6314
-
#4908 A videó címében benne van, de elnézést, ha bárkit alulinformáltam volna. :)
Más:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ma is tanultam valamit: River meg tud halni, ha a farmhoz érkezvén - ahol az unokaöccsét fogvatartják - sorsára hagyjuk, és gyorsutazással távozunk a helyszínről. Ha így teszünk, amikor visszatérünk a helyszínre, holtan találjuk. És jön Johnny epés megjegyzése...
Más 2: A Szukits-nál már kapható a Cyberpunk 2077: Trauma Team c. kiadvány. Ami egy 4 részes trauma teames képregény gyűjtemény.
Akinek hiányérzete lenne a játék Trauma Teames kidolgozottságával kapcsolatban (is), az kicsit vigasztalódhat vele. :)
Vajon lesz összefüggés egy jövőbeli DLC és e kiadvány között? :)
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.03.12. 13:12:09 -
#4907 Szerintem ez egyértelmű volt,,, -
#4906 "Just to clarify: the videos you'll find here are not cut content, they are audio voice edits I make!
Thanks for all the support :)"
Azaz a srác vágta össze a hanganyagot, nincs a játékban.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.03.11. 13:58:24 -
#4905 Heh, tegnap kipróbáltam és még a legújabb peccsel is simán megy a sebezhetetlenség exploit. :D Ha valakit érdekel és még nem tudná, hogyan kell csinálni, leírom, pofonegyszerű és minden platformon működik. -
Sir Cryalot #4904 Ja ott tuti van valami.
https://www.reddit.com/r/LowSodiumCyberpunk/comments/kl24mc/sandra_dorsett_and_peralez_questline_linked/
Meg az a malfunction is gyanús amireföl először mész Vikhez. Lehet halottnak tetteti magát a vírus, és onnét "tudnak rólad mindent" amit említenek utóbb. Lehet az volt az igazi sztori mielőtt áthelyeződött a hangsúly , Szmesör & co-ra.
Ominózus fordítás ötlet:
Szmesör: ejj, ha lenne nyelvem a szám szélét is megnyalnám ilyen cafat láttán,ugye nem gond ? -
#4903 V játék végi holo üzenete Judy-nak. :) -
Although_ #4902 Egy része a játékban megvolt. Lehetett türközni variálni, a harci lehetőségek adottak voltak. Ennél kicsit bővebb volt a repertoár amit használtam.
-
#4901 Érdekes:
-
Sir Cryalot #4900 Felszínes írás úgyhogy azóta is felszínesen olvastam de inkább sehogy :D
Más:
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.03.09. 10:27:02 -
#4899 Bár csak ezt a két sort olvastam, amit linkeltél, de hasonló gondolatokat fogalmaztam én is meg itt párszor. Igaz más szóhasználattal, és nem pénzért. :) -
Sir Cryalot #4898 Jó hát ezt jó lesz átfutkosva szemlézni ahogy elnézem:
"In short, Cyberpunk 2077 is a sci-fi Disneyland, a shitty copy of a copy of a copy that qualifies as old-school cyberpunk only in a meta sense."
azért ez elég szánalom egy fizetős publikációban -
Sir Cryalot #4897 https://jacobinmag.com/2020/12/cyberpunk-2077-aesthetics-elon-musk-anti-capitalist-fiction
ÉRDEKESnek tűnő cikk, még csak átfutottam, biztos látták az alkotók is mert kapott publicitást.
A címével egyetértek, a hogyanjával biztos vitatkoznék, a végmegállapítást elolvastam , eléggé igaz, kár ezekre a hagyományos platformokra hagyatkoznia "billiomosoknak" , főleg most hogy a pc gamerek a miningjükkel VÉGLEG épp elássák magukat a konzolfront meg ugyancsak "gyönyörű" . -
#4896 Ez sajnos trend lett manapság. Lásd early accee, open beta, stb. Az kb ugyanaz... -
Kotomicuki #4895 Ha esetleg szerződés kötelezte őket erre, akkor nem tehettek mást, de ekkor is a vezetést terheli az egyedüli felelősség.
A bukta a konzolon mindenképpen meglett volna, inkább a PC-s verziót reszelgették volna az arra fordított időben is.
Csak nehogy az legyen ebből az iparági következtetés, hogy a "jó" játékokat még szarabbul ki lehet adni, tovább spórolva a fejlesztési időkön, mer' úgyis viszik majd, mint a cukrot, ebben a nagy ínségben... -
#4894 Hát igen...
De azért azt nem hiszem, hogy nem látták egy PS4-en hogyan fut. Ennek ellenére kitolták. Na mindegy. ez a vonat már elment. -
Zsoltee_a_bator #4893 Abbol az adatbol nem jo kovetkeztetest levonni, az csak kovetkezmeny / tunet.
Nextgen konzolt alig lehet kapni, a regiekbol meg a storebol is kivettek, meg aki hajlando volt szivni, az sem tudott.
Talan meg lehetett volna oldani, ha nem felkeszen kenyszeritik ki szerencsetlent (hasonlo spec lowend pcken elegge butitva eldocog), de ez mar sosem derul ki. -
#4892 Na, ezért nem értem az egészet. Igy kellett volna az elejétől:
https://nintendosmash.com/improvements-to-cyberpunk-2077-cd-projekt-red-is-unlikely-to-cope-with-the-technical-limitations-of-last-gen-consoles/
"According to data from Superdata, among others, PCs are currently the driving force behind the game’s sales – Superdata estimates that in December around 80 percent of the 10.2 million copies of “Cyberpunk 2077” digital sales went to PCs."
10 millió PC-re. És akkor szarakodnak a nyomorék konzolosokkal... Gratulálok a hozzáértéshez...
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.28. 07:31:55 -
#4891 Aminek a végén Zsukov és Rokosszovszkij marslakók még lovon köszöntötték egymást: Katt a győzelem napi parádén.
Azóta már Zil cabriolet-kból, állva szalutálnak évről évre... Bár tavaly elmaradt a vírus miatt a szokásos május 9.-i felvonulás... -
#4890 Úgyérted a nagy honvédő háború?
Már értem!
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.26. 08:17:00 -
#4889 Dupla katt az ujjlenyomaton karaktergeneráláskor, és Johnny adataihoz jutunk + hatodik érzék
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.02.27. 19:07:30 -
Kancsalborz #4888 Egyáltalán nem egyertelmű hogy az oroszok voltak. Kína kb. ugyanolyan esélyes, de nagy eséllyel soha nem fogjuk ezt megtudni.
Ezen kár összeveszni. -
TokraFan #4887 Mellélőttél, igen jelentősen...Azon meg mit nem értesz, hogy az CDPR-t az oroszok törték meg? A keresőt tán még Te is tudod használni. Vagy magyaráznom kell a legendás lengyel-orosz viszony hátterét?
A játékról eddig sem beszéltél értelmesen, nem veszítünk semmit.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2021.02.25. 23:03:08 -
#4886 Kezd leereszteni a játék egyelőre úgy tűnik mindenkinél. :) Lassan már mindenről van szó, csak épp értelmesen a játékról nem. :) -
#4885 Ez egyrészt nyilván feltételezés, amit olvastál, másrészt meg sztereotípia. Hisz rengetegen kommunikálnak oroszul, tevékenykednek ilyen-olyan okoknál fogva földrajzilag Oroszország vagy a volt SZU területén, ettől még korántsem biztos, hogy oroszok (nemzetiségüket tekintve). ...és az sem biztos, hogy bűnözők. Sok minden lehet a háttérben, amiről nem tudunk egyelőre. ...hogy épp más ne jusson eszembe erről a mondatodról. :)
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.02.25. 20:55:56 -
#4884 Soros, háttérhatalom, gyíkembörök, exöszájzbúk... Ne értetlenkedj!
Putyin utasítást adott a félig gyík, félig ős egyiptomi titkos kiberhadseregének, hogy lopják el a lengyelek kincsét, hisz kicsit azért még fáj nekik, hogy Katinyban csak a tiszteket tudták főbelődözni, majd árokba halmozni, illetve hogy anno bár Lengyelország felosztásával indult a második nagy háború, végül vissza kellett adniuk a területeket, hogy ne lógjon nagyon ki a lóláb, amikor pálcát törnek Nürnbergben a főkolomposok felett... :P
A faszságot félretéve gondolom a '45-'89-ig terjedő időszak árnya vetül rá a mondanivalójára. :) -
#4883 Miért még miről? -
TokraFan #4882 Az oroszok tehetnek erről is -úgy olvastam, hogy oroszok voltak a bűnözők-. -
#4881 Itt sincs másként gondolom, a CDPR nem egy garázscsapat, hanem profitorientált AAA fejlesztő, annak minden infrastruktúrájával. Viszont a visszaállítás, a biztonsági rendszerek megerősítése, elérések újraosztása, korábbi munkamenet átszervezése, mittomén milyen egyéb teendő miatt volt ez a 2 hét kiesés, ami kvázi megpecsételte az 1.2 februári megjelenésének a sorsát. Nyilván csak tippelek, laikusként. Nálunk csak egy NAS van, be-/levédve, napi backuppal, az kiszolgál és biztosítja nálunk a folyamatosságot, ha beüt a bajság :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.02.25. 09:14:14 -
#4880 Minden cégnek van (kéne lennie) egy disaster recovery facality-je.
Ode "elméletileg" hetente kéne vinni a backupot (se hálózatilag se fizikailag nincsenek közel egymáshoz). Szóval ha le is ég az iroda max 1-2 heti munkát buknak. (ha van ilyen nekik és rendszeresen backupolnak oda is).
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.02.25. 08:30:07 -
#4879 Kivetelesen most nem tudtak mit csinalni. Bar nem nyilatkoztak errol, de a Jason es a Bloomberg azt irja, hogy a melosok nagy resze a "biztonsagi esemeny" ota NEM dolgozott a jatekon - se dlc-n, se az 1.2-es patchen. Teljesen valid okok miatt, egyszeruen nem tudtak hasznalni a gepeiket, forrasokat, stb. mert a zart fejlesztoi halozat elerhetetlen volt a Varsoi irodabol ugyanugy, mint tavolrol/otthonrol. A legtobb melos ket het kenyszerszabin volt, ugy meg nehez fejleszteni. :)
Osszeszedik magukat es majd lesz 1.2 - bar ezekre a szerencsetlenekre annyira rajar a rud mostansag, hogy mar csak egy marciusi kiados tuzkar hianyzik a kalandbol, vagy egy foldrenges. Remeljuk egyik sem lesz es helyrerazodik minden :) -
#4878 Akkor erre keresztet vethetünk egy darabig még, bár az 1.2-höz olyan nagyon nagy reményeket én úgysem fűztem. :)
Hanakó gyász éneke - most az 1.2-ért szól. :) Úgyis úgy imádjátok őt. :P -
#4877 Rage 1-2-t vágom, a mizériát is a második részével. Nem erre gondoltam. :) -
#4876 Hát ja! -
#4875 Várható volt, de hát most már mindegy, kivárja mindenki.
...és, hogy mennyire "kiszámítható" a gamer piac, a semmiből érkező, egy 5 fős csapat által készített PC only Valheim már 4 milliónál tart és dönti a rekordokat, pedig a világon semmi extra nincs benne, csak ésszerű, logikus és EA címhez képest bugmentes. Ezek után merjen jósolni az ember :) -
#4874 Akkor még egy hónap pihi... -
#4873 While we dearly wanted to deliver Patch 1.2 for Cyberpunk 2077 in the timespan we detailed previously, the recent cyber attack on the studio’s IT infrastructure and extensive scope of the update mean this unfortunately will not happen — we’ll need some additional time.
Our goal for Patch 1.2 goes beyond any of our previous updates. We’ve been working on numerous overall quality improvements and fixes, and we still have work to do to make sure that’s what you get. With that in mind, we’re now aiming for release in the second half of March.
It’s not the news we enjoy sharing, but we want to make sure we launch this update properly. Stay tuned for more information as the time draws closer.
Thank you for your continued patience and support. -
Sir Cryalot #4872 Ennek fenyeben aki CDP-hez megy dolgozni remélem tudja mire vállalkozik. -
Sir Cryalot #4871 Telibőgték a netet az első videós jelenetek miatt azok akik miatt az afterlifos csapos az aki :DDDD -
Sir Cryalot #4870 Azert raktam idezojelbe hogy ha alkalmas a bongeszo akkor keresoablakot ha megnyitsz miutan kijelolted akkor rogton latod, igaz angolul.
Rage 1 - 2 híres erről hogy 2 rész közt rondítottak, japánoktól is "elvárás" csak nem tesznek eleget. -