Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL , persze , de főleg egyszerre csak egy "just works", és nem lehet kiváltani prerendert
Nézegettem mit csinálnak a ray tracing opciók, az a helyzet hogy 2011-es autógyártó szimulátorának a feature szintjét nem éri el ami GTX 280-al már megvolt prerenderrel, csak most valakinek az a mániája ( Jen Hsun ) hogy "it just works" , oxtakkó nem kell prerender ,és ez az RTX-es feature szet nem gameplayre való hanem hogy megcsinálták vele ezeket az átvezetőképernyőket , gameplayhez meg égegyadta semmi köze nincs. Valahogy így csorgott le ez a realtime GI is ami sokra nem jó de cserébe lassú , meg mi értelme van hogy folyamatosan mozog az árnyék a földön bőven elég lenne naponta 5-6 stádium ami reálisabb is meg jobban ki van dolgozva .
A Steam survey szerint:
1920 x 1080 - 66.77%, ennél magasabb 16,69, alacsonyabb: 16,54. De pl. 3840 x 2160 - 2.09%
Szóval a 80% az egész jó közelítés. Esélyes hogy MO-n ennél is magasabb az FHD aránya
Utoljára szerkesztette: HJ, 2021.01.29. 13:14:50
1920 x 1080 - 66.77%, ennél magasabb 16,69, alacsonyabb: 16,54. De pl. 3840 x 2160 - 2.09%
Szóval a 80% az egész jó közelítés. Esélyes hogy MO-n ennél is magasabb az FHD aránya
Utoljára szerkesztette: HJ, 2021.01.29. 13:14:50
Nem véletlen a konzol a vezető ágazat. 130-ért 2K-s géped van pc-n ennek a 2-3x kell. Ki van ez találva.
Pedig esélyes, nem gondolom az emberek többsége 90-100e költene videokártyára 100e monitorra, stb. Csak azért 2K felbontása legyen a 4K meg efölött. Ami kihozható egy normális elfogadható összegből, az az FHD. Sokaknak még az se jön össze csak low szinten. vagy med.
Az a 80% soknak tűnik, persze ha játékosok alatt most azt értjük akiknek PC-je van, és új megjelenésű játékokkal akarnak játszani, mint ez a játék. Hisz ekkor valószínűleg a kijelzőjük se 10 éves, és ha nem egy 11-13 hüvelykes laptopon vagy telefonon jelenítik meg a játékaikat, akkor valószínűleg FHD-nál nagyobb felbontású. Ha pedig úgy érted, hogy "FHD-n van", hogy abban a felbontásban játszik, az azért szomorú, mert én még nem láttam sajnos a mai napig olyan technológiát, ami a nem natív felbontásban használva ne lenne látványosan ocsmányabb, homályosabb.
Fura egy világ ez. Megannyi rövidítés, szerteágazás, és némelyik egy másiknak kerékkötője. 4K-8K - RTX. HDR képes kijelző, és a többi. A konzolokon szarabbul futnak egyes játékok, mint egy PC-n, pedig előbbieket kifejezetten erre, utóbbit meg kifejezetten nem erre találták ki. 😊 Új konzolszériák helyett először ráncfelvarrtak, aztán most meg már egy időben megvásárolható az eredeti és a ráncfelvarrott verzió. 😊 Tehát ha nincs elég pénzed, vagy nem vagy elég tájékozott, vásárláskor elbambulsz stb. éld át te is a PC-s szegényember érzést, a másodosztályú új konzoloddal. Nem tudom, hogy csak az enyémnél van-e amúgy, de az Xbox One X -em olyan lassan bootol be, kis túlzással mint a 80-as években egy kazettáról betöltött játék...először azt hittem Szent Patrik napi megemlékezést tart a zöld hátterű Xbox felirat...de nem, nem lehet minden nap Szent Patrik napja...ezzel ellentétben a lassan 10 éves PC-m - kis túlzással - gyorsabban feláll, mint ahogy a kijelző képet vált... (ha egyáltalán PC-nek lehet definiálni egy Alienware Steam machine-t, bár eredeti értelmében véve végülis akár még az okostelefonok is azok...)
Közben a RTX-es srácok házon belül sem riadnak vissza egy kis furcsaságtól. Felhő alapú szolgáltatást nyújtanak, azzal kecsegtetve a játékosokat, hogy ezentúl nem kell megvásárolniuk egy másik terméküket (pontosabban termékeiket, bár a legfőbb kerékkötő kétségtelenül a videokártya, ha felmerül a játszani, vagy nem játszani kérdés...)
Természetesen jelen állás szerint a két termék koránt sincs tökéletes fedésben, de a jövő mégis ez irányba mutat. 😊 (itt is előjön a FHD mint mumus, azzal a különbséggel, hogy ezúttal már nem választás kérdése, hanem kényszer velejáró)
Akárhogy is, amelyik játék engedélyezett a GeforceNow-n, azzal inkább azon keresztül játszom, a 4K sajnos már amúgy sem opció az új játékok esetében a kis mini PC-men. Azonban még mindig szűkösnek tűnik a kínálat. A Mortal Kombat 11 és a Mafia 3 kezét pedig menet közben kellett elengednem. Egyik napról a másikra egyszer csak már nem szerepeltek a kínálatban. 😊 Ami egyébként elsőre nagy baromságnak tűnhet, hisz a saját megvett játékaival tud játszani a játékos, és a lényeg egyrészről pont az lenne, hogy több játék kerülhetne eladásra, hisz egy új AAA címhez nem kell gépfejlesztésre, vagy új gép vásárlásra is berendezkedni feltétlenül, nem kéne csak azért lemondani a játékélményről, vagy évek múlva hozzájutni, mert nem elég erős, vagy nincs játékra alkalmas eszköz. (valami értelmes magyarázata azért biztos van, hogy bizonyos kiadók miért nem engedik a játékaik GeforceNow alóli hozzáférését)
Aztán a teljesen szabad moddolhatóság is lehetetlen egylőre. Ahhoz egy "távoli asztal" szerű hozzáférés kellene, a mostani gyorsan pofándobnak egy tér-hálós sablon háttér előtt egy Steam, Epic store vagy gog ablakkal
Fura egy világ ez. Megannyi rövidítés, szerteágazás, és némelyik egy másiknak kerékkötője. 4K-8K - RTX. HDR képes kijelző, és a többi. A konzolokon szarabbul futnak egyes játékok, mint egy PC-n, pedig előbbieket kifejezetten erre, utóbbit meg kifejezetten nem erre találták ki. 😊 Új konzolszériák helyett először ráncfelvarrtak, aztán most meg már egy időben megvásárolható az eredeti és a ráncfelvarrott verzió. 😊 Tehát ha nincs elég pénzed, vagy nem vagy elég tájékozott, vásárláskor elbambulsz stb. éld át te is a PC-s szegényember érzést, a másodosztályú új konzoloddal. Nem tudom, hogy csak az enyémnél van-e amúgy, de az Xbox One X -em olyan lassan bootol be, kis túlzással mint a 80-as években egy kazettáról betöltött játék...először azt hittem Szent Patrik napi megemlékezést tart a zöld hátterű Xbox felirat...de nem, nem lehet minden nap Szent Patrik napja...ezzel ellentétben a lassan 10 éves PC-m - kis túlzással - gyorsabban feláll, mint ahogy a kijelző képet vált... (ha egyáltalán PC-nek lehet definiálni egy Alienware Steam machine-t, bár eredeti értelmében véve végülis akár még az okostelefonok is azok...)
Közben a RTX-es srácok házon belül sem riadnak vissza egy kis furcsaságtól. Felhő alapú szolgáltatást nyújtanak, azzal kecsegtetve a játékosokat, hogy ezentúl nem kell megvásárolniuk egy másik terméküket (pontosabban termékeiket, bár a legfőbb kerékkötő kétségtelenül a videokártya, ha felmerül a játszani, vagy nem játszani kérdés...)
Természetesen jelen állás szerint a két termék koránt sincs tökéletes fedésben, de a jövő mégis ez irányba mutat. 😊 (itt is előjön a FHD mint mumus, azzal a különbséggel, hogy ezúttal már nem választás kérdése, hanem kényszer velejáró)
Akárhogy is, amelyik játék engedélyezett a GeforceNow-n, azzal inkább azon keresztül játszom, a 4K sajnos már amúgy sem opció az új játékok esetében a kis mini PC-men. Azonban még mindig szűkösnek tűnik a kínálat. A Mortal Kombat 11 és a Mafia 3 kezét pedig menet közben kellett elengednem. Egyik napról a másikra egyszer csak már nem szerepeltek a kínálatban. 😊 Ami egyébként elsőre nagy baromságnak tűnhet, hisz a saját megvett játékaival tud játszani a játékos, és a lényeg egyrészről pont az lenne, hogy több játék kerülhetne eladásra, hisz egy új AAA címhez nem kell gépfejlesztésre, vagy új gép vásárlásra is berendezkedni feltétlenül, nem kéne csak azért lemondani a játékélményről, vagy évek múlva hozzájutni, mert nem elég erős, vagy nincs játékra alkalmas eszköz. (valami értelmes magyarázata azért biztos van, hogy bizonyos kiadók miért nem engedik a játékaik GeforceNow alóli hozzáférését)
Aztán a teljesen szabad moddolhatóság is lehetetlen egylőre. Ahhoz egy "távoli asztal" szerű hozzáférés kellene, a mostani gyorsan pofándobnak egy tér-hálós sablon háttér előtt egy Steam, Epic store vagy gog ablakkal
Nálam 3440x1440-en 2080 Ti-n is jó a frame rate (50-70, 60 feletti átlagban, gsync miatt észrevehetetlen), viszont DLSS performance-on, nem qualityn, cserébe ray tracing jobban felhúzva. Sokat tweakeltem és így jött ki nekem a legjobban tetsző állapot. A 60 fps-ből nem vagyok hajlandó engedni.
A játék ég és föld a konzoloshoz képest. A ray tracing ebben a játékban a leglátványosabb.
A játék ég és föld a konzoloshoz képest. A ray tracing ebben a játékban a leglátványosabb.
A játékosok 80%-ka FHD-n van mai napig! Ott kell jól fusson. Nyilván 4k-hoz erősebb kártya kell, de hol nem? Főleg egy ilyen címnél, ahol nem 2db fakunyhó, 2db ló és 3db petróleumlámpa van a képen egyszerre, mint a legtöbb középkorban játszódó marhaságban. PC-n semmi gond nincs a játék futásával, ne keverjük a prev. konzolos ügyekkel. Látom amit látok, 240 óránál járok a játékban, egyszer nem volt lag problémám. RTX mellett sem. Az meg nem igazán érdekel, hogy a DLSS mit csinál, mert quality módban gyakorlatilag nem látok különbséget a natív RTX-hez képest, cserébe RTX minőségben és látvánnyal fut vajsimán. 4k-val majd akkor foglalkozom, ha lesz hozzá 3XXX-es kártyám. Addigra még optimalizálják kicsit.
Ráadásul le sem kéne tölteni egyben ha karakterenként haladsz a sztorival és le van zárva a térkép mint most. Vagy a háttérben streamelné amit az UE5 is csinálni fog mert nem fognak elférni a konzol ssd-n.
Tegyük hozzá hogy relatív alacsony felbontáson ami az FHD.
De már tudom hogy mi van, van valami tótumfaktum rendermérnök ott aki beleerőltetett valami kezdetleges global illuminationt, aminek a hibáit az RTX lighting javítja.
Tudna rendesen futni a játék ha le lenne töltve 200-300 gigányi tömörített fényatlasz. Így meg még az időjárást sem merték bevállalni mert ígyis alig fut. REMEK.
De már tudom hogy mi van, van valami tótumfaktum rendermérnök ott aki beleerőltetett valami kezdetleges global illuminationt, aminek a hibáit az RTX lighting javítja.
Tudna rendesen futni a játék ha le lenne töltve 200-300 gigányi tömörített fényatlasz. Így meg még az időjárást sem merték bevállalni mert ígyis alig fut. REMEK.
Igen, RTX mellett, ami natív köztudottan -50%! RTX nélkül 60 felett vagyok.
Ez stimmel? patch 1.11-nél ez:
"buildId": "54078989483766801",
"clientId": "53652320436400298",
"gameId": "1423049311",
"buildId": "54078989483766801",
"clientId": "53652320436400298",
"gameId": "1423049311",
úgy nekem angol marad ahogy beteted.
Nálam megy simán így is:
"language": "Hungarian",
"languages": <
"hu-HU"
>
"hu-HU"
>,
"language": "Hungarian",
"hu-HU"
>
"hu-HU"
>,
mondtam én hogy variáltak megint a magyarosítás amit itt kitaláltunk nem megy ez "language": "Hungarian",
"hu-HU"
>
"hu-HU"
>,
a jó ami megy az ilyen lesz "language": "Hungarian",
"languages": <"hu-HU">"hu-HU">,
egymás alatt kell lenni.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.01.28. 19:07:45
"hu-HU"
>
"hu-HU"
>,
a jó ami megy az ilyen lesz "language": "Hungarian",
"languages": <"hu-HU">"hu-HU">,
egymás alatt kell lenni.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.01.28. 19:07:45
és e-hez kell 520 mb patch xd ez még viccnek is rossz.
Cyberpunk 2077 1.11-es frissítés is kijött kíváncsi leszek menyi új hiba lesz.
Az oké, de a DLSS-t 2K és fölé találták ki. Semmi értelme 1080p vagy alatta használni, többet árt, mint használ. Illetve ha mégis akkor ott a 720p-s megoldás, de 1080p-ben mennie kellene az RTX-nek minden RTX támogatott kártyán. 1080p-n a quality DLSS nem csinál semmit. Persze mindez akkor igaz, ha a CDPR a specifikáció alapján implementálta a techno-t és náluk ugye ezt sosem lehet tudni.
[merlinw.org]
Szerintem Johnny küldetésvonala: Tapeworm - Chippin' in - Never Fade Away. Talán a főküldetésszál, szintén Johnny miatt.
Bloody Baron szintű mellékküldetéssel valóban nem találkoztam.
Bloody Baron szintű mellékküldetéssel valóban nem találkoztam.
De ha egyszer a DLSS egy upscaler akkor _mindig_ alacsonyabb ne kelljen már előszedni hogy control-al milyen teszteket csináltak. Minél lassabb a mozgás annál több subpixel van amitől nem csak upscaler. De ez TAA-ra is igaz.
Arasaka hotel, Jackie story vége.
Mikor megtalálod a helyet ahol Johnnyt eltemették.
És talán Alt megtalálása az engram quest az is emlékezetes lett.
The Hunt Ward mellékquestje is nagyon jól meg van írva.
Peralez quest is a kétféle kimenetel. Meg maga a téma.
Ennyi jut elsőre eszembe.
Mikor megtalálod a helyet ahol Johnnyt eltemették.
És talán Alt megtalálása az engram quest az is emlékezetes lett.
The Hunt Ward mellékquestje is nagyon jól meg van írva.
Peralez quest is a kétféle kimenetel. Meg maga a téma.
Ennyi jut elsőre eszembe.
A DLSS Quality az 1080p-ben renderel. Performance meg 720p-ben. Nincs alacsonyabb.
[merlinw.org]
Na és akkor emlitsünk egy olyan küldetést amit CP2077-ben 10 év múlva is emlegetni fogunk...!!!
Háááááát.....szerintem nincs ilyen. Talán Delamein. Talán...
Háááááát.....szerintem nincs ilyen. Talán Delamein. Talán...
Þór vígi þessi rúnar
Annál sokkal szopóbb volt az a küldi, amikor a repülő rakterébe kellett bemókolni motorral. Viszont ott legalább ha elcseszte az ember - márpedig elcseszte, SOKSZOR - akkor a kifutópályára tette vissza a játék, és nem kellett perceket szopni előtte. De ja, a vonatos is eléggé mocsok volt. Emlékszem, első végigjátszásra elsőre sikerült valahogy. Nem is értettem, mi a gáz vele a fórumon. A második alkalommal viszont már megértettem. Majdnem olyan szemét, mint a Vice City-ben a távirányítós helikopteres küldi. Nekem az volt a nemezisem 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azt mindenki utálta... gondolom a CDPR-nél is.
Másik örök kedvenc az épületrobbantás távirányítós repülővel. 😊
Másik örök kedvenc az épületrobbantás távirányítós repülővel. 😊
Þór vígi þessi rúnar
big smoke? <#smile>#smile>
vele kapcsolatban easter egg:
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2021.01.28. 09:54:58
vele kapcsolatban easter egg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy big smoke holtestét meg lehet találni a sínek mentén. A legendás vonatos üldözés misszió itt rossz végett ért 😄
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2021.01.28. 09:54:58
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
DLSS rontja a képminőséget, de muszáj, ha ray tracinget akarsz. 3090 sem bírja el DLSS nélkül a játékot, vagy nagy áldozatok árán csak.
Egyébként én is 50-70 fps között vittem végig a játékot gsync monitoron, 3440x1440-en. 50 alá egy kezemen meg tudom számolni, mikor ment le 50 óra alatt. Kellett némi tweakelés, de simán ment annyival. RT bekapcs tarmészetesen. Kb. a digital foundry guide-ját követtem végig az optimális eredményhez.
Egyébként én is 50-70 fps között vittem végig a játékot gsync monitoron, 3440x1440-en. 50 alá egy kezemen meg tudom számolni, mikor ment le 50 óra alatt. Kellett némi tweakelés, de simán ment annyival. RT bekapcs tarmészetesen. Kb. a digital foundry guide-ját követtem végig az optimális eredményhez.
Nagyon élvezed a témát. Nézd röviden, rengeteg játék motor van ami stabilan 50-60 fps de megjelenés után jó darabig, porttól függően, hiszen a cégek többsége nem csinál pc-s verziót, gyakori szemmel látható! mikrolagoktól hemzseg. Ebben a játékban 2 végigjátszás alatt 1 mikrolagom nem volt. Akkor mit érdekel engem stabilan 40 vagy néha 30 ha észre se veszem mert nem látványos max ha direkt azt figyelem ahogy te?
DLSS : ON = az azt jelenti hogy 720p-t számol a kártyád vagy 540p-t , utána több frame átlagából van meg az 1080p, azaz állóképen kirakja, mozgásban MEG NEM.
Tessék felrakni a rivatunert, van olyan opció benne hogy nem csak másodpercenként rak ki fps countert hanem millisecenként és kirak alá egy szép vektorgrafikont, majd abból lehet tanulni. Nem lehet egy számmal leírni ezt hogy neked 5 óra alatt kijött egy szám ez nem így működik.
Közismert gondja a játéknak. Lehet rá fogadni hogy aki végigtolta már az 90%-ban 30fps-en tolta végig , mert 48 alatt nem szinkronoz se freesync se semmi, " 30FPS felett gyakorlatilag folyamatos a mozgás" omg , igen olyan (dell?) LCD-n esetleg aminek 20ms mobility scooter-es response timeja van.
Tessék felrakni a rivatunert, van olyan opció benne hogy nem csak másodpercenként rak ki fps countert hanem millisecenként és kirak alá egy szép vektorgrafikont, majd abból lehet tanulni. Nem lehet egy számmal leírni ezt hogy neked 5 óra alatt kijött egy szám ez nem így működik.
Közismert gondja a játéknak. Lehet rá fogadni hogy aki végigtolta már az 90%-ban 30fps-en tolta végig , mert 48 alatt nem szinkronoz se freesync se semmi, " 30FPS felett gyakorlatilag folyamatos a mozgás" omg , igen olyan (dell?) LCD-n esetleg aminek 20ms mobility scooter-es response timeja van.
Ne beszélj már furcsaságokat. 60FPS-em simán megvan bárhol, bár kicsit játszottam az opciókkal, de RTX On DLSS Quality mellett, jellemzően minden Ultra vagy High, és simán megy stabil 55-60FPS-t 1080p-ben. Mindenhol! Ez egy SP játék, 30FPS felett gyakorlatilag folyamatos a mozgás, tehát az, hogy beesik itt-ott 50FPS-re, nem oszt, nem szoroz. Emellett ilyen szép OW játékot még nem láttam! A város eszméletlenül részletes, sokszor csak sétálgatok cél nélkül, mert annyira szép minden.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.01.28. 07:38:50
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.01.28. 07:38:50
A modolás ezer+1 játékot vitt már előre, ebben ismét semmi új nincs. Fallout 4, Skyrim, és még lehetne sorolni, kb. alig használható unofficial patch és modok nélkül. Azok a modok a CP-hez egyelőre csak kapargatják a felszínt, attól igen messze vannak, hogy a játékban meglévő tartalom szintjét megközelítsék. A skin váltogatás semmi mást nem csinál, mint a játékban egyébként is meglévő NPC és AI autó textúrákat ráteszi a játékos autójára is egy listából. Ez szerintem is fun, a semminél jobb, de ha ilyet tettek volna bele a fejlesztők, az tényleg gáz lett volna. Majd jön egy rendes Car Customization DLC, az lesz az igazi, és remélhetőleg rendesen lehet fejleszteni az autókat.
Egyrészt, a perekhez sok sikert, mivel a játékból rengeteget eladtak eddig, a részvények jól állnak, a kifizetések sem jelentenek problémát, így kár sem ért senkit. Egy árfolyam ingadozás miatt az életben nem nyert még pert senki. Az eljárást egy jogi troll iroda indította, akik ebből élnek, a befektetők meg majd fizethetik a díjat ha veszítenek. Az iroda mindenképp jól jár, ezért csinálják, nem az első ilyen ügyük.
Másrészt, a befektetőkkel való kommunikációra megvannak a megfelelő platformok, vagy a bírságon majd beszélgetnek. Egy ilyen videótól egyetlen perre éhez befektető sem fog elállni a szándékától. Nem nekik szólt.
Másrészt, a befektetőkkel való kommunikációra megvannak a megfelelő platformok, vagy a bírságon majd beszélgetnek. Egy ilyen videótól egyetlen perre éhez befektető sem fog elállni a szándékától. Nem nekik szólt.
Az a lennti videoszemüveg pl 1080p / 50 átlós fov.
80-100 átlós fovhoz 3000*3000 fog kelleni alaphangon
Geforce now meg input lag miatt nem pálya, pl nekem 144hz input laggal ok a 48fps (ingame vsyncel nem oké, driveressel igen).
Itt ami működne az vmi aszinkron stream hogy ha változik az időjárás azt leküldi "fileokban" és nem a te géped eszi meg reggelire mert egyébként szimpla vihar megenné akárkiét. Ugyanígy napállást is lelehet amit most számolgat és fut az árnyék a földön (jó vicc).
80-100 átlós fovhoz 3000*3000 fog kelleni alaphangon
Geforce now meg input lag miatt nem pálya, pl nekem 144hz input laggal ok a 48fps (ingame vsyncel nem oké, driveressel igen).
Itt ami működne az vmi aszinkron stream hogy ha változik az időjárás azt leküldi "fileokban" és nem a te géped eszi meg reggelire mert egyébként szimpla vihar megenné akárkiét. Ugyanígy napállást is lelehet amit most számolgat és fut az árnyék a földön (jó vicc).
Amúgy a widescreen(21:9,32:9) terheli iszonyat.
1920x1080 sz.tem teljesen vállalható jó grafikával közepes gépen is.
Vagy Geforce now..
1920x1080 sz.tem teljesen vállalható jó grafikával közepes gépen is.
Vagy Geforce now..
Kik ezek😄D
Ilyet én is tudok itthon pár sör után lol
Ilyet én is tudok itthon pár sör után lol
...hát , 48fps alatt nem igazán van élet ami a "nemhétköznapi" élményeket illeti mondjuk cutscenenél megengedőbb vagyok, igazi gameplay kerékkötő a téma , szerencsére hordozható displayekkel 60-70 lesz a minimum meg azok tudnak egyéb "nemhétköznapi" dolgokat is amiért a legádázabb kétkedőknek is muszáj lesz megtérni (hogy pl. a monitoros 80 fov meg a hordozható az kicsit "más tészta" ) 😄 .
Érdekesség :
(kár hogy fekete függyöny nem volt )
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.01.27. 16:14:51
Érdekesség :
(kár hogy fekete függyöny nem volt )
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.01.27. 16:14:51

na szóval ez kicsit más itt van fps bőven & itt még új is nézzétek nagyon jó.
igen. falout-ok kivéve 76 mert már a bejelentéskor szekunder szégyennek éreztem és igazam lett. Ezt gondolom a CP Online-ról is.
Þór vígi þessi rúnar
Valószínűleg félreértettem, elnézést.
Azt tartom viszont, hogy szánalmas az, amikor egy játékfejlesztő játéka (lásd Bethesda Game Studios teljes portfólió) 5-10 évvel a megjelenés után sem futnak hibamentesen az unofficial patchek nélkül, mert nem voltak képesek kijavítani a szinte mindenhol leírt és bemutatott hibákat.
Az is visszatetsző, hogy a CP hiányzó QoL megoldásait vagy hibáit is modderek javítják, bár itt azért nagyon friss produktumról van szó, még van idejük rendbeszedni a dolgokat és valószínűleg/remélhetőleg meg is teszik.
Azt tartom viszont, hogy szánalmas az, amikor egy játékfejlesztő játéka (lásd Bethesda Game Studios teljes portfólió) 5-10 évvel a megjelenés után sem futnak hibamentesen az unofficial patchek nélkül, mert nem voltak képesek kijavítani a szinte mindenhol leírt és bemutatott hibákat.
Az is visszatetsző, hogy a CP hiányzó QoL megoldásait vagy hibáit is modderek javítják, bár itt azért nagyon friss produktumról van szó, még van idejük rendbeszedni a dolgokat és valószínűleg/remélhetőleg meg is teszik.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A modderekről beszéltünk. Amit a modderek csinálnak, az nem feltétlen olyasmi, amit a fejlesztők is megcsinálnának: nézd csak meg a Skyrimet. És most nem a chainmail bikini modokra gondolok, hanem az ezernyi grafikai upgrade-re. Sokkal szebb a játék vele, ettől nem lett szánalmas a bethesda. Sőt, kifejezetten jó, hogy legalább a modokat támogatják.
Valahol pont ez indokolj a jelzőt, hiszen több rossz példa is lebeg(het)ett előttük: a saját Witcher 3-as bugos kezdésüktől kezdve (amiből elsőkézből származó tapasztalatot szereztek) a Bugthesda féle játékok állapotán át (amelyről megint csak milliónyi "dokumentált eset" van) egészen az Anthemig, a RDR2-es és Arkham Knigth féle PC-s portokig, az Age of Conan vagy Atlas féle túlzott hypeot követő hatalmas bukásig, esetleg a No Mans Sky féle "mit ígértem és mit nem kaptatok meg" premierig bezárólag.
Utóbbi egyébként jó példa lehet nekik, mint szarcunamiból történő fel
Attól még, valaminél van szarabb/lentebb, attól még az adott dolog nem lesz jobb, ez csak önámítás és olcsójánosok indoklása a középszarra.
Utóbbi egyébként jó példa lehet nekik, mint szarcunamiból történő fel
Attól még, valaminél van szarabb/lentebb, attól még az adott dolog nem lesz jobb, ez csak önámítás és olcsójánosok indoklása a középszarra.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a másik van valami opció bekapcsolni az fps számlálót ha van ? a játékon belül.
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.01.27. 13:11:25
Utoljára szerkesztette: mumoka 2012, 2021.01.27. 13:11:25