6309
banner
  • Sir Cryalot
    OK, akkor aláhúzom amit előtte írtam ,
    Szerintem ezeket a clickbait gamer websiteokat ideje lesz elfelejteni , ezt érdemes nézegetni, valami eszméletlen a GODOT 4, ÉS ISZONYATOSAN JÓL FUT.

ha valaki jogosan úgy gondolná hogy nem lesz azzal okosabb amivel tájékoztatás címén kiszúrják a szemét clickbait álgamer weboldalak, azoknak ajánlom azt a videót és a többit a sorozatban.
  • Carlos
    Szerintem ez itt rajtad kivul senkit nem erdekel.
  • Sir Cryalot
    Ezt tudja a Godot amit a CP engine nem, pl.:

ehelyett:

Csak apró példa rá hogy rábasztak ezek az RTX-el meg az nvidiaval (van rá durvább példa is ).
  • Gary
    Ja, vágom! Még ha, nem is borsó.
    Mikortól grind és meddig élvezet? :Đ

"akkor sem tudja elérni az 50. szintet, csak grindolással, azaz vadászni kell a kék organized crime stb izéket és még lehet az sem elég"
    De, bőven elég!
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2021.03.17. 19:01:03
  • Sir Cryalot
    Én most ezen pörgök játék közben, hogy tudom hogy mit csinál másképp egy GODOT renderer meg mit a RED engine renderer-je, és lehet sakkozni a kettő közt ha valaki ért hozzá, és a godot féle áll nyerésre.

• Sir Cryalot

Szerintem ezeket a clickbait gamer websiteokat ideje lesz elfelejteni , ezt érdemes nézegetni, valami eszméletlen a GODOT 4, ÉS ISZONYATOSAN JÓL FUT.
  • lwb
    Ezt hívják grindnak. Én úgy értettem, hogy csak küldetésekből, normal nehézségen nem fog kijönni az 50. szint, akkor se, ha minden side questet és giget megcsinálsz. Nekem nem jött ki csak kb 45. szint. Ha leállok grindolni, akkor biztos, kijön az 50. is, de nem volt kedvem. Egyébként ez bőven elég volt a secret endinghez.
  • Sir Cryalot
    "Grand Theft Auto Online player sick of the game’s notoriously long load times" nevetseges, gyakorlatilag
    egy unatkozo dollarmilliomos csinalta az agyatlan gta-s csöveseknek
  • Sir Cryalot
    RAD gametools - os fickó csinálta nem community akik a bink formátumú videót csinaltak diablo1hez.
  • Carlos
    https://arstechnica.com/gaming/2021/03/developers-to-update-gta-online-to-address-poor-load-times-after-community-fix/
    Ha ezt csinálná a CDPR is akkor hamar csődbe menne.
  • PiszkosFred
    Majdnem el is felejtettük, hogy mostantól bármikor...
  • Gary
    Jobbára, farmolás nélkül, sikerült úgy elérnem az 50-es szintet, hogy a Judy (Evelyn utáni), Johnny, Panem szálat, el sem kezdtem. Pár kisebb küldetés is maradt a végére.
    Tény, hogy jártamban-keltemben, oda-oda küldtem pár nem halálos hekket, az állandó helyszínen újraszülető ellennek. Miután megvettem az összes járművet, már a loot-ért sem álltam meg. :Đ
    Igaz, párszor végigpofoztam a teljes közörési szintet. Normálon, dupla szívvel, gorillakarral, tech shotgun-nal nagyot kellett bénázni, hogy megfektessenek. Legalább következetesek! A feláldozható létszámnál többet, egyszerre, nem küldenek a darálóba! :Đ
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2021.03.16. 19:05:52
  • hykao #4931
    Én a legkönnyebb fokozaton játszok mindennel már egy ideje. Se időm, se kedvem sokat kínlódni, és alapból sztori orientált vagyok.
  • Although_
    Alapvetően ez igaz. De hogy teljesen "megkapd" a régi feelinget. Ahhoz hozzátartozik. Nem véletlen így van, a srácok tényleg próbáltak mindenki kedvébe járni. Mindenki találja meg ahogy élvezni tudja.
    Anno mondtam a szintezős és a nem szintezős játékok nagy különbség a skyrim egyik oka a sikernek az, hogy nem kell gondolkodni hozzá. A szintezőshöz meg kell. 2013-ban a Conanban találkoztam először a dologgal. Mikor egy német sráccal azt hiszem, mentem be egy magasan szintezett zónába. És éppen írtam várjon mert meg kell várni míg elmegy az őrjárat. Nem bírunk velük. Második szóig nem jutottam felpattant azt uzsgyi nekik. Mondom várok megírtam az üzenetet, hátha most okosabb lesz.
    Nem megyünk ismét 3x már nem jött be egyedül maradtam :) Tanulságos történet. Rpg-ben a jókban nem csak az ügyesség számít.
    Ezt az élményt a CP is adja :)
  • lwb
    Az a helyzet, hogy mostanra van vagy 3-400 órám a játékban a két platformon összesen és eljutottam odáig, hogy lényegében minden küldetést végigvittem, legfeljebb autókat tudok venni még, de azok nem érdekelnek. Az a három, ami most kimaradt, azt másik végigjátszásnál megcsináltam már korábban. Lehet itt is meg fogom, hogy legyen egy 100%-os mentésem konzolon is.

Sokkal kisebb ez a játék, mint a W3, ott 5 év alatt, sokszor ennyi játékidővel sem jutottam 100% közelébe sem. Így sem bántam meg, minden buggal meg bosszússággal együtt is az év játéka nekem 2020-ban, platformtól függetlenül.
  • lwb
    Igen, a don't fear the reaper az egy zene. Blue oyster cult azt hiszem az előadó, elég régi szám, de ismert. Belehallgatsz és rögtön beugrik, hogy hallottad már ezerszer.

A "secret" endinghez elvileg 70% Johnny approval kell. Ezt szerintem lehetetlen úgy elérni, hogy nem a megfelelő válaszokat adod az olajmezőkön a küldetésében. Viszont, ha mindenhol máshol seggfej voltál Johnnyval, de itt a megfelelő válaszokat adod, akkor is meg lesz az a 70% ezzel. Szóval lényegében itt kell betanulni, hogy mi az a 4-5 válasz, amit mondani kell és akkor tuti a secret ending, ami nem is olyan secret, amúgy mindegy mit csinálsz. (meg persze utána megcsinálni a rogue randit és a koncertet)
  • lwb
    Utólag ez igaz, de a fene se tudta, amikor elkezdte és szerintem az új játékosok 90%-a alapból normalon kezd minden új játékot amúgy is. Én nem toltam feljebb a nehézséget második végigjátszásra sem, szeretem a power fantasyt, hogy nem kell oda se figyeljek és legyalulok mindenkit. :D Általában nem a harcért szoktam játékokkal játszani, inkább a karakterek, történet stb.
  • hykao #4926
    Valahol azt olvastam, hogy a magányos befejezéshez legalább 70%-osnak kell lennie a Johhny féle előrehaladás mutatónak (középső, szamuráj fejes ikon a menüben), valahol meg azt, hogy bizonyos küldetésekben a megfelelő válaszokat kell adni. (bár a két dolog nem zárja ki egymást)

Amúgy a Don't fear the reaper szintén egy szám címe. A fordításban kár volt a küldetések nevét is lefordítani. A legtöbb egy zeneszám címe is egyben, és így elveszik a fordítás miatt az utalás.
  • Although_
    Nem érdemes normálon játszani. Egyedül very hardon olyan a loot amilyenek kell lennie szürke és kész.Az az egy szint amit érdemes használni. Hardon gyakorolni utána very hardon. A normál az a gta fanoknak van.
  • lwb
    30-35. szint az az átlag szint normal nehézségen (nagyobb nehézségen több xp-t kapsz) egy átlagos végigjátszáshoz. Végigrohanni =/= nem 100%-osan megcsinálni a játékot.

Eleve meg sem nyílik a don't fear the reaper küldetés, ha nem viszel végig egy rakat side questet előtte hozzá. 45. szintre nem lehet normális kényelmes játékkal eljutni, ahhoz konkrétan erre kell törekedni, pl. két napig vadásztam a kérdőjeles side questeket a térképről hozzá én is. Meg is a lett a you're breathtaking acsi is . :D
  • Carlos
    Sose értettem azokat akik végigrohannak a játékon és sirnak hogy az end content-et nem tudják lenyomni lvl 30-on. Amúgy ebben a játékban nincs is end content, csak az az egy nehéz küldi.
  • lwb
    Próbáld ki 30. szint alatt a don't fear the reapert akár ezzel is, az fixen 50. szintű küldetés. A CDPR úgy csinálta meg itt is a magasabb szintű ellenfeleket, mint a W3-ban, hogy alig sebzed őket, ha bizonyos szint alatt vagy. Pl. 38. szinten valaki az összes rifle lőszerét ellőtte a két robotra az Arasaka lobbiban. 45. szinten ez nekem 4-5 lövés volt.

XP szerzésre persze jó a quickhack, de ez is legfeljebb csak rövidíti a grindot. Szerintem normalon, ha az ember minden giget és side missiont végigvisz, akkor sem tudja elérni az 50. szintet, csak grindolással, azaz vadászni kell a kék organized crime stb izéket és még lehet az sem elég. Én most boxon végigvittem az összes giget (kérdőjeleket is levadásztam a térképről), a side missionök közül csak a bartmoss izét, az autóversenyzősét és a célbalövőset nem. Előbbit mert ahhoz deck kell és nem volt kedvem a sandevistant kivenni, a versenyzőset nem szeretem, a célbalövős meg szerintem lehetetlen controllerrel vagy csak én vagyok béna hozzá. De az összes tarot freskót levadásztam, cyberpsychokat stb. Meg persze nem vettem meg minden autót sem, de az nem is ad xp-t.

Egyébként nemcsak a quickhack teszi könnyűvé a harcot: a militech falcon sandevistan pl. 15 mp-re kb leállítja az ellenfeleket, odamész, fejbelősz mindenkit a 100% crit chance-es pisztolyoddal, 50-60 ezer sebzés, egy lövés mindenki.
  • Sir Cryalot
    Hja ez megérne egy tiltakozást :DD

Hát én abban mérem ezt hogy jártamban keltemben utólag belefutottam ilyen hanganyagba ahol tájékoztatón K.R. konferálja fel őket hogy "CD projekt REEEED-"

és ha rossz lenne a cucc akkor disszonánsnak hallanám , de nem az :)

Inkább a fanyalgás disszonáns mert innen azért még elég nagyot lehet menni/nyerni, sőt, a kult klasszikoknál ez így szokott lenni hogy elsőkörben széles körben elutasításra talál :)
  • Carlos
    Azért valamilyen szinten jellemzi a játékot ha a topikjában már a magyar foci is erőkerül. :D
  • Although_
    Inkább pénz kérdése. Az a "fradi püspök" annyira nem követtem a témát de emlékszem milyen volt előtte. Sőt azt félbemaradt betonborzalmat is láttam amit pályának neveztek. Most meg BL csoportkör Európában magasan jegyzet edző, és sok pénz.
    Az a minőség amiről beszélsz, szintén sok sok pénzen összevásárolt csapatokat jelent. Nekem nem tetszik amivé a football vált.
    De az biztos a "püspök úr" érkezése előtt egy szétlopott klub anyagilag tönkremenetel előtt. Még emlékszem 2010 előtt a Gyurcsány kormány fel is akarta számolni, mint náci képződményt. Voltak ismerőseim akik kint voltak a Berki ellenes tüntetéseken. Elég kemény napok voltak az rémlik azért.
  • Kancsalborz
    Túl van tárgyalva.:)
  • Kancsalborz
    Persze hogy nem fekete-fehér. Csak mások vagyunk. Én pl. gyerekkoromban NB 1-es SZEOL meccseken szerettem meg a focit, ahová apám vitt magával és ami hatalmas élmény volt számomra. Mégis felnőtt fejjel 20-év alatt tán kétszer próbáltam meg "kijárni" a hazai meccsekre, de egyszerűen végigröhőgtem az egészet, vagy szekunder szégyenérzettel vegyes szánalommal néztem amit ezek a szarok itthon művelnek, de a még a tévében sem vagyok képes egy magyar meccset sem végignézni...
    Egyszerùen túlságosan szeretem a focit ahhoz hogy ezekkel foglalkozzak. Inkább időnként utazok pár száz km.-ert, hogy minőséget lássak.
    Ezen felül még azon sem tudok túllépni, hogy a városom csapata egy szervilis seggnyaló hobbifocista fradista püspök kezében van, aki versenyszerűen szerb maffiózókat, meg inkompetens idiótákat ültet vezetői és edzői pozíciókba, meg stadiont épít milliárdokból többek közt az én adóforintjaimból ezeknek a kutyaütőknek, meg az átlagban annak a kb. 150-200 fasz szkinhed balhézós köcsögnek, aki kijár "nézni" azt a szánalmas szart, amit foci címén művelnek.
    Tisztelet a kevés hozzád hasonló elkötelezett igazi szurkolónak aki ezeken felülemelkedve még így is kijár szurkolni a hazaiaknak. Én erre képtelen vagyok.

Ha valami ilyen érzelmeket vált ki belőlem akár egy játéknál is, inkább hagyom a picsába.
    Ha én pl. leírom egy fórumba hogy egy játék szar, akkor én tényleg úgy is gondolom és nem foglalkozok vele...
    Egyébként és ettől függetlenül megértem, és egyetértek azzal amit írtál, meg respektálom is. :)
  • Sir Cryalot
    Nézőpont kérdése hogy épp melyik narratívát favorizálja valaki,pl. nekem az simán belefér hogy röhögés kedvéért átpártoljak ide-oda, meg az szerintem elfogulatlanabbnak is hat , részemről ez nem trollkodás , összeszedett írás meg tud győzni a vélt igazam ellenkezőjéről :D
  • PiszkosFred
    Leszamitva a covidos agyfaszt, idestova harminc eve minden hazai (es par kiemelt idegenbeli) bohocliga meccsen ott vagyok a Debrecennek, de megis, attol, meg hogy 90 percen keresztul buzditom es drukkolok nekik, attol meg tisztaban vagyok vele hogy nem tudnak haromszor egymas utan egymashoz paszolni, eronlet nulla es a tudatos jatekbol is kb annyi van 90 perc alatt, mint amennyi AI szorult a rendorokbe a CP-ben. Es megis, alig varjuk, hogy vegre megint lehessen menni eloben, mert.... mert nem fekete vagy feher a vilag :)
  • Carlos
    Ez rám is vonatkozhat akár. :D
  • Kancsalborz
    Érdekes egy csóka vagy baszki...
    Már bocs, de nekem furcsa ez hogy egyébként minden létező fórumán fikázod a játékot, megjelenéskor meg minden szarnak elmondtad, pár napja is a játékhhirek topikban beírod hogy mekkorát ég a CD Projekt, csináltak volna inkább Witcher 4-et, azután meg beírsz egy ilyet amiből kiderül hogy teljesen belemélyedve nyomod, ki érti ezt...XD
  • Sir Cryalot
    Hát ha nélkülözöd a quickhacket akkor esetleg kellhet, de azzal úgy megy, legalábbis nálam, hogy a breach automatikusan beadja azt hogy ha meglátnak akkor automata reboot vision (ez nem fog terjedni egyikről a másikra),

emellé van olyan cyberware ami 50%-al meggyorsítja az uploadot , az úgy már elég fasza is ,

emellé azt csinálod hogy felhozod a quickhack ablakot, egyik enemyre rányomsz egy reboot vision-t (ez terjedni fog) , kinézel egy másik ellenfelet , erre rányomsz egy cripple movementet.

És az lesz hogy a két quickhack elkezd párhuzamosan terjedni ... Ilyenre hogy contagion nincs is szükség csak vészhelyzetben,mert jobb ha fegyver skillre megy az xp , pl. skippy + pax , max két lövés, nem fogsz tárat cserélni.

Így kb. 4-5 mp egy harc....
  • lwb
    Hát, ha nem akarsz grindolni, de szeretnéd a dont fear the reaper endinget egy új végigjátszásban, akkor ez egész jó módszer. Mert a B verzió az, hogy kb 25-35. szinten befejezed a játékot és 15-20 szintet kell grindolnod, hogy legyen esélyed a secret endinget végigvinni.

Ezt megoldja ez az exploit.
  • Sir Cryalot
    Szerintem elég érdektelen a téma, mert egyelőre nagyon meg kéne becsülni hogy rendes savefile-ok vannak , nem checkpoint-os autosave, és lehet savescum-olni.
  • lwb
    Bár senki nem írta, hogy érdekelné, de azért leírom, hogyan lehet a sebezhetetlenség exploitot bekapcsolni. Ha valaki már végigvitte és ökörködni akar egy második végigjátszásnál, akkor hajrá, amíg nem peccselik:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Send in the Clowns küldetés kell hozzá, ezt valamikor az Act 2-ban kapjuk meg, fogalmam sincs mi a feltétele. Ez az Ozobos, gránátorros küldetés, ha valaki így jobban emlékezne rá.
    A küldetés alatt, amikor elvisszük Ozobot a címre úgy parkoljunk le, hogy elütünk pár civilt és a rendőrök már lőjjenek ránk, amikor Ozob kiszáll. Ahogy Ozob bemegy a házba mi is ki tudunk szállni az autóból, villámgyorsan szaladjunk el a helyszínről: jön sms, hogy failed the mission, de innentől végig sebezhetetlenek leszünk. Mentés, töltés, Johnnys részek sem kapcsolják ki. Eséstől sem halunk meg, lehet leugrani felhőkarcolókról.
  • hykao #4908
    A videó címében benne van, de elnézést, ha bárkit alulinformáltam volna. :)

Más:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ma is tanultam valamit: River meg tud halni, ha a farmhoz érkezvén - ahol az unokaöccsét fogvatartják - sorsára hagyjuk, és gyorsutazással távozunk a helyszínről. Ha így teszünk, amikor visszatérünk a helyszínre, holtan találjuk. És jön Johnny epés megjegyzése...

Más 2: A Szukits-nál már kapható a Cyberpunk 2077: Trauma Team c. kiadvány. Ami egy 4 részes trauma teames képregény gyűjtemény.
    Akinek hiányérzete lenne a játék Trauma Teames kidolgozottságával kapcsolatban (is), az kicsit vigasztalódhat vele. :)

Vajon lesz összefüggés egy jövőbeli DLC és e kiadvány között? :)
    Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.03.12. 13:12:09
  • Carlos
    Szerintem ez egyértelmű volt,,,
  • MerlinW
    "Just to clarify: the videos you'll find here are not cut content, they are audio voice edits I make!
    Thanks for all the support :)"

Azaz a srác vágta össze a hanganyagot, nincs a játékban.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.03.11. 13:58:24
  • lwb
    Heh, tegnap kipróbáltam és még a legújabb peccsel is simán megy a sebezhetetlenség exploit. :D Ha valakit érdekel és még nem tudná, hogyan kell csinálni, leírom, pofonegyszerű és minden platformon működik.
  • Sir Cryalot
    Ja ott tuti van valami.

https://www.reddit.com/r/LowSodiumCyberpunk/comments/kl24mc/sandra_dorsett_and_peralez_questline_linked/

Meg az a malfunction is gyanús amireföl először mész Vikhez. Lehet halottnak tetteti magát a vírus, és onnét "tudnak rólad mindent" amit említenek utóbb. Lehet az volt az igazi sztori mielőtt áthelyeződött a hangsúly , Szmesör & co-ra.

Ominózus fordítás ötlet:
    Szmesör: ejj, ha lenne nyelvem a szám szélét is megnyalnám ilyen cafat láttán,ugye nem gond ?