Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Na ez nem bug hanem random generator ahogy a W3-ban is volt. Csak sokkal sokkal nagyobb méretben. És szembetűnőben a lényegesen nagyobb generált mobs miatt.
Minket sokakat nem érdekel mert a világ élő része érdekel és nem a háttér. Azért ez érthető mivel a piac szempontjából pont fordítva várták az emberek kevesebb energiát a tartalomba többet a háttérbe, a felszínes látvány életszerűségébe ami fontos persze.
Tényleg hihetetlen, hogy így döntöttek számomra 😊 Még most sem hiszem el.
Utoljára szerkesztette: BladeW, 2021.04.07. 13:48:53
A játék sokféle útvonalat biztosít még a GIG-ben is a célhoz. Úgy ahogy mondták sokan itt is. El nem tudtam volna képzelni AA kategóriás játék ilyen régi feelinget adjon 😊
Igen ellenben a GTAval itt nem ügyesség kell, hanem gondolkodás magas fokozaton pont ezért szeretjük sokan.
Valóban vannak úgymond "könnyebb classok" amivel egyszerűbb haladni és van amivel nehezebb.
Minden jobb rpgre igaz ez. itt is nem egy topic van amiben megy a mi a legjobb build mivel egyszerű. Ez is egy megközelítés.
Másik elképzelsz egy karaktert és elfogadod ez most nehezebben megy mint az előző.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Corpo - devil, sun - nomádos/panamos, star - ebből van kettő (rogue él vagy nem, előbbi a titkos befejezés), fejbelövés.
Sz'al, ha nincsenek elvárásaid, akkor azokat tényleg maradéktalanul kiszolgálja a játék a mostani állapotában, de, ha az n+1. lövöldénél többet szeretnél, akkor azért még bőven lenne mit bütykölni rajta.
Igen, az ubi-t, meg a többit is uígy rugdalnám hátsón, uezekért, mert manapság senki sem tud befejezni, késszé csinálni egy PC-s játékot sem!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Újrajátszás? Nem az én asztalom. Ha sztori DLC jön, azt letolom, egyébként meg az új implantos/techdokis/külső átalakítós/fodrászos/ruhás/lópáncélos DLC-k hidegen hagynak. A 60 Eurós kezdőár talán borsos volt, de 35-45-ért már bőven megéri. 😊
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A don't fear the reaper endinghez meg elég kb 44-45. szint is, ami kihozható simán a gigekből, side mission-ökből, nem kell grindolni.
Mert most csak az 50. szint eléréséért hajtasz, hogy végre normálisan tudjál játszani és a történetre figyelni.
Az rendben van, hogy vannak az aktuális szintednél sokkal erősebb ellenfelekkel "lezárt" területek, de az, hogy néha találsz egy-egy tárgyat, ami 10-12 szinten át is használható marad, mert annyira OP, míg a sajátkészítésű cuccaid a kanyarban sincsenek és 2-3 szintenként inkább mindig újat gyártasz belőlük, csakhogy használható eszközöd is legyen... <#falbav>#falbav>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Nem hiszem, hogy ezen nagyon változtatni fognak már. Az AI-t itt-ott még csiszolhatják, de szerintem itt sem lesz jelentős változás.
A játék nem egy GTA vagy WD vagy ilyen GTA-klón. Ez inkább egy deus ex csak nyílt városban, nem pályákra elhelyezve. A város csak háttérkép, mint pl. Prága a Mankind Dividedban. Ez egy lineáris single player akció-rpg, nem skyrim, nem GTA, nem watch dogs. Ha ezt tudomásul vesszük, akkor egy nagyon jó játékot kapunk, ami 40-50 órára le fog kötni egy átlag játékost.
de egy idő után elveszted
amik lehívhatók maradnak azok igen küldetésekből szerezhetsz vagy megveheted őket
ha van felhős szinkronizálás, megmaradnak a kontrollbeállítások is, nem? most jutott csak eszembe, lehet amúgy sem kellene mókoljak semmit az irányítással
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
[merlinw.org]
- Multi lesz, nem biztos hogy idén, külső cég csinálja.
- A kis DLC-k elvileg már mind készen vannak, de gondolom azokat is patch-elni kell majd az alapjátékhoz.
- Expansion-ök, meg jönnek amikor jönnek, gondolom ezek az utolsók a listán (technikai okokból kifolyólag).
[merlinw.org]
a keybinding problémája patch-elve lett már? az elején nem lehetett bizonyos billentyűket beállítani, valamelyik ini fájlban kellett megtenni ezt manuálisan, ha jól emlékszem... annyira le vagyok maradva a frissítésekkel, hogy inkább törölném és visszaraknám a játékot helyhiány miatt, de nem akarok megint szenvedni a billentyűzetkiosztás mókolásával :/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Make sure you have 60GB+ free space in your Windows TEMP dir or the patch will fail
de van egybe 1.2-es is ha minden igaz egyszerűbb újra rakni az egészet
"Csak hogy miért kell neki ez a sok hely:
Először is kitömöríti magát a patch valahova, ez többnyire a játék mappájába történik, hogy a rendszer tempbe ne szemeteljen, mivel az sok esetben SSD-n van, ne nyomja fel a wearinget.
A már feltelepített játékfileokhoz nem nyúl, hanem csinál egy másolatot. Ezt a másolatot kezdi el módosítani (patchelni) úgy, hogy menet közben kell neki temp hely (a windows működési módja miatt). Amikor kész, folytatja a következő file-al, amíg az összeset meg nem csinálja.
(...)
telepíthető akár külső merevlemezre is, majd átmásolni belső SSD/HDD-re. Updatenél pedig a külsőn megcsinálni az patchelést, majd a fileokat belsőre átmásolni és onnan játszani"
remélem segít (vagy már fel is raktad azóta)
Nagyon nagy mínusz, hogy lényegében minden fontos exploitot kipeccseltek. K-hopping, repülés, autóajtó clipping, space oddity festmény bug, item duping, sasquatch bug, projectile launcher nerf stb. 😞
Kozben felvasaroltak egy multis ceget, aki majd hegeszti a jovobeni multis projekteket, igy a single karara nem fog menni a profilvaltas es a massive online jelenletre valo atteres. Ez jo hir, megmarad a kaposzta is, es a kecske is jol lakik.
Jól van csak így tovább... Amúgy ezt az új szösszenetet nézve úgy éreztem magam, mint valami átbaszott tahó veszkócsizmás texasi befektető, akit próbálnak összezavarni grafikonokkal, ábrákkal, szakkifejezésekkel, és filmes füstgépet megszégyenítő ködösítéssel...
A többit remélhetőleg a dlc-hez patch formájában. Fejlesztik fel szépen egymás után. Még mindig egyik legkomolyabb játékidejű rpg óriási méretű világban. 1-2 év és aranybánya lesz 😊
Þór vígi þessi rúnar
Meglátjuk. Én egyelőre annak is örülnék, ha jönnének CP dlc-k.
Hja, és 2022-ben kezdődik a következő CP és Witcher játék fejlesztése, így tippre 2025-nél hamarabb ebből sem lesz semmi 😞 Amit sajnálok, azt hittem előrébbjárnak.
forrás
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.03.30. 21:43:25