6314
banner
  • Ssenkradlive
    Nem csak a millenáris gondolkodásmóddal sajnos.
    A gyerekek könnyen beetethetők persze, de rengetegszer vitatkozol olyanokkal akik elvileg életkoruknál fogva már kellő ismeretekkel és tapasztalatokkal kellene hogy rendelkezzenek ahhoz hogy a reklámokon túllátva tudatos piaci vásárlóként viselkedjenek, és ehelyett a legelvakultabb "fanboyként" ugranak foggal körömmel a legkisebb kritikára is.
    Manipulálni meg csak azt lehet, aki nem kellően tájékozott és/vagy tudatos-öntudatos...
  • MerlinW
    Értjük, de most őszintén a többséget, az átlagos vásárlót aki megvette €60-70-ért a játékot PC-re, hol érdekli hogy mit csinál a cég a konzolportokkal, vagy úgy általában hogy mi van a céggel? Tudjuk, hogy a szűk gamer mag manapság személyes érzelmeket táplál a cégek iránt (legnagyobb hülyeség), úgy kezeli a cégeket, mint személyeket, barátokat. Közben a többséget ez baromira nem érdekli, nem foglalkozik vele.

XY a hamis reklámoknak köszönhetően vett egy félkész bugos terméket, eltelt egy év és még mindig középszar játékkal játszik. Akár tetszik, akár nem, itt nem létezik kifogás, senkinek sincs oka védeni a céget. A korábbi CDP játékok is ultra bugosan jelentek meg, az egyetlen különbség, hogy a tartalom kompenzált valamilyen szinten. CP2077 a lineáris pár órás kampányán kívül semmi újat nem nyújt. Minden a főszálon kívül törött, rosszul balanszolt, átgondolatlan, hiányos, trehány.

Én a két csoport közé tartozom. Gamer vagyok 30+ éve, és rohadtul nem érdekelnek a cégek kifogásai - kivéve ha F2P játékról van szó, mert abban az esetben "leszerződtél" arra, hogy akár passzívan, akár aktívan, de kommunikálsz a fejlesztőkkel. De ha veszek egy telefont a Samsungtól, aminek nem működik egy gombja, hadd ne érdekeljen már az, hogy a Samsungnak leégett a gomb gyára.

Amíg nincs kész egy termék, nem adom el a vásárlónak. Ennyi.

Összefoglalva itt a millenáris gondolkodásmóddal van baj, és hogy a vállalatoknak sikerült beszivárognia a vásárlók életébe, ezzel manipulálva minket.
  • PiszkosFred
    Egyebkent nagyon aktualis a NMS, pont ma 5 eve :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.09. 16:08:47
  • Carlos
    Ebben igazad van!
  • Carlos
    CONTENT!!!
    Nem bugjavitás... úristen...
  • lwb
    Az a helyzet, hogy pl a rendőrüldözések, a dinamikus minimap stb, amit sokan hiányolnak, azok kint vannak modban már ma pc-re. És egy last gen konzolnak kb megfelelő pc-n el is futnak, nem igényelnek nagy erőforrást.

Eddig kb arra fókuszáltak, amit te is mondasz, hogy a last genen elfusson a játék. Ez részben sikeres is volt: most már nincs annyi CTD, sőt, a DF szerint egyáltalán nem volt CTD a régi konzolokon. A teljesítmény az gatya 20-30 fps, de mondjuk ebben nem lóg ki a AAA piacról.
  • lwb
    Patch 1.22 2021/4/28 ・Improved game stability and performance.
    ・Numerous fixes to specific Quest bugs.
    Patch 1.21 2021/4/14 ・Improved overall game stability.
    ・Fixed bugs and issues that prevent progression of gameplay
    Patch 1.2 2021/3/29 ・Improved stability on last-gen consoles.
    ・Fixed major bugs and improved gameplay performance.
    ・Various tweaks to open world and cinematic design.
    ・Improved graphics, audio, and animation.
    Patch 1.12 2021/2/5 ・Resolved a code vulnerability in the PC version of the game.
    Patch 1.11 2021/1/28 ・Fix for bugs introduced in Patch 1.1.
    Patch 1.1 2021/1/22 ・Improvements to memory usage and game stability to improve performance on last-gen consoles.
    Patch 1.06 2020/12/23 ・Fixed minor bugs and improved game crashing issues.
    ・Removed the save file limit on PC.
    Patch 1.05 2020/12/19 ・Fixed a number of console-specific bugs.
    ・Fixed issues that cause the game to be unprogressable during specific Quests.
    Patch 1.04 2020/12/12 ・Modified the controversial flashing effect on braindances.
    ・A number of stability improvements and fixes to specific Quest bugs.
    Patch 1.03 2020/12/10 (PC only)
    Patch 1.02 (Day One Patch) 2020/12/10 ・Fixed critical game progression and stability errors.

Május 10-ig kb ennyi.
  • PiszkosFred
    Most a legnagyobb fejfajast - SZERINTEM - szamukra az okozza, hogyan tudnanak megszabadulni a PS4/XB1-es platformtol, mert az a szuk keresztmetszet minden egyes olyan DLC eseteben, ami nem csak sztorit adna hozza, hanem gameplayt technikan is valtoztatna.

Siman el tudnam kepzelni (volt mar ra pelda), hogy a kovetkezo 1-2 sztori DLC-t kiadjak ingyen mindenre, majd lezarjak a fejlesztest es ezzel kvazi letudnak az oldgen reszet is a dolgoknak, megszabadulnanak egy kolonctol, amelyet menet kozben boven kinottek, csak a vezetok jobban szerettek a penzt annal, hogy ezt elfogadjak (lasd a foscunami az elmult 8 honapbol).

Mindezek utan lehetne tiszta lappal inditani a meglevo alapokra epitkezve, de mar csak pc/nextgenre. Igy nem szovegelhet az oldgen sem, mert megkapta amit megkapott (alapjatek+par ingyen nagyobb sztori dlc), es a pc/nextgen is orulne, mert vegre teljes(ebb) lehetne az elmeny azokkal az ujdonsagokkal, amelyeket kivagtak es/vagy lebutitottak.
  • Carlos
    Az első fél évben 2 content update jött a NMS-hoz. Kérlek számold össze eddig mi/mennyi jött a CP2077-hez.

p.s.: És a NMS fejlesztői ha 20-an voltak és nem 2000-en.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.08.09. 14:54:29
  • lwb
    5 év alatt. 2016-os a játék. CP tavaly jött ki.
  • MerlinW
    NMS-hez azóta már 18 nagy feature update jelent meg :)
  • lwb
    A roadmapjük szerint 2021-ben jön a next gen verzió és ingyen dlc-k. Hónapot nem írtak, most augusztus van, decemberig még jöhet mindkettő. Expansionről nem szóltak semmit sem egyelőre.

Egyébként tényleg nem értem ezt a hisztit, ami a játék körül van. A bugok jelentős részét orvosolták, nincs a játékban végigvihetetlen küldetés, ami nagy szó, tudnék nem egy AAA játékot mondani, ahol ez 10 év alatt sem sikerült. Kicsit túltolták az ígéreteket, ez igaz, a játék nem lesz soha GTA, a város nem lesz olyan, mintha GTA5 Los Santosában lennénk. Kár volt ilyet ígérniük, ez igaz, de ettől még maga a játék jó. Single player akció-rpg-nek nagyon jó. Ezt nem GTA5-höz meg RDR2-höz kell mérni, hanem Deus Ex Mankind Dividedhoz. Ez mégcsak nem is Skyrim vagy Fallout 4, hanem egy lineáris first person rpg egy cyberpunk világban. A történet jó, az npc-k jól megírtak, a küldetéseket sokszor többféleképp végig lehet vinni, képességektől függően. A GTA-ban egy küldetést egészen pontosan egyféleképp tudsz végigvinni. Semmi eltérés nincs egy-egy végigjátszás között. Itt egy küldetést többféleképp lehet megcsinálni: sokszor még lövöldözni sem kell, ki tudod dumálni magad vagy be tudsz osonni úgy, hogy senki észre sem vesz. Nagyon más a játék egy sandevistanos solo tank és egy lopakodós netrunner végigjátszásnál.

A történet sincs összecsapva, van eleje, közepe és vége. Kicsit Johnny Mnemonic, ez tény, de ettől még nem rossz. Bárcsak más rpg-nek is ilyen története lenne és nem az mondjuk, hogy jönnek a démonok, de menj el 3 évig gombát szedni meg patkányt kalapálni nyugodtan, aztán epikus csata 6 katonával és 4 démonnal, oszt' vége a játéknak, az igazi főhős hősi halált hal, te meg csak ott voltál, GOTY.

Akárhogy fikázzátok, egy olyan játék sem jött ki tavaly, amibe közel ennyi időt raktam volna.
  • Carlos
    na igen, no man sky...
    Hát az mekkora szar volt az elején (azért élvezhető, de nem akkora jóság mint aminek igérték). Aztán fél év alatt 2 nagy CONTENT patch. egy év alatt talán még egy vagy kettő. Azóta meg kb az egyik legjobb űrgyűjtögetős, craftolós, bolygólátogatós játék lett a piacon (casual kategóriában).
    Sokan azt hitték itt is ez lesz, de ezek a bénák még erre se voltak képesek sajnos.
  • Carlos
    Én is hazudok. én release-kor beletoltam másfél hónap alatt 350 órát. február óta rá se néztem, még a gépet se kapcsoltam be.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.08.09. 08:27:49
  • endorphinz
    drága kenyér, nem is próbáltad de osztod az észt :D
    minek szólsz hozzá? részemről a minimum, hogy ha védek vagy kritizálok valamit akkor azt saját tapasztalat alapján teszem...

nem arról van szó, hogy vakon elhisz mindent az ember, de nekik nem lett volna okuk átb*szni az embereket. minden forrás rendelkezésükre állt, minden támogatást megkaptak a rajongóktól, szinte kötetlen időt kaptak a játék fejlesztésére, kivételes körülményeket kaptak és ne felejtsük el, hogy a sikerük óriási lökést adhatott volna az egyjátékos kampányra fókuszáló piacnak

amúgy volt egy hasonló eset, a no mans sky, ott is az emberek képébe hazudtak és jogosan megkapták a magukét, és mit csináltak? azonnal nekiálltak és nyomatták a jobbnál-jobb verziókat, igaz több év eltelt azóta de rá se lehet ismerni a játékra. de ott kiscsapatról beszélünk. a lengyelek egy éve vakarják a töküket
  • robicarlos6
    Nem kell lemenni személyeskedésbe... Nem mellesleg az én fajtám pont az ami totál nem hat ki semmire mivel egy fillért nem adok ki játékokért.Szóval ezt a részét benézted a dolognak. Mondjuk ez is egy jó oldala mert mire lebundlézok valamit már "hibamentes"

Én mivel nem toltam és legalább 4-5 évig nem is fogom csak azokból tudok kiindulni aki érdekes mód túl tudta tenni magát a csordán és élvezte az a 100+ órát amit belevert a játékba.. Ja igen most jön majd az hogy ők biztos hazudnak...

"én az egyik legnagyobb támogatójuk voltam, mikor sokadszorra csúsztak és a fórumokon kezdtek hőbölögni az emberek én akkor is vállszélességgel kiálltam mellettük, mert kibe bízzunk ha bennük nem? ki érdemli meg a tiszteletet és türelmet ha ők nem?és akkor a képembe tolták ezt a minősíthetetlen szarkupacot"

Ez meg sajnos csak téged minősít ,hogy vakul elhiszel mindent...ha másra nem is erre az egyre már ezer éve megtanított mindenkit a játékipar
  • endorphinz
    pont a magadfajták miatt engedhetik meg maguknak, hogy az emberek képébe hazudjanak évekig és pont a magadfajták miatt nincsenek rákényszerítve, hogy legközelebb ne csinálják meg ugyanezt

én az egyik legnagyobb támogatójuk voltam, mikor sokadszorra csúsztak és a fórumokon kezdtek hőbölögni az emberek én akkor is vállszélességgel kiálltam mellettük, mert kibe bízzunk ha bennük nem? ki érdemli meg a tiszteletet és türelmet ha ők nem?
    és akkor a képembe tolták ezt a minősíthetetlen szarkupacot

még a megjelenés előtti napon is azt pofázták, hogy megreformálják a videójátékokat? hogy minden npc-nek külön élete van? egyedülálló játékélmény? élő-lélegző város? jaj, hát hibáztak na, buksisimi nekik és felejtsük el... az ilyen igénytelen embereken ugyanúgy felhúzom magam mint a cd project reden

amit ők csináltak az nem hiba. soha nem csalódtam még ekkorát fejlesztőkben, pedig azelőtt a blizzard és a bioware volt még akik megérdemelték a bizalmamat de még ők együttesen se szúrtak annyira hátba mint a lengyel g**ik
    Utoljára szerkesztette: endorphinz, 2021.08.08. 22:44:03
  • lonvard
    :-D
  • robicarlos6
    Igen mert ma aztán az ONLY single játékokhoz csak úgy ömlik az új tartalom.. főleg ingyenes formában igaz? Hagyjuk már ezt.
    Ahol esetleg van ilyen ott a season pass vagy bármi az azért tud jönni időben mert nem volt világméretű az indulási fiaskó és tudnak azzal foglalkozni amivel kell..
    Ez is kiforrja majd magát idővel..

"Ha az egész egy nagy kalap wish-ről rendelt szintű szar lenne, az ember az első enyhe idegroham után már csak jót nevetne, vagy lehetne egy olyan szar hogy már jó kategória...de nem, így még idegesítőbb, és ahogy telik-múlik az idő, csak még idegesítőbb..."

Továbbra is 12+ év alatt első hibájuk egyetlen játékkal...aki ezt nem tudja feldolgozni dobja a dolgot
    Utoljára szerkesztette: robicarlos6, 2021.08.08. 08:42:19
  • hykao #5331
    Ezt úgy írod, minta egy emberről, vagy egy pár fős társaságról beszélnénk. Csakhogy itt egy zászlóaljnyi ember tevékenykedik. Aztán nem egyszer hibáztak, hanem most már többedjére ugyanaz a nóta. Aztán más - akár a sokat emlegetett nagy cégek - azért közel egy évvel a megjelenés után általában már vagy egy komolyabb készültségi fokra jutnak, vagy plusz tartalmakkal fogják be a csőcselék pofáját, vagy alapvető játékmeneti változásokat eszközölnek stb. - míg a mi esetünkben inkább módszeres kasztrálás történik, ami elég vérlázító, főleg az előzmények, és annak tükrében, hogy jól látható - modderek ténykedése folytán -, hogy mennyivel más út is járható lenne!

Az egész azért különösen dühítő, mert adott volt minden a kurva házi feladat jól elvégzéséhez: egy olyan szegmense a videójátékoknak, ahol még viszonylag nagy az űr, pénz, idő, tehetség, és korábbi tapasztalatok - tanulni a hibákból, és igen, látszik, hogy a csapat egy része tényleg jól végezte volna a munkáját, van a játékban potenciál, csak jelen állapotában olyan, mint egy rosszul kirakott puzzle...vagy mintha a Sixtus-kápolna mennyezetfreskójának elkészítésekor egyes részleteket Michelangelo óvodásokra bízott volna...

Mintha avatott kezek rész munkáihoz időről időre avatatlan kezek nyúltak volna...

Ezek után nagyon gyenge műsor egy ijedt szemű hülye hajú sajnálkozó videó - nesze semmi fogd meg jól...aztán jutalmakat osztogatni, és kasztrálás szerű javításokkal hergelni a népet...

Ha az egész egy nagy kalap wish-ről rendelt szintű szar lenne, az ember az első enyhe idegroham után már csak jót nevetne, vagy lehetne egy olyan szar hogy már jó kategória...de nem, így még idegesítőbb, és ahogy telik-múlik az idő, csak még idegesítőbb...

...a páros felemelkedése rész egy vaskos és igényes DLC formájában még javíthatna valamennyit a dolgokon...bár erre egyre kevesebb esélyt látok...

Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.08.08. 08:32:48
  • robicarlos6
    Milyen hamar meg tud fordulni a világ...10+ évig istenek voltak 1 játéknál hibáztak és ők a sátán...
    Ők is emberek nem tudom leesett -e már. Ez 20x nagyobb cégek már nagyon sokszor eljátszották
  • endorphinz
    kemény vagy, mint a több napos kutyaszar

amúgy nekem nem kell semmilyen dlc ettől a nyomorult szélhámos csapattól, csak egy kérdésre válaszoltam meg kiegészítettem a gondolatommal, hogy mivel lehetne feldobni ezt a hulladék játékot
  • lonvard
    Neked nem ingyenes DLC-t fejlesztenék a helyükben, hanem péklapáttal basználak hátba. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.08.08. 00:30:38
  • endorphinz
    gőzerővel..
  • robicarlos6
    Legkevésbe sem a dlc-k foglalkoztatják őket. Gőzerővel a next gen verziót hegesztik ami totál érthető.
  • endorphinz
    ennek a csicska csapatnak azt se szabad már elhinni amit kérdez, de júliusban még azt mondták (csúsznak mindennel mert) először a bugokat akarták kigyomlálni majd most jöhetnek az ingyenes dlc-k, mint a Witcher 3 -hoz, szóval nem kell nagy dolgokra számítani
    fizetősről még nem mertek beszélni

de tényleg, nem mindegy, hogy ezek mit kommunikálnak azok után, hogy évekig a pofánkba hazudtak? lassan egy éve jelent meg és azóta is csak komótosan, ráérőesen javítgatták, a legkisebb jele sincs annak, hogy ezek tényleg megtesznek mindent azért, hogy kiengeszteljék a csalódott játékosokat

amúgy meg, hogy visszacsalogasák a kiábrándult játékosokat akik számára ez már halott játék, komoly ingyenes kiegészítőt kellene kidobniuk ami alapjaiban nyúl bele / fejleszti a fostalicska alapjátékot, erre semmi esély
  • hykao #5324
    Nahh mi újság? Sehol semmi? Hol vannak a DLC-k? Év elején az volta mondás, hogy hamarosan érkeznek ingyenesek és fizetősek is.

Csináltam egy pólót hirtelen öltettől vezérelve, és kb. 3 perc alatt telefonon szerkesztve. :)

• xblades
    Másnál is végtelen töltésre áll a Panam: Lightning Breaks küldetés?
    Mindjárt az elején miután beszállok az autóba töltőképernyő jön és ott már csak pörög a töltés végtelen ideig.
    Erre valami megoldás vagy hogy mi lehet a hiba?
    köszi
  • blackfire001
    A secret endingnél is?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ott volt közös villa Panammel, de én mentem az Afterlifeba ő pedig elment a nomádokkal.
    Judy marad otthon amikor én elmegyek az űrbe?
  • Carlos
    Judy:
    Igen veled megy a nomádokkal együtt. Ha ő a szerelmi szálad (Női V és Panam ending) akkor csatlakozik hozzád.
  • blackfire001
    .. és tényleg! Dex amikor ezt kérdezte kérdés nélkül a dicsőséget mondtam. Azóta azért változott jópár dolog, de nyilván nem tudni hogy a karakterünk mennyit vívódott mielőtt
    végérvényesen a dicsőséget választotta és visszament az Afterlifeba.
  • Sunrider924
    Quiet life or blaze of glory mr. V ?
  • blackfire001
    Befejeztem én is a játékot, secret ending + fontosabb mellékküldetések.. Most pihenőre teszem, néha-néha visszatérek zsoldoskodni.
    A secret endingre 43-mas szinten mentem és hát megizzadtam... Nem elsőre, de végül is sikerült, sokat segítettek a legendás gránátok.
    Smasher után már 45-tös szinű volt, de az a boss fight, huh... Egyre kevesebb életem volt, szinte mindent megettem már hogy ahogy kapok sebzést regenerálódjak is, a max tár (craftoltam amennyit csak lehet) belement gépfegyverből, kardoztam is de a megoldás a pisztoly volt. Levettem a hangtompítót és láss csodát, 2 lövésből lőttem le ott a robotokat. Smasher harcnál amik jönnek robotok azok gyengébbek? Nem értettem.. Mindenesetre pisztollyal sikerült (Rivertől kaptam).

Ez az ending tetszett eddig a legjobban, bár én nem hagytam volna ott Panamet. Kíváncsi lennék mondjuk, hogy ha Judyt választom akkor együttmaradunk-e végig, ezt majd később megtudom.

Ja, és úgy tűnik a DLC-ben megyünk az űrbe! :D

Számomra 10/10 volt a játék, a főbb modokat amiket említettem viszont melegen ajánlott feltelepíteni.
    A crafting rendszer szörnyű volt, illetve nem tetszett, hogy nem kaptam meg az endingben felvett V ruhákat, de ezt végül megoldottam konzol parancsokkal. A rendőröket tudnám még mondani, de azokat úgy ahogy rendbetette a mod, szóval nekem más nem hiányzik, abszolút...
    Most 44-gyes szinten úgy érzem NC egy homokozó nekem, nem nagyon van már kihívás, hiába raktam a legnehezebbre a játékot. Ez a secret ending megedzi az embert. :D

Lehet kezdek egy új karaktert és akkor majd belekötök abba, hogy nem sok az eltérés, de ezt majd év végén / jövőre ha nem lesz mivel játszani és lesz még pár patch..

Várom a DLC-t... Szerintetek miért mentünk az űrbe? Ki a célpont?
    Miért vállal V ilyen melókat amikor tele van lóvéval és csak hónapok vannak vissza neki?
  • blackfire001
    Ezt

Egyetértek a DLSS-sel kapcsolatban, nagyon nagy ötlet volt.

Egyébként ami számomra még 'mind blow' volt az az, hogy mennyire egyszerű volt ezeket a modokat 'telepíteni'. Már ez a telepítés kifezés is túlzás...
  • Voltan
    A DLSS 2.2-vel nemcsak a teljesítmény nő, de sokkal jobban is néz ki, más játékoknál is érdemes vele próbálkozni, bár gondolom, hamarosan magától is ez lesz bennük. Egyre faszább ez a technológia.

Melyik vezetéssel kapcsolatos modokat próbáltad ki?
  • Carlos
    úúúúristen. Téged se láttalak már vagy 5 éve. Mizu?
  • Blasta
    Némi CP2077 képgaléria itt:
    GALÉRIA
    Utoljára szerkesztette: Blasta, 2021.07.09. 12:47:55
  • blackfire001
    Nekem a második pofon volt a secret ending, mert előtte próbálgattam piros "Nagyon nehéz" küldetéseket, és hát ott is meghaltam.. :D

Amúgy tegnap úgy döntöttem felrakok pár modot mert nem tűntek nehéznek, aztán láss csodát, tátva maradt a szám..
    1.) Nyertem pár FPS-t, DLSS 2.2
    2.) Vannak rendőrök, üldöznek motorral, autóval.. Ha elhaladok mellettük akkor BEÜLNEK a rendőrautóba és indulnak utánam. Nem hittem a szememnek. Eddig mint a TAXI filmben, csak legyintettek egyet 3 csillagnál, hogy "hadd menjen, úgy se kapjuk el". Na jó, még lőttek kettőt..
    3.) A vezetés élménye is kiteljesedett, jobban érzem az autókat.
    4.) Minimap, véééégre nem csak a kereszteződésben veszem észre hogy fordulni kell, hanem 100 méterrel előtte. Óriási.

Nekem ezek voltak a fontosabbak és TÉNYLEG elképesztő, hogy mennyivel javították a játékélményt!
  • lwb
    Szerintem nincs baj a karakterfejlődéssel. Egészen eltérő buildeket lehet csinálni a cyberware-ek miatt. Teljesen máshogy viszed végig a játékot, ha hackelsz és máshogy, ha berserket vagy sandevistant teszel be a deck helyett. Más lesz, ha lövöldözöl és más, ha pl. mantis blade-et használsz. Nekem volt melee only buildem és megfelelő lopakodással OP mint a fene.

Minden pályán van lopakodós, hackelős vagy nyílt harcolós útvonal is. Van egy rakás küldetés, ahol akár lövöldözés nélkül is végig tudsz menni. Pl. mindjárt az elején a maelstorm küldetés. Letett volna-e jobb? Persze. De a saját kategóriájában, ami jelenleg a két új Deus Exet jelenti kizárólag, nemhogy megállja a helyét, hanem messze a legjobb. Én szerettem a deus ex játékokat, de borzasztó lineárisak és tényleg egyféleképp lehet szinte mindent végigvinni. Ráadásul az egész játék, teljes kontenttel együtt kb 10-15 óra.
  • Kotomicuki
    Bocsi, de normál fokozaton nem különb semelyik másik lövöldénél: ott tényleg nem kell gondolkodni, csak menni előre és hentelni az ellenfeleket.
    Ha normális volna a játékon belüli karakterfejlődés és az azt körülvevő világ kapcsolata is, akkor lehetne RPG, így csak egy jó ötlet tucadik elbaszarintása a sok közül.
    Amennyiben jelentősen visszaveszel az igényeidből és nagy nehezen csak a játék atmoszférájára gondolsz, akkor még elmegy. Amint vmivel többet szeretnél/várnál el, egyből bukik a mutatvány, sajnos.

Igen, a mai ínséges időkben persze, hogy egy állócsillag, de ne kelljen má' mindent a ganédomb legaljához viszonyítani!