Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az fáj, hogy corpo-ként nem tudok olyan dolgokat csinálni amit csak a corpo-k tudnának. Nem tudom "visszaszerezni" az életemet.
Mig nomádként elszelelek panammel a naplementés homokviharba és kb ugyanott leszek ahol indultam.
Street Kid-ként mindkét irány mehet. De a corpo az egy kurva nagy ziccer. Nézd csak meg hogy lett vége a corpo endingnek:
- Nem irom alá, visszamegyek a szeretteimhez (akiket felhivtam telefonon az úúúúúúállomásról) majd Credits:
- Milyen az élet odafönt?
- Szia édes (judy romance szál) leléptem mert mégsem fekszik nekem NC. (WTF, miattad jöttem vissza a tetves földre).
- Mi a helyzet veled chiqa? Meglátogathatnál ha már ilyen fasza lettél
stb.
Szóval a corpo nagyon félre lett téve minden tekintetben.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.02. 10:42:09
Þór vígi þessi rúnar
Plussz extra cuccokat is kaphatsz az egyes befejezésekért. Pl smasher fegyója.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.02. 10:33:32
Þór vígi þessi rúnar
nekem az jön le , hogy a corp ending egy "shortcut", ami után az arcodba dörgöli a játék hogy ennyivel nem illik letudni
Corpo előélet -> street kid játék -> nomád befejezés. Holott mindenhol az volt (még a könyvben is amit ők irtak annó) hogy bizony itt senki nem bizik a másik "kasztjában". Szóval szerintem ezért sem RPG ez a játék. Ugyanis ha te corpo vagy akkor a nomádok instantba szarnak rád és ESETLEG rádlőcsölnek némi alja melót (mint a voodoo boys) hogy dögölj meg. De nincs összepacsizás Saul-lal meg hempergés Panam-el.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.02. 10:25:15
Þór vígi þessi rúnar
Egyébként meg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cyberpunk 2077: The tech interview - "ray tracing proved to be quite a challenge"
na itt van, erről van szó , ezeknek a srácoknak erre nyilván ráment a karriere , 20-24-30fps-el nincs járműves gameplay, és a hollywood babérjaira törés az üldözős jelenetekkel valósulhatott volna meg leginkább. Prerenderhez kell agy nem RTX-hez.
(Valaki elmagyarázhatná hogy a corpo kezdésnek endingnek mi lehet az értelme azon kívül hogy átvihető lesz , mert ezt így ebben a formában be sem kellett volna rakni ).
Ezzel kb minden befejezést megcsináltam, 60 óra alatt pc-n. Boxon van benne 30-40 órám még. Bőven megérte az árát.
A chiplet segit valamennyit.
A nagy ugrás az lenne ha nem csak 128mb lenne integralva hanem 1-2gb, ami most meg külső mem interface az meg az SSD-t éri el 10-20* gyorsabban. AMD így akár nyerhet is.
[merlinw.org]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
https://www.alza.hu/nvidia-geforce-rtx3090-videokartyak/18881468.htm
Ahol van 3090-es, ott általában 850k - 1,2m közt mozog.
Könnyű úgy 500-ért "adni" valamit, ha nincs is készleten 😄
Utoljára szerkesztette: HJ, 2021.01.31. 13:03:22
Persze vannak előre lekötött kapacitások meg szerződések amiket nem ismerünk, de ilyen chip hiánynál amikor az autógyárak leállnak meg nincs alakatrész akkor a gyárak simán tudnak 5-10%-ot emelni a gyártáson, hiszen ott toporog a kapuban 10 cég akiknek kellene a kapacitás.
Sajnos mindennek az a vége, hogy a végfelhasználó szívinfarktust kap az árcédulától.
Jó lenne már bedarálni egy a BC-t, mert egyébként sincs semmi haszna (nyilván azon kívül, hogy lehet rajta keresni), de nem fogják.
és szerveroldal le tudja küldeni klienseknek és nincs újraszámolgatva kliensenként közel ugyanaz:
Azt mondják az okosok, hogy ősznél hamarabb nem lesz elég kártya a piacon (amik addig érkeznek, el fognak menni a dupla áron) így valószínűleg kell egy év, mire megint normális áron lehet kapni mindent.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.01.31. 10:43:41
Ezzel én elvagyok még szerintem pár évig. A CP2077 is elmegy rajta FHD-ban ultrán 60 fps-sel.
A használt, jó áras 1080-al a pletykák szerint csak óvatosan mert ezekből elég sok agyig széthajtott bányászkártya került ki akkoriban amikor lecserélték a bányászok az újabb szériákra. És persze ezek a kártyáknak a hirdetésekben a tulajdonosa a tipikus idős német orvosházaspár, aki a garázsban tartotta és csak netezni használta 😊 😊 😊
Þór vígi þessi rúnar
A rizikó benne, hogy csak följebb fog menni...
A mostani i7-4770k mellé még egy jó áras, használt 1080Ti befér, de tovább nem gondolom ezt a gépet.
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem fizetéstől - fizetésig kell beosztanom, de ezen árak lélektani határát, még rendeznem kell magamban. Egy nem csúcs, de fölső kategóriás gép kb. annyi, mint amennyiért eladtam az első lakásom vagy vettem az első autómat.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
GTX 1660 - 175 ezerért?
RTX 3070 - 450 ezerért?
RTX 3090 - 1,,2 millió?
Vicc ez már, de a rosszabb fajtából.
Én '13 végén vettem a gépem nagy részét, majd '14 elején a VGA-t (GTX780Ti). Menet közben, RAM és SSD upgrade volt, de ezek nélkül is, 500k körül mozgott, akkor.
Most van az, hogy a teljes konfigot le kell cserélnem. Nincsenek illúzióim! :Đ
Nagy kiadás lesz, vagy tolom G'NOW-val azokat, amik nem mennek, vagy leporolom a (régi)játék könyvtáramat. Vagy, hagyom a fenébe a gaminget. Na, ez nem opció! :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Drága hobbi ez... Bár nekem már az enyém is kicsit lelkiismeretfurdalálsos volt.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.01.30. 15:00:27
Þór vígi þessi rúnar
[merlinw.org]
A nagyot megfelraktam a konzol és a PC mellé az asztalra. 😊
Ebből kiszámolható hogy 4K az 60-65 FOV látószöghöz felel meg .
Másik ökölszabály hogy a YT meg GF NOW meg ilyesminél a 4K az leginkább csak BITRATE-t jelöl, NEM felbontást. Ez tesztjelekkel könnyen kimutatható, pl . füvezet, bokrok ilyen tesztjelnek tud számítani most is .
60FOV-os setupot az rak össze aki sokat fogja használni és emiatt projektorral érdemes mert az nyugis távolságra van szemnek . Átlag monitor / laptop az TV-vel egykategória. Ezt kevesen fogják megtenni főleg normális projektorral , ezért ehhez 50-70grammos viselhető display a shortcut, ami abból a szempontból jobb is hogy nem kell szobát sötétíteni mattfekete anyagokkal.
Azt hogy most viselhető displayek ki vannak nevezve VR-nek meg ingyombingyomnak az tök érdektelen ehhez képest hogy egyszeri konzumernek projektoros (ráadásul ÍVELT SZKRINIS) setuphoz fogható dolga lesz egyszer, meg nem kötelezően kell hozzá fejkövetés meg egyebek se, csak most anélkül használhatatlan lenne nekik pixelrács miatt, a fejkövetősdijük meg >60 frame nélkül használhatatlan.
Én most CP-t GF Now-al játszom 65" Tv-n full hd Rtx on(csak a tükröződés) és észre se veszem hogy nem 4k-ba van a Tv-m😊
Blu-ray filmeket is 1080p nézem meg 2160p filmet is de nagy különbség nincs.
Most készülök venni 85" Tv-t na ott kiváncsi leszek.Az már nem biztos😊
Másik egy 32:9 49" monitor amihez szintén bőven jó a Full hd!!
Persze szélességében erőforrás zabáló de akkor is 1080p és tűéles minden
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Ez kurvára igaz. A 5-7 évvel ezelőtti konfigom szintén 500 fölött volt annó, még elvitte volna minimumon a CP-ot, de inkább lecseréltem. Jó lesz a gyerekeknek majd subnauticázni vagy GTA-zni.
Þór vígi þessi rúnar
Egy egyedi csucskategorias gamer PC ket dologban allando, kb tizensok eve. Egy, mindig is jobb teljesitmenyt nyujt, mint a konzol aktualis generacioja, ketto, mindig is boven 500e felett van a vegso ara. Teljesen mindegy, melyik evtizedben vetted, ez ketto allando.
De, pont ezert is van es mindig is lesz piaca a konzolnak, mert egy, olcsobb a hardver, ketto, ahhoz nem kell ertened, nem kell osszeraknod, parositani, se szakertoket megkerdezni ha te nem ertesz hozza, az egy kesz csomag, leulsz, bekapcsolod, fel perc mulva mar jatszol, aztan kikapcsolod es elsz tovabb. Tessek, most is megveszed a Series X-et max 200-ert (de mar boven alatta), benyomod a CP-t es gondod nincs. PC-n meg 200k-s gepen orulsz, ha nem kuld el a launcher az anyadba, amikor rakattintasz a High presetre 😄
A Pcre csak a hardcore réteg költ. Más az végösszeg mint a telefonnál. Főleg most, hogy ipari méretben megy amit az Erzsébetvárosban is csinált a gyerek bitcoint. Óriási tételben lett felvásárolva a videokártya. Ami tavaly 70e volt most 100e felett van mire összeadod 300-400e között van a gép.
Közben Elon Muskék az újjonan ráncfelvarrott S és X modelljeiken e játék (és egyebek, pl. The Witcher 3) futtatási lehetőségét ígérik a vásárlóknak. 😊 Kedvcsináló CP2077-es háttérképek is feltűntek előbb említett régi-új modellek átdolgozott kijelzőin. (pl. ezúttal nem egy álló, hanem egy fekvő tájolású 17-es éktelenkedik a műszerfal középen)