Cyberpunk 2077
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok értelmét én sem látom, hogy újrajátsszam. Majd dlc-kkel.
Ezek eddig nem voltak.
Mindegy, igazából aki már végigvitte a játékot (főleg ha többször is), sok értelme nincs javítgatások miatt elővenni. Max. majd a DLC-k miatt, bár vannak félelemeim ezekkel kapcsolatban is - de egyelőre elhessegetem őket... 😊
Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.03.30. 20:39:53
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nocsak-nocsak...
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.03.30. 19:41:29
Egy gyakornok ebédidőben megcsinálhatta volna...
A patch utáni első pár óra játék alapján olyan az érzésem, mintha több bug lenne mint előtte.
Igaz korábban viszonylag ritkán találkoztam velük, lehet szerencsés voltam...
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Azt hiszem a hosszú hétvégén már elkezdem én is a játékot, ugy láttom a föbb problémák javitva lettek pc-én, annyiból volt szerencsém, hogy olyan elmaradásom volt játékok terén, hogy csak most kerülhet sor a CP-ra.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Viszont nem láttam infót a skliiek és a mod-ok fixálásáról, kijelzéséről.
Bazz... ez azért egy combos fix... 10 perce olvasom. (ilyen se nagyon volt még életemben, hogy patch note-ot végigolvasok)
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.03.29. 13:32:01
Þór vígi þessi rúnar
<#szomoru1>#szomoru1>
Az a kotvány, hogy megveszed a játékot 20-40-60 dollárért + IAP. Na ez a mocsokság.
Szintén. Én legutóbb ennyit talán a diablo 3-al és kiegjével valamint a GTA 5-el játszottam. Azok sem mai gyerekek már. Az összes többi, mai játék nem ütötte meg az ingerküszöbömet.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.03.29. 13:15:48
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.03.29. 13:07:41
A CP-nek nem ez a baja, hanem a félkészség. Kellett volna még bő 6 hónap - 1 év, hogy kiadhassák a játékot, de nem vártak. Ennek okait nem tudjuk pontosan, könnyű azt mondani, hogy a menedzsment pénzt akart, de nem feltétlen igaz. Akár az is lehet, hogy azok a tulajdonosok nyomták a céget, hogy adják ki mielőbb, akik most perelik ugyanezt a céget a részvények árcsökkenése miatt. Ezen sem lepődnék meg.
Viszont, ahogy Fred is írta, a játék nekem is adott párszáz órát a két platformon összesen, ezzel messze ez volt a legtöbbet játszott játékom tavaly-idén, ami 2020-ban jelent meg. Sőt, 2019-ből sem tudnék olyan játékot mondani, amivel ennyit játszottam volna. Ezért nem tudok nagyon haragudni rájuk, mert még félkészen is jobb a CP a számomra, mint bármelyik Ubi játék fullosan és teljesen készen. Hiába teljesen feature complete mondjuk az ACV, ha maga a játék olyan unalmas, hogy két óra után egy fél doboz altatóval felér. Inkább ez a bugos félkész izé, mint valami fájdalmasan középszerűen unalmas.
Þór vígi þessi rúnar
Jutalomként játszhatsz azzal félkész sz*rral, amin dolgozunk 1-2-3 éve. Igaz ráment 100 misi, de nekünk a te 10-20 dolcsid kell, hogy tudjuk fizetni a villanyszámlát.
Hogy teljesen természetes az hogy egy teljes értékű megvásárolt játékban in-game shop van. Ami miatt háborog is egy tábor, de ugyanúgy használja mindenki.
Sajnos már rég nem a játékról szól ez az egész - tisztelet a kivételnek, illetve a Sony platform játékok jó részének - hanem hogy hogyan lehet egy webáruházat játékként becsomagolni. Legyen itt szó az összes F2P, MMO, 2-3 órás tartalommal rendelkező multi FPS-ekről, sapkabolt játékokról, stb.
Aktuális példa, Rocket League is ESport játék lett, annyi pénzt hozott a fejlesztőknek hogy az unokájuknak is elég nyugdíjig, de ők inkább beletoltak 2x annyi mikrotranzakciót, eladták az epic-nek, aki belerakott még 2x annyit. Ja és F2P lett hogy még több 10 éves ott verje el a pénzét.
A végleges CP-t meg nevezzük komplett csomagnak, mert GOTY max lehetett volna, de azt az esélyét már elszabta. Persze a fenti okokból kifolyólag simán benne van, hogy a birkák megszavazzák.
A fentiekkel üzletileg semmi probléma. Okos emberek pénzt nyomtatnak, ilyen a világ. Az igazi bajom a 21. századi fogyasztóval, a társadalmi elvárásokkal, igényekkel, türelmetlenséggel, önkontrol teljes hiányával van, mert miattuk tartunk ott ahol. És ez ugye nem csak a játékiparra igaz, hanem minden másra is, de ez már egy nagyon másik téma.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2021.03.29. 12:34:01
[merlinw.org]
...ha úgy nézem, hogy NEKEM ez a bugos romhalmaz is okozott közel 100 órányi szórakozást, akkor túl sok bajom nincs. Majd egy év múlva a GOTY legalább egy "új" élmény lesz (a ma bejelentett 1.2 miatt nem lesz az), így lesz egy valid okom mégegyszer felrakni.
Ha ez a foscunami kellett, hogy egy jó Witcher 4-et kapjunk, akkor ámen.
[merlinw.org]
Eddig is jó volt a hülyeségeivel hiányosságaival, de ebből még akár remek is lehet.
Þór vígi þessi rúnar
A játék minden elemét nagyjából bővíteni fogják. Mire kijön az utolsó dlc meglesz életünk első valódi virtuális világa 😊
Þór vígi þessi rúnar
Te milyen pizzát csinálsz otthon? finom meg minden, de közel sem olyan, mint egy igazi olasz pizzás aki 20 éve ezt csinálja.
De lehetne itt torta is vagy kovácsoltvas kerités.
Craft nagyon erős a játékban. Tolni kell rá. Ha meg papir karit csinálsz akkor tolj a hackelésre. Valahogy nekem ez a kettő jött alapból: papir netrunner vagy szétbaszós zúzdás.
Þór vígi þessi rúnar
Az más kérdés, hogy egyszerűbb gyártani armadillo modokat (craft) és azokat pakolni. Amúgy nem értem ez miért bug? Ha van egy rucid amin van 4 slot és telepakolod legendary armadillov-val akkor lesz egy 600-800 (nem emlékszem) páncélos zekéd. Nincs itt semmi gond.
Nekem is az volt, magamtól jöttem rá még duplikálás "felfedezése" előtt.
Sipkába mehet az értelmes mod (cc, cd), minden más armadillo.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Ha lesz benne működő rendőr AI és autósüldözés, azt komolyan megtapsolnám.
Þór vígi þessi rúnar
A gyalogos spawn in is zavaró, a buta AI is. Ezek apróságok, de zavaróak.
Utoljára szerkesztette: lwb, 2021.03.23. 08:20:22
Amúgy pont olyan feature-el "reklámozzák" a patch-et amit már a modderek sokkal jobban megoldottak. Most az, hogy nem 50 hanem 150 méterrel mögötted spawn-ol a rendőr az szerintem 1 paraméter beállítás kb 1 perc. Nekem ez egyenlő a nullával effort.
A többi fix se tűnik (eddig) eget rengetőnek, ground braking, breathtaking-nek.
Þór vígi þessi rúnar