Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox One X-en nálam 16,56GB a méret.
Space Oddity küldetésre kíváncsi leszek, a lista szerint javításra került.
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.01.22. 23:43:48
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
MÁS: Ki az a Doktor Paradox? Az egyik fajta töltő képernyő alatt nyomatja a szöveget. Honnan került az is hirtelen elő? 😊 Vagy volt korábban, csak nem emlékszem?
Aztán a játék alatti menüben középen fent van a három nagy ikon vagy kép, nem is tudom minek nevezzem. Az első 90%-on áll. A másik 60, harmadik 40. A Panam-Judy vég alatt utóbbi felment 60%-ra. Minden mellék küldetést kilőttem, kivéve az autók megvásárlását és a kék színűeket. Mit szimbolizálnak pontosan a % számok, illetve, hogy lehet feltornászni maxra őket? Nem teljesen világos nekem ez a rész sem. 😊
De ez a TAA mar onmagaban is, hogy is mondjam... miert ennyire nepszeru?
(Nem cyberpunk)
No AF, TAA:off
16X AF, TAA:off
No AF, TAA
16X, TAA
innen : https://studios.disneyresearch.com/wp-content/uploads/2019/03/Pixel-History-Linear-Models-for-Real-Time-Temporal-Filtering-1.pdf -az is ott van hogy hogy kellene kinézzen.
Aki keres talál nem széttömörített videót .
Ennél jobb optimalizációt továbbra sem tudok.
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.01.22. 05:49:34
Eleg nagy kompromisszum lekapcsolni.
De persze ez a valóságban nem szokott megtörténni ,hogy visszafelé optimalizálunk (wtf 😄 ), hanem ha adott egy nagyon pörgős engine arra rá lehet engedni újabb és újabb szeletét komplexitásnak amíg meg nem fekszik. Visszafelé-menet nem lehet"visszabontani" szeletenként.
Az emberek meg hülyék , láttam rá van feszülve a 201x night city target renderre hogy ez most jobb 😄
amikor abban per object shadow technika van , (az kb local shadow psycho 16x lenne ebben) , ez meg ilyen instance-hegy 😄 .
Majd lesz jobb, árulhatnának kalapkabát meg karóra helyett használható úgymond "cyberware" -ket is , határ a csillagos ég.
Ezen szerencsétlen együttállások okán ment is a süllyesztőbe, amíg a nagy vetélytárs (Half-Life -> Valve -> Steam) segítségével (Steamen jött ki, a Valve Source nevű grafikus motorját használta) kissé feléledt majd' 10 év múlva a 2000-es években SIN Episodes néven, de ez már nem volt az igazi. (bár a menü zenéje még itt motoszkál a fejemben...)
Erre tegnap ezt olvasom: A Valve vezetője, Gabe Newell együttérez a nehéz helyzetbe került CD Projekt RED-del
Ki tudja, lehet amikor már a Mars fele tart a Vasemberék űrhajója, egyszer csak kapunk a pofánkba egy Cyberpunk episodest. 😊 ...vagy előbb... 😊
De ők legalább aszerint is élnek (illetve csak részben, mert a modern orvoshoz ők is elmennek amikor eltörik a kezük, lábuk, szóval ott sem százas a dolog. Akkor lenne az, ha veseleállásra is a javasasszonyt hívná, de annyi eszük még nekik is van, hogy akkor meghalnak). A fotelhuszárokkal az a baj, hogy nem aszerint élnek, csak osztják az "észt" (bár észnek sem lehet nevezni, hiszen csupa marhaságot beszélnek mint a jelen ábra is mutatta)
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.01.20. 22:17:11
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.01.20. 20:52:38
Kikapcsolhatatlan TAA van a játékban és felszívja a zajt szóval nem igazán kell AF.
Ennyire osztani az észt és rászállni a CP-re...hmhm. Ez kb olyan mint Trumpot gyalázni aki évtizedek óta elöszőr nem indított háborút. Olyanok részéről akik a cipőjét nem pucolhatnák. És ez nem Trump agyondicsérése.
Én azt nem értem, hogy miért nem figyelnek soha a QA-ra a kedves ügyfelek / cégek... Ki vannak röhögve, hogy csak a gombot nyomják... Nesztek, ez lesz belőle ha beleszarnak. Még jó hogy nem mentem hozzájuk amikor hívtak.
Þór vígi þessi rúnar
Kivonatolva:
A 12-16-ig fejlesztett - most már előzménynek nevezhető - projekt ment a kukába, 16-tól 0-ról kezdték.
A rendőrség pl. az utolsó pillanatban került csak be, azért olyan, amilyen.
A konzol verzióból nagy zsugát akartak, ezért szóba se jöhetett, hogy dobják ezt a vonalat. Csökkentették a város méretét, kimaradtak korábbi elképzelések, stb. stb. de még így is hamvában holt ötlet volt a PS4 és Xbox One elképzelés...(ez alapján valószínűleg ha halálra patchelik még éveken keresztül, akkor sem lesz tökéletes soha a konzolos verzió... - ezt már én teszem hozzá...)
A 2018-as E3-ra készült ominózus elkápráztatás - nevezzük most így - FÉL ÉVET VETT EL A TÉNYLEGES FEJLESZTÉSTŐL!!!
...és hát a kelet-európai munkaerő elképzelések sajátosságai (univerzális munkatárs kommunista ideálképe 😄) sem segítettek a nemzetközi fejlesztőgárda kilátásain. 😊
stb. stb.
Így már eléggé összeáll a sztori.,..
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.01.20. 14:35:51
Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
Az ilyen relikviáknak nem tulajdonítok nagy jelentőséget, ellenben, ha lenne egy 6-8 millás gémer szobám, lehet, hogy valami dizájnos keretben kitenném a falra. <#pias>#pias>
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Nyilván nem vennék ilyet. 50-70 ezer körül már V bőrdzsekiét lehet megvenni. Azt se venném fel, de ha valakinek cosplayre kell, akkor az legalább valami kézzelfoghatóbb.
Az már megint egy más kérdés, hogy vajon miért fáj valakinek az, hogy valaki(k) a világban megvesz(nek) egy, az adott játékhoz kapcsolódó fröccsöntött űrhajómodellt, vagy rézérme másolatot, vagy akár egy CP logós vibrátort? Ha családja/férje/felesége/gyereke költené erre a pénzt, érintettsége révén megérteném a hisztikét. De így? Értelme semmi az egésznek, böszme nagy képmutatás és igehirdetés az egész - de mégegyszer, megteheti, lelke rajta. Csak ne társuljon hozzá elvárás a többi fórumozó irányába, mert akkor cumi van.
Az már más kérdés, hogy ha mindezt aközben teszi, ahogy valaki előtte a sorban épp fizet egy Samurai dzsekiért a boltban, akkor lehet orrba is vágják. Rosszabb napokon...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.20. 09:24:15
Ne bohóckodjunk már.
De nem, ott figyel a tejecske az LG hűtőben a tojás és kenyér is spar/tesco/aldi/lidl/akrámi-s. És bizony nem a kakasszó hanem a samsung/xiaomi/hüvely/almásfos ébreszti a jómadarat. Samsung mosógépben mossa Ariel-lel a nike/adidas/decatlon gönceit.
Nem kéne parasztvakitani, inkább csak kussolni. (Nem te TokraFan! csak erre reagáltam kávé (OMNIA) előtt).
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.01.20. 08:28:45
Þór vígi þessi rúnar
(mert a "tiszta lelkű" hívők nem pont ennyi vallásos szarságot halmoznak fel maguknak, a behaluzott mesefiguráikból, szent mesekönyveikből és egyebekből, nem beszélve a perselyezésről minden egyes szeánszon...jaaaa, csúnya kapitalista módi...biztos nem az emberi természet ilyen, függetlenül a társadalmi rendszertől) <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.01.20. 01:57:44
Igaz 48framet minimum előír(nék).
Remélem rage2 studio svéd avalanche-tól a M:exodus fejlesztőig most mindenki vérszemet kapott.
ui.:
Ha valaki még nem próbálta volna a monowire-t, ULTRA KIRÁLY, STUNLOCK buildeket lehet vele csinálni 6-7 body skill pontból, ráadásul 2 féle stunlock, egy rövid de széles (ami a gyors pszichokat is megakasztja ) és egy hosszú hard hit-je van ami lenyomva tartott balegér után sül ki , valószínűtlen messzire nyúl, ha megvan a stun akkor nem kell folytatni az aprítást, váltasz, közben viszed célra kurzort ,mire odaért addigra átvált hangtompítós lőfegyverre, gyorslövetűzöl és ha van a pisztolyon komoly elemental bónusz az hasznos ( na meg a konkrét non-deadly mod- NEM A CYBERWARE) , így kb csak 10-15ből 1x van végtagnyisszantás (ami halálos) .
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.01.20. 01:51:36
Apropó. A kapitalizmus eldurvult jövőjében nem fura egy kicsit, hogy kissé még a legutolsó bármilyen árusnál is, hatósági fix árakon adunk-veszük mindent a játékban? Ez kissé ellentmond a kapitalista gazdaság piaci törvényeinek, nemde?
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.01.19. 22:22:11
A gaming piacon ez különösen átlátszó, gondoljunk csak a gyűjtői csomagokra. Embertelen árakat kérnek el értük mert tudják hogy nincs az a pénz amit ki ne fizetnének egyesek egy fröccsöntött műanyag szoborért, kulcstartókért, matricákért, meg egyéb vackokért. Szánalmas.
A mercsendájzban - szép magyarosan - sokkal több pénz van mint a tényleges termékben. De ez csak azért lehetséges mert agymosottá tesznek minket hangzatos címekkel, dizájnal, pózolásokkal, stb. Vegyél meg mert szükséged van rám. Vegyél meg mert nélkülem nem lehetsz boldog. Birtokolj. Tegyél ki a polcodra, hordozz a testeden, dugj fel a seggedbe és mosolyogj. Legyél élő reklámtábla hogy minél többet kereshessünk rajtad meg a többi lúzeren.
Utoljára szerkesztette: caps lock, 2021.01.19. 21:53:08
Most komolyan, mit akarunk megmagyarázni és kinek? A játék FÉLKÉSZ. Érdekes, hangulatos, szórakoztató, szép is (tud lenni), de félkész, több szempontból is. Az elemek nincsenek eléggé összehangolva. Sok az összekapkodott, elnagyolt részlet. Túl nagyot akartak, és ezt nem tudták végigvinni valami miatt. És amikor kezdtek ezzel szembesülni, akkor is hazudoztak. Tanulságos ez az egész. Nem tudom kell-e ebben a kategóriában pl. multiplayer. Tudom, hogy semmi nem tökéletes, de a hibák és be nem teljesített ígéretek, a konzolokon kínszenvedés stb. stb. nem magyarázhatóak meg vagy ki semmivel. Itt bizony szar van a palacsintában, de rendesen, és piaci viszonyok közt nem elég sok-sok játékosnak, hogy egyedi és hangulatos stb. Vagy, hogy más játékoknál is vannak hibák, voltak hasonló felsülések. Itt azért nem egy indie vagy kickstarter kezdeményezésről van szó, aminél számolni kell ilyen dolgokkal, hanem egy mára már igen is befutott, gyakorlott, edzett brigádról, akik egyrészről nem jól sáfárkodtak a tehetségükkel, a vevők bizalmával, a rendelkezésre álló sok idővel és horribilis pénzzel stb. Azért szomorú ez, mert valahogy úgy érzem egy kicsivel több idő, kicsivel több összehangoltság, odafigyelés már lehet elég lett volna, hogy ne legyen ekkora cirkusz és a játék ne legyen ennyire FÉLKÉSZ, és megfeleljen a nem eleve "szerelmeseknek" (a műfaj, maga a CP univerzum stb. iránti), hiszen erre nem lehet alapozni egy teljes árú AAA terméknél...
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.01.19. 20:21:10
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nekem pl nem az volt a bajom a skyrim az év játéka lett. Mert az volt. Az volt a gondom a Witcher 2vel szemben nyert egy gyakorlatilag élő karakterek vagy jó esetben is legyen, közepes történet karakterek játék. Ez nekem mélypont volt. De tudtam mihez viszonyítani, tudva életünk egyik nagyon várt játéka a Dragon Age origins milyen lett.
De rpgn belül is van különbség.
Ha te semmivel nem játszottál nagyon a CP 2077 előtt mihez hasonlítasz?
Miért kellett volna nekem arról beszélni, hogy játszottam-e az említett játékokkal? Mi köze ezeknek a dolgoknak ennek a játéknak a milyenségéhez.
Csak az alkothat véleményt erről a játékról, aki ismeri a Skyrimet meg a Witchert kívül belül? Vagy RPG-s múlttal kell rendelkezni? Vagy nem értem mire akarunk kilyukadni. Witcher sorozatból valamelyest tájékozott vagyok innen-onnan, illetve annak is a fejlesztés körüli és utó mizériájával.
Inkább azt mondjátok, akik PC-sek, hogy próbáltatok-e már valamilyen érdekes modot a játékhoz? Ahogy elnézem elég jól moddolható, már rengeteg minden van így megjelenés közeli időpontban is, ez jó jel lehet a későbbiekben, ha netántán a rajongóknak kéne ily módon életben tartani a projektet. 😊
A Blade Runner, Cyberpunk Noir és Klímaváltozás módok, bár csak a képi világra vannak hatással, de egész hangulatosak lehetnek, valamint a pixelesítő módozatok. Van még valami említésre méltó? Előbbiek valamelyikét próbálta valaki?
Tudom, hogy a vége után visszadob, hogyne tudnám, a sokadik végjáték után nehéz lenne nem szembesülni vele. Legalább annyira, mint nem elmosolyodni sokadjára is azon a szövegen, hogy gratulálnak, és a csodálatos ajándékaim az inventoriban várnak. Amik amúgy micsodák is? Smasher sokadik tokenje? Vagy van még valami más semmiség is? 😄
Nem erről beszéltem. Judy akkor hagyja el a várost amikor vagy elutasítjuk a búvárkodós randi után vagy pedig nagyon másképp alakítjuk a kis kurvákkal kapcsolatos partizán akcióját. Arra már nem emlékszem, hogy mennyire kell ehhez leszarni, a lényeg, hogy jön egy búcsú sms, és egy jelentés, hogy már nincs a kontakt listában. Tehát "Hanakóval találka az Embersben" előtt. 😊 Ennek ellenére ugyanúgy be tudok menni a lakásba, és általában ott van az ablaknál, úgy tűnik Reginával ez a fétisük. 😄 (Az Emberses találkozó is megérne egy misét a maga gyermekies fordulataival, logikai bukfenceivel, de ebbe már tényleg nem szeretnék belemélyedni. Inkább hallgatnám egy órán át végtelenítve a PONPON Shitet vagy a Jussát várja a vajákot, semmint belemenjek ebbe már... 😄)
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.01.19. 18:46:15
Panam quest is tud így alakulni meg úgy a főszállon két teljesen ellentétes végjáték. Bővül a válaszaid. A gigek valóban "csak" eltérő megoldásokat jelent. A W3-ban sincs ennyi választási lehetőség ilyen méretben meg csak a CD két játéka van ami nem izometrikus és mégis valódi rpgnek nevezhető. Még van az obsidian vicces scifije se az pont mutatja mekkora a különbség pont fele ekkora vagy kisebb. Szóval beszélünk róla pedig nincs másik.
Pláne a mai, elbaxott PC világban, ahol akár naponta is változhat, hogy mi az éppen elfogadott baromság.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ezt vedd figyelembe. Tehát azért van ott, mert még el sem hagytad.
Az más kérdés, hogy tényleg a szerelmi szálak eléggé "egyszer használatosak". Megvolt és kb annyi. utána max 2-3 mondat vagy párbeszéd de semmi egyéb. Ez is eléggé B kategóriás dolog. Már a hot coffee-ban is többször lehetett kávézni...
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.01.19. 15:33:19
Þór vígi þessi rúnar
A helyzet az, hogy egy olyan piacon, ahol mindenki Fortnite-ot meg always online looter shootereket akar csinálni, az jelenik meg havonta kettő, ott nagyon is értékelem a CP2077 kategóriás játékot. Aki pedig vigyorogva örül a különböző pereknek meg élvezkedik a lengyel versenyhivatali eljáráson, azzal közlöm: ha a nap végén a CDPR bezár, akkor nem lesz helyette senki, aki elfoglalja a helyét. Kapunk helyette FO76-okat meg Anthemeket, meg 9 évente egy ME remake-et vagy Skyrim százezredik kiadást. Mert AAA rpg-t csinálni költséges, online shootert meg nem. Nem az lesz a piac által levont következtetés, hogy akkor innentől igényes és kész játékot szabad csak kiadni, hanem hogy akkor inkább nem csinálok AAA single player rpg-ket, hanem megy a biztonságos fortnite klón meg a huszadik remake-je valami régi izének.
A mellékszálas karakterekkel az ügyleteinknek a legtöbb esetben történetileg nincs vége, egyszer csak már nem jelentkeznek többet...
Viszont a női "Snake", Regina már annyit hív, hogy vele álmodnék (ha nem ő lenne az egyik legelbaszottabb kinézetű karakter - és nem a fél szemére vagy a hibás bőrére gondolok...), ő hatványozottan több melóval lát el bárki másnál (csak kiberpszichós küldi ugye 17 db.), és mégis semmi lényeges vele, nem egy fő karakter...fura...és mindig ugyanúgy, ugyanott áll a teli ablaknál, ugyanabban a ruhában, egy mozdulatot nem tesz - bár lehet jobb, mert néha a karakter animációk nagyon elnagyoltak tudnak lenni, a pasija - akit megmentünk az öngyilkosságtól - meg a másik helyiségben ücsörög. Illúzióromboló 2020-ban... Nehéz lett volna random mindig más pózban, ruhában találnom - ha már egyszer ennyi ügy van vele? A melót adó fixerek egy részével csak akkor találkozol személyesen, ha felkeresed őket önszorgalomból, vagy amikor már nagyon nincs mit tenned a játékban. Persze a térkép alapján ez sem olyan egyszerű feladat, hisz semmi megkülönböztető név vagy bármi a térképen.