ki ellen harcolni.... Csak az épp aktuálisan folyó bűnesetek ha belefutok meg az az 5 bandatag akik ácsorognak... Szóval end content nem nagyon van...
Þór vígi þessi rúnar
a sok hulladék között amit feltöltenek nexusra van jó pár ötletes, hasznos mod is
(pedig csak a felszínt kapirgálhatják a moderek)
inkább azokból kéne meríteniük
Utoljára szerkesztette: Irgum76, 2021.01.08. 07:19:56
Indítottam egy pasit most elkaptam azt ennyi ezen miért pörögni.. Hozzá teszem Judy mókásabb.. 😄
Judy engem hidegen hagy, de ide a rozsdás bökőt, hogy a következő 1-2 patchben visszaváltozik biszexuálisnak (ha már megvannak a male V-s hangok is a románchoz - lásd a modot, ami előbányászta), mert most ez fogalmazódott meg igénynek pár emberke részéről...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.07. 19:20:13
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.01.07. 18:17:06
[merlinw.org]
Ez az úgynevezett "mmo körkörös balance" 😊 Ha belegondolsz, sosincs olyan állapot, ami mindenkinek jó. Ezért a legtöbb mmo fejlesztő azt csinálja, hogy időről időre kiemel egy kasztot, azt buffolja és arra a 2-3 hónapra az lesz az "isten". Aztán jön a sírás, jön a következő class, és így tovább, újra és újra. WoWban is minden class volt már legalább kétszer "mászthev" és volt már "sose visszük raidre" szituációban. Istenigazából megtanulni játszanod nem kell sosem, egyik fázisban sem, cska megvárni, amíg a te classod lesz az aktuális OP 😊 12 classból 11 mindig sír, minden mmoban, a "sírás" mennyisége mindig állandó.